Shock: Veel “buitenlanders” stemmen op de “buitenlander-vijandige” AfD!

Screenshot_1

(Door: Dr. Michael Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

De enige mogelijkheid van de “goede” politici om burgers er van af te houden om op de AfD te stemmen, is hen als “racistisch” te bestempelen. Maar uit peilingen bleek: veel migranten stemmen op de AfD en twee derde deel van hen vindt dat er teveel “vluchtelingen” in het land zijn. Omgekeerde wereld?

Vlak voor de deelstaatverkiezingen wordt er tegen de AfD gemobiliseerd. Ze is “buitenlander-vijandig”, “racistisch”, “rechts-populistisch” en bij veel commentatoren zelfs “rechts-extreem”. Met deze benamingen willen de mainstream media de “normale” kiezer ervan afhouden op de AfD te stemmen. Uiteraard stemmen alle politici van de “democratische” partijen met deze canon in. En zo komt het als een mantra door de media verbreide surrogaat over: De AfD is racistisch en buitenlander-vijandig. Nazi´s! Daar kun je niet op stemmen!

Omgekeerde wereld: migranten stemmen op “nazi´s” en niet op de Groenen

Wat de goedmenschen echter over het hoofd zien: VEEL migranten en Rusland-Duitsers/emigranten uit Oost-Europa stemden op of willen stemmen op de AfD. Zijn dat allemaal nazi´s?

De stad Freiburg bijvoorbeeld heeft op de dag van de deelstaatverkiezing 2016 in Baden-Württemberg een peiling onder 1.548 kiezers voor de stembureaus gehouden. Het resultaat: 34% van de AfD-kiezers heeft een migratieachtergrond.

Het hoogste percentage in vergelijking met de andere partijen! Het laagste percentage hebben uitgerekend de Groenen, die zich altijd nadrukkelijk voordoen als buitenlander-vriendelijk!

Twee derde deel van de migranten wil minder “vluchtelingen”

En dit zijn de redenen waarom veel migranten op de AfD stemmen: bij een peiling van de “Welt am Sonntag” (november 2015) was 64% van de migranten in Duitsland kritisch over de immigratie. 40% wil minder vluchtelingen het land binnenlaten, 24% zelfs helemaal niemand meer.

Twee derde deel van de migranten is dus tegen massale immigratie van “vluchtelingen”. De afwijzing ligt bij migranten dus duidelijk boven het gemiddelde!

Maar ook Rusland-Duitsers/emigranten uit Oost-Europa vinden dat er teveel “vluchtelingen” in het land zijn. Zijn die migranten dus allemaal “nazi´s” en “racisten”?

Veel van hen zullen op de AfD stemmen. Maar die is volgens de goedmenschen-media “buitenlander-vijandig”!

Opmerking: Als journalist wil ik neutraal zijn, maar uitwassen van de “leugenpers”, het “goedmenschendom”, “huichelarij” en in goed Duits “het verneuken van de burgers” zal ik onthullen. Dat heeft echter niets te maken met “partijdigheid”. Het gaat om het principe.

Bron:
www.michaelgrandt.de
Auteur: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", AfD (Alternative für Deutschland), demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, mainstream-media, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Shock: Veel “buitenlanders” stemmen op de “buitenlander-vijandige” AfD!

 1. N.E. Derlander zegt:

  Zou het dan toch……..heeft daar iemand in haar eigen voetje geschoten met “Wir schaffen das”?

  Geliked door 1 persoon

 2. Duchense zegt:

  Bij de gemeenteraads verkiezingen in 1994 werd er door vele allochtonen op de Centrum Democraten gestemd, simpelweg omdat allochtonen die hier een leven hebben opgebouwd ook zien dat andere allochtonen dit kapot maken.
  Dat in Duitsland nu allochtonen op de AFD gaan stemmen is niet meer dan logica: men wil een toekomst en men wil behouden wat men heeft opgebouwd. Je hoeft geen hoog iq te hebben om te zien dat er een totale aftakeling plaatsvind in de samenleving door het achterlijk importeren van nieuw vlees.
  Burgeroorlog is een logisch gevolg van overbevolking en een groot rijk/ arm verschil.
  Niemand ontkomt aan de gevolgen van de linkse gutmensch hobbies, ook de linksmensch niet.

  Ik voorspel onlusten in Duitse steden vanaf volgende week, als de uitslagen bekend zijn. Er zullen doden gaan vallen ennde pers zal gemuilkorfd worden, behalve wanneer de schuld van iets bij autochtone burgers kan worden gelegd. Dan zal het de voorpagina’s beheersen. Het zullen de stuiptrekkingen zijn van de samenleving en de heerschappij van Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 3. edwin vissers zegt:

  de npo doet daar ook aan mee ,onthoud die club en die personen ,boektaaf ze dat ze in de toekomst hun straffen niet kunnen ontlopen ,dacht aan een volksgerecht ,net zo als bij de gebroeders de wit bij de hofvijfer openbare fileer campange .

  Like

  • Marlies zegt:

   De letterlijke slachting van de gebroeders de Witt door het woedende (opgeruide) volk vond pas plaats na hun dood. De moorden werden bewerkstelligd door Orangisten – goed voorbereid in een complot – ,die een wit voetje wilden halen bij Prins Willem III en daarmee een hoge benoeming hoopten te krijgen. Geen echt volksgerecht dus; men werd weer eens voor de kar gespannen.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Het is wel begrijpelijk dat immigranten die in Duitsland hun leven inmiddels op de rails hebben staan, zich grote zorgen maken over de ongecontroleerde toeloop van ‘vluchtelingen’. Ook de reeds ingeburgerde immigranten kunnen het slachtoffer worden van de ellende die de nieuwkomers over Duitsland uitgieten. Daarom snap ik hun politieke keuze wel.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Tussen de vele economische vluchtelingen en de stealth jihadisten zit ook een sustantieël deel mensen die heel goed weten waarom ze op drift zijn geraakt. Velen hebben naast de economische ellende ook de maatschappelijke ellende in moslimlanden willen ontvluchten. Zowel de economische ellende alsook de maatschappelijke ellende zal vooral hard gevoeld zijn door religieuze minderheden uit moslim gebied. Maar ook moslims zullen er zijn die op gegeven moment op een tweesprong zijn beland in hun geloof en duidelijk gezien hebben dat de islam een doodlopende weg is. Al deze groepen zien nu dat hun vlucht voor niets is geweest. Voor niets nu ze zien dat in Europa door de massa emigratie nieuwe islamitische rijken (met al hun intollerantie en maatschappelijke ellende) aan het ontstaan zijn. Dat willen deze mensen natuurlijk niet en daarom is het logisch dat zij stemmen met hun voeten en een duidelijke keuze maken voor de nieuwe realistisch/populistisch/fatsoenlijk nationaal georiënteerde partijen. Dat zal overigens niet alleen het geval zijn voor de AFD. Ook de PVV in Nederland zal een redelijk deel allochtonen onder zijn kiezers hebben zitten. Ik denk dat dit Europa breed een fenomeen zal zijn daar waar politieke partijen in de stijgers staan die duidelijk hun doel gezet hebben op een 100 % christelijk joodse samenleving met realistische tollerantie voor geloofsminderheden die laten zien vol voor integratie te gaan. Integratie betekent dan automatisch een deel van je oude cultuur opgeven dat opgevuld wordt met waarden en gebruiken uit de nieuwe ontvangende cultuur.

  http://www.republiekallochtonie.nl/wie-stemmen-er-pvv-ewoud-butter

  Like

  • Duchense zegt:

   Allochtonen die stemmen op de PVV of de AFD of het Front Nationale passen niet in het plaatje van de linkse pers en de policorrecte politiek met hun hetze tegen de genoemde partijen. Om die reden word het onderwerp allochtonen die rechts stemmen gewoon doodgezwegen.

   Destijds toen ik lid van de CD was kreeg ik na het stemmen te horen van mensen dat ze verbaasd waren dat vooral Turken op de Centrum Democraten hadden gestemd. Blijkbaar was er onder de Turkse bevolking druk over gesproken en ik denk dat vooral het gedoogbeleid en het voortrekken van noord Afrikanen een hekel punt was. Terwijl het gros van de misdrijven door noordafrikanen word gepleegd worden ook de Turken hierop aangekeken en gehaat, terwijl vele van hen slechts een bestaan op normale wijze willen opbouwen.

   Van alle bestaande partijen is er geen enkel partij die voor deze groep opkomt, men noemt zelfs niet die het probleem dat goedwillende allochtonen juist het slachtoffer zijn van de ongeremde multi culti waanzin. Over blindheid voor feiten gesproken….

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 11.35. uur. Helemaal mee eens.

   Like

 6. Ron zegt:

  De oud-migranten die AFD stemmen weten precies welk gajus er binnengehaald is en wordt.
  De Gutmenschen weten dat nog niet omdat ze alleen policor journaal of kranten lezen of willen dat niet weten.

  Like

 7. JooJootje zegt:

  Dat de goedmenschen de Rusland-Duitsers/emigranten gaan uitmaken voor nazi net zoals ze al jaren de oorspronkelijke bevolking uitmaken voor nazi kan ik heel goed uitleggen het heeft met het begrip en de definitie van “migranten” te maken.
  Voor de goedmensch is die definitie heel beperkt niet iedereen van over de grens is in hun ogen een buitenlander.
  Je kan gerust zeggen dat 80% van de wereld bevolking niet gezien wordt als buitenlander door de goedmensch.
  Nee de buitenlander onder de definitie van de goedmensch betreft maar een heel klein stukje van die wereld bevolking,u raad het al de islam.
  Alle anderen mensen op deze aardkloot zijn gewoon cultureel gelinkt aan de westerse Europese samenleving of zijn zelfs te blank en hebben geen middeleeuwse cultuur en zijn daardoor per definitie geen buitenlanders en dus kan je die gewoon ook voor nazi uitmaken.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Een vooruitziende blik.
  Indekken als gevolg van voortschrijdend inzicht.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: Shock: Veel “buitenlanders” stemmen op de “buitenlander-vijandige” AfD! - Ik zeg NEE tegen EU

 10. Ik hoop voor ze dat dit de goede kant uitgaat, volhouden.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Wat hoop ik, dat de AfD een giga overwinning behaalt, op de verraders van de partijen, CDU/CSU,SPD,en die Grüne.

  Like

 12. volksrechter zegt:

  twee derde deel van migranten vindt dat er teveel “vluchtelingen” in het land zijn. ?

  Is dat niet racistisch ?

  Like

 13. Republikein zegt:

  Ahmed Aboutaleb ANP

  In een open brief hebben 31 Turks-Rotterdamse organisaties aan burgemeester Aboutaleb hun ongenoegen laten blijken over de manier waarop hij sinds de mislukte couppoging praat over Turkse Rotterdammers. Ondertekenaars van de brief zijn veelal moskeeën en overlegorganen.

  Hoe bedoelluh.

  Like

 14. Claudia M. zegt:

  Shock? Ha, ha, ha…, moet je onze verrijking eens horen als ze het onderling over elkaar hebben en over ons! Het over ons krijg ik minder mee, maar het; ‘over elkaar’ toch met enige regelmaat. Nu ben ik aardig wat gewend, maar zelfs ik krijg hier rode konen van.

  Maar nee, wij discrimineren…!

  Bovendien zou het wel eens zo kunnen zijn dat juist deze migranten het gevaar veel beter in kunnen schatten dan wij, zij kwamen hier immers veelal niet voor niets naartoe en onze generatie kent alleen maar vrede.

  Ik kan alleen maar hopen dat de Duitsers in ieder geval Frau Merkel ins Altersheim schicken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s