Het foutieve denken van de “goedmenschen”

Screenshot_40

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Goedmenschen gaan ervan uit dat de meerderheid van de mensen goed is. Dat is hun dilemma. Zij denken dat de meerderheid door slechts een kleine elite bedrogen, uitgeplunderd en overheerst wordt, maar dat is niet zo. Het merendeel der mensen is slecht, onvoorstelbaar slecht. Ze zitten nog zó verankerd in hun geweld dat het ze niets uitmaakt vrouwen te verkrachten, hen geen rechten toe te kennen en alles in hun omgeving door middel van geweld te verkrijgen. Zo zit ongeveer de helft van de mensheid op deze planeet in elkaar. Daarom heerst er in hun landen ook armoede, chaos en geweld.

Niet omdat de elites ze uitplunderen, maar omdat het merendeel van de mannen in het land daar aartslui zijn, zich beschouwen als iets beters dan de vrouwen daar en omdat ze geloven het recht te hebben tegen anderen te mogen liegen, anderen te mogen slaan, anderen te mogen uitbuiten en voor zichzelf alles te mogen nemen wat andere mensen hebben opgebouwd. Niet in de laatste plaats omdat hun profeet het ook zo gedaan heeft. Daarom steunt de islam deze gewelddadige energie ook nog.

Op geraffineerde, gewelddadige wijze heeft deze energie zo haar eigen religie geschapen om hier op aarde nog meer ongehinderd haar energie te kunnen uitleven. De goedmenschen geloven echter ieder woord van de aanhangers van deze religie. Zij geloven ook dat als men ieder mens alleen maar de kans geeft hij deze dan ook zal gebruiken en iets van zichzelf zal maken. Alleen is dat helaas niet zo. Zelfingenomen mensen, die denken beter te zijn dan anderen, zijn nu eenmaal niet alleen bij de elites te vinden, maar ook bij de overwegende meerderheid van de arme mensen, overal ter wereld, daarom zijn ze juist arm.

Ze zijn niet arm omdat de elites ze oplichten, maar ze zijn arm, omdat ze te lui zijn om werkelijk prestaties te willen leveren. Ze zijn te lui om te willen leren, te lui om te willen werken en te lui om zich te willen ontwikkelen. Ze houden ervan om aan hun zelf ingenomen innerlijke energie vast te houden, die hen aanpraat dat ze dat niet moeten doen. Dat het wezenlijk eenvoudiger is voor zichzelf te zorgen met behulp van geweld. Minstens de helft van de voltallige mensheid steekt nog zo in elkaar.

Als de goedmensch dus gelooft dat hij deze mensen en zichzelf een plezier doet door ze zijn land binnen te laten, zodat deze mensen dan hun kansen benutten, zal hij nog raar opkijken! Deze mensen benutten hun kans wel, alleen niet zoals de goedmensch zich dat heeft voorgesteld. Deze mensen benutten over het algemeen hun kans om de prestaties van anderen zo goed als het gaat te plunderen, ze te bedriegen en te verkrachten, telkens wanneer hen die gelegenheid geboden wordt. Zelfingenomen mensen erkennen nog niet eens de mensenrechten van anderen, maar beschouwen slechts het doorzetten van hun wil als hun gegeven mensenrecht.

Verkrachting van vrouwen is voor hen geen onrecht, maar hun door Allah geschonken recht. Het doden van mensen die niet aan hun wil voldoen, is voor hen van Allah gegeven. Het uitplunderen en beroven van anderen heeft Allah hen als buit geschonken. Deze mensen zullen in Duitsland nooit werkelijke arbeidsprestaties leveren, maar zullen proberen hun Allah te dienen. Hun energie, die het als vernedering beschouwt zich met normale arbeid bezig te houden.

Als er steeds meer van zulke mensen naar Duitsland komen, dan zullen zij zich aaneensluiten en precies deze, hun wetten in Duitsland manifesteren. Zoals zij het in elk land dat zij domineerden hebben gedaan. De goedmensch gelooft echter bij dat alles nog steeds dat hij zichzelf en zijn oorspronkelijk vreedzame gebied er een plezier mee gedaan heeft.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het foutieve denken van de “goedmenschen”

 1. Angie1968 zegt:

  En het allerergste is dat de Gutmensch voor een ander denkt te mogen besluiten! In plaats van de waarheid onder ogen zien, dwz Islam is achterlijk en destructief, ziet de Gutmensch de medeburgers die de ‘vluchtelingen’ niet wensen op te nemen, als racistisch, xenofoob en vooral islamofoob. En die medeburgers moeten vooral ‘kaltgestellt’ worden.

  Like

 2. Anna zegt:

  Het Gutmensch denken gaat uit van ik ben OK en Jij bent OK………. Helaas blijkt dit niet zo te zijn……
  Hiermee wordt het hele humanistische denken onderuit gehaald……

  Like

 3. hendrikush zegt:

  Wil je deze eeuwenlange keten van slechtheid doorbreken dan moet je beginnen bij de opvoeding. Verbied religieuze opvoeding in madrassa’s, moskeeën e.a.
  Geestelijk kindermisbruik is erger dan lichamelijk misbruik. Kinderen die worden opgevoed met angst voor de hel en haat tegen ongelovigen worden geestelijk misbruikt en zijn levenslang mismaakt. (Dit geldt voor meerdere religies).

  Like

 4. elisah zegt:

  Goed geschreven en zeer zeker waar.

  Like

 5. fleckie zegt:

  TAMARAH BENIMA, in NW.ISR.Weekblad van 8.7.2016;’…..Kan Erdbrink zich veroorloven..ABOU Jahjah als een nieuw soort antisemiet te ontmaskeren?…..Eerst voelde het alsof ik een klap in mijn maag kreeg.Vervolgens stonden tranen in mijn ogen. En daarna werd ik misselijk. Mijn lichamelijke reactie op het nieuws dat Dyab Jahjah ..ZOMERGAST wordt kwam onverwacht. Wat volgde was de gedachte wat te doen? Voor het eerst van mijn leven sta ik voor het “Joodse Raaddilemma’ om het zo[toegegeven],ietwat pathetisch] te noemen. Ervoor kiezen om niet meer voor de VPRO te werken of medewerker blijven’om erger te voorkomen’? Overdreven? Misschien. We zijn niet bezet en het wordt geen oorlog. Maar zijn we niet eindeloos gewaarschuwd dat de nazi’s stap voor stap, vanaf…1923…, aan kracht wonnen, tot het te laat was? De keuze voor Abou Jahjah is in mijn ogen een soortgelijke kleine stap naar verdere marginalisering van Joden in Nederland, verdere demonisering van Israel en het zionisme en sluipende toename van een vorm van antisemitisme die als ANTIZIONISME verkleed gaat. ………..De VPRO geeft deze goedgebekte hater van Israel 3 uur lang een platform. Natuurlijk gaat de slachting in Sabra en Sjatilla voorbijkomen. Dat die moordpartij werd uitgevoerd door christenen zal de van oorsprong ..LIBANESE Abou Jahjah waarschijnlijk verzwijgen. Natuurlijk zullen de oorlogen met Gaza op het programma staan. Mar zal interviewer Thomas Erdbrink de agressie vanuit Gaza ter sprake brengen? Als Iran-correspondent moet hij zijn weg vinden in dat van antisemitisme vergeven land. Kan hij het zich veroorloven. Abou Jahjah als een nieuw soort antisemiet te ontmaskeren?. Dus wat te doen? …..Afgelopen seizoen mocht ik eens per twee maanden op zondagochtend aanschuiven bij mijn favoriete VPRO-radioprogramma. OVT[Onvoltooid Verleden Tijd]]Iedereen die aan dit geschiedenisprogramma meewerkt is me lief. Ze zijn integer,slim, belezen, kritisch, aardig. IN het Forum, een onderdeel van OVT, mocht ik mijn mening geven., samen met historicus Wim Berkelaar, over twee onderwerpen. Geen idee of het wordt. Geprolongeerd in seizoen 2016-2017. En evenmin of ik dan weer mag meewerken. Maar wat als ze me vragen? Zeg ik dan ‘ja’,zodat ik als Jodin nog een stem kan laten horen, of zeg ik ‘nee’.zoals Leon de Winter en Tommy Wieringa deden tegen de Bezige BIj, omdat ik Abou Jahjah geen legitimatie wil geven? En wat gaat ZOMERGAST HEDY d’Ancona doen? Neemt zij de handschoen op? En hoe?<<<<<<<<<<

  Like

 6. fleckie zegt:

  NW.Isr.Weekblad 8.7.2016… ‘COMMENTAAR’ van Esther Voet, hoofdredacteur, NIW………………….
  FAUX PAS…..Op wel 2 plaatsen in dit NIW maken columnisten zich boos over de beslissing v.d.redactie van ZOMERGASTEN om de ..extremist..Abou Jahjah te promoveren tot ereduider van zelf uitgekozen tv- en filmfragmenten. De verontwaardiging van Bart Schut spat van de pagina, en Tamarah Benima meldt dat ze fysiek onpasselijk werd toen ze met het nieuws werd geconfronteerd. Het feit dat de Vrijzinnig Protestantse Radio Omtoep deze grens over is gegaan, is een duidelijk voorbeeld van de tijden waarin we leven. Protest tegen zijn optreden heeft niets met beperking v.d.vrijheid van meningsuiting te maken. Meneer Abou Jahjah mag brullen wat hij ik, maar het feit dat een publieke omroep de man zo”N podium geeft, waarbij hij ongetwijfeld een verdere heldenstatus bij kwetsbare jongeren in zijn achterban kweekt,is maatschappelijk simpelweg onverantwoord. ‘Maar de man verdient een tweede kans, hij is gederadicaliseerd. Was een v.d.tegenwerpingen die op social media langskwamen.Ik verzeker u, werkelijk gederadicaliseerden tappen uit een heel ander vaatje dan de heer Neehneeh……Op TWITTER wordt opgeroepen tot een tegenhanger van crowfundingcampagne:crow-ignoring, collectief ..niet..kijken. Negeren werkt over het algemeen goed bij slecht gedrag van kinderen , dus waarom zou het niet ook van nut zijn bij de redactie van ZOMERGASTEN?immers, je moet een gediplomeerd masochist zijn om voor de lol naar Abou Jahjah te kijken,die met zijn Europees Arabische Liga een veroordeling voor antisemitisme aan zijn broek kreeg. Lees vooral de columns van Scut en Benima, zij komen met uitstekende argumenten waarom dit een absolute faux pas is van deze omroep, die ooit bekend stond als progressief. ……….U zult dan ook zien dat Tamarah’s column voor nu een nieuwe plek heeft gevonden: de plek van Bloeme Evers-Emden, die deze week haar 90ste verjaardag vierde en overladen werd met talloze hartverwarmende reacties. En terecht. Nooit sloeg Bloeme een week over in de tientallen jaren dat ze al voor het NIW schrijft. Voor menigeen zal het echter geen nieuws zijn dat de gezondheid van Bloeme de laatste tijd te wensen overlaat en dat ze in Israel verblijft. In overleg met de redactie is besloten om Bloeme zich nu even helemaal te laten concentreren op het beter worden. Bloeme, namens ons allemaal, inclusief het bestuur, van harte beterschap!……………..Esther Voet, hoofdredacteur<<<<<<<<<<<<

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘RUTTE, GA NIET NAAR ZOMERGASTEN”, dor Bart P.SCHUT, in het…. NIW 8.7.2016.
   Afgelopen weekeinde brak het nieuws dat Dyab Abou Jahjah op 31 juli Thomas Erdbrink’s eerste ZOMERGAST zal zijn. Als er weer eens iets volledig voorspelbare gebeurt in ons land, citeer ik graag uit de film FIGHTER CLUB:I Am Jack’s complete LACKENBACH of surprise’. Een serie-antisemiet die een podium krijgt bij de NPO, het is zo standaard geworden dat je er alleen nog maar de schouders over kunt ophalen. ……….En niet alleen een podium,natuurlijk. NOS,VARA en VPRO leveren er meteen nog even een sympathieke interviewer bij. Denk aan Jeroen PAUW. Met Rachid :”Joden zijn hebberige hyena’s, uit op ons geld en bloed”. El GHAZOUI[beterbekend als. APPA}. Of aan Sven Kockeelemann, die diezelfde Appa met de fluweelste aller handschoenen aanpakte bij OOG in OOG. NPO’s pseudNewsricht. Of- opnieuw- aan PAUW die een zekere YOUNESS’Sla Israelische toeristen Total loss’, Ouaali met alle egards behandelde i.p.v.hem met pek en veren overgoten de studio uit te bonjouren. ……….Het lijkt erop dat de Pauwen en Kockelmannen er als de dood voor zijn als islamofoob of racist te worden weggezet, mochten zij de jodenhater in kwestie het vuur na aan de schenen leggen. Maar er is meer aan de hand. De interviewers willen dat ook helemaal niet. Net als terreur,vrouwenhaat en homofobie heeft antisemitisme niets te maken met de islamitische achtergrond v.d.antisemiet. Althans in de blind=aan=het-linkeroog=ideologie van onze NPO’ers. Jodenhaat wordt in Hilversum allang niet meer als een verwerpelijke vorm van racisme gezien. ………..Nee, net als terrorisme is het een gerechtvaardigde reactie op de oorlogszuchtige bezettingspolitiek en de genocidale apartheid jegens de Palestijnen waaraan Israel zich al sinds 1948 schuldig maakt. U weet zelf: AN. ALLEM. SIND. DIE. JUDEN. SCHULD. Dus er is niets mee om die arme verdrukte verzetsstrijders[ook die hier zijn geboren en getogen] een willig oor, een minzame glimlach en een plek in de spot-lights te geven,…………..SALONFÄHIG De NPO maakt antisemitisme al sinds jaren salonfähig, reken er dus niet op dat ZOMERGASTEN-presentator Thomas ERDBRINK Abou Jahjah zal aanpakken zoals Ij dat bijvoorbeeld met een islamscepticus wel zou doen. Sowieso;Abou Jahjah is een fan van..HEZBOLLAH ..en Erdbrink staat in standplaats Iran niet bepaald bekend als criticus van de ..AYATOLLAHS, de Partij van Gods beste vrienden. Ik voorspel 3 uur pais en vree op NPO de 31e…………Het heeft dan ook geen enkele zin bij de VPRO te lobbyen om af te zien van hun keuze voor extremist Dyab Abou Jahjah, maar misschien maakt hij een beroep op het geweten van de minister-president aller Nederlanders[dus ook de Joodse, dat moet je er vandaag de dag bij zeggen] wel een kans. Mark Rutte is namelijk een van de vijf andere Zomergsten van dit seizoen. En toevallig is hij partijleider van zo ongeveer de laatste mainstreampartij waarbinnen “ISRAEL” nog geen vies woord is geworden. ………..Nu staat onze premier niet bepaald bekend als een man van grote principes, maar als schrijver Tommy Wierings bij de Bezige BIj vertelt omdat deze uitgeverij met verzetsverleden een podiumbiedt aan Jodenhater Abou Jahjah, mag je dan niet een soortgelijke actie verwachten v.d.man die ons land leidt. Of is Rutte er stiekum trots op in hetzelfde rijtje gasten te staan als iemand die de burgemeester van Antwerpen Bart de Wever een …ZIONISTENPIJPER. Noemt [voor Jodenpijper’ had hij blijkbaar het lef niet] omdat hij bedreigde JOodse instellingen beveiligt. Abou Jahjah is als voorman van de Arabisch-Europese Liga,AEL, veroordeeld wegens antisemitisme omdat hij cartoons plaatste waarin de HOLOCAUST werd ontkend en waarin Anne FRank en Hitler samen in een bed liggen. En hij is de man die de moord op drieduizend burgers op 9.11. En’elke dode Nederlandse soldaat’ als een ‘overwinning’ beschouwt, en die’intens verdriet en sympathie’ voelde na de dood van ‘vrijheidsstrijder’ Saddam Hoessein……………..Precies,premier Rutte, de Nederlandse soldaat, die u als regeringsleider het gevaar instuurt om de wereld-vooral de ISLAMITISCHE-wat vrijer en veiliger te maken. Weet u als zelfverklaarde vriend van Israel heel zeker dat u in htzelfde programma wilt optreden als iemand die de Joodse staat van de kaart wil vegen? En zo ja, weet u dan uberhaupt wel wat een principe is?.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
   ..HET LIJKT EROP DAT DE PAUWEN EN KOCKELMANNEN. ER ALS DE DOOD VOOR ZIJN ALSISLAMOFOOB OF RACIST TE WORDEN WEGGEZET><<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 7. Alphons Mantel zegt:

  de kosten (7 miljard euro per jaar voor ons land) en risico’s van de niet-onderbouwde immigratiekeuze worden steeds duidelijker voor allen

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  De Amerikaanse jood Daniel Goldhagen beweerde in 1996 ooit dat alle 80 miljoen Duitsers antisemieten waren en voor de volle 100% achter de moord op de joden stonden want de meeste nazi-beulen waren tenslotte niet alleen SS’ers maar ook eenheden van de Wehrmacht. In zijn boek ‘Hitlers gewillige beulen” werd schijnbaar nauwelijks vermeld dat niet alleen Duitsers, Oostenrijkers en Volksduitsers joden hebben vermoord maar dat ook vele honderdduizenden Oekraïners, Russen, Kozakken, Esten, Letten, Litouwers, Kaukasiërs, Wit-Russen, Polen, Hongaren, Roemenen, Kroaten, Serviërs, Bosniërs, Fransen, Belgen, Luxemburgers, Nederlanders en Noren de nazi’s hierin meehielpen of zelfs miljoenen joden oppakten en daarna deporteerden naar de vernietigingskampen!
  De overgrote meerderheid van de joden geloofde daarbij nog niet eens dat Hitler hen wilde vernietigen en de Amerikanen, Britten en de Sovjet-Russen (en hun leiders Roosevelt, Churchill en Stalin) wisten daarbij, net als de Duitsers die tegen de genocide waren maar hier wel van op de hoogte waren, eveneens alles over de Holocaust af. Zij deden alleen geen enkele pogingen om de joden te redden, negeerden alle berichten die over de Holocaust binnen kwamen uit Europa, bombardeerden de spoorlijnen naar de vernietigingskampen niet of nauwelijks, laat staan de kampen zelf en zij steunden zelfs de Duitse verzetsgroepen, die Hitler wilden afzetten of anders vermoorden, nog niet eens!
  Laten de Amerikanen zich maar gewoon richten op het bestrijden van het hedendaagse antisemitisme en het moslimextremisme overal ter wereld en zij kijken vast weer opnieuw met verachting naar Europa waar de leiders niets anders dan papieren tijgers zijn die hun eigen continent zogenaamd sterk en eensgezind willen maken, net als in de VS, maar zichzelf naar de knoppen helpen zoals dat bijna in de twee wereldoorlogen gebeurde!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s