Afrikaanse pedofiel neemt verkeerde meisje mee en is voor de rest van zijn waardeloze leven van zijn ‘ziekte’ afgeholpen

Screenshot_100

(Door: “Bolo”)

In het Italiaanse Catania weet een pedofiel van Afrikaanse afkomst één ding heel erg zeker, dit is de laatste poging geweest die hij heeft ondernomen om een jong meisje lastig te vallen.

Een Italiaanse vader brengt zijn 13-jarige dochter even weg richting Viale Alagona om vervolgens zelf naar zijn werk te vertrekken. Het meisje heeft daar afgesproken met vriendinnen om daar van het mooie weer te genieten. Wanneer hij afscheid van haar heeft genomen, rijdt hij snel door om zelf niet te laat te komen. Op de achterbank ziet hij echter de notebook van zijn dochter liggen. “Alweer vergeten”, denkt hij en hij draait om,  zodat hij haar de notebook nog even na kan brengen, zodat ze hem altijd kan bellen mocht er eens iets zijn.

Het kind is waarschijnlijk nog nooit zo blij geweest dat ze iets vergeten had en nog gelukkiger toen ze haar vader zag aan komen rennen.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", Afrika, Barbarisme, burgermoed, Illegalen, Immigratie, Italië. Bookmark de permalink .

22 reacties op Afrikaanse pedofiel neemt verkeerde meisje mee en is voor de rest van zijn waardeloze leven van zijn ‘ziekte’ afgeholpen

 1. elisah zegt:

  Het lukt niet om het hele verhaal te lezen ( fout SSL verbinding?) maar de foto spreekt boekdelen,
  Goed gedaan papa!

  Like

 2. Johan zegt:

  Ik zou nog willen pleiten voor een kleine nabehandeling. Misschien kan dit heerschap onder begeleiding van psychologen, sociologen en meer van dat soort gogen meteen voor de kust van Libië gedumpt worden in het kader van repatriëring.

  Like

 3. hendrikush zegt:

  Tja, als de overheid niets doet moet je zelf ingrijpen.
  Waarom word ik toch blij van dit bericht?

  Like

 4. Cathja zegt:

  Van zúlke vaders zouden we een land vól moeten hebben! Geef pedofielen (en andere aanranders) er maar flink van langs. De pedofiel uit het artikel zal de lust wel voor altijd vergaan om zich nog eens aan jonge meisjes te vergrijpen!
  Prima actie van die vader!!

  Like

  • abouneenee zegt:

   In dit geval had de afrikaan het kind met geweld en tegen haar zin in van haar vrijheid berooft én kwam de vader terug naar de plek waar hij eerder het kind had afgezet, ik kan me alleen voorstellen dat iedere vader zijn kind zo zal verdedigen als hij daartoe de kans krijgt.

   Like

   • Cathja zegt:

    Ik hoop het, maar ik ben er niet helemaal zeker van dat elke vader een waas voor zijn ogen krijgt en de dader zó verschrikkelijk afrost dat hem misschien poging tot doodslag ten laste wordt gelegd. Ja, van mij mag een vader zo reageren, maar ik betwijfel of élke vader dit zo zou aanpakken.

    Geliked door 1 persoon

 5. Ron Soeverein Mens zegt:

  Chapeau voor deze vader. Ze moeten hem tot ere burger maken. Verder pamfletten maken van de kapot geslagen pedofiel en dit voorzien van bijschrift dat dit gebeurd als je aan onze dochters en vrouwen zit.

  Like

 6. En nóg een klein lichtpuntje -al zie ik het wellicht alweer te optimistisch- het kan dan misschien nog wel op een aangifte wegens zware mishandeling uitdraaien, maar uit dit bericht blijkt toch nergens, dat dit inmiddels al gebéurd ís.
  Nou, kom daar in een Noordelijk land eens om, met name Zweden!
  Er gloort hoop voor Italië, niet in de laatste plaats door de opkomst van partijen als Lega Nord en de Vijfsterren-beweging!
  Congratulazione!

  Like

 7. Jan zegt:

  Mooi, alles is kapot aan dat varken, handen, kop, kloten, tanden. Een lintje voor pa.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Men moet wel ‘toegeven’ ‘ dat…[ondanks dat men moet lachen] alles netjes ..’verwoord’ .is, …..Hulde aan die vader………………op de scholen mag men best eens beginnen vanaf het begin van schooljaar van een kind; via gymlessen, zelfverdedigingstaktiek bij te brengen, natuurlijk op heel ‘licht niveau’.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Gratis zelfverdediging lessen is voorbehouden aan de wat donkerde gekleurde mede mens .

   Geliked door 1 persoon

   • Drs.P. zegt:

    Heul veul lichtgetinte ratten kregen in het verleden gratizzzzzzz boksles en kickboksles om ze een beetje van de straat te houden. Nu is het helaas voor de autochtoon niet meer veilig met al dat soort debilen op straat. Een vooruitziende blik zeg maar van de slinkse faciliteerders!!!

    Like

 9. Jean zegt:

  Wat ben ik fier op die Italiaanse burgers, recht in eigen handen nemen met dergelijk krapuul want anders volgt er toch nooit een zware straf.
  Moest het mijn kind zijn dan zou ik ook zo reageren en dat vreemd gespuis “onze normen en waarden” duidelijk maken die hij dan voor de rest van zijn leven nooit meer zou vergeten.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Hulde aan de vader !!!!!

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Ze zijn er nog , echte mannen dus !
  Maar hij zal wel bestraft worden .

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  Geweldig zo’n vader, heeft die lichtgetinte parasiet ff helemaal de tering geslagen, twee voorpoten gebroken en hopelijk ook nog een gigantische zakbreuk geschopt. had hem helemaal dead moeten schoppen als waarschuwing.
  Laat dit een voorbeeld zijn voor alle vaders in Europa, behalve dan de Zweedse homowatjes, daar helpt niets meer tegen.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Wat die Zweden allemaal pikken is mij een raadsel.
   Als ze toch aan je kind komen, erger kan niet.
   Zal wel met ,t zuidelijke temperament te maken hebben dat ze wel voor hun kinderen opkomen………

   Like

 13. C.A.Barstow zegt:

  Die vader verdient een standbeeld voor zijn geweldige optreden, een voorbeeld voor de rest van Europa!
  De enige juiste oplossing, die smerige barbaarse vuilakken moet je volkomen verrot trappen.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Je mag wel 80% van dit geïmporteerde tyfus op deze wijze behandelen. Als wij de nieuwsberichten goed volgen zijn ze bijna allemaal de neiging om kleine kinderen seksueel lastig te vallen en jonge meisjes en vrouwen te verkrachten. Zo zitten de apothekers, dokters en ingenieurs uit Allepo in elkaar. De Afrikaanse negers zijn kennelijk zo laag qua ontwikkeling dat men over hen niet graag spreekt. Als wij het biologieboek van de middelbare school openen in het rubriek eencellige dieren (bijv. het pantoffeldiertje) kunnen wij de gelijkenis met de wetenschappers uit de jungle niet missen. Deze bestaan uit geslachtsorganen, armen en benen. Hun hersenen zijn bijna tot nul gedegenereerd.

  Like

 15. Jade zegt:

  Hij ligt er mooi bij zo, goed zo papa.

  Like

 16. Flo zegt:

  Wat een held die vader!!!👍🏼👍🏼

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s