Razzia tegen dievenbendes in Keulen

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Dinsdagavond heeft de politie een razzia uitgevoerd tegen dievenbendes in het stadsdeel Kalk. Talrijke politieagenten controleerden personen rondom mogelijke plekken waar criminelen samenkomen, zoals kroegen en gokkantoren.

“We hebben aanwijzingen dat het hoofdzakelijk om Noord-Afrikaanse groepen daders gaat”, zei een woordvoerder van de politie. In het Keulse stadsdeel was de afgelopen maanden het aantal diefstallen sterk toegenomen.

De agenten pakten ongeveer 50 personen ter controle op. Bij ministens tien personen zouden hun identiteit en verblijfsvergunning nader onderzocht moeten worden, verklaarde de woordvoerder. De politie zou daarbij ook mobiele telefoons controleren om mogelijke verbanden met de overvallen in Oudejaarsnacht bij het hoofdstation te leggen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Razzia tegen dievenbendes in Keulen

 1. Edjan zegt:

  Ik geloof niet dat de resultaten overtuigend zijn. Maar het is al heel wat dat de politie daar tenminste naar binnen is gegaan en onderzoek heeft verricht. Stel je maar voor dat dat in de Schilderswijk, Geuzenveld, Charlois etc. etc. zou gebeuren!

  Like

 2. Japio zegt:

  Noord-Afrikanen? Nee toch die doen zulke dingen niet. Zij integreren goed en werken zoals het moet. Ze dragen hun steentje bij aan de maatschappij. Dit zou zomaar een PvdA-reactie kunnen zijn. Een wegkijk en ontkennen reactie en alles bedekken met de mantel der liefde reactie. PvdA zijn net zachte heelmeesters, ze laten ook stinkende wonden na.

  Like

 3. In Parijs en andere steden heb je sharia-wijken waar de politie niet durft te komen, zal ook wel in Keulen zijn… ben ik nou een racist?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Maar vooral de grenzen openlaten hoor! Komt het echt wel goed, NOT! Kots!

  Like

 5. Pingback: Razzia tegen dievenbendes in Keulen – Rechtsaf doorzee

 6. Jan zegt:

  Berlin: Iraner stößt Frau vor die U Bahn. Tot

  Like

 7. Q zegt:

  Ik vind het helemaal niet iets om bij te gaan staan juichen. De situatie is al zover doorgeëttert dat dit een druppel op een gloeiende plaat is.

  Wij hebben hier al huisbezoeken als je je op internet uitlaat tegen de komst van een AZC in jouw stad. Straks als je hebt gezegd dat bepaalde lieden eigenlijk voor een volkstribunaal zouden moeten verschijnen. Of als je eens met wat medereageerders van de 1 of andere site een besloten bijeenkomst houd.

  Nee, iets zegt me dat dezelfden die deze situatie in de hand gewerkt hebben toch wat later en wat beter zullen lachen dan degenen die nu vooraan staan om hun leedvermaak over ‘de slachtoffers’ te betonen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Meent dat shitvolk ook nog eens een aanklacht te kunnen indienen tegen de staat:

  Mehr als 200 Flüchtlinge verklagen Deutschland
  Mehr als 200 Asylwerber verklagen die Bundesrepublik Deutschland. Die mehrheitlich aus Syrien und Eritrea stammenden Migranten ziehen wegen unbearbeiteter Anträge vor das Verwaltungsgericht. Sie wollen nicht noch länger warten, bis endlich über ihren Status entschieden wird.

  http://www.krone.at/Welt/Mehr_als_200_Fluechtlinge_verklagen_Deutschland-Zu_lange_Wartezeiten-Story-491978

  Like

 9. Jan zegt:

  Angela Merkel plant Flucht nach Paraguay!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s