Zweedse rechtbank oordeelt: “Asielzoeker” kon niet weten dat een messteek dodelijk is

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw een moord door een “asielzoeker” – en opnieuw was de man, aldus het vonnis van een rechtbank, alleen maar “geestelijk verward”, zoals de krant “Die Welt” bericht. De zaak had in Zweden landelijk voor ophef en grote krantenkoppen gezorgd, nu werd het vonnis geveld.

ongecensureerd.at

De 22-jarige vluchtelingenwerkster Alexandra Mezher wilde in een asielzoekerscentrum tussenbeide komen bij een vechtpartij tussen bewoners en werd daarbij zelf met een mes aangevallen. De jonge vrouw overleed aan de steekwonden, een tweede persoon raakte eveneens gewond door messteken. De dader, een Ethiopische “asielzoeker”, gaf tijdens zijn verhoor aan zich niets meer te kunnen herinneren.

 “Asielzoeker” kon niet weten dat een messteek dodelijk is

Afgelopen maandag velde een rechtbank in Göteborg nu het opzienbarende vonnis. De criminele “vluchteling” wordt in een psychiatrische inrichting geplaatst, de dader werd echter alleen maar schuldig bevonden aan dood door schuld, niet aan moord. De leeftijd van de aangeklaagde, naar eigen zeggen 18 jaar, kon voor de rechtbank niet definitief vastgesteld worden, zou echter meer dan 18 jaar bedragen. Bovendien zou het psychiatrisch rapport, waartoe de rechtbank opdracht had gegeven, verder tot de conclusie gekomen zijn dat de “asielzoeker” geestelijk labiel zou zijn en zich daarom mogelijk niet gerealiseerd zou hebben dat een messteek dodelijk kan zijn.

Dader krijgt psychiatrische therapie en mag daarna naar huis

Na beëindiging van de psychiatrische behandeling wordt de man uitgezet en mag volgens het vonnis tot 2026 niet meer in Zweden komen. Als vrij man zou hij echter daarna kunnen proberen opnieuw Europa binnen te komen, om wellicht de lakse rechtspraak opnieuw te prikkelen. De advocaat van de familie van het slachtoffer toonde zich tegenover het persbureau TT “zwaar teleurgesteld”, de familie zou op rechtvaardigheid, dus een veroordeling wegens moord, hebben gehoopt. Men zou in beroep gaan, aldus de advocaat.

Zweden krabbelt terug – met succes

Nadat Zweden, naast Duitsland en Oostenrijk, de meeste “vluchtelingen” in de EU had opgenomen, krabbelt de Zweedse regering nu terug in de “vluchtelingen”kwestie. In de overvolle asielonderkomens komt het steeds meer tot gewelddadige overvallen tussen de bewoners. Van de kant van de regering zag men zich genoodzaakt de asielbepalingen duidelijk aan te scherpen. Daarop is het aantal asielaanvragen in Zweden drastisch afgenomen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

30 reacties op Zweedse rechtbank oordeelt: “Asielzoeker” kon niet weten dat een messteek dodelijk is

 1. Lee zegt:

  Als de familie van het slachtoffer altijd links gestemd heeft kan ik hier alleen maar hartelijk om lachen. Onmenselijk zegt u? Zo ver ben ik dus al.

  Geliked door 2 people

 2. sjuad kirosati zegt:

  Het is niet de koran die het islamisme in leven houd,, het zijn de moslims.
  Dat dit nooit vergeten word,, geld ook voor Wilders,, als heel Europa.

  Like

  • H zegt:

   Het komt mij voor, Fuad, dat de uitvoerders van de jihadistische strategieën zich wel degelijk op de koran beroepen,hoe graag de politiek correcte elites die in het Westen de dienst uitmaken, dat ook uit het zicht willen houden.
   Islamisme (jihadisme) heeft alles met bepaalde aspecten van de islamitische leer te maken, lijkt mij , wat trouwens ondubbelzinnig ook werd gedemonstreerd door Mohammed zelf.

   Like

  • Henk.V zegt:

   Maar ,Sjuad, het lijkt mij toch onaanvechtbaar dat het islamisme zich wel degelijk beroept op bepaalde aspecten van de leer die in de koran wordt beschreven.
   Dat er moslims zijn die geen deel willen hebben aan jihadistische handelen geloof ik graag, maar het uitoefenen van ”gerechtvaardigd geweld” vanuit een godsdienstige overtuiging is iets wat Mohammed zelf in de praktijk bracht en de man geldt nog steeds als HET voorbeeld voor zijn volgelingen…

   Like

 3. ildiko zegt:

  Godverdomme, het lijkt er op dat bijna alle rechters ook geestelijk verward zijn.

  Geliked door 2 people

 4. Eric zegt:

  De Zweden zullen al voelend leren dat de wereld geen utopia is. Ze betalen nu de prijs voor hun decennia durende en van overheidswege gecultiveerde achterlijkheid. Ik hoop dat de naam van die Ethiopiër elders in Europa geregistreerd wordt en dat hij na de eerste stap in een ander land te hebben gezet onmiddellijk in de boeien geslagen en in een isoleercel opgesloten wordt. Fusilleren mag ook, maar gezien de debiele wetten, ook bij ons, reken ik niet op de volbrenging van die mogelijkheid.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Wie zijn de echte criminelen? Dit soort rechters is dodelijker voor de beschaving dan de Bataclan-moordenaars.

  Like

 6. Eduard uit Breda zegt:

  Hoe zou de rechter reageren als het zijn dochter was die door zo’n gelukzoeker wordt dood gemaakt
  Uit het verhaal blijkt duidelijk dat het hier moord betreft met voorbedachte raad want het mes is met voorbereiding mee genomen en niet toevallig van de keukentafel gepakt
  Waarom beschermd de rechter medewerker van de instelling niet in hoge mate als nabestaanden zou ik nu de opvang organisatie aansprakelijk stellen voor onvoldoende beveiliging van het personeel
  Wat wij kunnen doen is dit land boycotte voor vakantie
  Bij bij staat dit land sinds vorig jaar op de lijst van no go de staat kan de veiligheid niet waar maken
  Gr Eduard uit Breda

  Like

 7. En vooral doorgaan beste gutmensch meld je aan voor nog wat vrijwilligers werk en vergeet je steekwerende vest niet.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Steeds meer wordt duidelijk waar het in de EU naar toe gaat: de lidstaten worden meer en meer opgezadeld met een instroom van niet-westerse lieden, die doorgaans een bepaalde ideologie aanhangen.
  Deze ideologie tast de West Europese wijze van leven fundamenteel aan, omdat de aanhangers ervan zich nooit zullen aanpassen aan onze cultuur. Zij wijzen onze cultuur en alles wat daar onder valt categorisch af op godsdienstige gronden..Zij gaan dus parallelle leefgemeenschappen vormen die -naar de aard van de islam- de neiging hebben hun invloed op de gevestigde samenleving uit te breiden.De islam wil nu eenmaal domineren.Die zal nooit berusten in een ondergeschikte positie..
  De ideologie van de migranten staat -op godsdienstige gronden goedgekeurde- vormen van geweld uitoefening voor. Deze vorm van ”rechtvaardig geweld” kan zich richten tegen ”mede gelovigen” EN zeker ook tegen de ”ongelovigen”.
  Wij zien daar in aantal toenemende voorbeelden van!

  Tegenover deze uitingen van geweld zou de westerse rechtsspraak een onwrikbaar afwijzende houding moeten aannemen, want geweld tegen een medemens wordt in het Westen a priori nooit geaccepteerd.

  Maar dat is NIET wat wij nu meer en meer zien! In de westerse gerechtshoven komen nu al vormen van rechtspraak voor die volledig in de lijn liggen van de sharia.
  Deze ontwikkeling geeft aan dat onze rechtspraak toenemend gecorrumpeerd wordt. Vrouwe Justitia loopt hier en daar dus al in een boerka.
  In de praktijk bestaat er nu in meerdere landen al een dubbele vorm van rechtspraak : ONZE rechtspraak die voor ALLE burgers zou moeten worden aangehouden EN islamitische vormen van rechtspraak.

  In een westerse rechtsstaat behoort echter slechts EEN vorm van recht te gelden: de onze!

  De verrotting van het rechtssysteem zet zich duidelijk zichtbaar door.
  Een gezonde maatschappij zou iedere rechter die twee vormen van rechtspraak hanteert ogenblikkelijk moeten ontslaan, omdat die de grondslag van onze staat ondermijnt.

  De EU is volledig van dit probleem op de hoogte , maar doet er bewust niets aan, hoewel men weet dat deze situatie tot grote spanningen gaat leiden en hoogstwaarschijnlijk ook tot uitbarstingen van geweld. Burgeroorlogen zijn allang NIET MEER DENKBEELDIG.

  “Brussel” is nadrukkelijk vóór een EU dat wordt geïslamiseerd en dat is niet alleen vanwege de ruime beloning die men vanuit de wereld van de islam ontvangt voor de schandelijke en misdadige Europese collaboratie!
  Bevolkingsgroepen die permanent BEWUST tegen elkaar worden uitgespeeld (de EU weet namelijk HEEL GOED dat het principe van de multiculturele samenleving nooit zal werken!!) ,zorgen namelijk ook voor prachtig troebel water waarin de leiding van deze godvergeten dictatoriale bende onbekommerd kan vissen : door telkens oplaaiende conflicten zal de EU ALLE vrijheid van handelen krijgen om haar doelstellingen sluipenderwijs door te drukken .
  Wat het gevolg van die manipulatie zal zijn zou niemand met enig gezond verstand ooit moeten willen meemaken, want onze vrede, veiligheid, vrijheid en recht op zelfbeschikking gaan volledig aan!

  Deze EU is geen zegen, maar een regelrechte vloek, waarvan men zich met ALLE middelen moet ontdoen.

  Geliked door 3 people

  • Aegolius cs zegt:

   Het rechtssysteem is een cultuurgebonden spiegel van de bevolking. In dit geval een goed volk dat niet heeft kunnen bevroeden wat hun regering hen heeft aangedaan onder de paraplu van de EUSSR.

   De rechters hebben waarschijnlijk binnen hun mogelijkheden een juiste uitspraak gedaan.
   Wat wij wel kunnen afleiden uit deze uitspraak en evenzo andere Europese uitspraken is dat we mogelijk veel minder hoogopgeleiden, eigenlijk in ontwikkeling achtergebleven en vol geestelijke stoornissen hebben geïmporteerd.

   “Deze EU is geen zegen, maar een regelrechte vloek, waarvan men zich met ALLE middelen moet ontdoen.”

   Dat is zeer juist!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk.V: 12.40. uur. Inderdaad Henk. De politieke boevenbende, van “links tot rechts”, maar vooral de RODEN, hebben lak aan ONS burgers van Nederland en Europa. Zij hanteren de term: ” Verdeel en heers”. Dat hebben ze geleerd, toen ze kennis hadden gekregen van het boekwerk, “Il principe”, van Machiavelli. Deze denker uit de 16e eeuw, was van mening dat een Heerser, gerust mocht liegen tegen zijn onderdanen, om zijn doelstellingen te bereiken. En juist dat doet het politieke geteisem, van de EUSSR voorop, met graagte. Alles in het belang van de EUSSR, Bilderberg en de NWO.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Heel mooi uiteengezet Henk!

   Like

 9. DonnaDolce zegt:

  Hoe achterlijk en stom willen ze ze houden???

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Een mooi staaltje weg met ons. Ik sta wel vaker te kijken van de strafmaat…
  Een steen gooien tijdens een demonstratie is voor krakers en “vluchtelingen” gratis maar een demonstrant tegen de import van islamitische ellende krijgt daar 7 maanden gevangenisstraf voor.
  De eerste Europeaan die een vluchteling aanvalt kan zich heugen op een lange gevangenisstraf.

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Harry Truman kon ook niet weten dat atoombommen zo vernietigend waren. Toch?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Werd de uitvinder v.d.waterstofbom’ Oppenheimer? ,dan niet uit zijn ‘ambt’, ontheven, en statenloos gemaakt, +als communist ‘betiteld’, omdat hij NIET voor het gebruik of test van deze bom was.?

   Like

 12. elisah zegt:

  Deze Nederlander oordeelt dat de Zweedse rechter krankzinnig is en uit zijn ambt gesmeten moet worden, waarna opname in een kliniek voor ernstig geesteszieken gewenst is omdat hij oa onverantwoordelijk, gevoelsarm, roekeloos, wereldvreemd en een groot gevaar voor de samenleving is.

  Like

 13. Pingback: Zweedse rechtbank oordeelt: “Asielzoeker” kon niet weten dat een messteek dodelijk is - Ik zeg NEE tegen EU

 14. Draco zegt:

  Ik ben het met IEDER bovenvermeld commentaar eens, ik kan aan jullie commentaren dan ook niks zinnigs toevoegen, jullie hebben mijn gevoelens en gedachten precies verwoord.

  legionsoftheskull@gmail.com

  Als zij ons barbarij zullen brengen, zullen wij hen met eenzelfde barbarij bestrijden! WE DONT FORGIVE! WE DONT FORGET!!!

  Geliked door 1 persoon

 15. Zo ben ik ook. OOG OM OOG TAND OM TAND. Zgn. hoog opgeleide gelukzoekers, op flikkeren met die vuile uitvreters.

  Geliked door 1 persoon

 16. tinekevanschagen zegt:

  Het wordt GVD met de dag gestoorder hier!
  WAARHEEN LEID DE WEG…..DIE WIJ MOETEN GAAN……
  Wie het weet mag het zeggen!!!

  Like

 17. fransdewit zegt:

  Die rechters hebben hun papieren gekregen bij een pakkie boter zeker? Zouden ze ook moeten beweren als 1 van hun familieleden geregen wordt aan een mes. Wat voor wereld leven wij toch?

  Like

 18. mahoog zegt:

  Tja ze zijn ALLEMAAL niet toerekening vatbaar…. zo zijn ze opgevoed vanaf kleuter.Dus laat maar doen??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s