Béziers verzet zich tegen “vluchtelingen”: burgemeester laat affiches ophangen tegen de immigratie

screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Frankrijk is sprake van verhitte gemoederen wegens de EU-“vluchtelingen”politiek. Nu heeft de burgemeester van de Zuid-Franse stad Béziers naar een drastische afficheactie als middel gegrepen om uitdrukking te verlenen aan de onder de burgers verbreide onvrede.

duits-zuerst

Samen met de afbeelding van mannen met een Arabisch en Afrikaans uiterlijk voor een kerk van de stad luidt de kop van de affiche: “De staat dwingt hen aan ons op, daar hebben we het, daar komen ze aan – de migranten in ons stadscentrum.”

De opdracht tot het drukken van de affiches komt van burgemeester Robert Ménard (foto). Deze was daarvoor medeoprichter van “Journalisten zonder Grenzen”, denkt nu echter realistischer. De voormalige aanhanger van de communisten en daarna van de socialisten Ménard werd in 2014 met ondersteuning van het Front National gekozen. Sindsdien vecht hij o.a. voor de bewapening van de plaatselijke politie. Sinds zijn ambtsaanvaarding probeert hij Béziers immigrantenvrij te maken.

Met zijn actuele afficheactie probeert hij de verdeling van “vluchtelingen” van Calais naar Béziers te verhinderen. Op 18 oktober wil hij in een vergadering van de gemeenteraad overleggen over een referendum hoe een vestiging van “vluchtelingen” in de stad verhinderd kan worden. In januari moeten de inwoners van Béziers daarover beslissen.

De nieuwelingen zouden negatieve gevolgen voor de stad hebben, argumenteert Ménard. Het aantal kinderen dat onderwijs zou moeten krijgen, zou toenemen. Bovendien zouden de migranten de inspanningen van de stad schaden om de stadskern weer “dynamischer” vorm te geven.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Béziers verzet zich tegen “vluchtelingen”: burgemeester laat affiches ophangen tegen de immigratie

 1. Hendrik M. zegt:

  Graag zo’n 400 gelijkdenkende burgemeesters in Nederland!

  Like

 2. Mary zegt:

  Maar een burgemeester die zijn verstand gebruikt en voor de bevolking van zijn stad opkomt?!, ongelooflijk zeg wat mankeert die man zeker een nazi of racist in ieder geval een tokkie, in Nederland zou hij in ieder geval zo te boek komen en misschien dat onze intussen sharia rechters hem van het OM wel direct veroordelen tot levenslang, Wilders staat alleen al voor het woord minder voor die rechtbank, wat een haarzaaier die burgemeester!!! Van mij mag hij zo in Nederland beginnen hebben we er tenminste 1 die iets doet.

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Nedrigland is een goor groot nsb-land, want zolang men aan asielparasieten kan “verdienen” zal men het niet laten. Denk daarbij aan het credo: “vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan”. Iedere parasiet levert in gemeentes een hoger salaris op voor de boergemeister en ook de gemeenteraad, vandaar dat al deze overheidsratten zo geilen op meer, meer, meer asielparasieten in hun gemeente!!! Of we deze stromen van veroeraars wel aan kunnen, daar staat men totaal niet bij stil, dus hier gaat het alleen om het korte termijn gewin en dan ook nog vaak uit het “oogpunt” van zogenaamde naastenliefde?? En om dan eindelijk eens iets te kunnen lezen van een echte burgemeester doet wel zooooooooooo goed!!!!!
   De eerste PVV burgemeester moet nog steeds komen, maar het cordon sanitair zorgt er wel voor dat het niet gebeurd!!!

   Like

 3. Wat hebben ze ons in ons hart gedrukt. Ménard in Béziers is een vent met ballen.

  Like

 4. Reint Meijer zegt:

  Een groot voorbeeld hoe het moet. Deze man verdient de Geuzenpenning. Nederland werkte in WO2 loyaal met de nazi’s mee, tot aan wijlen Koningin Wilhelmina aan toe met de opdracht dat de NS niet mocht staken maar moest blijven doorwerken om zoveel mogelijk Joden naar de dodenkampen te krijgen. Nu werkt Nederland met de islam mee. Met alvast de boodschap aan de burger om een einde aan ons leven te maken als wij klaar zijn (met dit kabinet wellicht).

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Hulde voor deze burgemeester, een waar patriot.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.denken-macht-frei.info/syrer-mit-vier-frauen-und-23-kindern-erhaelt-monatlich-ca-30-030-e/

  Syrer mit vier Frauen und 23 Kindern erhält monatlich ca. 30.030 €

  Een syrier met vier vrouwen en 23 kinderen krijgt maandelijks ongeveer 30.030 euro.

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  hulde aan monsieur Menard, alleen zal hij vrees ik via de achterdeur door de elite er wel uitgewerkt worden, want de waarheid willen ze niet weten, je zal dat schorem uit Calais in je stad krijgen.
  ze zullen gaan zoeken hoe ze hem zo spoedig mogelijk zijn baan af te pakken

  Like

 8. Dirk jan clements zegt:

  Meer van zulke burgervaders.!
  MEER,MEER,MEER,MEER,MEER,……..

  Like

 9. Pingback: Kritiek op islamisering: Burgemeester moet € 2000,- boete betalen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s