Frankfurter carnavalsoptocht: Afzegging uit angst voor terreur

Screenshot_43

Carnavalsoptocht Frankfurt 2015.

(Door: Sven Ebbing – Vertaling: E.J. Bron)

De Frankfurter vrouwengarde doet niet mee aan de carnavalsoptocht. De carnavalsvereniging motiveert de afzegging met de huidige situatie in Duitsland. Uit angst voor terreuraanslagen, maar ook voor seksuele overvallen, ziet de Frankfurter stadsgarde er van af om op 7 februari mee te doen aan de carnavalsoptocht. De vrouwen carnavalsvereniging uit de Galluswijk had de afgelopen jaren altijd deelgenomen aan de optocht door de binnenstad van Frankfurt.

Ook dit jaar zouden de 25 leden erbij geweest zijn met een versierde wagen en deelnemers te voet. Men zou echter op grond van de huidige situatie in Duitsland twee weken geleden besloten hebben om af te zien van deelname, zei de eerste voorzitter Stephanie Künstler. De leden zouden hierover een unanieme beslissing hebben genomen. Vooral de jongere gardisten zouden bang zijn, zei Künstler. Enerzijds zou Frankfurt als internationale bankenstad een potentieel doelwit zijn voor terreuraanvallen. Bovendien zouden de gebeurtenissen in de Oudejaarsnacht de jonge vrouwen onzeker hebben gemaakt. Nu zouden ze de optocht op televisie volgen.

De voorzitter van de grote raad van Frankfurter carnavalsverenigingen, Alex Heilmann, zei dat het om een incidenteel geval zou gaan. Men zou geen andere afzeggingen verwachten. Alle deelnemers zouden hun nummer voor de optocht al hebben ontvangen en er zouden geen vragen geweest zijn met betrekking tot de veiligheid. De verenigingen zouden echte rop hun hoede zijn.

De politie van Frankfurt zou het niemand afraden om weg te blijven van het carnaval, zei een woordvoerder gisteren. Men zou deze periode duidelijk meer aanwezig zijn.

Bron:
www.faz.net
Auteur: Sven Ebbing

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Frankfurter carnavalsoptocht: Afzegging uit angst voor terreur

 1. Thom zegt:

  Het is al veel langer aan de gang daar. Dit zuigen die vrouwen niet uit hun duim. Ze hebben wel degelijk een goede reden om de situatie in Frankfurt te wantrouwen.
  Wart niet op de voorpagina’s van de kranten stond was dat dit jaar de semi wlelerklassieker Rundum de Henninger Turm in Frankfurt is afgelast omdat er arrestaties zijn verricht en explosieven zijn gevonden bij moslims. Karnaval schafft sich ab und Deutschland hat sich selber schon abgeschafft. Allah hakbar. Nu nog 15 miljard Euro opbrengen voor je zelf binnengehaalde terroristen en ze dan nog naar de mond praten. Wat een stuk stront kun je zijn?

  Like

 2. Een heel slecht idee om af te haken en te wijken voor terroristen! Ik denk dat er zat vrijwilligers te charteren zijn om deze optocht afdoende te beveiligen.

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  En zo langzamerhand zal de hele westerse cultuur verdwijnen om plaats te maken voor achterlijke woestijn cultuur.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De testosteron bommen uit Noord Afrika (zoontjes overschot) komen onze cultuur een stuk rijker maken. Althans volgens de boven ons gestelden. Vreemd tot nu hebben we alleen gezien dat onze inheemse cultuur elke dag opnieuw een stap terug moet doen. Hoe lang laten we dit nog zijn gang gaan?

  Like

 6. Hans zegt:

  Waaaaaaag het niet aan mijn kinderen te komen.
  Want ik vind je, en ik snij je ballen eraf, onverdoofd.
  Daarna voer ik je aan de varkens, onverdoofd.
  En dan ga ik bidden, om wat ik de varkens heb aangedaan.

  Like

 7. joga zegt:

  De meeste Duitse hersens zijn al aardig aangetast. Bij sommige Duitse vrouwen uit angst dus niet.
  Ze willen de komende catastrofe dus niet zien of ze beseffen in doodsangst, dat dit hun laatste carnaval wel eens zou kunnen zijn.

  Like

 8. dutchess43 zegt:

  Waar zijn nu degenen die zo hard “welkom” riepen en vonden dat de angst voor moslims zwaar overdreven was? Die moslims zijn dus nu heel hard op weg om de overwinning te vieren. Door enkele charges in diverse steden zijn ze erin geslaagd een flinke deuk te schoppen in wat het westen altijd al hun eigen gemeengoed beschouwden.
  Geef maar toe Europa, laat ze maar binnen, straf ze maar niet voor geen enkele overtreding, doe maar steeds een stapje terug, geef maar toe aan alle eisen, stuur de ruifvreters maar niet terug, en kijk dan eens wat over 10 jaar wat er geworden is van heel Europa.
  Een door sprinkhanen leeggevreten vlakte , anarchie of sharia alom, precies wat voorspeld werd met “het einde der tijden”. Europa is dan teruggekeerd naar de tijd van de Middeleeuwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s