Wanneer gaat de bezem door het verrotte systeem?

screenshot_47

(Door: D.G. Neree)

Als de verkiezingen in Amerika iets hebben blootgelegd, dan is het wel de totaal verrotte journalistiek in dat land, die iedere schijn van objectiviteit en neutraliteit heeft laten varen en volkomen in dienst staat van de mega-corporaties waar Hillary Clinton ook door gesponsord werd. Trump zou maar 5% kans hebben om te winnen en de hoernalisten baseerden zich naar eigen zeggen  op “de peilingen”, die daarmee blijkbaar even corrupt zijn gebleken als die media zelf.

The New York Times kwam met een mea culpa en beloofde beterschap, maar gaf weer als reden, dat “ze het allemaal deden”, wat dus precies de makke is: de gelijkschakeling, die ieder dissident geluid uitsluit en andersdenkenden afschildert als idioten en minderwaardig volk.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wanneer gaat de bezem door het verrotte systeem?

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dat zijn ze zéker, D.G., maar het rotte is, dat de elite ze, binnen een tijdsbestek van enkele decennia, systematisch heeft laten vergéten, hoe goed ze daarin zijn! -Met voorbedachte rade, uiteraard.
  Ze moeten zich, als het ware, weer bewust gemaakt worden van hun eigen, oorspronkelijke ‘zijn.’ En dáár ligt onze taak, die van de internet-pers!

  Liked by 1 persoon

 2. leefbarbaar zegt:

  Goed artikel.
  Maar hebt u niet te veel vertrouwen in de verkiezingen van volgend jaar?
  Ik ga zeker stemmen, iedereen hier. En allemaal PVV.
  Toch zijn er sterke signalen dat de NSB al lang een nieuwe coalitie aan het vormen is, ongeacht de verkiezingsuitslag. Daar kwamen ze vorige keer ook mee weg, omdat de oppositie gewoon gekocht kan worden.
  Niet stemmen is ook geen optie, maar het mag duidelijk zijn dat 1 maal stemmen per 4 jaar geen enkel effect meer heeft op de NSB in den Haag of in Brussel.

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Daar ben ik ook bang voor, dat ze alles al afgesproken hebben, om een ploeg te vormen, om vooral de PVV er buiten te laten.
   Al halen ze 60 zetels, een combinatie met alle anti Wilders partijen zijn er al gauw meer.
   En ze gaan het gaan nog flikken ook met ze alle.
   Daarmee zetten ze elke democratische regel buiten werking.

   Liked by 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Hopelijk komt het linkse (in)correcte zootje leugenaars hier ook snel tot inkeer .
  Dat zal niet meevallen na tientallen jaren de verkeerde kant op gerend te hebben .

  Het is te hopen dat Trump in Amerika die lui financieel zó onder druk kan zetten of benadelen dat ze er aan naar de bliksem gaan en opkopen die kranten , tv stations en liquideren die bende .
  Of iets veel beters er tegenover stellen .
  Economisch uitroeien , zeg maar .

  Moge dat dan ook een voorbeeld zijn voor het geval Wilders hier de scepter gaat zwaaien .
  En dat laatste hoop ik van harte , de kansen lijken te keren , eindelijk .
  Hopelijk nog nét op tijd .

  Liked by 1 persoon

 4. Het wordt tijd dar er hier ook eens een grote schoonmaak plaatsvindt.

  Like

 5. elisah zegt:

  Vanwege de rellen en anarchie die zich verspreidt door Amerika, zou Obama de martial law kunnen afkondigen en alles plat leggen. Dan vallen Trumps plannen in duigen en gaan er ook geen bezems door verrotte systemen.

  Like

 6. D. G. Neree zegt:

  Ook al zal de PVV buitengesloten worden, dan nog moet er gestemd worden. Hoe meer mensen ze schofferen, hoe korter hun politieke leven. Maar een partij als de VVD zal, zeker bij een grote winst van de PVV, wel twee keer nadenken voor ze Wilders uitsluiten, zeker nu de wind uit Amerika 180 graden gedraaid is. Onze politici en die van de EU staan nu met hun rug tegen de muur. Europa heeft nu Putin tot vijand gemaakt, de islam staat aan de poort en nu komt Trump ook nog eens met de “populistische” partijen in Europa praten. Dit worden zeer interessante maanden en in maart zouden er wel eens gekke dingen kunnen gebeuren.

  Liked by 2 people

  • Henk der Niederlander zegt:

   @ D.G.

   Ik heb daarstraks ergens gelezen dat als de PVV samen met de VVD een coalitie zouden moeten vormen zouden ze niet verder komen dan 55 zetels.
   Dus er zal nog heel wat aan de weg getimmerd moeten worden.

   Like

  • Harry zegt:

   Het wordt niet makkelijk , ben ik bang , heer Neree .

   De VVD heeft een tweesporenbeleid , Rutte doet anti-PVV – en Zijlstra en Schippers doen PVV-achtige uitspraken .
   Als ze Rutte er uit trappen kunnen die anderen mogelijk nog wel meedoen .
   Samen misschien zo’n 55 zetels ?
   Het CDA met die enge Buma wil niet samenwerken , dus dat lijkt me ook geen succes.
   En ALS het al gebeurt zou het me niet verbazen , als ze er goed voorstaan in de peilingen , dat ze de kurk er weer uittrekken , die vrome dwarrelkonten .
   Gods wegen zijn ondoorgrondelijk , maar die van zijn volgelingen zijn helemaal niet te peilen .

   Die dikke homo van 50plus , zou nog kunnen , toch al negen zetels in de peiling , meen ik . Maar zitten daar capaciteiten ? Ik ken er geen een .
   En verder ? SGP stelt ook niet veel voor .
   VNL ?
   Zal Wilders ook niet graag doen .
   SP ? Als je ziet wat voor gezicht die trekken als de naam PVV valt , die likken nog liever hun schoenzolen met kattenstront schoon , ben ik bang .

   Kreeg Wilders nou maar eens vijftig zetels , dan zou het wel lukken .
   Maar dat zal wel veel te optimistisch zijn .

   Lastig ! Lastig ! Lastig !

   Liked by 1 persoon

 7. D. G. Neree zegt:

  Ook al zal de PVV buitengesloten worden, dan nog moet er gestemd worden. Zeker dan. Willen we weer berichten in de kranten dat de PVV-stemmers hebben afgehaakt? Hoe meer mensen de gevestigde partijen schofferen, hoe korter hun politieke leven. Maar een partij als de VVD zal, zeker bij een grote winst van de PVV, wel twee keer nadenken voor ze Wilders uitsluiten, zeker nu de wind uit Amerika 180 graden gedraaid is. Onze politici en die van de EU staan nu met hun rug tegen de muur. Europa heeft nu Putin tot vijand gemaakt, de islam staat aan de poort en nu komt Trump ook nog eens met de “populistische” partijen in Europa praten. Dit worden zeer interessante maanden en in maart zouden er wel eens gekke dingen kunnen gebeuren.

  Like

 8. abouneenee zegt:

  Met verbazing neem ik steeds weer kennis van de waarlijk geestelijk gehandicapte medemensen die niet in staat blijken voor zichzelf op te komen en klakkeloos de mening van anderen de hunne maken bij gebrek aan interesse. Als je geen mening hebt, wordt je niet serieus genomen, dus dan maar een mening op basis van het gekleurde Sylvana-achtige geschreeuw waar ook Wilders steeds maar weer zich tegen moet verweren, om vervolgens te roeptoeteren dat de PVV nooit met voorstellen komt. Cruciale voorstellen passen op één A4-tje, partijen die een heel boekwerk nodig hebben om hun ideeën kenbaar te maken hebben gewoon wat te verbergen, die komen niet met een eerlijk verhaal. Socialisme is een (door niet-socialistische psychiaters) erkende ziekte waar politici maar al te graag op inspelen en het heeft totaal geen raakvlakken met de realiteit. Ondertussen staan de kranten vol met D66-advertenties die er vooral op zijn gericht het daarvoor bevattelijke deel der bevolking in kunstmatige coma te houden.

  Liked by 2 people

 9. volksrechter zegt:

  Facebook past beleid aan na verkiezing Trump.
  “Facebook en Google gaan de strijd aan met websites die vals nieuws brengen. De technologiebedrijven kwamen de voorbije week onder vuur na de overwinning van Donald Trump bij de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.
  ‘Hillary Clinton roept op tot burgeroorlog als Donald Trump verkozen wordt’ of ‘Paus Franciscus spoort aan om te stemmen voor Donald Trump’ zijn enkele voorbeelden van valse nieuwsberichten die verspreid werden op de sociale media in de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen.”

  Bron : Metro

  Wat voor zever is dat nu weer ?
  De traditionele media en pers doen niks anders dan de mensen voorliegen en blazen wijs maken !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s