Kritiek op islamisering: Burgemeester moet € 2000,- boete betalen

Screenshot_71

(Vertaling: E.J. Bron)

Omdat de burgemeester van de Zuid-Franse stad Béziers, Robert Ménard, vaststelde dat in een schoolklas in zijn stad 91% moslimkinderen zitten, en dat dit een probleem zou zijn, moet hij nu een boete van € 2000,- betalen! De rechtbank motiveerde het vonnis o.a. met “hatespeech”. Hij zou met de vinger naar kinderen hebben gewezen en hen een belasting voor de nationale gemeenschap hebben genoemd”, bericht de Britse BBC. Ménard verzette zich verleden jaar oktober ook tegen de door Parijs opgelegde vestiging van 40 migranten uit de beruchte “Jungle van Calais”.

Blick

91% van de kinderen moslim

Ménard is lid van de patriottische partij “Front National” van Marine Le Pen. In zijn stad stemde overigens in de eerste verkiezingsronde van de presidentschapsverkiezingen één op de drie mensen op Marine Le Pen. In het begin van het schooljaar vorig jaar september twitterde hij dat hij “getuige zou zijn van de grote uitruil” van de Franse door migranten. In een interview met LCI-TV zei Ménard: “In een klas in het centrum van mijn stad is 91% van de kinderen moslim. Dat is heel duidelijk een probleem. Tolerantie heeft haar grenzen.”

“Antiracisten-groepering” krijgt € 1000,-

De zaak werd door een “antiracisten-groepering” voor de rechter gebracht. Zij krijgt nu een bedrag van € 1000,- van de boete die Ménard moet betalen – als tegemoetkoming voor de ontstane proceskosten.

Screenshot_73Ménard verdedigde zijn commentaar: “Ik heb alleen maar de situatie in mijn stad omschreven. Het is geen waardeoordeel, maar een feit. Gewoon datgene dat ik kan zien”. Ménard wil tegen het vonnis in beroep gaan.

In Frankrijk is het verzamelen van gegevens met betrekking tot religie of nationale herkomst verboden, staat er in het artikel van de BBC.

Burgers van Béziers hebben voorrang

Vorig jaar oktober werden 40 “migranten” uit de “Jungle van Calais” naar Béziers overgeplaatst. Burgemeester Ménard werd hierover van tevoren niet geïnformeerd. Er werden nog eens 30-40 “migranten” in het vooruitzicht gesteld.

Het in Calais illegaal opgerichte kamp werd inmiddels afgebroken. Veel “migranten” werden – vaak tegen het protest van de steden in – over heel Frankrijk verdeeld. Ménard kondigde aan een referendum te houden over de vestiging van “migranten” in Béziers. Hij zou een blijvende vestiging in ieder geval niet toestaan. Béziers zou de op vier na armste stad van Frankrijk zijn.

Hij zou medeleven voelen voor vluchtelingen uit Syrië – desondanks hebben de burgers van zijn stad voorrang. Béziers heeft ongeveer 75.000 inwoners en behoort tot de armste steden van Frankrijk. Haar geschiedenis gaat terug tot 575 v. Chr.

Screenshot_74

Béziers

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

22 reacties op Kritiek op islamisering: Burgemeester moet € 2000,- boete betalen

 1. Golden Girl zegt:

  91 % moslim kinderen dit is de toekomst, en deze man doet zijn mond open en ja hoor hoppa € 2000,= boete, hij komt op voor zijn stad en wordt bestraft alleen omdat hij niet mee wil doen om zijn stad te laten vergallen

  Geliked door 2 people

 2. elisah zegt:

  Met een vinger naar de kinderen gewezen hebben?
  Met een vinger naar feiten wijzen is dus verboden.
  Het verzamelen van gegevens met betrekking tot religie of nationale herkomst is in Frankrijk dus verboden, op die manier kan er nooit zo’n probleem geduid, noch opgelost worden. Dat is natuurlijk precies de reden waarvoor dit verbod gecreëerd is.
  Hoogste tijd dat dit verbod verboden wordt…

  Geliked door 3 people

 3. BertG. zegt:

  En als hij nou gezegd zou hebben dat er nog maar 9% blanke kinderen op die school zitten.
  Hadden ze ‘m dan ook gestraft.

  Geliked door 2 people

 4. Jules Vismale zegt:

  Laat burgemeester Robert Ménard gewoon helemaal NIETS betalen wat de boete betreft en die hele school daar in Béziers, samen met die akelige anti-racisten en anti-fascisten er nog in, gewoon de lucht in vliegen! Die stad verraad op deze manier zodanig dat het linkse tuig dadelijk in hun eigen portemonnee moeten grabbelen om de kosten af te betalen!
  Je kunt al die lui, samen met de radicale islam, de hel toewensen en als ik deze burgemeester was geweest dan was ik al mijlenver daar vandaan gegaan met, als een soort afscheidscadeau’s, een paar posters opgehangen in Béziers met daarop de burgemeesters van Duckstad afgebeeld! Dat zijn meestal (mens)varkens die vaak ook de verkeerde en arrogante figuren uit het Midden-Oosten gastvrij inhalen waarna ze, soms onbedoeld, weer door Donald Duck worden verjaagd! Wat een afschuwelijk rotzakken zijn deze bende linkse huichelaars en verloochenaars!

  Geliked door 3 people

 5. Fred zegt:

  Ook daar zijn dus “D666” rechtbanken.
  Ik hoop oprecht dat Marine op 7 mei de nieuwe Presidente van Frankrijk wordt.
  Zo niet is niet alleen Frankrijk maar heel Europa verloren en overgeleverd aan de islam.
  (Kom maar op met die boete)

  Like

 6. oeps48 zegt:

  Hier zakt toch gewoon je broek van af. Tjonge, jonge, jonge, wat is Frankrijk diep gezonken. En dat overkomt nog wel de burgemeester van Béziers !!! Heel wrang !!! Wat is er van de Franse democratie nog over ??? Met een dergelijke rechtspraak heeft een land geen vijanden meer nodig. Het is maar goed, dat ze Frankrijk over een week een nieuwe president gaan kiezen. Dit is waarlijk koren op de molen van Marine.
  Daar in Béziers, in Zuid-Frankrijk, in de Langue d´Oc, weten ze al sinds 1209 precies, wat de gevolgen zijn, als je de stadspoorten op kier laat staan. Dat hebben ze daar namelijk aan den lijve ondervonden. Het pauselijke leger van kruisvaarders tegen de Kartharen, maakte dankbaar gebruik van de opstaande poort, om de stad in te nemen. Zo’n 20.000 mannen, vrouwen en kinderen werden in naam van God bruut afgeslacht. Niemand in de stad werd ontzien. Volgens de overlevering zou Arnaud-Amalroc, een cisterciënzer monnik, geroepen hebben: “Dood hen allen, God zal de Zijnen wel herkenen!”

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Op 30.6.2016, onder ‘MARINE LE PEN’ een Bericht over het boek…MONTAILLOU,een ketters dorp in de PYRENEEEN,1294-1324

   Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    @ fleckie
    Bedankt voor de hint. Ik ken het boek niet, maar de titel en pseudoniem van de schrijver spreken boekdelen. Het dorp Montaillou ken ik van naam. Ik weet waar het ligt. Ik ben ook heel goed bekend in die omgeving. Dat is de streek van de Heilige Graal. De Kartharen en de Tempeliers hebben daar van alles mee te maken. Zo ook die zgn. bizarre kruistocht tegen de Kartharen uit de 13e eeuw.
    De schrijver van het boek gebruikt een pseudoniem. Emmanuel LeRoy Ladurie. Emmanuel is frans voor Immanuel = Jezus. Le Roy = de Koning. Ladurie moet ook iets betekenen, maar wat precies, weet ik nog niet. Hij geeft hiermee aan, dat hij op de hoogte is van de Heilige Graal – Le Sangreal – Le Sang Real – Het Koninklijk Bloed. Uit het feit dat de schrijver directeur is geworden van de Bibliothèque nationale de France, geeft aan dat hij tot de ingewijdenen behoort. In deze bibliotheek worden heel veel geheimen bewaard en verborgen. De Heilige Graal gaat in feite over de rechtmatige opvolging van de troon van de bijbelse koning David. Jezus was een troonpretendent evenals zijn halfbroer Johannes de Dooper. Ze hadden beiden dezelfde vader, Zacharias c.q. de Engel Gabriël. Beide hadden kinderen bij Magdalena. Johannes de Dooper en Magdalena waren getrouwd, de (koninklijke) bruiloft van Kana. Ten tijde van zijn onthoofding, was Magdalena zwanger van Johannes. Daarna is Jezus met haar getrouwd. Een eenvoudig rekensommetjhe leert, dat er inmiddels meer dan een miljoen nakomelingen moeten zijn. Bijna alle Europese vorstenhuizen, ook het huis van Oranje, zijn bloedverwanten van Jezus. Er is het Vaticaan heel veel aan gelegen, dat deze kennis, de grote leugen van het Christendom, onder de pet blijft. De Kartharen (letterlijk ketters) beschikten destijds over deze kennis. Vandaar die gruwelijke kruistocht. Eerder had men al pogingen gewaagd, om alle verwanten van Jezus uit te roeien. Dat was niet gelukt. Momenteel komt er erg veel informatie vrij, mede dankzij archeologische vondsten en internet. De puzzelstukjes vallen op hun plaats. De waarheid is niet lang meer onder de pet te houden.

    Geliked door 2 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    oeps48 om 18:48

    Oeps, ik heb zelden zo’n verzameling onzin bij elkaar gezien. Was het veel werk?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @J. Th. Köhler: Nou, schei uit! Het is weer eens je reinste complottheorie!
    Oeps48 kent het boek niet, zegt hij. Ik wel: het staat al jaren bij mij in de kast. Maar het is een gedegen,op serieuze onderzoekingen en historische feiten gebaseerd werk en zeker geen complottheorie. -Het is trouwens Katharen, dus zonder R ertussen.
    Maar mijn Hemel, de Da Vinci Code is hier niets bij!

    Geliked door 2 people

   • Aegolius cs zegt:

    @ oeps48 30 april 2017 om 18:48

    Het gaat gemakkelijk af een reactie tot onzin te benoemen. Uw reactie deed mijn geheugen weer wat opfrissen in wat u beschreef. Evenwel heeft de kerk veel grotere behoefte (volgelingen) aan geheimnissen dan aan feitelijk/wetenschappelijk bewezen.
    MVG.

    Geliked door 1 persoon

 7. Beschouwer zegt:

  Echt de DDR. Ik mag wel oppassen maar heb geen zin in zelfcensuur dus pas ik niet op. Als ik een boete krijg voor de volgende constatering. – DE ISLAM IS EEN AGRESSIEVE RELIGIE DIE IEDEREEN WIL ONDERWERPEN AAN DE ISLAM ! – Dus zogezegde huichelachtige antifascistische clubs. Gaan jullie mij nou verklikken ?? Krijg ik een boete dan kom ik je persoonlijk aanpakken want ik heb geen zin in mezelf op te laten kroppen. Ik kom er achter wie de vieze huichelaar en organisatie is is en die pak ik aan en ik heb heel medestanders die de policorhuichelarij ook meer dan zat zijn. Die burgeroorlog komt er toch wel. Heel veel opgekropte woede die niet geuit mocht worden wordt dan op die huichelachtige schijnheilige policortypes worden uitgewerkt. De policortypes met hun leugens over massa-immigratie en ook het klimaatsprookje. Maar nu gaat het over de islam. Het ligt aan de islam niet aan elke moslim. Hoe gaat de opmars van de agressieve islam in zijn werk ? Eerst komt er een gematigde moskee en dan later nemen de agressieve salafistische moslims het moskeebestuur over. De goeien (gematigden) zullen proberen de salafisische moslims eruit te houden maar dat lukt niet altijd want salafisten zijn vaak gewelddadig. Zie het bericht over de overname van gematigde moskeeën in Amsterdam door salafisten. De wereld is beter af zonder islam (of mag je dat ook al niet zeggen !?)

  Geliked door 1 persoon

  • BM Fidel zegt:

   Op YT zag ik een geprek met een Noorse imam, die kalm en zelfverzekerd vertelde dat de islam een veroverings ideologie is die de hele wereld wil onderwerpen. Nou Geert, dacht ik, nou hoor je het ook eens van een ander. En als hij dat mag zeggen mag jij dat zeker.

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Respect voor de burgemeester. En wat de “rode en goedmenskerk”, betreft, deze NSB ers, zijn van het allerlaagste allooi. Nu komt uit wat George Orwell in zijn boeken schreef. Door de “linksmens en de goedmens”, tezamen met figuren als Soros en Rothschild, de Bilderbergbende en de NWO, worden “leugen en waarheid”, omgedraaid. Van: “leugen”, maken ze “waarheid”, van “haat”, maken ze liefde, en van “oorlog”, maken ze “vrede”. Mensen, de VIJAND is onder ons, het is vaak de oorspronkelijke bevolking, die bij je om de hoek woont.

  Geliked door 3 people

 9. Aegolius cs zegt:

  Help?! En wie zal dat zijn…. Centralistisch Parijs?
  U zal met de door u gekozene verder moeten leven.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Deze man, Robert Ménard, is lid van het FN. Het is metterdaad te hopen, dat Marine uiteindelijk de verkiezingen wint: Met haar als president krijgen de realisten in Frankrijk automatisch meer voet aan de grond en kunnen zij een gezónd beleid ten uitvoer brengen, zonder daarin door politieke tegenstanders nog gehinderd te worden.
  Zolang om het even welke tegenstander het wordt, blijft het tobben en kwakkelen, net als hier.

  Geliked door 3 people

 11. Ronald zegt:

  Wederom een echte held die opkomt voor z’n eigen land en eigen volk!!! RESPECT VOOR ROBERT MÉNARD!!!

  Ik heb ooit stage gelopen op de basisschool en kwam vor een klas met 98% moslimshit…2 Nederlandse kinderen zaten in deze groep7……deze 2 Nederlandse kinderen kregen totaal geen aandacht!!! Het moslimscum eiste op een agressieve manier alle aandacht op!!! Ze zetten de leerkracht gewoon voor lul, hadden grote bekken waar de leerkrachten niets tegen durfden te doen…etc. etc…Na 2 maanden ben ik weggegaan. Ik wilde mijn energie niet aan dit tyfusvolk geven. Blij dat ik,destijds deze keuze heb gemaakt. Nooit spijt van gehad!!!

  Robert Ménard heeft gewoon groot gelijk!!! De belastingbetaler is de klos voor dit tyfusvolk…….HET WORDT TIJD VOOR VERANDERING….KNOKPLOEGEN OM MOSLIMS HET LAND LETTERLIJK UIT TE SLAAN IS NOG NIET ZO’N GEK IDEE!!! ZE MOETEN WETEN DAT ZE NIET WELKOM ZIJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  MARINE LE PEN FOR PRESIDENT!!!!!! Dan gaat Béziers veranderen!!!

  Geliked door 4 people

 12. abouneenee zegt:

  “In Frankrijk is het verzamelen van gegevens met betrekking tot religie of nationale herkomst verboden, staat er in het artikel van de BBC.”

  De westerse wereld is juist ingericht op het verzamelen van zoveel mogelijk informatie, zonder de feiten kun je namelijk nooit gedegen beleid formuleren. Ook het schrappen van bijvoorbeeld geslacht uit de gemeentelijke basisadministratie is zo’n voorbeeld van denkbeelden van totaal doorgeslagen ambtenaren.

  Geliked door 2 people

 13. Qvic zegt:

  Die burgemeester heeft enkel feiten benoemd en dat die realiteit een probleem is voor nationale samenleving wordt geen aandacht aan gegeven. Deze consentering heeft niets met haat te maken of gegevens verzamelen die verboden zouden zijn. Door ook nog eens een 40 tal migranten verplicht op te nemen en in het vooruit zicht nog eens 30 à 40 stuks, zonder enig overleg. Daar hij aangeeft dat zijn stad al één van de armste van Frankrijk is en dat zijn nationale Franse stadsbewoners voorrang hebben op woonruimtes in de stad t.o.z.v. nieuwkomers. (want die kosten gaan niet ten koste van het gemeenschapsgeld) Weet hij niet waar dan die migranten naar toe moeten of onder gebracht moeten worden. Dit punt begrijpen linkse en goedmensen niet. Dat als iets vol is en er geen geld meer is, dat je er dan niets bij kunt doen en niets extra uit het gemeenschapsgeld pot kan halen voor onderbrenging van die migranten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s