Linkse onderwerping: bescherm islam, belaster christendom

screenshot_89

Kijk naar het aangevallen kostuum – en de hypocrisie. Online detailhandelaar Amazon verwijderde het kostuum van de “Sexy Burka” (links) na beschuldigingen van “islamofobie”. Maar ondanks de protesten van vele katholieken klanten over de “Sexy non” (rechts) is die nog steeds te koop bij Amazon.

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: W.J. Jongman en H. Sleijster)

De grootste webwinkel in de wereld, Amazon, verkoopt veel Halloween-kostuums. Een van de nieuwigheden in 2016 is de “Sexy Boerka“, het typische obscurante overkleed die de Taliban en de Islamitische Staat opleggen aan vrouwen. Maar de sexy boerka die op Amazon UK werd aangeprijsd voor £18,99 duurde niet lang.

De commerciële reus van Jeff Bezos verwijderde het item op de website, nadat Amazon werd overspoeld met beschuldigingen van “racisme”, “islamofobie” vanwege de marketing van een islamitisch kledingstuk met het witte gezicht van een model en het gebruiken van “een religieus kledingstuk voor commerciële doeleinden”. “U bent walgelijk, mijn cultuur is niet uw kostuum,” schreven vele belijders van het islamitische geloof. Anderen gebruikten een minder aardige toon: “Wie u ook bent, u moet het vrezen voor Allah. Dit is geen grap.”

Een woordvoerder van Amazon reageerde snel: “Alle verkopers moeten voldoen aan onze richtlijnen voor verkoopregels en degenen die dit niet doen zullen worden onderworpen aan maatregelen met inbegrip van mogelijke verwijdering van hun account. Het product in kwestie is niet langer beschikbaar.”

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
gatestone-institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Linkse onderwerping: bescherm islam, belaster christendom

 1. paulzwueste zegt:

  Drijfveer: lafheid.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hoe hypocriet zijn de linksen en links-liberalen? Daar staat geen maat op! Toen de rode VARA, in de jaren ’80 de RK kerk, constant belachelijk maakte, was dat in het kader van vrije meningsuiting! Maar nu, zijn de RODEN de grootste pleitbezorgers van de moslims en de islam. Huichelen, 24/7 om de moslims te pleasen is het helemaal anno 2016.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Niets nieuws, die dubbele moraal; die valt al jaren waar te nemen, overal!
  En confronteer Links ermee, bv. linkse mutsen als het Molenpaard Meulenbelt (als steeds met dank aan @Tom Hendrix) en ze hebben er niet eens een behoorlijk antwoord op, maar beginnen hooguit weer iets te mompelen als “islamofobie etc.”

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  http://www.mediacourant.nl/2016/10/paul-de-leeuw-verbijsterd-hele-publiek-voor-zwarte-piet/
  ++++
  De presentator was zichtbaar geschrokken van dit rechtse geluid in zijn VARA-studio. “Massaal, massaal groen, ongelooflijk. Ik zie maar een enkele rode“, zei hij.
  ++++

  Like

  • elisah zegt:

   Dat stukje van het programma heb ik vanmiddag toevallig gezien, de tieners kozen massaal voor de echte zwarte Piet.
   Het ligt nogal gevoelig bij Paul de Leeuw omdat hij met zijn man, twee zwarte jongetjes geadopteerd heeft uit de VS.
   Ik vind hem verder een vies dik mannetje, die vaak hatelijk en vals over vrouwen doet, in deze tienershow bleef hij bijvoorbeeld maar doorgaan met een onsmakelijk grapje over beflapjes, iets wat tevens niet gepast was voor kinderen van die leeftijdsgroep.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Laat ik het zo formuleren: Ik heb persoonlijk niets tegen homoseksuelen, maar Paul de Leeuw vind ik een ongelooflijk gore flikker!

    Like

   • elisah zegt:

    Was het vorig jaar?
    Ik weet het niet meer zo precies, maar hij had bij zijn show gevraagd om de Sint met gekleurde Pieten, er kwamen als een zgn vergissing allemaal vrouwelijke zwarte Pieten met blote gekleurde tieten. Ik heb me toen rot geërgerd aan die foute grap, zeker ook omdat veel kinderen keken.

    Like

   • wauso zegt:

    Paul de Leeuw heeft mij Geblockt op Twitter. Vrije meningsuiting: Varkenskop met dito lichaam. Ik mag niks meer ! Ook Asha de Linkse Truttekop heeft mij geblockt. Ik zei enkel Jankkut die eruit ziet als een vet varken (met foto) !

    Like

 5. Paul de Leeuw, daar wordt ik met recht kotsmisselijk van, een walgelijk figuur letterlijk en figuurlijk.

  Like

 6. danny zegt:

  Zeg maar gerust een irritante, betweterige pisnicht, E.J.
  De pisnicht is veel te vaak op de buis en wordt daar voor veel te rijkelijk beloont.
  (s)linkse praatjesmaker, is het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s