Terwijl Europa de Balkan-route sluit, hebben “vluchtelingen” al lang een nieuwe weg gevonden

Screenshot_15

(Door: Mick Van Loon)

Terwijl er momenteel naar oplossingen door de Europese politici wordt gezocht om de migratiedruk op Griekenland te verminderen en de Balkan-route gesloten te houden, hebben “vluchtelingen” en mensensmokkelaars al lang een alternatieve route gevonden. Bovendien: de aangekondigde deal met Turkije die de hoeksteen moet vormen van het beleid om asielzoekers te weren?  “Europa moet geen wonderen verwachten van Turkije bij het terugdringen van het aantal ´vluchtelingen´. Het is niet ons doel om het leven in Europa comfortabeler te maken”, luidt het aan Turkse kant daarover.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Naïviteit, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Terwijl Europa de Balkan-route sluit, hebben “vluchtelingen” al lang een nieuwe weg gevonden

 1. Cathja zegt:

  Om te beginnen moet de beloofde 3 miljard euro niet worden uitbetaald aan de Turken, want ze zijn beslist niet van plan om iets te doen tegen de ‘vluchtelingenstroom’. Brussel is er opnieuw ingestonken en hechtte geloof aan de vlijende woorden vanuit Turkije.
  Nu blijkt dat ze gewoon alles doorlaten, ‘want ze zijn niet van plan om het leven in Europa comfortabeler te maken’. Dit is duidelijke taal. Slechts voor één uitleg vatbaar.
  Stop met het onderhandelen met de Turken. Het is zeer onbetrouwbaar en leugenachtig volk! Laat de Italiaanse en Griekse marine het werk maar opknappen. Geen ‘vluchtelingen’ meer naar Europa, maar precies de andere kant uit.
  Frontex kan zichzelf beter maar opheffen, want die heeft nog nooit iets zinnigs gepresteerd.
  Wat hebben we aan zo’n beveiliger van de buitengrenzen, terwijl ze iedereen die van buiten komt gewoon binnenlaten? Frontex kost alleen maar geld. Levert dus niets op.

  Het antwoord van de Turken betekent voor alle landen binnen de EU dat de grenzen nu toch echt hermetisch afgesloten moeten worden! Doen we dit niet, dan is tegen het eind van dit jaar Europa één poel van islam-ellende, waar niemand meer normaal zijn leven kan leven. Op dit moment bewegen we al die richting uit, en als onze overheid niet ingrijpt, zijn zij medeschuldig aan alles wat hieruit voortvloeit!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Trap de foute politici de laan uit !!
  Massa ontslag voor niet functionerende politici, dan kan bijna het hele Haagse en Europese zooitje opstappen !!

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Erdogan chanteert Europa met de “vluchtelingen” en chanteert Amerika en Europa met zijn Rusland-probleem.
  Hij speelt echter in werkelijkheid met vuur… want op dit niveau zal elke chanteur t.z.t aan het kortste eind trekken omdat machten die groter zijn dan hijzelf het niet zullen dulden om gechanteerd te worden.
  Zijn einde… ondersteboven aan een lantarenpaal of op mysterieuze wijze dood gevonden…

  Like

 4. koddebeier zegt:

  En Straf de Turken af !!! Ga er niet op vakantie !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s