Amadeu-Antonio-stichting eist censuur van satirische bijdrage

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

BERLIJN – De linkse Amadeu-Antonio-stichting heeft boos en geschokt op een satirische bijdrage in het ZDF-programma “Heute in Deutschland” gereageerd. Daarin neemt verslaggever Achim Winter de stichting evenals de censuurpolitiek van de Duitse minister van Justitie Heiko Maas op de hak.

Voor de linkse stichting is dat onacceptabel. De bijdrage zou “storend” zijn en de organisatie “zwaar getroffen” hebben, wond de voorzitter van het bestuur van de stichting, Andreas Zick, zich op in een schrijven aan het ZDF. Hij riep de zender ertoe op de bijdrage onmiddellijk te verwijderen. Het zou niet kunnen dat de stichting bespot zou worden. Tegelijkertijd zou het onderwerp in de ZDF-televisieraad besproken moeten worden.

Stasi-spionage gethematiseerd

Winter had in zijn bijdrage o.a. op het Stasi-verleden van de voorzitter van de stichting, Anetta Kahane (foto) gewezen, die bereidwillig informatie over bekenden aan de binnenlandse geheime dienst van de DDR doorgaf. Het door de stichting bedreven en met belastinggeld gefinancierde doorzoeken van sociale netwerken naar zogenaamde “haatbijdrages” noemde Winter “bespionering”.

Het ZDF distantieerde zich tegenover “Die Zeit” van de bijdrage. Winter´s uitspraken zouden “niet de houding van de redactie of van het ZDF in zijn geheel weerspiegelen”, zei een woordvoerder. Hij zou echter bekend staan om zijn “provocatieve over the top theses” en met “gepeperde uitspraken” werken.

Kahane vindt de nieuwe deelstaten te blank

Kahane was in het verleden opgevallen met racistische uitspraken. Zo had ze er over geklaagd dat er in de nieuwe Duitse deelstaten nog steeds teveel blanken zouden wonen. Volgens Kahane zou het “de grootste bankroet-verklaring” van de Duitse politiek sinds de hereniging zijn “dat een derde deel van het staatsgebied blank gebleven zou zijn”.

Onlangs publiceerde de stichting een leidraad betreffende de omgang met “hatespeech”, waarin o.a. personen als racistische ophitsers belasterd worden die zich er zorgen over maken of kinderen of daklozen door de asiel-toestroom benadeeld worden.

Bron:
https://wahrheitfuerdeutschland.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Amadeu-Antonio-stichting eist censuur van satirische bijdrage

 1. Willie zegt:

  Wat wil je ?? Met zo’n zure smoel verwonder ik me daar niet over: dat die geit beter de wereld een plezier doet en die kop chirurgisch laat verwijderen ( door een jihadi ??? )

  Like

 2. Jan zegt:

  Het gaat om dit filmpje

  Like

 3. Geert zegt:

  Wat een zure bek heeft dat gedrocht,

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Ja, hoor! De Linkse Kerk voelt zich weer eens beledigd, en gaat volautomatisch op de fascistische toer. Alle tegenstanders moeten de mond gesnoerd worden. Sofort!! Oh, en het blanke ras moet ook “ausradiert” worden! Zum Befehl! Want wij van links zijn menslievend en tolerant voor iedereen! Jawohl, Frau Oberstgruppenfuhrerin Kahane! Jawohl! Trouwens, Kahane klinkt aardig joods. Is dat mens een zelfhater? Anyway, dit soort mensen moeten dus gewoon verzopen worden in een emmer kots of stront.

  Geliked door 1 persoon

 5. Japio zegt:

  Weet je zeker dat het een vrouw is? En als het zo is dan is het een ongelofelijk lelijk exemplaar. Ééntje waar geen kerel zich aan waagt zelfs een blinde niet. Je hebt van dat snoep, zure matjes, daar heeft ze zeker een scheepslading van naar binnen gewerkt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ron zegt:

  Tjonge jonge, dat zijn weer eens flinke woorden voor die heks van een Kahane.

  Dan wil ik graag mevrouw Kahane uitdagen om eens te laten zien of ze net zo flink kan zijn tegen de Chinese president (China is veel te Chinees), de Japanse president (Japan heeft veel te veel Japanners) en ook tegen de Nigeriaanse president (Nigeria is veel te zwart).
  Nou vooruit mevrouw Kahane, laat maar eens zien hoe principieel u bent.

  Oh, durft ze dat niet ?
  Een typisch voorbeeld van een lafhartige DDR Stasi dweil.
  Veel geschreeuw maar weinig wol.

  Like

 7. Dat is geen kop meer maar een harses.

  Like

 8. Elena zegt:

  Citaat….
  Kahane vindt de nieuwe deelstaten te blank

  Kahane was in het verleden opgevallen met racistische uitspraken. Zo had ze er over geklaagd dat er in de nieuwe Duitse deelstaten nog steeds teveel blanken zouden wonen. Volgens Kahane zou het “de grootste bankroet-verklaring” van de Duitse politiek sinds de hereniging zijn “dat een derde deel van het staatsgebied blank gebleven zou zijn”.
  ———-

  Dat gedrocht moet met spoed opgesloten worden.
  Hoe durft dat gedrocht blank te zijn?

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik schrok me een hoedje, wat een vreselijk gezicht, niet om aan te kijken. Je mag iemand niet beoordelen op hun uiterlijk, maar bij deze vrouw klopt alles, wat een zuurpruim.

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  Linkse kerk voelt zich beledigt, mislims voelen zich beledigt.
  Zijn er ook nog normale mensen die zich niet wegens elke klapscheet beledigd voelen?
  Dat moeten dan wel de politiek incorrecten zijn.
  Overigens, als jedat hoofd van die zure tante ziet, begrijp je dat ze vrijwillig info aan de stasi gaf. Kan niet anders dan zwaar gefrustreerd zijn (zou ik ook zijn als ik er zo uitzag).

  Like

 11. D. G. Neree zegt:

  Wauw, van superieur Arisch ras naar suïcidaal weg-met-ons activisme.
  Toch een vreemd volk. En Nederland heeft wat dit betreft ook een tik van de molen gehad.

  Like

 12. Pingback: SATIRE: Vragen over Würzburg | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s