Wenen: Tunesiërs slaan voorbijgangers in elkaar voor smartphones

Screenshot_11

De beide Tunesische “ingenieurs”

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is de politie gelukt om achter de identiteit van deze beide rovers te komen.  De uit Tunesië afkomstige criminelen zouden verantwoordelijk zijn voor ontelbare overvallen in de straten van Wenen. Het doelwit waren zowel toeristen als inwoners van Wenen, van wie ze meestal onder gebruikmaking van bruut geweld hun smartphones en handtassen stalen. De daders waren in veel gevallen zelf zo brutaal om de slachtoffers aan te bieden de gestolen goederen van hen terug te kopen.

ongecensureerd.at

Handlangers en mogelijke andere slachtoffers

Nadat de beide Tunesiërs begin februari konden worden opgepakt, vraagt de politie om tips. Zeker zijn in ieder geval zeven overvallen sinds oktober, waarbij de beide daders deels door handlangers werden ondersteund.

We kunnen er van uitgaan dat de rovers meer overvallen hebben gepleegd dan tot nu toe bekend is. Men vond bij de vermeende daders op het moment van hun arrestatie namelijk 24 mobiele telefoons en een laptop. Men neemt aan dat ook enkele van de mobiele telefoons doorverkocht werden.

Daders zorgen voor een stijging van de diefstalstatistiek

De positieve balans van de politie van Wenen uit het afgelopen jaar heeft niet lang standgehouden. Zo namen de aangiftes bij diefstal van smartphones in de periode van kanuari tot juli 2015 af met een legendarische 81%, zoals korte tijd voor de parlementsverkiezingen werd verkondigd. Daarbij werden in een half jaar 58 smartphones gestolen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Wenen: Tunesiërs slaan voorbijgangers in elkaar voor smartphones

 1. BigLJohn zegt:

  …..De beide Tunesische “ingenieurs…..Volgens mij hebben ze een hogere positie. Het zijn twee professoren in de weetnikskunde. Met als vakgebied praktische overvallen, stelen en oplichten. Ze zijn ook nog een aangesloten bij een organisatie aangaande hun vakgebied. Misdaadorganisatie Sint Gap. Grenzen open of dicht, Schengen of niet, de ene Euro-top na de andere,,,,,En die geleerde heren blijven maar naar ons komen met hun lage bedoelingen. Elk jaar; meer, meer, meer ! Wilders zag dat al goed aankomen met zijn; minder, minder, minder.

  Like

 2. Voor die barbaren zijn wij toch maar goddelozen die worden gehaat door Allah en die dus beroofd mogen worden… als de poet maar naar de islam gaat en zijn oorlogsvoering.

  Like

 3. Robby E. zegt:

  De talloze genetische defecten zijn van die rare koppen af te lezen!

  Like

 4. Elena zegt:

  Nu, mensen…gewoon doorlopen..niets aan de hand.
  Een klein beetje empathie met deze sieluhguh dobbertnegerts kan geen kwaad.
  Weet u wel wat die zeereis gekost heeft?
  Zaken zijn zaken…eerst de onkosten van de zeereis terug verdienen…dan nog wat winst zien te behalen.

  Ooh…valt mij op dat het pure inteelt koppen zijn…typisch een broer-zus combinatie.
  En Allah vond het goed.
  AZC WEG ERMEE !

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Zet ze toch eruit, verdorie! Maar ja, de politieke bende, van socialisten, sociaal-democraten, liberalen, en christen-democraten, hebben zich door VERRAAD verbonden aan dit volk.

  Like

 6. witte raaf zegt:

  Daar loop ik liever een straatje voor om ,wat een ongure tronies, met zulke gasten in je nabije omgeving zou(op zn minst) een busje pepperspray niet misstaan in de handtas!

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Het socialistisch aansturen van een land levert veel zure en wrange appels op.
  Gelukkig is er een POPULISTISCHE partij in opkomst.

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Smerige debiele inteeld ratten, twee knieschoten van achter naar voor, castreren met een bot mes, Europa uitpleuren en hop dit probleem is weer even opgelost.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Tja….de inteeld straalt er af,maar troost jullie,hier in SÂO PAULO is die hoeveelheid zowat de DAGELIJKSE oost der cristelijke bandieten.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Een busje pepperspray is een goed middel, maar misschien helpt een grote emmer varkensbloed (sorry varkens) nog beter als bescherming en erna dan nog een flinke trap onder de balletjes. Wat een zooitje is de wereld toch geworden. Waarom treedt de politie niet beter op, waarom zijn de politici zo laf? We hadden in mijn jeugd vroeger een politieagent op een motor die men ‘de bef’ noemde. Hij had een onderkaak, die op die van Fred Flintstone leek, en handen als grote schoffels. Deze man vervolgde iedere crimineel zolang, totdat hij hem had gevangen. Zelfs al had je een kapot fietslicht, dan nog werd er een achtervolging ingezet als die van een grootcrimineel. De meeste hadden de pest aan die man, omdat ze hem niet de baas konden, want hij was enorm sterk, maar er was orde…zucht… zo fijn…
  Waren er nog maar types van dat kaliber. Ik zou dit juichend begroeten, maar voor nu is er alleen de herinnering… Jammer!

  Like

 11. Riadh zegt:

  Terug in de tijd, hun wraak is zoet wat hebben de echte barbaren geflikt: Roven verkrachtingen ………toch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s