BRILJANT!

Screenshot_100

Martin Bosma en Fleur Agema tijdens de presentatie van het verkiezingsprogramma van de PVV.

(Door: H. Numan)

De PVV lanceert haar verkiezingsprogramma en half Nederland zit meteen boven op de kast. Gelukkig is dat de verkeerde helft. De mensen die eerst persoonlijk onthoofd moeten worden voor ze, heel voorzichtig, toegeven dat het mohammedanisme – mogelijk, misschien  –  helemaal geen vrede wil. Het is niet direct een literair meesterwerk. Eigenlijk meer een soort van boodschappenlijstje. Even zo goed staat Nederland compleet op z’n kop. Iedereen, links en rechts, rolt over elkaar om het af te kraken. Iedereen vindt er precies het bewijs in dat ze zoeken. Over een simpel boodschappenlijstje. Niet slecht van Blondie!

De linkerhelft van Nederland (helaas de grootste helft) zou het PVV-programma nog afkraken al was het door Karl Marx zelf geschreven. De rechterhelft van Nederland heeft het grotendeels gekopieerd en verkoopt het als zijn eigen slimmigheid. Dan doe je iets heel erg goed, lijkt me.

Laten we even door de hete lucht heen prikken. Er is niks ‘ongrondwettelijks’ aan. We wonen niet in Amerika. Bij ons is de grondwet gewoon een wet. Een gortdroog oersaai razend ingewikkeld wetboek. Niet een handig pamfletje dat je op de lagere en middelbare school uit je hoofd moet leren. Neemt u maar van mij aan: iedere politicus die gilt dat de PVV ongrondwettelijk bezig is, loopt te Godwinnen. Ze roepen over iets waar ze zelf de ballen verstand van hebben. U kunt er met zekerheid van uitgaan dat er een paar gehaaide advocaten gekeken hebben of iets wel of niet door de beugel kan alvorens het in het programma is gezet.

De linkse partijen zijn furieus, omdat de PVV in een paar regels hun (wan)beleid neersabelt. AOW terug naar 65 jaar en onaangetast. Alleen aanvullende pensioenen worden aangepakt. Meer handen in de zorg, en (hopelijk) navenant minder in het management. Meer budget voor politie en leger. Die vervelende PVV gaat er met ons electoraat vandoor! En nog veel erger: ze hebben het plaatje financieel nog kloppend ook. We kunnen ze niet eens afkraken dat het onbetaalbaar is.

De andere linkse partijen, want rechtse partijen hebben we nauwelijks, zijn net zo furieus. Als die vervelende PVV, net als zijzelf, nou eens open gaat staan voor overleg en compromis. En zichzelf dan, net als zijzelf, het graf in compromitteren. Dan is het probleem zo opgelost. Dat is het voornaamste bezwaar dat VVD en CDA tegen de PVV hebben.

PVV anders

Mensen, het is doodeenvoudig. De PVV heeft in minder dan een A4’tje opschreven hoe zij over Nederland denkt. Als het je bevalt, kan je dat in het stemhokje duidelijk maken. En als het je niet bevalt ook. Door een andere vakje aan te kruisen. Dat noemen we … “democratie”. Moeilijk hè?

Verder is het niet gebeiteld in stenen tafelen, of heeft de engel Gabriel het persoonlijk doorgegeven aan Wilders. Het is hun aanzet voor onderhandelingen. Meer niet. Als de VVD zelfmoord wil plegen door Rutte wederom voor te dragen als lijsttrekker, is dat haar goede recht. Net zo goed als GL het recht heeft iedereen te dwingen z’n kinderen naar een zwarte school te sturen, behalve die van Femke Halsema. De PVV zegt dat ze uit de EU wil stappen en alle moskeeën wil sluiten. Dat is haar goed recht. Als je denkt dat je op die manier de verkiezingen kunt winnen, moet je het gewoon doen. Dat is het mooie van democratie.

Mag ik u even herinneren aan de uitspraak van minister Donner? Als twee derde van Nederland besluit om sharia recht in te voeren, dan kan de PVV dat bij twee derde meerderheid verbieden. Toch? Of is dat iets heel anders?

Verder is het PVV-programma de eenvoud zelve. Zet dat eens af tegen het boekwerk van de 66 dhimmies. Dikker dan Oorlog en Vrede, alleen staat er niks in. Of kijk naar het jatwerk van de Vereniging Van Directeuren. Behalve dat ze geen opvolger voor Rutte beschikbaar heeft, heeft ze ook geen eigen partij programma. Anders had ze het programma van de PVV niet gekopieerd.

Heerlijk eenvoudig. Ze geeft in één pagina aan waar ze voor staat. Geen fraaie beloftes die niet haalbaar zijn. Geen ingewikkelde constructies. Begrijpelijk voor iedereen. Als je zoiets kunt, dan verdien je het gewoon om de verkiezingen te winnen!

Enne… er is nog iets om even rekening mee te houden. De volgende drie sujetten gaan verdwijnen als de PVV de verkiezingen wint:

 1. Arrogander Pechthold, de grootmoefti van de 66 dhimmies, heeft aangekondigd op te stappen als hij geen minister wordt. Zo’n man moet beloond worden!
 2. Mark Ratte. Die is veel te slim om zoiets te zeggen en houdt zich nooit aan beloftes. Als de PVV wint, gaat ze niet regeren met een Ratte in de VVD. Weer een (hele) goede reden om op de PVV te stemmen.
 3. Vleespet Samson. Hoor je niet veel over, de laatste jaren tijd. Logisch, want Vleespet is allang politiek morsdood. Net als zijn partij. Stem deze keer eens strategisch op de PVV, als u de Partij van de Allochtonen duidelijk wilt maken dat u geen allochtoon bent en daar al veel te veel van zijn.

PVV blauw

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, gezond realisme, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

50 reacties op BRILJANT!

 1. Prachtig, de PVV geeft die onderkruipsels ed weer eens van langs.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ron zegt:

  Vermoedelijk zijn er nog heel veel aanslagen en groepsverkrachtingen nodig voordat de rest van de slapende bevolking ziet dat het tijd wordt om eens anders te gaan stemmen, en dan niet op Demonen-66, Partij van de Allochtonen, enzovoorts, die partijen die allemaal de motie Halsema ondersteund hebben.

  Geliked door 1 persoon

 3. N.E. Derlander zegt:

  Prima verwoord, volkomen met H. Numan eens.

  Stem dan ook al PVV vanaf het eerste uur.

  Like

 4. Harrie Vaes zegt:

  De waarheid is gewoon heel simpel.
  Het is gewoon …ja….of ….nee..
  Ben je ….voor Nederland……stem dan PVV.. ..ben je tegen Nederland en wens je dat Nederland binnen korte tijd islamitisch wordt….stem dan welke andere partij dan ook.
  Dit programma van de PVV is veelzeggend en de toekomst van Nederland kan alleen maar door dit programma beschermd worden.
  Tenzij wij overlopen en overheerst willen worden door andere culturen die de onze verwerpen.
  Stem dan vooral op een andere partij.

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Heerlijk verhaal !

  Like

 6. wauso zegt:

  Voor de domme RechtsKnechten die dit A4tje niet begrijpen lees de Landverraders en bekijk vooral de bijbehorende video en de intonatie van de Landverraders waar U nog denkt mee samen te kunnen werken !

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Prachtig! Helemaal mee eens. Ik had het zélf geschreven kunnen hebben!

  Geert Wilders wil haast maken, omdat hij weet dat er geen tijd te verliezen is.
  Jammer dat het stomme volk in dit land liever zachte heelmeesters wil, die stinkende wonden maken.
  Maar WAT Geert Wilders ook doet of zegt, of WAT hij ook NIET doet, of NIET zegt, het is NOOIT goed!

  Zijn concept verkiezingsprogramma is gewoon weer een stok om de hond te slaan.

  Ik zie liever een verkiezingsprogramma van één pagina dat ‘to the point’ is, dan een 250 pagina’s tellend, leeg gezwam, dat er ‘interessant’ en ‘geleerd’ uitziet, maar dat niemand begrijpt.

  Ik sta volkomen achter het verkiezingsprogramma van de PVV! Een andere oplossing is er niet, want de mohammedaanse koppensnellers zullen hoe dan ook, tóch oprukken. Meer en meer; sneller en sneller!

  Geliked door 2 people

  • Vlinder zegt:

   De regering kan beter bij de modalen gaan afhalen,met pensioenen,en er zijn vele ouderen,die met eelt op hun handen hèèl hard hebben gewerkt voor hun pensioen en moeten die ouderen wèèr de dupe van zijn,laten ze maar bij die Ministerssalarissen zonder de bonussen afpakken,die hebben genoeg,ze hebben ook bij mij de tegemoetkoming afgepakt(omdat ik als dagbesteding bij ’n Zorghoeve ben)en dat mis ik wel al 2 jaren,omdat ik van ’n bijstand moet gaan leven en hebben ook bij Sociale Dienst wèèr iets veranderd,bij de bijzondere bijstand,eerst vragen of ’t nog mag en kan,bv fitnessen,maar ’t mag niet zoveel kosten,kijk maar naar die vluchtelingen met hun grote smartphone’s+dikke Audi’s waarvan wordt dat betaald(ev ’t zwarte geld bij de garages)…en zo kan ik wel doorgaan erover,’t moet eens klaar zijn,met deze Sinterklaasgedoe(ze roepen wel asiel,krijgen ze meteen ’n mooi huis+ingericht,bed+eten+mooie merkkleding,dus als je 3 strepen ziet op ’n broek,dat is ’t ’n vluchteling,nee,ik kan ’t niet betalen,hoor……..Ik zal zeker op de PVV stemmen,’t was ook 7 jr geleden,’t moest wel zo gebeuren,dan had Nederland,met minder zwart hierbinnen geweest……

   Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  HEERLIJK !
  Toppertje heer Numan !

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Alleen hiervan rijzen mijn haren ten bergen .

  citaat : AOW terug naar 65 jaar en onaangetast. Alleen aanvullende pensioenen worden aangepakt.

  Ikkes : Ik ben er faliekant tegen , een privé pensioen is GEEN overheids zaak.
  daar dienen ze buiten te blijven, ze kunnen die socialistische trekjes maar niet afleren .

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Dat vind ik ook Joop, ik heb er maandelijks veel geld aan betaald en dat wil ik graag terug, Maar de pensioenpotten zijn al aan Brussel gegeven en of Wilders daar wat aan veranderd ????????
   En als dat niet zo is PVV blijf van de prive pensioenen af, anders kan dit wel eens stemmen gaan kosten !!!!!

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Fin, dat mensen hier op het verkeerde been worden gezet !!
    Wat staat er :
    6. AOW-leeftijd op 65 jaar, aanvullende pensioenen wél indexeren
    Gezien de toenemende gezondheid van mensen op pensioengerechtigde leeftijd vind ik dat die leeftijd flexibeler kan zijn. Mensen moeten de gelegenheid hebben om langer door te werken, maar ook om er eerder uit te stappen (bijv. met 60).

    AANVULLENDE PENSIOENEN…….WEL INDEXEREN !!

    Geliked door 2 people

   • joopklepzeiker zegt:

    @koddebeier

    Aanvullende pensioenen zijn prive afspraken tussen een verzekeraar en een privé persoon daar mag een overheid niet aan komen , als zijnde inkomen kan het wel worden meegenomen in het normale belasting tarieven stelsel .

    Maar geen extra aanpak dat zou legale diefstal zijn , ach wat het zou niet de eerste keer zijn.

    mijn reet ziet eruit als de Japanse vlag zoveel keer ben ik genaaid door de staat .

    Like

   • elisah zegt:

    Joop, dat met die Japanse vlag is goed gevonden. 🙂

    Like

   • Mirjam zegt:

    Ik kan me niet onttrekken aan de gedachte dat Geert dit anders bedoeld. Indexeren van pensioenen is toch alleen maar goed. Op dit moment lopen ze achteruit en krijgen mensen op het laatste niets meer, want de pensioenverleners speculeren met het geld er maar op los. Indexeren betekent ook, na waarde waarderen, ieder jaar weer. Dus dan zou er iets bij komen en niet meer betekenen dat geld, dat jarenlang door de pensioengerechtigde is gestort, ineens verdwenen is. Ik denk juist dat hij bedoeld het aan banden leggen van hopeloos geknoei en gespeel met geld van de burgers, waar ze jaren voor gewerkt hebben.

    Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Die prachtclub van Wilders en Martin en Fleur
  met dat A4-tje op de Binnenhof-deur
  gaan al de leugenaars vervangen
  want het dient Onze Belangen…
  tot verpesting van veler humeur !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Mooi geschreven H. Numan.
  Ik moest bij dat zinnetje van meer dan de helft links aan Schotland denken.
  Bij de voetbalwedstrijd, wat anders?, van Glasgow tegen Bersheba uit Israel zat een hele tribune met palesrina-vlaggetjes te zwaaien.
  Wat een ellende dacht ik toen.

  Like

 12. Het was waarschijnlijk te wensen, dat àlle verkiezingsprogramma’s wat meer op boodschapenlijstjes leken, dat zou een hoop schelen qua meer duidelijkheid en minder kiezersbedrog!
  Politiek Nederland op z’n smalst om daar heisa over te gaan maken; veeg teken, dat ze zelf niets beters weten!
  Zoals Willem Parel gezegd zou hebben: “Niet op reageren, Lena!”

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Natuurlijk gaan wij met zijn allen weer PVV stemmen. Al zit het mij nog steeds niet lekker dat de PVV tijdens de vorige verkiezingen inzette op een A.O.W. leeftijd van 65 jaar, en naderhand deze belofte (als gedoog partner) weer introk.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   De grootste FOUT die GW gemaakt heeft om ooit mee te doen met dat kabinet.

   Daar heb ik mij in het verleden zeer uitvoerig over uitgelaten , zelfs voordat hij daar aan begon, een volkomen tactische fout , een fout die zelfs een beginneling in de politiek had voorkomen .
   Ik begreep dan ook niets van deze zet van GW, heeft de PVV alleen maar schade doen oplopen .
   De PVV kan alleen wat bereiken met een overgrote meerderheid zo niet, blijf dan maar in de oppositie.

   Geliked door 1 persoon

   • leefbarbaar zegt:

    Desondanks lees je dagelijks dat meneer Wilders niet wil regeren, geen water bij de wijn wil doen, geen verantwoordelijkheid durft te nemen, alleen maar in de oppositie wil blijven, de linxe kerk schuwt geen enkele leugen en alle oude media nemen het over.

    Nog een dingetje: ook bij de PVV vinden een hoop mensen dat je altijd een coalitie moet vormen, want dan kun je regeren. Niet zelden zijn dit dezelfde mensen, die menen wethouder te kunnen worden of minister. De druk tot het doen van concessies is dan groot, maar het risico bestaat, dat het gaat om eigenbelang en niet om ons belang. Andere partijen hebben duizenden van dat soort opvreters rond lopen, ik hoop dat de PVV ze buiten de deur kan houden.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Daar ben ik het niet mee eens. Het ‘meedoen’ van Geert Wilders heeft de PVV juist op de kaart gezet en de VVD IN de kaart laten kijken. Twee termijnen van de VVD hebben bewezen wat voor een kwalballen dat Rutte en consorten zijn. Als puntje bij paaltje komt dan zijn ze landverraders en egotrippers die de democratie en het volk in de steek laten. Door dit ‘meedoen’ heeft Geert Wilders nog meer en sterker zijn eigen koers bepaald en uitgezet en is doorgegaan terwijl ze hem met de grond wilden gelijkmaken en nog steeds.
    Kijk hoe hij bekend is in de hele wereld, hoe hij ten koste van wat ook dezelfde lijn blijft volgen, terwijl Rutte de ‘sleep’ van elke debiele leider van elk Europees land kust om maar in ‘the picture’ te blijven staan om zich al een weg te ‘banen’ naar een Europese hoge positie of multinationals die hem een exorbitant hoog salaris bieden voor het likken van hun hielen en die van anderen als een landverrader, onderwijl lachend als een debiel.

    Door het debacle van het ‘meedoen’ (iets wat niet waar is, want hij heeft het juist laten exploderen) is juist de waarheid aan het licht gekomen. Zij het dat het een tijd heeft moeten duren. De waarheid van alle partijen in de tweede kamer en hoe ze over de democratie en de waarden en normen van Nederland en die van de Nederlandse bevolking, de echte Nederlanders, denken. Notabene de bevolking die hen gekozen heeft uit vertrouwen en geloof in hun inzet voor hen, maar die nu moeten constateren dat ze een bende aan de macht hebben gebracht die hen letterlijk uitlacht en waar de constatering van: ‘they don’t give a shit about the truth and about us’ 100% van toepassing is. De PVV zal niet in de oppositie komen. De Nederlandse bevolking zal laten zien dat ze de waarheid willen en niets dan de waarheid. De leugen is allang achterhaalt en dat is de reden waarom wij, de commentators bij EJ Bron, mede hier onze gal spuwen.
    Wij willen dit zooitje niet, welk onze levens de afgrond induwen door maar alles toe te laten waar de Nederlanders faliekant tegen zijn. Door maar alles kapot te maken, wat ons zo lief is. Door niet naar ons, diegenen die hen ook nog betalen, te luisteren en ons idioot te blijven uitlachen. Opgesodemieterd met die dwazen! Geert Wilders heeft het recht om te regeren, hij is als enige achter Nederland en zijn burgers blijven staan en wil als enige uit de EU, de aanhangers van een derde rijk, bevolkt door moslims en geregeerd door ‘wir schaffen das’ mutti Merkel.

    Als we allen dit niet inzien, dan zijn we Geert Wilders niet waard. Hij verdiend onze stem. Nederland verdient onze stem!

    Like

   • Harrie Vaes zegt:

    Mirjam……ik ben het hartgrondig met je eens.
    Ik denk dat zowat heel den Haag ( kamers en kabinet) vinden dat Wilders het gelijk aan zijn zijde heeft …..maar om de politiek correcte uit hangen niet het lef hebben om dat toe te geven.
    Zij gaan nog liever naar de verdommenis… dan toegeven.
    Wat ze wel proberen te doen is…..de standpunten van Wilders als hun eigen ideeën naar voren brengen om de PVV kiezer te misleiden….en om na de verkiezingen weer bedrog te plegen om ons land helemaal over te leveren aan barbaarse culturen en EU waanzinnigen.
    Mijn stem en ik zal zoveel mogelijk ook anderen proberen te overtuigen….gaat onvoorwaardelijk naar de PVV

    Like

 14. DonnaDolce zegt:

  Beste H. Numan…… fantastisch verwoord, heerlijk……

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  In de eenvoud zit de kracht, heb ik afgeleid van een Duits gezegde. Juist door zijn eenvoud is het PVV programma sterk, geen overdreven gekakel. En inderdaad, als Nederland en het leven van ONS en ONZE kinderen er iets toe doen, zeg ook ik: STEM PVV.

  Geliked door 2 people

 16. joopklepzeiker zegt:

  Ik kan mij Fleur nog heel goed herinneren van wat gezamenlijk werk in Amsterdam , ze is gegroeid .

  Like

 17. koddebeier zegt:

  De linkerhelft van Nederland (helaas de grootste helft) ????? Hier plaats ik wel vraagtekens bij. Links heb jaren de kans gehad om hun mannetjes en vrouwtjes op strategische plaatsen te zetten, tv media, kranten, scholen, universiteiten, provincie, gemeenten en de rijksoverheid. Het is net een octopus, hun tentakels kom je overal tegen, een gevaarlijk groepje die linksen. Maar of ze nog tot de grootste helft behoren ????? Ik heb vele linksmensen zien veranderen partij toen het woord arbeid in allochtone veranderde !!

  Like

  • koddebeier zegt:

   m/z van partij

   Like

  • fleckie zegt:

   En dat ging stiekum, ‘sluikenderhand’, maar ze zitten wel muurvast,[verankerd] daarom, ‘verwijderen’ zal niet zo vlot verlopen.’

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Links is geen octopus, maar een zware grafkanker voor het NL volk!!

   Like

  • H. Numan zegt:

   Inderdaad de grootste helft. Waarom? Omdat -zoals je zelf al schrijft – links strategisch overal boven staat. Je werkgever is vrijwel zeker VVD, D66 of erger. ALLE omroepen, en GeenStijl zijn anti-PVV. (GeenStijl is fervent VNL; de reaguurders PVV.) ALLE scholen zijn ofwel links, ofwel salafistisch. Alle media zijn tegen de PVV. Het volledige ambtenaren apparaat is anti PVV. Je hoeft niet alle Nederlanders achter je te hebben. Als je de 20.000 belangrijksten hebt ben je er al. En links heeft ruimschoots meer dan 20.000 mensen op de belangrijkste posten. Wat er onder zit zingt His Master’s Voice. Het zal een hele dobber worden voor de PVV om meer dan 40 zetels te winnen, en zelfs als ze er al 50 weten te halen is het nog lang niet zeker dat er een PVV kabinet komt.

   Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Op naar een regering Agema I.
  Dan verruilen we de lachende leugenaar zonder ziel en zonder geweten in voor een vrouw met een groot hart, een gezond verstand in een aangename verpakking.
  Kan oom Geert mooi in de 2e kamer blijven.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja….Ik vraag me alleen af, of die aangename verpakking niet beter even buiten beschouwing kan blijven: Dat is geen verdienste. Daarnaast: Bij mannen hoor je die overweging zelden of nooit.

   Like

   • Harry zegt:

    Nou nou , Theresa ,
    ben je alweer vergeten dat vele vrouwen op Wouter Bos gestemd hebben ” vanwege een lekker kontje ” ?
    Dat is natuurlijk veel erger dan mannen die graag naar een leuk snuitje kijken .
    En zelfs mijn oude tante in Florida vond Bill Clinton sexy en heeft daarom op hem gestemd , stom he ?

    Heb Fleurtje ook een paar keer mogen ontmoeten , het is een geweldige vrouw en een plezier zelfs voor een paar ouwe ogen , om naar te kijken en mee te praten .
    Nooit aan seks gedacht !

    Vrouwen daarentegen , denken dan kennelijk gelijk aan seks , met hun ” lekkere kontje ” . Van een smerige rotsocialist nog wel !
    Geboren viespeuken .

    Like

   • elisah zegt:

    Nou, Harry, ik heb bij het zien van een politicus nou echt nog noooooit aan seks gedacht, integendeel, je zou er spontaan frigide van worden.

    Like

   • elisah zegt:

    Ik heb toch een man gekend, die ooit een oogje had op Nelie Smit-Kroes.

    Like

 19. guusvelraeds zegt:

  Het is precies als met wiskunde. Breng een complex probleem door vereenvoudiging terug tot de kern. Zodra je vereenvoudigd hebt zie je de oplossing transparant en ontdaan van alle ballast voor je verschijnen. Stem PVV als je tegen morele vervuiling en illusionaire vergezichten bent. Stem PVV als het ware gezicht van de islam in al zij bloeddorst je afstoot en stem PVV als de hypocrise en huichelarij van progressief je intellectuele pijngrens met mijlen voorbij is geraast.

  Like

 20. Cor van der Laan zegt:

  Het afkraken van de PVV gaat langzaam van start. Hier en daar een vilein prikje. Maar naarmate de tijd vorderd zal het afkraken hand overhand toenemen. De PVV hoeft alleen maar te zwijgen, terwijl de rest zich finaal voorschut zet met hun ongerede kritieken.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Zeker gaat de afkraken van start, vooral nu over niet al te lange tijd de verkiezingen voor de deur staan. Ze, de linksen, zijn gewoon bang dat ze het kunnen vergeten en dat Geert gaat regeren. Ze proberen daarom de mensen ook bang te maken, maar met een andere angst. Dit laten WIJ echter niet gebeuren. Wij gaan stemmen op Geert en wij gaan de linksen laten zien dat het ‘kontje’ van Samson, niet half zo veel aantrekkingskracht heeft, als de blonde ‘halo’ van Geert. De Brexit is er gekomen, terwijl lego mensen zeiden dat het niet zou gebeuren en Geert kan winnen, terwijl lego mensen zeggen en denken dat dat ook niet gebeurt. Het zal gebeuren als wij ervoor zorgen. Gewoon geloof en vertrouwen, dan GAAT het gebeuren!

   Like

 21. Pingback: BRILJANT! – Fenixx.org

 22. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 23. Jan van berendonk zegt:

  Heel duidelijk en helder! ! Beste mensen maak uw keuze.

  Like

 24. Annie Heerkens zegt:

  I wij geven wilders een kans dat is op dit moment de enige die te vertrouwen is hij draait er niet om heen zoals de rest en die rutten pinokkio met zijn leugens en de rest zijn ja knikkers jammer voor hun zijn ze uit geknikt!!!!!!!

  Like

 25. John zegt:

  Wat een heerlijk en helder geschreven epistel. Geen speld tussen te krijgen, geen gat in te schieten. Ik stem (wederom) voor de PVV en niet voor de verkwanselaars van mijn mooie land.

  Like

 26. Het is dat het niet gaat en mag, anders zou ik iedere vijf tot tien minuten op Geert en de PVV gaan stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s