EuroNews: “Serie aanslagen door ISIS in de vastenmaand: bloedige ramadan”

(Vertaling: E.J. Bron)

Orlando in de VS, Mukalla in Jemen of het Turkse Istanboel: de islamitische vastenmaand ramadan werd een vlammend signaal van radicaalislamitische terreuraanslagen. Met de aanslagen in Saoedi-Arabië, Bagdad en Bangladesh kwamen er ongeveer 500 dodelijke slachtoffers voor rekening van de islamitische terroristen.

Duits - Zuerst

EuroNews-verslaggever Riad Muasses becommentarieert: “Voor terreurorganisaties zoals ISIS is de ramadan de maand van de ´jihad´, van de ´heilige oorlog´. Er zijn zelfs terroristen die de voorkeur geven aan een aanval op de 17e van de maand ter herinnering aan de Slag bij Badr, een cruciale gebeurtenis in de vroege geschiedenis van de islam. Bovendien zijn er in de vastenmaand meer bijeenkomsten. Daarom eisen de aanslagen meer slachtoffers. En tenslotte zendt ISIS hiermee een sterke boodschap uit: Ondanks alle veiligheidsmaatregelen zijn aanslagen overal mogelijk.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Historie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, ramadan, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op EuroNews: “Serie aanslagen door ISIS in de vastenmaand: bloedige ramadan”

  1. Angie1968 zegt:

    Islam is gewoon KUT met peren! En iedereen die dit walgelijke barbaarse schijtgeloof volgt, is compleet achterlijk.

    Like

  2. elisah zegt:

    Die godsdienst zorgt voor waanzin in de hoofden van simpele figuren, hoe dommer de mensen hoe meer waanzin in de naam van allah. Omdat ze te simpel zijn om zelfstandig te denken, volgen ze gedwee de opdrachten uit een sadistisch haatboek.

    Like

  3. alidas1 zegt:

    Dat is dan geen ramadan maar rammejan.

    Like

Plaats een reactie