Obama importeerde ongeveer 1 miljoen moslims in de VS

Screenshot_16

(Door: “indexexpurgatorius” – Vertaling: E.J. Bron)

De deskundige is verbaasd en de leek wrijft in z´n ogen. Heel stiekem en onopgemerkt door het publiek heeft de zwarte Amerikaanse president Obama 832.014 Greencards aan mensen uit islamitische landen laten verstrekken. Dit blijkt uit een analyse van het Department of Homeland Security. Aan deze analyse is ook een lijst met herkomstlanden toegevoegd.

Vrijdag werd deze analyse door de Senaatscommissie voor immigratie in het nationaal belang gepubliceerd. Hieruit blijkt duidelijk dat de Greencards werden verstrekt op aanwijzing van de zwarte president in het Witte Huis en dat alleen al in de periode 2009-2014 832.014 moslims immigreerden.

De meeste immigranten komen uit Pakistan (102.000), Irak (102.000), Bangladesh (90.000), Iran (85.000), Egypte (56.000) en Somalië (37.000).

Obama-Admin-On-Track-To-Issue-1M-GCs-1

(Klik op afbeelding voor groter beeld!)

Was er in 2013 nog sprake van 117.423 islamitische immigranten, in 2014 steeg de immigratie uit islamitische landen met 27% naar 148.810.

Je kunt zeggen dat de regering-Obama gemiddeld 138.669 moslims per jaar importeerde. Je kunt er van uitgaan dat Obama in zijn hele regeerperiode minstens 1,1 miljoen moslims in de VS importeerde en hen dankzij een Greencard volledig liet verzorgen.

Greencards of wettelijk duurzaam verblijf zorgen ervoor dat de immigranten in het bezit komen van het staatsburgerschap, ondersteuning door de staat en een werkvergunning. Evenals een sociale verzekering, levensmiddelencoupons en vooral gratis ziekenzorg.

Dus kun je beweren dat de grootste immigratie in blanke landen plaatsvindt door moslims.

Uit een bericht van het ministerie voor Integratie en Vluchtelingen bleek dat in het jaar 2013 91,4% van de Voor-Aziaten levensmiddelencoupons ontving, 73,1% van de medische zorg voor arme vluchtelingen in aanspraak nam en 68,3% een sociale uitkering kreeg.

Bron:
https://indexexpurgatorius.wordpress.com
Door: “indexexpurgatorius”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Obama importeerde ongeveer 1 miljoen moslims in de VS

  1. Ik heb hier geen woorden voor, dit had ik niet verwacht, Nu begrijp ik Trumpf

    Like

  2. carthago zegt:

    De kokosnoten in de tuin van the Black crow uit Washington vallen niet ver van de boom. De heimelijke nazi kokosnoot heeft een harde schil,dat vraagt om grof geweld.

    Like

  3. Hans zegt:

    Ze helpen alles naar de kloten met die massaimport van islamieten.
    En die verwachten dat ze gepamperd worden door de ongelovige honden.
    Hoe meer er komen, hoe armer we worden.
    En ze helpen elkaar. Niet ons.

    Like

  4. abouneenee zegt:

    Nu het henzelf ook raakt zal de ongein snel voorbij zijn, maar toen zij zich nog van alle problematiek behalve de Mexicaanse gevrijwaard zagen was er geen enkele bedenking dat alle problematiek mocht worden opgeknapt door Europeanen.

    Like

    • Deborah Menorah zegt:

      Het is geen ongein, het is serious business van Obama.
      Net als in Europa is het ook in Amerika en andere delen van de wereld een voorbedacht plan om de westerse beschaving (lees: vrijheid en zelfbeschikking) onderuit te halen. Op die manier wordt de wereldbevolking klaargestoomd voor een alles dominerende wereld regering… De New World Order. Google daar maar eens op, je zal versteld staan.

      Geliked door 2 people

      • abouneenee zegt:

        Dankjewel Deborah! Ik snap dat de wil van Obama en Clinton helaas niet vruchteloos is gebleven. Het is t shoppen dat Clinton nu niet het beleid van Obama kan voortzetten.

        Geliked door 1 persoon

  5. albertien54 zegt:

    Artikel op de site De Lange Mars van Rob Vellekoop

    Van de eerste generatie immigranten die in ons land arriveerden in de periode 1996 t/m 2014 is minstens de helft christen en hooguit een kwart moslim. Het verschil wordt de laatste jaren alleen maar groter. Uit een prognose van de immigratie naar geloof over de periode 2015 t/m 2019 blijkt dat christenen de meerderheid behouden. Dit zijn de conclusies van Flip van Dyke, die op zijn website dit met een enorme hoeveelheid cijfers onderbouwt. Hij legt een koppeling van de bestanden van het CBS en het Amerikaanse onderzoeksinstituut PEW.

    Flip concludeert dat politici en journalisten het alleen over immigratie hebben en dan (expres) emigratie vergeten. Hij ziet dat het grootste geboorteland onder de immigranten Nederland is! Kijkend naar de laatste negen jaar is het aandeel van christenen nog veel groter geworden en dat van moslims kleiner. Er waren maar liefst drie keer zoveel christen immigranten dan moslims.

    Als reden voor de toestroom van christenen ziet hij de toetreding van Oost-Europa tot de EU (gevolg van beleid CDA/VVD kabinet Balkenende II). Van islamisering is daarom geen sprake, wel van ‘verchristalisering’.

    Immigratie
    Er is geen enkel jaar dat het percentage christenen onder de immigranten lager was dat die van moslims. Sinds 2005 vormen christenen zelfs de absolute meerderheid. Totaal sinds 1996 was 54% christen, 26% moslim, 9% had een overig geloof en 12% geen.

    Emigratie
    De drie EU-landen Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk vormen de top drie van de emigranten. Als bewoner van een EU-lidstaat is emigratie gemakkelijker.

    Migratiesaldo
    Overall is 51% van de netto-immigratie christelijk en 31% moslim.

    Media onder aanvoering van de NOS en politici waaronder Wilders en Rutte blijven onophoudelijk de bevolking angst voor moslims aanpraten. Daarin past ook de leugen dat NL overspoeld zou worden met moslims. Niets is dus minder waar.

    Met dank aan Flip van Dyke voor zijn waardevolle werk.

    Rob Vellekoop, 20 juni 2016

    Like

  6. M.A.L. Sion zegt:

    In hoeverre wijkt het Obana-verhaal af van het MERKEL-verhaal?????
    Verschil is dat Obama één land, de VS, schaadt terwijl MERKEL-muts de West-Europese andere landen meesleurt in de ramp die Duitsland treft.
    Rechts-Amerika schreeuwt om Trump om een beetje schoon schip te maken. Moeilijke zaak want er is al een hoop onoplosbare schade aangebracht.
    In Europa zijn gelukkig ook een aantal rechtse partijen in de opmars, waaronder de PVV van Geert Wilders. De AfD in Duitsland doet het goed. In Oostenrijk wordt de uitkomst van de presidents-verkiezingen aangevochten. Bij succes kan daar eventueel een rechtse president aantreden.
    Het karwei is echter nog lang niet geklaard. In Nederland zouden veel mensen niet langer aan de kant moeten blijven staan. Er is werk aan de winkel. Stemmen gaan om zich voor te bereiden op een keiharde confrontatie met ingestroomde zogenaamde vluchtelingen die echter terrorisme beogen. Nu zijn het voornamelijk wat oudere mensen die zich roeren. Het zou goed zijn als de jongere mensen ook actief worden. We wachten het met smart af.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  7. Anna zegt:

    Obama heeft kennelijk meer contact met zijn halfbroer de ” moslimbroeder ” Malik Obama dan met zijn eigen land……. Dit s een opdracht van hem en zijn broederschap vriendjes……Obama is en blijft een echte moslim….. Hij heeft in het midden oosten geen succes gehad nu probeert hij het op deze manier…..
    Wanneer O wanneer gaan de ogen van de Amerikanen open…… En Hillary is zijn marionet…… Het wordt ook daar in Amerika een gevaarlijke ontwikkeling.
    Hij is op zijn manier hard bezig om de umhna, de wereld wijde islam in Amerika te implanteren…..
    De republikeinen zullen Trump een lintje moeten geven in plaats van hem te verguizen…..
    Trump is waarschijnlijk de enige persoon die dit moslim kwaad nog enigszins kan stoppen…….

    Like

  8. Hendrik zegt:

    Het is dus een samenzwering van alle westerse politici om het blanke ras uit te moorden, wereldwijd worden de parasieten van de islamitische deathcult onder ons gebracht om uiteindelijk ons te elimineren. Wordt wakker en vecht tegen de islam.

    Like

    • Drs.P. zegt:

      Misschien is het beter om ff niet te vechten tegen de symptonen, maar wel tegen de oorzaak en dat is de nsb-rattencabal in den Haag (Demonen666/vvd/pvda/cda/gl), in Brussel, in Berlijn, in Parijs, etc., etc. Booslims kunnen alleen maar parasitair gedrag vertonen, zit hen in de genen, maarrrrr de ratten de de booslims binnenhalen zijn de echte oorzaak!!!

      Like

  9. exmarineman zegt:

    Het was toch allemaal al bekend en dus is dit beleid niet zo vreemd. Want ook de USA heeft de Resolutie van Straatsburg in 1977 ondertekend……oftewel vrije en goedkope olie voor islamisering van het gehele westen oftewel EU en USA.

    Like

  10. Jean zegt:

    Nu die 832.014 greencards terug vorderen en ze bye bye wensen als ze richting homeland Afrika reizen. Europa moet hetzelfde toepassen want in Afrika is er veel meer ruimte, veel meer zandbakken waarin de kinderen kunnen spelen, alles loopt er ofwel in zijn blote kont of in boerka rond dat geeft ze dadelijk een gevoel van thuis te zijn en….ze kunnen er ongestraft met stenen smijten en die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam beleven naar hartenlust.
    Als wij die smeerlapperij maar snel kwijt zijn.

    Like

  11. Ik wil wel, zeg maar hoe. we moeten eerst van onze eigen parasieten uitkleed regering af. Er zullen veel meer demonstraties moeten komen en referenda.

    Like

  12. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Al jaren stel ik net als velen in Amerika dat de man een jihadist is, een wolf in schaapskleren.
    Een echt Trojaans paard, die we te danken hebben aan al die (zwarte) racisten in Amerika, want er MOEST een zwarte president komen.
    Maakte niet uit wie hij was en waarvoor hij stond, als hij maar zwart was.
    Briljant Oprah Winfrey en aanhang!
    De wereld is jullie dankbaar, een nieuwe koude oorlog omdat meneer zijn zin van Putin niet kreeg en een toekomstige warme oorlog met de islam of anders de totale uitroeiing van de blanken.
    Allemaal te danken aan de man van vrede.
    Hé dat klinkt bekend nietwaar….

    Like

  13. Charles Martel zegt:

    wie twijfelt er nog aan dat Obama de eerste moslimpresident van de VS is, en bovendien vriendje van de ‘moslim broeders’?

    Like

  14. Hendrik M. zegt:

    Hoop dat Trump gekozen wordt, best wel een tegenvaller dan voor dat D666 geval, Hatchie of zo, die dacht daar bij de Clintons ene Monika Lewinski op te volgen…

    Like

  15. Jan zegt:

    Sam Harris over islam en Orlando en de reacties van Trump, Clinton en Obama

    Like

  16. Anneke zegt:

    Wij als autochtone – / INHEEMSE bevolking hebben niets meer. Is nu net de grote wens van de politici en al hun NWO-kompanen !!!
    Ben ervan overtuigd dat als de nood de top heeft bereikt, WIJ OVERWINNAARS zullen zijn en blijven.

    Like

  17. Republikein zegt:

    Putin: People Do Not Understand How Potentially Dangerous The Situation Really Is

    http://www.informationclearinghouse.info/article44920.htm

    Like

  18. Republikein zegt:

    In Las Vegas is een man gearresteerd die Donald Trump wilde vermoorden. In rechtbankdocumenten staat dat hij afgelopen zaterdag werd opgepakt bij een politieke bijeenkomst van de presidentskandidaat. De man had geprobeerd om een vuurwapen van een medewerker van de Secret Service af te pakken.

    Na zijn arrestatie zei de 19-jarige man dat hij van Californië naar Las Vegas was gereden om Trump dood te schieten. Hij was een dag eerder bij een schietbaan geweest om te oefenen, want hij had nog nooit geschoten.
    http://nos.nl/artikel/2112442-man-wilde-trump-neerschieten.html

    Like

  19. Jade zegt:

    “Enriched” noemt hij het… Dank je de koekoek.
    Het land naar de bliksem helpen, zo noem ik het.

    Like

  20. Jan zegt:

    Josh Goebbels, woordvoerder Amerikaanse regime: radicale islam is een hersenspinsel van rechts

    Like

  21. Jan zegt:

    Amerikaanse junta gaat taal verder zuiveren:

    DHS May Ban “Religiously-Charged” Terms Jihad, Sharia to Avert “Us versus Them” in Anti-Terror Programs
    ..
    They’re countering violent extremism by not mentioning the cause of violent extremism at all. From Judicial Watch:

    Four years after the Federal Bureau of Investigation (FBI) purged anti-terrorism training material determined to be offensive to Muslims, its umbrella agency, the Department of Homeland Security (DHS), may eliminate divisive Islamic terms like “jihad” and “sharia” in government programs targeting radicalization among youth.

    In this latest case a Homeland Security Advisory Council is recommending that, to avoid “us versus them” when discussing extremism, certain “religiously-charged” terminology must be avoided.

    http://www.judicialwatch.org/blog/2016/06/avert-us-versus-dhs-told-ban-religiously-charged-terms-jihad-sharia-anti-terror-programs/
    Dit is precies wat vrienden van de islam, de PvdA ook doet:
    “Parijs dreigt wij weer tegenover zij te zetten. Het is precies wat de terroristen willen; de verdelers groter maken, de verbinders zwakker.” https://coevorden.pvda.nl/2015/11/14/1667/

    Like

  22. Jan zegt:

    Ebola had in 8 jaar nooit één enkel gesprek met zijn veiligheidschef, maar loopt wel de deur plat van terreurorganisaties als BLM:

    President Barack Obama twice appointed former Lt. Gen. Michael T. Flynn to key national security jobs in his administration, including as deputy director of national intelligence and later as director of the Defense Intelligence Agency, yet he never once met with Flynn face to face.

    The general, who spent 33 years in the intelligence field, told The Daily Caller News Foundation he was never called in for a face-to-face meeting with Obama to offer his assessment of ISIS as it rampaged through the Middle East, or during the political meltdown of Libya and Egypt, or on Iran’s efforts to build a nuclear bomb, or of the “Russian reset” that ended in shambles.

    http://dailycaller.com/2016/07/12/bombshell-obama-never-once-met-with-his-defense-intelligence-chief/

    Over prioriteiten gesproken.

    Jihadist Hussein Obama praises Black Lives Matter (BLM) terrorists for ‘outstanding work’

    Like

  23. Jan zegt:

    Out Of The 10,126 Syrian Refugees Let Into The U.S. By The Obama Regime, Only 52 Are Christians…

    http://www.cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/10000-administration-about-hit-syria-refugee-target-fewer-05-are

    Like

  24. Jan zegt:

    En treitert Amerikaanse bedrijven het land uit, wat de bedoeling is, want de economie dient verwoest te worden en het volk verarmd zodat plaats is voor het socialistische paradijs, de hel.

    Five Companies Saying Goodbye to the U.S.
    1. Fiat Chrysler: Beginning in 2017: Fiat Chrysler will drive into Mexico and Canada completely withdrawing all car manufacturing from the United States.

    2. Nabisco: The maker of Oreos, Chips Ahoy, and Nilla Wafers invested $130 million in a production plant in Mexico back in March, 2016. In the process, the company laid off 600 workers at its Chicago plant.

    3. Burger King: The Whopper has a new home. Burger King moved its headquarters to Canada by merging with the Canadian company Tim Horton’s Inc. back in August, 2014.

    4. United Technologies Electronic Controls (UTEC): UTEC makes products for the heating, ventilating, and air conditioning (HVAC) industry, and will be closing its plants in Indiana in order to move to Mexico. The company will lay off 700 people by 2018.

    5. Carrier: The air conditioning manufacturer is getting some fresh air in Mexico, leaving its Indiana base behind. The company will lay off 1,400 workers across Indiana, and will record a total loss of 2,700 jobs overall in the state.

    http://www.foxbusiness.com/markets/2016/09/14/companies-saying-goodbye-to-u-s.html

    Like

  25. Jan zegt:

    Volgens De Gek (en Killery Klintoon) gaat het de goede kant op: Muslim Man Commits Honor Killing, Shoots Daughter In Head For Allah

    https://conservativedailypost.com/muslim-man-commits-honor-killing-shoots-daughter-in-head-for-allah/

    Like

  26. Jan zegt:

    Door het internet te verwoesten wordt dan toch nog de vrijheid van mening de nek omgedraaid

    ….
    President Obama is set to give up the Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) to the international community and the United Nations. In just three days online freedom of expression is going to end, as we know it unless Congress does something to stop it.

    https://conservativedailypost.com/help-us-we-only-have-3-days-until-obama-hands-over-u-s-internet/

    Like

  27. Jan zegt:

    Binnengesluisde moslims in Amerika: 12 486, aantal christenen 68

    In 2016, Obama’s administration has let in 12,486 Muslims, but only 68 Christians.

    And on top of that, of the 12,486 Muslims, more than 98 percent are Sunni. Only about 20 identified as Shia

    http://pamelageller.com/2016/10/obamasrefugee-tally-muslims-12486-christians-68.html/

    Like

  28. Jan zegt:

    Obama’s Terrorist Next Door Program

    Like

  29. Jan zegt:

    Moslims willen oorlog in Amerika ontketenen vanwege presidentschap Trump

    An Islamist group with secretive compounds around the U.S. is arming up in anticipation of raids by the incoming Trump administration, according to a new report from a nonprofit think tank.

    Muslims of America, which is headquartered in Hancock, N.Y., and run from Pakistan by leader Sheikh Gilani, operates 22 “Islamic villages” around the nation. The compounds are legal, but Gilani has recently ordered all unarmed members to gather firearms, licenses and hunting permits, according to Clarion Project.


    http://www.therebel.media/daily_top_five_for_the_counter-jihad_major_muslim_organization_told_to_arm_up_and_train_to_counter_a_trump_win_in_the_us

    Intussen worden moslims met duizenden binnen gesluisd, om ‘humanitaire redenen’:

    Obama’s ‘back-door amnesty’ brings Somalians to U.S.
    Administration ‘perpetually extending’ temporary ‘humanitarian’ program
    http://www.wnd.com/2016/09/obamas-back-door-amnesty-brings-somalians-to-u-s/

    Like

  30. Pingback: Uit het nieuws 23-01-2017 – Kattukse Vrienden voor Israël

  31. Jan zegt:

    De maffiabende van Hussein Obama importeerde 30.000 moslims uit terroristische gebieden van het MO

    Like

  32. Pingback: Jihad in America – Quo Vadis

Plaats een reactie