“Mama, ik heb honger”

zg-poy2

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

“Mama, ik heb honger.” “Dat weet ik schat, maar eerst zijn de vreemdelingen aan de beurt.” “Waarom dan mama?” “Omdat ze ons beide anders nazi´s zouden noemen.”

Bron:
Bolo” (Fenixx)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Mama, ik heb honger”

 1. Helaas moet ik toegeven dat het in Duitsland zo is geworden. Er lijkt geen ommekeer meer in te zitten.

  Like

 2. Ongelovige zegt:

  Kijk wie betoogt: gewone volwassen blanke mannen, want al de rest is links-liberaal.

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Het is inderdaad meer dan waar wat daar op het bord staat.

  Zoals Ik al meer aangegeven heb en de meesten in NL wel begrepen hebben is het begonnen met de zg positieve discriminatie waarbij de gelukzoekers het voordeel kregen bij de woningtoewijzingen.
  Later kregen we allerlei soorten wetten en regels die de allochtoon nog meer bevoordeelden met het gevolg dat de autochtone Nederlander steeds meer achteruit gesteld en gediscrimineerd word.
  Het frappante daarvan is dat als je dit aan de kaak stelt, de persoon in kwestie direct als racist of Nazi word weggezet en dus op die manier eenvoudig monddood gemaakt moet worden.
  Om een voorbeeld te geven: Ik zeg dat de verzorging van onze bejaarden niet meer op te brengen is, omdat de multicult flauwe kul miljarden kost die beter aan onze bejaarden kunnen worden uitgegeven, dan ben Ik een racist en Nazi tegelijk.
  Maar Wie zal me dat in een directe discussie ontkennen.
  Niemand dus: deze discussie word gevoerd in de media, waar laat Ik zeggen een artikel in een krant staat die mijn stelling onderuit haalt maar waar Ik niet op kan reageren.
  Bijvoorbeeld de Telegraaf heeft zowat alle reactiemogelijkheden weggehaald waar het multiculgebeuren aan de orde komt.
  Mocht het zijn dat er ergens toch ergens een artikel staat waar men op reageert en problemen in Nederland koppelt aan de import van gelukzoekers krijgt de persoon in kwestie gelijk een ban.
  Niet dat zo iets ernstig is want de lezers prikken over het algemeen toch wel door de linkse propaganda maar het irriteert.
  Dat geeft aan dat de bovenstaande foto (of fotoshop) niet alleen de waarheid dicht benadert maar een waarheid als een koe is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  MIJ zal het allang een rótzorg zijn: “nazi” is voor mij een geuzennaam!

  Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Theresa, helemaal mee eens en ze mogen mij ook racist noemen want je kunt niets tegen zogenaamde asielzoekers zeggen om ze ergens op te wijzen of ze beginnen direct te roepen dat je een racist bent. Dat is ze door de asielindustrie ingeprent.

   Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s