17 islamitische aanslagen in Europa sinds begin 2015 – en honderden aanvallen op kerken

Screenshot_40

De kaart toont steden, waarin de Jihadisten sinds januari 2015 hebben toegeslagen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds begin vorig jaar vonden er 17 islamitische terreuraanslagen in Europa plaats. Tegelijkertijd worden steeds meer kerken het doelwit van daders, die echter niet als terreuraanslagen gekwalificeerd worden.

Parijs, Nice, Tours, Rouen, Pas-de-Calais, Brussel, Londen, Berlijn, Hannover, Essen, Würzburg, Ansbach en Kopenhagen. Deze plaatsen werden in de afgelopen 19 maanden allemaal geteisterd door islamitisch terrorisme. Sinds januari 2015 eiste de golf van terreur in Europa in totaal 286 doden en duizenden gewonden.

Het aantal islamitische terreuraanslagen in Europa neemt razendsnel toe. In 2013 kwam het slechts tot één zo´n terreuraanslag in Londen, een jaar daarop volgde een andere aanslag in Brussel. Bij beide aanslagen samen kwamen vijf mensen om het leven.

Aanvallen op christenen

Minder in de belangstelling van de publieke opinie staat het toenemend aantal aanvallen op christenen in Europa. Vorig jaar werden alleen al in Frankrijk ongeveer 810 aanvallen op kerken, begraafplaatsen en andere christelijke heiligdommen uitgevoerd, bericht “Fox News”, dat zich daarbij beroept op berichten van de katholieke organisatie “CitizenGO”.

“CitizenGO” stelt vast dat aanvallen op synagogen en joodse begraafplaatsen aandacht krijgen in de media, maar dat christenen veel vaker de dupe zouden worden. “Duidelijk vaker”, benadrukt de organisatie in een circulaire op haar website.

De islamitische rituele moord van vorige week dinsdag, waarbij een in een kerk in Rouen een priester de keel werd doorgesneden, zou slechts een van de vele aanvallen zijn. “CitizenGO” geeft enkele voorbeelden, die niet in de media vermeld werden:

Begraafplaats geschonden

In april van dit jaar werden alle kruisbeelden en kruisen op het kerkhof van La Chapelle-du-Bard in het zuidoosten van Frankrijk verwoest. Diezelfde maand werd in een kerk het vleugelaltaar opengebroken en alle hosties op de grond gegooid.

De maand daarna werd er een vuurtje gestookt op het altaar van de kerk in Matigues, een priester kon de brand blussen. Dezelfde priester werd korte tijd later mishandeld en kreeg een vuistslag in zijn gezicht. Deze maand werd er nog een altaar opengebroken en de hosties op de grond gegooid.

“Fox News” bericht van een populaire uitspraak onder islamieten: “Eerst de zaterdagmensen, dan de zondagsmensen”, die erop zinspeelt eerst de Joden te doden en daarna de christenen.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op 17 islamitische aanslagen in Europa sinds begin 2015 – en honderden aanvallen op kerken

  1. Angie1968 zegt:

    En dit zal nog steeds erger worden. Deze moslimklojo’s zijn zo fanatiek in hun haat jegens andere geloven, dat ram je er nooit meer uit! En dat laat Europa ongehinderd binnenkomen… Moslims zijn ALTIJD onze vijand geweest, die laat je hier toch niet binnen!? Is men gestoord ofzo!?

    Geliked door 2 people

    • fransdewit zegt:

      Ja er zijn een hoop mensen gestoord geraakt in Europa, misschien heeft die kern-ramp in Rusland er wel mee te maken. Want eerlijk er zijn meer domme dan slimme mensen te vinden in Europa. Als je alleen al kijkt naar de Tv, Zelfs het weer wordt gesponsord door slecht weer brengende firma’s. Alles waar ze geld voor kunnen krijgen wordt verkwanselt en brengt ellende met zich mee. Het ergste zijn nog onze zogenaamde medelanders, dat zijn de verraders.

      Like

  2. Astrid zegt:

    Ik zou zeggen, terug drijven in de woestijn en een nucleaire bom erop! De wereld kan zoveel beter.
    Die geloofswaanzinnigen zijn niet meer voor rede vatbaar. Zie hoe ze hun eigen kinderen dagelijks vergiftigen met pure slechtheid, het zijn de toekomstige voetsoldaten die ons het leven straks verder komen zuur maken. De haatmoslims zitten zo muurvast in hun eigen bekrompenheid en het maar niet willen loskomen van het oude. Het veilige bekende, ook al is het één grote, eeuwenoude nachtmerrie.

    Mij maakt het niet meer uit wie er tegen die tijd de eindbom gooit: het foute NWO-meisje Hillary of de Trump [net geen triumph???].

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: 17 islamitische aanslagen in Europa sinds begin 2015 – en honderden aanvallen op kerken - Ik zeg NEE tegen EU

  4. delamontagne zegt:

    Kerk onteerd door 4 jongeren ? ( ………..jongeren ? ).
    Zij urineerden zelfs in het wijwater-vat en deden hun behoefte op het altaar.
    ////////////
    Dit soort berichten lees ik hier geregeld. Ook begraafplaatsen die worden vernield.
    Het is een wekelijkse gebeurtenis.
    ]Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat er dan weer “tegen-reacties” moskeeën komen.
    Het gaat van kwaad tot erger…….
    http://www.christianophobie.fr/breves/vendee-leglise-saint-pierre-profanees-aux-herbiers#.V6DsLqTr3mR

    Geliked door 1 persoon

  5. Ze zijn gewoon bezig ons van de kaart te vegen, graven vernielen. Dus in feite hebben wij geen recht meer op bestaan. Er bestaan geen grenzen meer voor hun, ze marcheren gewoon naar het land van hun keus. Wie denken ze wel wie ze zijn. Politici maken zich druk om isis, als ze hier eenmaal zijn worden ze isis. En onze politici beschermen ze tegen ons. De omgekeerde wereld.
    Hoe meer je hoort en leest des beroerder dat je hier van wordt. Het wordt tijd voor actie !!!!!!!

    Like

  6. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  7. Avidia zegt:

    Marian, ik deel je ongerustheid, als er een is die bedreigd wordt ben ik het, ik heb een museum dat hen speciaal niet bevalt, ik krijg ook vervelende mails, maar ik trek me er niets van aan, ik ga gewoon door, als je wilt weten wie ik ben, mail dan naar meneer Bron, ik ga het niet open en bloot vermelden, dat vraagt om moeilijkheden, zo erg is het al.

    Like

  8. Avidia zegt:

    We zijn mooi klaar met die EU, alles wat negatief is komt uit de EU, we moeten er echt alles aan doen om uit die communisme vrij te komen. Het is echt te erg voor woorden wat wij!!!! allemaal wel of niet mogen doen! IK: dat maken wij zelf wel uit, stelletje onbevoegden! Ik heb nee gestemd, en nee is nee , ik leef mijn eigen leven, heb met jullie niets te maken, wat jullie ook willen, ik lach me een ongeluk, zo een zooitje.

    Like

  9. GT zegt:

    Mensen bewapen U, koop een Survival of tactical militair mes en houd deze bij u, indien nodig gebruikt u deze want met een overheid die de burger in Europa vogel vrij verklaard zal je moeten vechten voor je vrijheid zo niet wordt je vermoord als je op de verkeerd tijd of plaats komt simpel.
    En zorg er voor dat je deze zo draagt dat je die in no time bij de hand hebt!
    Let wel ik wordt er alleen maar vast beradener op en zal niet wachten want wat heb je nog verliezen….. je leven wilt u dat?

    Like

  10. Tom Hendrix zegt:

    Dit is allemaal mogelijk gemaakt door de politieke verraders, van “links tot rechts”, die hebben ingestemd met ” De Resolutie van Straatsburg”, met voorop de socialisten, sociaal-democraten, liberalen, en de zogenaamde Christen-Democraten. Vuil politiek schuim, verraders van eigen volk en vaderland! Maar ja, het grootste deel van het Nederlandse kiesvolk, is te stom om te poepen, en stemt weer op deze partij. Zelf nadenken is voor de bevolking schijnbaar te moeilijk. Ik zie het duister in.

    Like

  11. biebie zegt:

    E.J. Bron,U bent Turkije vergeten, Erdogan is omringt met terroristen +/- 35 miljoen Turken hebben niet op hem gestemd dus hij heeft nog heel wat te zuiveren.
    Dit zijn de komende visum vrije vluchtelingen.

    Like

  12. Arabist Hans Jansen zei; “Een heel bekende islamitisch gezegde is “Na de zaterdag komt de zondag”.

    Like

  13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    En Nóg zeggen ze dat er tussen de ‘zielige’ immigranten geen terroristen zitten!

    Like

  14. Thomasson zegt:

    Dat noemt men STANK VOOR DANK …Jammer dat Angela Merkel Jean Claude Juncker en Federika “Margarini” (Mogherini) leven in de wereld van Lucy in the Sky of Diamond. Het lijkt wel dat deze mensen speciale LSD gebruiken die de wereld in prachtige kleuren kleurt en het besef van realiteit verstoord.

    Like

  15. Aegolius cs zegt:

    De eeuwenlange wezenlijke kern van de inmiddels afkalvende kerkelijke samenleving moet maar gewaarschuwd voor de islam met tips, nietwaar?!

    Kerken krijgen tips voor veiligheid tijdens kerstdagen

    Nederlandse kerken krijgen het advies om een aantal adviezen in acht te nemen op het gebied van veiligheid. Er is geen concrete aanwijzing dat godshuizen een doelwit kunnen zijn. Maar veel kerken hebben behoefte aan een handvat.

    Koepelorganisatie CIO heeft in samenspraak met experts en de NCTV een lijst opgesteld met tips voor kerken om voorzorgsmaatregelen te nemen. De lijst is mede opgesteld na de moord op een Franse priester in juli dit jaar, door een IS-strijder.

    http://www.nu.nl/binnenland/4370099/kerken-krijgen-tips-veiligheid-tijdens-kerstdagen.html?redirect=1

    Like

  16. Jules Vismale zegt:

    En wat vindt u allemaal ervan als ik deze artikelen publiceer dat de rollen ook geregeld worden omgedraaid in Duitsland rond 2014 en 2016 wat natuurlijk evenmin door het linkse tuig daar wordt verzwegen of ander zo zielig over wordt gedaan? Leest u dit maar eens goed:

    Moskeeën en moslims Duitsland steeds vaker doelwit (2014)

    In Duitsland zijn moskeeën sinds vorige week tot drie keer toe aangevallen. De aanvallen komen vermoedelijk uit de rechts-extremistische hoek. De aanvallen begonnen op maandag 11 augustus 2014 toen in de gebedsruimte van een moskee in Bielefeld Korans werden verbrand, wat leidde tot ernstige brandschade in de moskee. Op dezelfde dag is ook de Mevlana moskee in Berlijn, die geldt als de grootste moskee in Duitsland, in brand gestoken.

    Op dinsdag 19 augustus 2014 werden de toezichthoudende systemen van de moskee in Bielefeld beschadigd en werden er wederom Korans verbrand. Met deze incidenten tezamen, zijn er in de afgelopen twee jaar 80 moskeeën in Duitsland in brand gestoken. Dat zijn ruim 3 moskeeën per maand. Eerder nog, op woensdag 13 augustus 2014, werd er een diplomatiek voertuig van het Turkse consulaat-generaal in Berlijn in brand gestoken. De frequentere aanvallen tegen moslims en Turkse gebedshuizen en verenigingen baart de moslimgemeenschap in Duitsland grote zorgen (wat een schijnheilige huichelaars zeg en wat mij betreft ervaren ze dan eens goed wat er gebeurd als je zo intolerant bent naar christenen, joden en “ongelovigen!).

    Meer dan 3500 aanvallen op vluchtelingen in 2016

    Vluchtelingen en vluchtelingverblijven zijn in 2016 zeker 3533 keer doelwit van geweld geweest in Duitsland. Dat blijkt uit antwoorden van de bondsregering op vragen van oppositiepartij Die Linke in de Bondsdag. Bij de aanvallen raakten 560 mensen gewond, onder wie 43 kinderen. 988 asielopvangcentra werden aangevallen, 2545 asielzoekers, vluchtelingen en moslims werden buiten een centrum aangevallen, mishandeld en afgetuigd. Ook werden 217 meldingen van aanvallen op linkse politici, hulporganisaties en vrijwilligers gedaan (en daar hebben die het dan ook zelf naar gemaakt, o zo!)

    Like

Plaats een reactie