Vicevoorzitter Europese Commissie Frans Timmermans: “Mono-culturele staten uitroeien!”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Samenvatting van een rede van de vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans:

Frans Timmermans, Nederlands diplomaat en sinds 1 november 2014 eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie en Eurocommissaris voor “Betere Regelgeving, Interinstitutionele Betrekkingen, Rechtsstatelijkheid en het Handvest van de grondvesten”, heeft tijdens een rede op het zogenaamde “Grondrechten Colloquium van de EU” (EU Fundamental Rights Colloquium) de leden van het Europees Parlement ertoe opgeroepen hun inspanningen te verhogen om “mono-culturele staten uit te roeien” en het proces van de invoering van de “multiculturele diversiteit” bij iedere natie in de wereld te versnellen.  

De toekomst van de mensheid, aldus Timmermans, zou niet langer berusten op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur. De huidige conservatieven, die hun eigen tradities waarderen en een vreedzame toekomst voor hun eigen gemeenschappen willen, beroepen zich volgens Timmermans op een “verleden dat nooit heeft bestaan” en kunnen daarom niet de toekomst dicteren. Europese cultuur en Europees erfgoed zouden slechts sociale constructies zijn en iedereen die iets anders zou beweren, zou kortzichtig zijn. Europa zou altijd al een continent van migranten zijn geweest en Europese waarden zouden betekenen dat men culturele diversiteit te accepteren zou hebben. Wie dit niet zou doen, zou twijfelen aan de vrede in Europa.

De massa-immigratie van islamitische mannen naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging, veelmeer dienen de immigranten ertoe worden aangespoord ook “de verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan.”

Timmermans is een van de eerste EU-leiders die zijn masker laat vallen en zijn ideeën zo duidelijk uitspreekt.

Wat zijn uitspraken impliceren, is duidelijk: het bestaan van alle Europese volkeren staat op het spel!

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

78 reacties op Vicevoorzitter Europese Commissie Frans Timmermans: “Mono-culturele staten uitroeien!”

 1. ildiko zegt:

  Ja, dit is bekend, daarom vele eurofielen hun eigen land, eigen volk en taal haten, en onze vijand is wel op de hoogte van.

  Like

 2. Jean zegt:

  Wanneer wordt die gigantische misdadiger veroordeeld top …… ophanging?
  Dat is dan nog de netste veroordeling voor dergelijk gespuis.
  Uitvoering op een zaterdag want verschrikkelijk veel Nederlanders & Vlamingen willen dat meemaken en zeker als er 3 stroppen naast mekaar hangen, links merkel en rechts juncker en na 24u hangen de 3 volgende enz. tot die hele troep misdadigers uitgeschakeld zijn.

  Like

 3. dolphin zegt:

  dit soort idioten moeten zo langzamerhand voor staatsgevaarlijk weggezet worden

  Like

 4. Ik zou zeggen ONGELOOFLIJK helaas is dat niet. Dit is het Coudenhove-Kalergi project. En het bange Franske gaat dit promoten. Wat een minderwaardig persoon.

  Like

 5. Bas zegt:

  `Wat een typische vent` die Timmermans. Bovendien vriend van mammon ! (Matteüs 6:24)
  Het voorkeur geven aan een supercultuur en met name dat uitroeien, waar hebben we dat meer gehoord !?

  Like

 6. Och jé: Fransje signaleert een groeiend verzet bij het volk en nu laat-ie even extra zijn tanden zien!
  Wat is dat voor onzin, dat Europa altijd al een continent van migranten geweest zou zijn? Het is nota bene de kern van de Oude Wereld: Zeker vanaf de 19de Eeuw vertrokken er meer mensen, dan er in kwamen!
  Die vent slaat wartaal uit: Wie belt er even Paviljoen 4? Zo’n kerel mag in géén geval op een dergelijke post blijven zitten; het is levensgevaarlijk!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Ik heb meteen een mail aan Frans Timmermans gestuurd waarin ik zeg dat ik hoop dat de ogen van de mensen nu eens zullen opengaan en zien wat er werkelijk staat te gebeuren en dat ik hoop dat ze hem af zullen zetten. Viktor Orban is de enige die het goed heeft begrepen. Frans Timmermans is een zeer gevaarlijke figuur die op de ondergang van de mensheid uit is.

  Geliked door 2 people

  • Johan Vrijbloed zegt:

   Goed gedaan die mail, ooit antwoord gehad? Voordat dit artikel geschreven werd zag ik het live, ongelooflijk wat een psychopaat die kerel..!!!

   Like

 8. Pingback: Vicevoorzitter Europese Commissie Frans Timmermans: “Mono-culturele staten uitroeien!”Europese Commissie Medeplichtig aan terrorisme en Genocide Visa vrij reizen ! De ondergang van Europa.Zet de poorten maar helemaal open bende corrupte achterbakse l

 9. vanheesluc zegt:

  Dit is op vanheesluc herblogden reageerde:
  Europese Commissie medeplichtig aan terrorisme en Genocide
  Visa vrij reizen ! De ondergang van Europa,zet de poorten maar helemaal open bende corrupte achterbakse land verraders binnenkort kunnen ze hier met miljoenen in heel Europa alles en iedereen vermoorden die hun in de weg staat.

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Deze smerige fascistische-narcistische-autistische-fucck-nsb-er en eigenvolk/landverrader moet zo snel mogelijk geruimd worden.
  Natuurlijk wisten we allang van dit plan, maar nu gaat men extra haast krijgen en de duffe sufkut NL-er is vandaag een of ander klote bevrijdingsfeest aan het vieren terwijl we zwaar verneukt worden door dit soort eikels?
  http://www.beyondthematrix.nl/2016/05/05/bevrijdingsdag-vieren-weet-u-wel-wat-u-viert/

  Wat nu bevrijdingsdag, welke bevrijdingsdag, bevrijd van wat??
  De nazi’s zijn nog steeds alom aanwezig hier te lande en in de rest van de EU.

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 11. Koos zegt:

  Je gelooft bijna niet dat hij dit echt zegt. Het lijkt iets uit een horrorfilm, erger dan 1984.
  Zou het ook betekenen dat bijvoorbeeld Saudi-Arabie gedwongen wordt om evenredig Christelijk, Hindoeistisch, Boedistisch etc te worden? En Somalie? Of MOET alleen Europa dat?
  Ik vrees dat “divers” betekent: mohammedaans.
  Het is een oorlogsverklaring aan alle redelijk denkende Europeanen.

  Like

 12. Koos zegt:

  Ik hoopte nog dat Merkel gek was geworden.
  Maar nu Timmermans dezelfde symptomen vertoont, kan het niet anders dan een kwaadaardige samenzwering zijn.

  Like

 13. Manna zegt:

  Zie hier een regelrechte oorlogsverklaring. Ik voel me een indiaan. Maar niet zoéén die netjes naar het reservaat gaat….

  Geliked door 1 persoon

 14. ro zegt:

  Timmermans spreekt als dictator, ik en ook geen ander MENS heeft hem gekozen. Benoemd door zijn vriendjes met de zelfde zieke ideeen. Wij willen geen multiculti samenleving waar ieder normale Europese burger moet vrezen voor zijn lijf, bezittingen en/of zijn baan.Als eurofiele politicus heb je nergens last van, want met minstens 22 duizend pleurops in de maand koop je je eigen veilige plek in deze wereld met hoog hek en veiligheidspersoneel. Er is al te veel van onze cultuur afgenomen omdat andere die vrijwillig hierheen kwamen problemen met bijvoorbeeld onze Sint en Piet hebben of niet willen dat negerszoenen.

  De eerste die mij tot last is zal het vanaf nu echt bezuren, daar heb ik wel een hotelletje op kosten van de staat voor over.

  Like

 15. Harry zegt:

  Tjonge , tjonge , wat een waanzin weer !
  ” Europa zou altijd al een continent van migranten zijn geweest ” , tja de hele wereld is door de mensheid ingenomen .
  In Amerika waren de indianen mogelijk het eerste volk , maar misschien waren er al anderen die uitgeroeid zijn . Daarna kwamen de westerlingen die weliswaar met minder eerbied voor de natuur , het hele land ontwikkeld hebben .
  Dat is niet aan de negers of de Mexicanen te danken .
  Die komen pas als er wat te halen valt .
  Heb je er ooit één meegemaakt die gepoogd heeft om van de noord- of de zuidpool een welvarend werelddeel te maken ?
  Afrika , dan ?
  Nee , onder een boom gaan liggen wachten tot er wat eetbaars uitvalt , dát zijn negers .

  Australië was eens ook leeg totdat daar waarschijnlijk de eerste dobbernegers aangeland zijn , nu bekend onder de naam aboriginals .

  Wij , die hier inmiddels aardig thuishoren na duizenden jaren van stabiele opbouw , kunnen gerust stellen dat we hier recht hebben om te zijn , bij mijn weten hebben we niemand uit hoeven moorden om ons hier te vestigen .
  En die Belgen en Fransen die zich hier gevestigd hebben , zijn prima in ons opgegaan , slechts hun naam herinnert ons soms nog aan hun verleden .
  Ze hebben zich perfect aangepast .
  Zou ie soms de Friezen , Franken en Saksen bedoelen ?
  Prima geïntegreerd !
  Dit in tegenstelling tot het moslimtuig , dat rooft , steelt en moordt om zich te settelen en alle inspanningen van een ander zich toe-eigent .

  Zou die Timmermans nou écht zo gek zijn ?

  “Wie dit niet zou doen ( die culturele diversiteit accepteren ) , die twijfelt aan de vrede ” ???
  Joh, Timmermans , afgezien van een paar achterlijke moffen ging het al heel lang prima in Europa , totdat het linkse en verraderlijke geteisem besloot die koppensnellers hier toe te laten .

  Ja , hij is écht zo gek !

  Geliked door 1 persoon

 16. guusvelraeds zegt:

  De problemen met de multiculturele samenleving zijn alleen maar problemen met aanhangers van de islam. Aangezien de islam en haar volgelingen expliciet streven naar monocultuur vraag ik me af hoe Timmermans dit met de volgelingen van Mohammed gaat oplossen. Wil je een multiculturele samenleving uitbouwen begin dan als eerste met de islam zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Islam vermengen met vele culturen zal niet gaan werken. Overal waar de islam verscheen verdwenen oorspronkelijke culturen. De berichten in onze media evenals de diverse talkshows laten het aspect van de wreedheid en de aanspraak op wereldheerschappij van de islam bijna volledig weg en verspreiden een beeld van een vreedzame islam, die in het verleden nergens bestaan heeft en in de toekomst ook nooit zal bestaan. De islam zal het verderf van Europa worden.

  Like

  • nodhimmi zegt:

   Verschillende rassen en mengingen zijn ook een probleem, want cultuur is ook gekoppeld aan ras. Een somali wordt nooit geen Nederlander ook al is hij hier geboren en een Chinees ook niet.

   Like

 17. Ruuf zegt:

  Dit zijn processen die al eeuwen bezig zijn.Dit moet men niet willen versnellen want de culturen gaan botsen met tot gevolg averechtse werking met de serieuse kans op oorlog.

  Like

 18. Marc zegt:

  Tja, Timmermans heeft nu toch echt hoogst persoonlijk zijn eigen doodvonnis getekend. Hij en de zijnen zullen opgepakt, berecht en veroordeeld worden voor het meest ultieme verraad dat een politicus een natie of culturele eenheid kan aandoen.

  Hij spreekt in zeer definitieve bewoordingen over een toekomst van Europa dat ‘divers’ zal zijn, zonder dit ‘divers’ te definiëren of toe te lichten. Desondanks zal het tot de ondergang van Europa leiden als er mensen zijn die zich tegen deze ‘diverse’ toekomst verzetten. Waartegen zij zich dan verzetten maakt Timmermans niet duidelijk.

  Het moet mij van het hart dat deze arrogante son-of-a-bitch zich, zonder enige ruggespraak met zelfs zijn eigen achterban, een dermate ultiem verraad pleegt, dat ik niet zie hoe deze al Qaida behartiger zijn leven een derde termijn gunt.

  Ik gok voortaan op die staten in Europa die gedurende de Koude Oorlog niet tot de westerse invloedssfeer behoorden: dit zijn de staten waarin culturele eigenheid en natie zijn behouden.

  Timmermans heeft bij deze het politieke doodvonnis over de EU uitgesproken!

  Like

 19. Pegidafan zegt:

  Wat een zelf voldane gek is die vent , ons zo mooie land en heel europa te grabbel gooien en vol proppen met agressievelingen die niks anders doen dan landen slopen en elkaar afslachten .
  Dus zo’n toekomst wil hij onze kinderen en kleinkinderen bezorgen . En zo overtuigd van zijn gelijk . Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat hier niet meer mensen tegen ageren . Die kliek is helemaal door gedraaid . Nou timmeraar , als je even naar de visgrad landen zou willen kijken dan zie je toch duidelijk dat mono culturele samenlevingen wel degelijk kunnen blijven bestaan .
  Die laten zich niet gek maken door idioten zoals jij . Nu zie je toch duidelijk dat de gene die het bij ons voor het zeggen hebben nog veel gevaarlijker zijn dan die moslims , want zonder die eu bonzen zouden hier uberhaupt niet zoveel moslims zijn . Ze halen ze expres en gestructureerd binnen . Om onze welvarende en vreedzame samenleving te slopen . Hoe kan het toch zijn dat gestudeerde mensen zo gehersenspoeld zijn , en het geheel eens zijn met de plannen van de eu , en zodoende hun eigen leefomgeving zonder slag of stoot opgeven . Wat hebben ze je dan op die studie geleerd als je zo achterlijk bent geworden . Snappen ze dan werkelijk niet dat hier een enorme oorlog van gaat komen . Een Europa voor de vrede , de dreiging van een oorlog is in mijn leven nog nooit zo groot geweest als nu . We worden langzaam opgevreten door die parasieten , alle poten raken op . Er is nergens geen geld meer voor . Pas als de mensen het in de knip gaan voelen komen ze in beweging , dat zag je ook in de jaren 30 , toen de crisis het grootst was stonden de mensen op en zo zal dat nu weer gaan . In plaats van dat we nu massaal met miljoenen naar Brussel gaan en het nog vrij vreedzaam zou kunnen verlopen , wachten ze tot de pleuris straks uitbreekt en dan is het wel te laat .

  Maar je maakt mij niet wijs dat die schoften dat ook niet weten , daaraan kan je zien dat dat de bedoeling is van dat tuig . Er moet een hele grote slachtpartij komen , dat is wat ze willen . Want dat weten ze wel dat het daar op uit gaat draaien . Zulke politici zijn nog gevaarlijker dan het aller sterkste gif . Net als een timmermans weet donders goed dat hij ons over de klink jaagt en dat wij gaan koken door zulke uitspraken . Ze drijven het steeds een stukje verder door . Kijk naar aboutaleb , hij werd beedigd en geen mens hoor je er nog over . Daarna de kamer voorzitster een moslim . Je hoort er niemand meer over . En nu krijgen de Engelse in Londen waarschijnlijk ook een moslim als burgemeester . Natuurlijk , ze dachten zie je in Nederland is het ook allemaal gladjes verlopen , dus nu proberen we dat in Londen ook . Straks is Parijs aan de beurt let maar op . Ze blijven aan de gang , net zolang tot de bom barst .Maar hoe kunnen ze dat zo gladjes in goede banen blijven leiden . Want zijn er dan helemaal geen mensen bij de politie die dit beu worden of in het leger zijn daar geen hoog geplaatste die het zat worden . Ze kunnen toch niet iedereen in het gareel houden .

  Kijk Duitsland had ook de oorlog verloren , maar achteraf gezien hebben ze economisch gezien gewonnen , want ze zijn als sterkste terug gekomen . Misschien willen ze nu zoiets voor heel Europa creeren . Als de oorlog dan klaar is kunnen ze opnieuw beginnen en een super staat creeren . Met de technologie van nu kunnen ze iedereen controleren en in het gareel houden .
  Een in gebouwde chip in ieder geboren kind en ze kunnen je 24 uur per dag in de gaten houden .
  Privacy wat was dat ook al weer ?
  Big brother is watching you .

  George Orwell had een goede vooruitziende blik .

  Like

 20. Als iemand een baantje in Brussel wil, zoals Frans Timmermans, dan moet je zulke wartaal gaan uitslaan. Volgens mij zal hem dat op een dag gaan opbreken! Gisteren zapte ik eventjes naar De Wereld Draait Door met die presentator en Paul de Leeuw, En zo’n zwarte rapper. Die rapte in het Nederlands dat wij, blanke Nederlanders, blind waren voor bijvoorbeeld 5 december (Sinterklaas en Zwarte Piet) (Onze slavenhandel). Die rapper kreeg een daverend applaus. Die presentator heet Matthijs van Nieuwkerk. Paul de Leeuw zat te glimmen van genot. Want het opperste genot voor zulke VARA-mensen is te horen hoe zo’n slecht verstaanbare rapper rapt op tv hoe slecht hij het heeft in de Nederlandse samenleving, bijvoorbeeld door mensen als Geert Wilders en aanhang!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 21. Pieter zegt:

  Misschien wordt de bevolking op aarde over duizenden jaren langs natuurlijke weg wel lichtgetint van kleur (liever niet de Marokkaans – Turkse getintheid natuurlijk), maar ga daar niet aan sleutelen en het ons door de strot douwen, dan pas krijg jij oorlog meneer Frans de Timmerman met je dreigende taal.

  Hoe wilt u het hebben meer Timmermans diversiteit (een nieuw super ras) met de islam als staatsgodsdienst zeker ?
  Gelukkig zijn de meeste mensen gezonder dan deze kwal.

  Geliked door 1 persoon

 22. jantjeuitnl zegt:

  Socialisten en moslims ontkennen Jezus. Ze heulen met de duivel. De moslims zijn onschuldiger want die ontkennen onbewust. Socialisten ontkennen bewust.

  Like

 23. Geronimo zegt:

  Wat moet een mens zeggen over zoveel onozelheid en kortzichtigheid vanwege een lapzwans als deze Frans Timmermans, die zichzelf blijkbaar nog erg au sérieux neemt ook, wat dan weer op zijn beurt een kenmerk is van echte snullen. Daar past maar één enkel antwoord op: dergelijke idioten so fort aan de kant zetten, veroordelen als landverraders met de enige daarvoor gepaste straf. Ik zou opteren voor 30 jaar strenge dwangarbeid in Siberië, ver weg van de bewoonde wereld, volledig comfortloos, alle dagen lekker afzien, alvast stukken beter dan de doodstraf, want die lijdensweg duurt immers veel te kort. Dat moet wel te regelen zijn met de poet, mits een kleine vergoeding voor het dagelijkse droge brood en een paar glazen water.

  Like

 24. Taljaard zegt:

  Om zo’n brekebeen als Kuzu kan ik nog lachen.
  Maar NIET om Timmermans.
  Deze man is echt extreem gevaarlijk!
  Een giftig, wraakzuchtig, kleinzielig mannetje, met een narcistisch nichtencomplex op een hoge en machtige plaats.
  Bovendien, en dat maakt hem nog gevaarlijker, zeker niet dom.
  Zulke figuren gaan tot het uiterste om hun zin door te drijven.
  Desnoods over bergen van lijken van mensen die zij zelf niet gedood hebben, maar waar ze wel direct verantwoordelijk voor zijn.

  Like

 25. kruisridder zegt:

  Het is te merken dat ie van Duitse afkomst is. Ook hij pleit voor uitroeiing van alle culturen, behalve de islamitische en de op de socialistische leest geschoeide naties.

  Like

 26. Avidia zegt:

  Je hoeft maar naar zijn gezicht te kijken en je weet precies wie je voor je hebt, een man die belust is op macht, en kijk eens hoe hij praat en loopt, de loop van iemand die denkt dat hij de almachtige is. Weg met die man, hij lijdt aan overschatting, levensgevaarlijk, en trouwens een zeer onprettige man om naar te kijken en aan te horen, er is dan ook niets aantrekkelijks aan die man, alles is fout.

  Like

 27. Tuurlijk Frans. Maar vast beginnen met Saudie Arabië en Turkije?
  .
  Voor wie zich graag breder oriënteert dan op wat de Nederlandse gelijkgeschakelde media aanbiedt:
  .

  Like

 28. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 40 min.40 minuten geleden
  #PVV wij moeten voortmaken #KOMINVERZET t=DUIDELIJK,#dit->@TimmermansEU=n oorlogsmisdadiger die t PLAN ONS UIT TE ROEIEN NIET LANGER VERHULT

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 51 min.51 minuten geleden
  @TimmermansEU LAAT MASKER VALLEN&ROEPT OP TOT MOORD OP ONS ALLEN BEHALVE DE MOSLIMS MONO-CULTURELE STATEN UITROEIEN

  Like

 29. oud-marinier zegt:

  De wereld zou toch ECHT een heel stuk prettiger leven zijn als Fransje Timmermans en kornuiten ,WERELDWIJD , werden uitgeroeid.

  Like

 30. tjonge zegt:

  “en zouden betekenen dat men culturele diversiteit te accepteren zou hebben. Wie dit niet zou doen, zou twijfelen aan de vrede in Europa”
  .
  wat zijn dat “Europese waarden” ? en waarom moet ik dat accepteren ?
  en als je niet accepteert wil je oorlog ?
  .
  m.i. kan dit (de trek der migranten) allemaal geen toeval zijn en gebeurd dit ook wereldwijd, obama wil de illegale mexicanen in de usa ook legaliseren
  .
  als ik die farizeeër timmerfrans met zijn r.k. rotkop zie moet ik al braken…

  Like

 31. Nog een niet te missen verhaal dat verspreiding verdient.

  Diversity DESTROYS Social Cohesion in the West

  Like

 32. hendrikush zegt:

  Je snapt het niet goed Frans.
  Het is niet “Accept diversity or face war” maar het is “Accept diversity and face war”.
  Wie het kwade niet weert is het goede niet waard!

  Like

 33. Joshua zegt:

  Vroeger zaten gestoorden in een psychiatrische inrichting, tegenwoordig zitten zij in regeringen!!!

  Like

 34. Pieter G zegt:

  @Pieter Misschien wordt de bevolking op aarde over duizenden jaren langs natuurlijke weg wel lichtgetint van kleur
  ——–
  De bevolking was eens geheel donker van kleur. De lichte kleur is relatief nieuw en door evolutie ontstaan op het Noordelijk halfrond omdat het een reactie is op minder zonlicht. Bij minder zon heeft een blanke huid fysiek voordeel. Minder zon betekend voor donker gekleurde mensen minder gezond. Er wordt minder vitamine d aangemaakt.
  Evolutie is: aanpassen aan veranderde omstandigheden.
  Vanuit biologische principes kan je zeggen: Donkere huidskleuren horen hier niet thuis want het is niet hun natuurlijke habitat. Heeft niets met racisme te maken, maar gewoon een biologisch feit waar niets op af te dingen valt. Overigens andersom is natuurlijk ook een feit. Blanke huidskleur is minder geschikt voor de tropen.
  Verder vind ik 10 miljoen inwoners in Nederland meer dan genoeg. En Frans is knettergek met zijn dictatoriale trekjes hoe hij meent uit te moeten maken hoe hier de bevolking er uit moet zien.
  Net zo bizar als de nazi leiding waar Frans weer vele kransen voor mocht leggen ter nagedachtenis van de slachtoffers. Loopt weer mee wanneer de islam slachtoffers maakt terwijl hijzelf daar verantwoordelijk voor is. Smerige Landverrader!

  Like

 35. Jules Vismale zegt:

  Schop dit stuk uitschot, cultuurbarbaar, (zelf)verloochenaar, blauwe jakhals, smeerlap en walgelijk stuk ongedierte van een Frans Timmermans met al zijn afschuwelijke soortgenoten en radicale islamfiguren van mijn part met een voetbalschoen met stevige zool naar Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus of Pluto toe en met zijn onzalige plannen erbij! Die vent hoort totaal niet thuis op deze planeet, zelfs niet in de hemel en zijn bondgenoten evenmin!!!!!!!!

  Like

 36. Claudia M. zegt:

  Volgens mij heeft het nooit zo aan onze acceptatie gelegen, maar aan de acceptatie van juist die z.g. “arbeids”moslim migranten, die er zelf een parallel samenleving van maken! Je mag immers zo’n vieze ongelovige helemaal niet als vriend. Aangetoond is ook allang dat er velen om economische redenen (om uit de ruif te vreten dus) naar hier komen en daarbij hun cultuur en hun geloof aan ons opdringen! Ondertussen gebruik makend van alles wat onze (voor)ouders hebben opgebouwd en velen van ons ook al een heel aardig steentje hebben bijgedragen! Dit is schaamteloos uitgedeeld door onze “leiders” door geen enkele verplichtingen op te leggen en al het jarenlange gedonder met de mantel der liefde te bedekken, zo niet helemaal in de doofpot te stoppen!

  Lul maar raak Timmermans, ik ben gestopt met tolerantie toen bleek dat diezelfde tolerantie niet voor mij gold en ik steek er dan ook op geen wijze tijd en/of verdere emotie in. Ik ben er klaar mee! Die culturele diversiteit van jou gaat onder islam, die werelddominantie eist en zichzelf zien als hogere over alles wat niet met hun clubje meedoet, niet werken!

  Like

 37. Joshua zegt:

  kruisridder zegt:
  6 mei 2016 om 01:24

  Het is te merken dat ie van Duitse afkomst is. Ook hij pleit voor uitroeiing van alle culturen, behalve de islamitische en de op de socialistische leest geschoeide naties.

  Een beetje kromme redenering van u kruisridder, alle duitsers pleiten voor uitroeing ?
  Het is het zelfde als je zegt alle nederlanders pleiten voor uitroeing, omdat de psychisch gestoorde idioten in de eu regeringen voor uitroeing pleiten?

  Like

 38. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Volkeren zullen zich nooit laten dwingen door dictaten van misselijke kleine mannetjes die zich Napoleon wanen. Ook de fascist Timmerfrans en zijn kompanen zullen roemloos eindigen.

  Vanaf WO2 zijn deze gekken met hun multiculti nachtmerrie aan de gang, ze willen niet inzien dat wat zij aan het doen zijn uiteindelijk een nieuwe allesvernietigende wereldoorlog zal betekenen.
  Ze willen niet inzien dat zij de werkelijke bedreiging voor de democratie en de wereldvrede zijn.
  Ze zullen nooit luisteren, zij weten alles beter en luisteren naar niets of niemand.
  Voor deze gestoorde mensen is socialisme een zaligmakende religie. Vandaar dat ze het zo goed kunnen vinden met de islamieten. Soort zoekt soort, beiden gestoord!
  Helaas zitten we met deze gekken opgezadeld, kijk ook maar naar die nar in Engeland en die in Amerika. De vraag is hoe lang nog? En wat zullen deze idioten aan ellende over de wereld gaan heen storten?

  Ik heb gisteren nog eens een blik geworpen in de voorspellingen van Nostradamus, wat heeft die man alles goed gezien, helaas!

  Like

 39. Pingback: Merkel: € 250.000,- per “vluchteling” zijn een vorm van loyaliteit | E.J. Bron

 40. Guardiacivil zegt:

  Waar blijven toch die snipers, het is 12.00u

  Like

 41. marijkeheijmans zegt:

  Kan iemand die huilebalk met zijn krokodillentranen niet eens wat carbid voeren.

  Like

 42. Pingback: Peter Sutherland: EU moet nationale homogeniteit uit de weg ruimen en multiculturalisme bevorderen. | E.J. Bron

 43. Pingback: Luister naar de woorden van een gevaarlijke gek ! Hebben hier zo velen hun leven voor gegeven ? (video) | Geen Nieuws

 44. Pingback: Nieuwe stroom asieleisers op de been, EU verwelkomt hen met open armen | Lang Leve Europa!

 45. NiekB zegt:

  Dat stuk vulles is toch wel eerlijk , hij geeft tenminste toe wat de plannen van het grootste deel van dat gaaies in Brussel zijn. Mag hij wat mij betreft wat strafvermindering krijgen 95 i.p.v. 100 jaar achter de tralies.

  Like

 46. Frans zegt:

  Bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla………..hebben we niks aan…….!!! Wat maken jullie boven toch allemaal zo druk……praktisch zijn jullie niks, alleen maar bla,bla,bla………..!!!

  Like

 47. Pingback: Gratis woning, gratis inboedel en gratis studeren, wat is NL toch mooi! | Lang Leve Europa!

 48. Pingback: Gratis woning, inboedel en studeren maar niet voor U, wat is NL toch mooi! – JDreport.com

 49. Jan zegt:

  Om te huilen, maar het is serieus bedoeld:

  Plan Europese Commissie: bonus voor terugnemen migrant

  De Europese Commissie presenteerde vandaag in Straatsburg een migratiestrategie. Niet-Europese landen die meewerken aan het terugnemen van migranten die geen recht hebben op verblijf in Europa, kunnen volgens de nieuwste plannen financiële en andere voordelen tegemoetzien. Omgekeerd volgen bij tegenwerking strafmaatregelen.
  ..
  http://www.ad.nl/buitenland/plan-europese-commissie-bonus-voor-terugnemen-migrant~a54ee806/

  Dat de parasieten via de andere deur weer binnenkomen ontgaat de debielen in Brussel volledig. Gratis geld.

  Like

 50. Pingback: EU wil verplicht inloggen met ID-kaart op Youtube en Facebook | Lang Leve Europa!

 51. Pingback: Zwitsers parlement trekt EU-toetredingsaanvraag formeel terug | Lang Leve Europa!

 52. Pingback: Zwitserland trekt EU-toetredingsaanvraag formeel terug – JDreport.com

 53. Pingback: EU eist binnenhalen 60 miljoen migranten voor 2050 en koninklijke behandeling | Lang Leve Europa!

 54. Pingback: Ze blijven zichzelf maar feliciteren: Frans Timmermans ontvangt Benelux Award | Lang Leve Europa!

 55. Pingback: De EU om van te houden: 6 oprichters EU bepalen uw toekomst, meer EU | Lang Leve Europa!

 56. Pingback: De steun voor de EU brokkelt af, wat doet de EU? Maakt plan voor meer EU! – JDreport.com

 57. Pingback: EU Madhouse: Frans Timmermans for President?? | Lang Leve Europa!

 58. Pingback: EU Madhouse: Frans Timmermans for President?? – JDreport.com

 59. Pingback: En daar is de EU grens- en kustwacht! | Lang Leve Europa!

 60. oud-marinier zegt:

  Okay , okay men wil dus vermenging van rassen + wereld religie (pislam) ……Ben benieuwd hoe “blij: deze IDIOTEN zullen zijn wanneer dochterlief / zoonlief met ’n negeroide moslim(a) extremist(e) thuiskomt ??? Eens kijken HOE tolerant men zal zijn jegens hun EIGEN nazaten ???

  Like

 61. Pingback: Brood en Spelen EK2016: En daar is de EU grens- en kustwacht! – JDreport.com

 62. Harry zegt:

  Ik krijg een beetje het gevoel , dat die man helemaal geen goed kan doen !?

  Like

 63. Pingback: Vicevoorzitter Europese Commissie Frans Timmermans: “Mono-culturele staten uitroeien!” | bid 24 uur

 64. Skeptic zegt:

  We moeten populistisch gaan stemmen in Europa, anders gaat het fout.

  Like

 65. Pingback: Migratienotas – EU-blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s