Islamdeskundige: “Bij ons zijn al lang sharia-rechters”

Screenshot_102

(Vertaling: E.J. Bron)

De in Damascus opgegroeide Laila Katharina Mirzo (foto) heeft Syrische en Duitse wortels. In 1989 vluchtte ze met haar moeder naar Beieren. De 37-jarige behoort tot de scherpe critici van de islam in Europa. Sinds vier jaar woont ze met haar twee kinderen in Opper-Oostenrijk. “Wochenblick” heeft met haar gesproken.

Blick

“Wochenblick”: Een van uw theses luidt: “Alleen een slechte moslim is een goede moslim.” Wat bedoelt u daarmee?

Mirzo: voor de koran-getrouwe moslims is het onvoorwaardelijk opvolgen van Allah´s geboden een must. Derhalve zijn de ondergeschikte positie van de vrouw, het opdelen van de mensheid in gelovigen en “ongelovigen” en de Jihad Allah´s wil. Een moslim, die zich van de geweldbekentenissen geëmancipeerd heeft en voor een “moderne” islam heeft besloten, is in de ogen van de hardliners een afvallige. Wat wij onder Verlichting verstaan, is voor een gelovige moslim zonde. Diegenen, die in Oostenrijk voor integratie en gelijkberechtiging gekozen hebben, beschouwen wij als “goede” moslims. Binnen de islamitische geloofsgemeenschap gelden deze mensen echter als “slechte” moslims, die bestraft moeten worden!

Er duiken regelmatig berichten over radicaalislamitische verenigingen en moskeeën op – waaronder ook in Opper-Oostenrijk. Gaat er van deze groepen gevaar uit? Dreigen er parallelsamenlevingen?

Er dreigen geen parallelsamenlevingen, die hebben we al! We zien het in de gettovorming van menig stadsdeel, op scholen en kleuterscholen, maar ook al bij justitie. Bij delicten tussen moslims schakelt zich – vaak al voor de politie – een zogenaamde “scheidsrechter” in. Hij vonnist alleen volgens de sharia, dus volgens islamitisch recht, tussen de conflictpartijen en onderhandelt dan buiten de rechtbank om over verzoeningen tegen de betaling van een “bloedgeld”! Ook in het familierecht heeft de sharia zijn vingers al in het spel. Met het “imamhuwelijk” heeft de polygamie, dus het huwelijk met meerdere vrouwen, Oostenrijk al lang bereikt. Officieel zijn de “bijvrouwen” echter ongetrouwd en kunnen voor zichzelf en hun kinderen een sociale uitkering krijgen. Hier wordt aan de ene kant het Oostenrijkse recht omzeild, om aan de andere kant geld van de staat af te troggelen. Men dient ook te weten dat de moskeeën niet alleen godshuizen, maar ook politieke verzamelplaatsen kunnen zijn. Hier wordt niet alleen gebeden. Als je de koran goed bekijkt, dan is de Jihad, de strijd tegen de “ongelovigen”, de absolute plicht van iedere moslim.

Critici van de toestroom van asielzoekers in de afgelopen maanden vrezen nu een islamisering van Oostenrijk en Europa, omdat er in de eerste plaats islamitische vluchtelingen en migranten zouden komen. Beschouwt u dit gevaar als realistisch?

Als je kijkt naar de demografische ontwikkeling in Europa en in Oostenrijk, dan is het nog slechts een kwestie van tijd wanneer de islamitische geloofsgemeenschap puur getalsmatig een politiek zwaargewicht zal vormen! De geboortecijfers van de autochtone Europeanen lopen al jaren terug. De Oostenrijkers krijgen gemiddeld slechts 1,44 kinderen. Voor een islamitische familie echter betekent kinderrijkdom grote zegen. Radicale predikers roepen op tot de “geboorte-Jihad” en scanderen: “In 2030 nemen we het land over!” Dat is een duidelijke aankondiging, die ik heel serieus neem.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Islamdeskundige: “Bij ons zijn al lang sharia-rechters”

 1. Dus mevrouw gelooft in een gematigde islam ( de slechte moslim) ? Islam is islam!

  Like

 2. Dit verbaast mij niet. Dit land blinkt uit in zijn achterbaksheid. Daar komen wij later nog weleens achter, dat zullen wij wel van de moslims zelf te horen krijgen.

  Like

 3. wauso zegt:

  Een betoog dat ze in Nederland alswel in Europa tegen lege kerkbankjes mag houden van onze Elite en pastoortjes ! En hier een opfrissertje voor Gluiperd Buma (CDA) !

  Like

 4. Pieter zegt:

  De zoveelste waarschuwing van een insider, die er geen enkel belang bij heeft onwaarheid te spreken. De systematiek waarmee moslims de westerse wereld ondergraven ligt er inmiddels al lang dik bovenop.
  Alleen het klootjesvolk dat echt dom en ongeinteresseerd is, de politiek correcte elite en de Gutmensch zien het niet.

  Like

 5. Buma. Buma dat had ik van jou niet gedacht, foei toch!!

  Like

 6. gielah zegt:

  Niet iedereen heeft (kerk)geschiedenis gestudeerd.
  Daarin kon en kan een ieder, die niet volstrekt debiel is, precies vernemen hoe het met de wortels van en de marsorders binnen de islam gesteld is.
  Vanaf 622 na Chr. volgt men deze marsorders ook gehoorzaam óp…. waar de islam ook maar een poot aan de grond krijgt.
  Het resultaat…. een oceaan van vergoten bloed… het afnemen van alle menselijke vrijheden… het stukmaken van de vreugde en de schoonheid van het leven… het vertrappen van de waardigheid van vrouwen… haat tegen en moord op Joden en christenen… goedgekeurde diefstal ( al wat een moslim van een niet-moslim wil hebben, mág hij de niet-moslim afnemen…. want die is volgens de koran geheel en al superieur aan de niet-moslim… en de niet-moslim dient in feite in een voortdurende staat van diepe dankbaarheid te verkeren, als en dat de moslim hem niet meteen afslacht).

  Nogmaals… niet iedereen heeft (kerk)geschiedenis gestudeerd.
  Niet iedereen weet dit.
  De mensen beneden de veertig, ruwweg ingeschat, hebben zúlk beroerd geschiedenisonderwijs gehad… en kerkgeschiedenis waarschijnlijk in het geheel niet… dat men hén hun onwetendheid op dit vlak nauwelijks aan mag rekenen.

  Maar daar zijn de westerse overheden.
  Die hebben deals gesloten met Arabieren en oliesjeiks.
  Die hebben deze invasie van moslims, miljoenen moslims, naar het westen goedgekeurd.
  En die hadden de mogelijkheden om zich wél van deze geschiedenis van bloed en tranen op de hoogte te stellen….. en de burgers, over wier belangen zij te waken hadden, te VRIJwaren tegen deze bestiale horden, die de evolutie in één klap 14 eeuwen terug zouden gaan storten.

  Misschien hébben zij zich daarvan op de hoogte gesteld.
  Misschien wisten zij precies wat zij met en door hun rampzalige stiekeme deals gingen aanrichten.
  Misschien hadden zij gewoon schijt aan ons en aan ons leven en aan onze vrijheid en aan die van vele generaties na ons.
  Waarom dan toch?

  Geen idee.

  Maar dit schreeuwt om processen…..waarin politici en de hen steunende mediamedewerkers en kerkleiders berecht behoren te worden.
  Hoogverraad is geen kleinigheid.

  Like

  • Duchesne zegt:

   Korte processen dan, want het zijn er veel die verraad plegen of meelopen. S iedereen in zijn of haar woonplaats een lijstje bijhoud en dat op passend moment op internet kan deponeren, scheelt straks veel tijd en zoekwerk. Bijltjesdag, het komt eraan.

   Like

 7. Duchesne zegt:

  Net van de BBC gehaald: “A government inquiry leaked to the Daily Express newspaper last November allegedly found evidence of radical Muslim inmates bullying fellow criminals into converting to Islam.

  Those who did not convert were reportedly forced to pay a tax, as prescribed by sharia law.

  According to the Express, some inmates were forced to ask family and friends for money to pay the tax. Others chose to convert instead.

  “It sets a dangerous precedent and sends a message to non-Muslim inmates that Muslims are going to run the prison according to their own rules and sharia,” an anonymous Whitehall source said at the time.”

  Met andere woorden, het verplichte bekeren of boete betalen gebeurd nu al in Europa, straks ook op scholen en werkplekken. Het is oorlog, oorlog tegen christenen en blanken, maar de regering wil het niet weten, net als vele burgers. Het zou hun bekrompen wereldbeeld totaal omver gooien. Beter de kop in het zand dan de realiteit in de ogen kijken.

  Wants gun, will travel.

  Like

 8. De islam is een afschuwelijke afgodenreligie waar onrecht soms tot recht wordt verheven ,vaak aangaande de rechten van vrouwen! Maar ja wat wil je als je het pedofiele mannetje en massamoordenaar Mohammed als voorbeeld mag blijven navolgen!!Nee geef mij toch maar de Heilige Israëls ,JESHUA HAMASIACH (JEZUS ) de Zoon van de LEVENDE GOD die hemel en aarde gemaakt heeft !Wie JEZUS heeft gezien heeft ook de VADER gezien!Gelukkig zijn in de bijbel vrouwen als “kostbaar vaatwerk”beschreven ,spijtig genoeg zijn ook in Nederland vrouwen in een moeilijker positie gemaneuvreerd nl; vaak werken ,kinderen baren en of last but not least ook nog de huishouding doen!Dat noemen we in Nederland emancipatie !!!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 9. Luc zegt:

  Ne godsdienst die ge op 20 manieren kunt interpreteren, iedereen van die islammers vind dat ze het juiste doen, achterlijk is en blijft heel dat alla… islam…. gedoe

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s