“Neuk met me of ik vermoord je”: Amnesty-held nu eindelijk gearresteerd voor beestachtige verkrachting

Screenshot_2

Begenadigd: De immigratiedienst, die toen geleid werd door de huidige politiechef van Zweden, Dan Eliasson, dat lelijke ingenomen slinkse smoelwerk op rechts, deed gemene zaken met Amnesty, en kreeg de regering zo gek om de Freddy Krueger van de gevaarlijke neuknegers in huis te houden.

(Door: “rommel”)

De Eritrese verkrachter Henok Werie Fre werd veroordeeld tot uitzetting, maar mocht in Zweden blijven dankzij een campagne georganiseerd door de Zweedse media en Amnesty International. Toen hij in 2011 werd vrijgelaten, verkrachtte hij wederom een Zweedse vrouw en wordt sindsdien internationaal gezocht – maar nu is hij gevangen genomen door de Franse politie.

Het was net iets over elf in de avond van 26 april 2011 toen een jonge vrouw in het centrum van de stad Eskilstun een lift werd binnen gesleurd en beestachtig verkracht de “culturele verrijking” mocht ondergaan. De nieuwe aanwinst uit de woestijn van Islamfrika sloeg haar tijdens zijn verkrachting in haar gezicht en dreigde haar te vermoorden als ze niet “meewerkte”.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amnesty International, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Neuk met me of ik vermoord je”: Amnesty-held nu eindelijk gearresteerd voor beestachtige verkrachting

 1. Pingback: “Neuk met me of ik vermoord je”: Amnesty-held nu eindelijk gearresteerd voor beestachtige verkrachting – Rechtsaf doorzee

 2. Cathja zegt:

  Het agressieve neukaapje werd in Zweden gehouden, omdat hij in zijn thuisland het risico loopt een ‘onmenselijke behandeling’ te moeten ondergaan….
  Wat heeft dit stuk schorem dán verdiend? Een liefdevolle vermaning? Opname in een pleeggezin, om hem de normen en waarden van de westerse samenleving bij te brengen?

  Het enige antwoord op deze misdadiger (want dat is hij) is: uitzetting naar Eritrea. Laat hij daar maar vrouwen lastig vallen en opgepakt worden. Zijn straf uitzitten in die ‘luxe’ gevangenissen daar.
  Als je je in Europa meldt als vluchteling, omdat er geen normaal leven in je eigen land mogelijk is, dan pak je hier niet iedere vrouw die op je netvlies verschijnt, om haar vervolgens te misbruiken. Waar je zelf voor op de vlucht bent (geweld) doe je wel je medemens aan. Vuile schoft!

  Amnesty is een organisatie die van mij nooit een donatie zal krijgen. Wel een opgestoken middelvinger! Wat een smerige organisatie is dat zeg! Ze nemen het op voor misdadigers. Kun je het nog gekker maken?

  Like

 3. Astrid H. zegt:

  Die Zweedse vrouwen moeten echt kuisheidsgordels en van die condooms met weerhaakjes gaan dragen, wie dan ongevraagd binnendringt met zijn door allah-aanbidding gefrustreerde piemol, zal voorlopig geen zin meer in verkrachtseks hebben.
  Het valt ook niet mee voor die mannen uit een mannencultuur die vrouwen verplicht als vuil moeten behandelen, om hier met de geëmancipeerde vrouwtjes te maken te krijgen, die uiteraard geen enkel respect voor ze hebben. Hier zijn het geen koninkjes meer, hier zijn het ordinaire asielzoekers zonder enige status, maar wel met een grote bek en testosteronballetjes. Ik zeg castreren deze neger, dat komt nooit meer goed.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, dat is een mooie oplossing: condooms met weerhaakjes erin. Nog beter zou zijn als fabrikanten er scheermessen in zouden monteren. Stopt ‘ie hem er heelhuids in, en komt ‘ie er in sjoelschijven weer uit.

   Maar….., of scheermesjes voor de vrouw net zo veilig zijn als weerhaakjes? Ik twijfel nog.

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Mmmm, doet mij denken aan een soort eiersnijder, die met van die vlijmscherpe draadjes; moet iets voor te verzinnen zijn. De rest laat ik maar even aan de eigen fantasie over…

    On topic; hoe is het toch in vredesnaam mogelijk dat ze zo’n klant niet per omgaande naar eigen land transporteren? Wat nu, onveilig in eigen land! Nee, het onze onveilig maken, is natuurlijk een veel betere optie… Werkelijk onvoorstelbaar dit!

    Like

   • Astrid H. zegt:

    Ik voel persoonlijk meer voor een taser en pepperspray, zo’n gast moet helemaal niet eens aan mij kunnen komen. Beter vermijd ik hen dus zoveel mogelijk, ze zijn compleet wereldvreemd die lui. Ik heb dat zelf in Tunesië in de jaren 80 meegemaakt dat ik even bij een zuivelfabriek in de buurt van Sfax buiten stond te wachten op mijn vriend die daar een zakelijke afspraak had. Toen het werkpauze was kwam er groep vrouwen naar buiten die om me heen gingen staan en aan mijn haar zaten en me aanraakten en van alles tegen me zeiden, want zij hadden zelden of nooit eerder een blanke vrouw in Westerse kledij van dichtbij gezien. Het was totaal onschuldig verder, maar ik voelde me wel een rariteit, een museumstuk, haha! En over die kerels daar, ze doen het met alles en iedereen, maar alles stiekem, terwijl iedereen het wel weet, de vrouwen hebben het maar te slikken. Vrouwen worden ook uitgeleend aan buren en familieleden, het is een grote agressieve seksbende in die moslimcultuur. Ik heb er meer dan genoeg van gezien, ook in Marokko, en weet dat wat hier nu gebeurt in Europa, hetzelfde is als wat ze daar gewoon zijn te doen, ze hebben er ook diverse woorden en uitdrukkingen voor. Ze zijn knettergek in die cultuur. Dus dat wordt nog wat….

    Like

 4. elisah zegt:

  Gewoon een staafmixer in zijn kont stoppen en dan op volle toeren zetten. Opgeruimd staat netjes.

  Like

 5. carthago zegt:

  Bij amnesty international werkt het zo:zonder slachtoffers geen brood op de plank. En dat geldt natuurlijk ook voor de legale kinderverkrachters en massamoordenaars in de politieke top in Zweten.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. En ik blijf erbij: ALS er al sprake is van ‘uitleg,’ zoals tijdens ‘projecten’ in de AZC’s , gebeurt dat nóg op de verkeerde manier:
  “Dat een vrouw een korte rok draagt, wil hier nog niet zeggen, dat ze een prostituée is.” Wat is dat nou voor uitleg?!
  Ik hèb dat al ergens naar voren gebracht, maar dat zulke academisch gevormde dames er niet eens zèlf op komen, dat je zonder toestemming van iederéén af te blijven hebt, óók van prostituées, daar blijft je bloed toch van stil staan
  In feite zijn zulke goedmenschelijke trútten niet veel beter dan hun “leerlingen.” (Trouwens, daar valt me bij deze in, dat ook dít typisch D66 -denken is: Jezelf voor uiterst wereldwijs, zelfs kosmopolitisch houden, terwijl je persoonlijk niet eens in de gaten hebt, dat het in jouw geval niet meer dan een dun laagje vernis betreft.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Wat die linkse Zweden verknoeien mag dus de Franse politie opknappen.
  Wedden dat als hij naar Zweden wordt uitgeleverd hij weer wordt vrijgelaten!…
  Die Zweedse superidioten zullen het nooit leren.
  Ze vragen er om om als volk volledig vernietigd te worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s