PVV lonkt naar succesvolle verkiezingen

Screenshot_4

De PVV gaat richting zonnige verkiezingen in 2017. De politieke partij van Geert Wilders is sinds de verkiezingen in 2013 23 zetels gestegen in de peilingen van opiniepeiler Maurice de Hond.

De PVV maakte binnen een jaar een reuzensprong van 14 zetels in de peilingen. Tijdens de verkiezingen van 2013 sleepten Wilders & Co nog 15 zetels binnen, inmiddels staan ze in de peiling op 38. Daarmee zijn ze veruit de grootste partij van Nederland. De VVD, in 2013 nog de grootste partij met 41 zetels, volgt op ruime afstand met 23 zetels in de peilingen.

PVV normale grootteLees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

10 reacties op PVV lonkt naar succesvolle verkiezingen

  1. PVV lonkt naar succesvolle verkiezingen, jammer dat het een peiling is, het stemgedrag van het electoraat is echter wispelturig…

    Like

    • koddebeier zegt:

      Nog een paar domme opmerkingen van Samson zullen wel helpen !

      Geliked door 1 persoon

      • Mee eens Koddebeier dat helpt inderdaad de PVV in de peilingen, hoop alleen niet dat het zoals op 12 september 2012 is gegaan. Massaal is het PVV electoraat naar de VVD misdaad groep overgestapt alleen om het feit dat de rode-tomaat het torentje dreigde te bezetten. De spindoctors doen hun werk erg goed en zijn bedreven in massa psychologie…

        Like

    • Ja, men is tot op heden nog steeds niet voldoende wakker geschud, dáár zit het ‘m in.
      De enige remedie die nog wel eens succesvol zou kunnen zijn is: Een paar flinke catastrofale incidenten. Op eigen bodem, wel te verstaan, want zodra ze plaatsvinden in één van de buurlanden, al is het bij wijze van spreken één kilometer van de Nederlandse grens, maakt het nóg geen indruk. Krankzinnig, maar waar.
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

  2. rs zegt:

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/25379901/__PVV_lonkt_naar_succesvolle_verkiezingen__.html

    Ik zal maar ff helpen hoor. Geen dank , graag gedaan………………..

    Like

  3. Tistochwat zegt:

    Vergeet ook het ‘succes’ van Klavert niet, mensen, jullie weten wel: die ‘schone jongeling’ van die natte mutsen met die zelf gefröbelde “WELKOM IN MIJN LAND” spandoekjes!

    Like

  4. wim zegt:

    Opvallend dat cu en sgp inleveren. De felle anti
    Wilders campagne van het huisorgaan van de sgp, het rd, lijkt niet te werken,c.q. averechts uit te pakken.

    Like

  5. Anneke zegt:

    HOPEN dat deze verkiezingen eens RELISTISCH verlopen en de stemmen EERLIJK worden geteld. DUS…Den Haag…. stem-COMPUTER van de zolder, afstoffen en activeren.

    Like

Plaats een reactie