DUIVELSE GESCHRIFTEN…

Screenshot_27

(Door: “Driek”)

Was er ook maar één vuiligheid, één schaamteloosheid in welke vorm dan ook, waarbij niet minstens één jood betrokken was? Zo gauw men maar voorzichtig een snee maakte in een dergelijk gezwel, vond men, als een made in een rottend lichaam, vaak volslagen verblind door het plotselinge licht, een joodje.

(Adolf Hitler in: Mein Kampf)

Screenshot_28

Er zijn onder de Joden, die woorden uit hun verband rukken. En zij zeggen: “Wij horen en gehoorzamen niet” en “luister je, zonder te horen” en “Raainaa”, terwijl zij woorden verdraaien en het geloof zoeken te schenden. En indien zij gezegd hadden: “Wij horen en wij gehoorzamen” en “Hoort toe” en ,,Kijk ons aan” zou dit beter en oprechter voor hen zijn geweest. Maar Allah heeft hen wegens hun ongeloof vervloekt, zij geloven dus slechts weinig.

O, mensen van het Boek, gelooft in hetgeen Wij hebben neer gezonden, vervullende hetgeen bij u is voordat Wij uw leiders vernietigen en neerwerpen of hen vervloeken, zoals Wij het volk van de Sabbath vervloekten. Allah’s gebod zal volbracht worden.

(Koran: soera 4:46 en 4:47)

 Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islam-nazisme, koran, nazisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op DUIVELSE GESCHRIFTEN…

  1. joopklepzeiker zegt:

    Tja, het is wat !
    Maar dan is u toch ook bekend met de termen : catechese der verguizing en Adversus Judaeos

    Zo maar wat namen :
    Maarten Luther
    Calvijn

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Verbied ook de koran, het islamitische Mein Kampf.

    Like

  3. Sjaak zegt:

    MEIN KRAMPF !

    Like

Plaats een reactie