Zweden: “Rechtspopulisten” grootste partij

screenshot_134

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zwedendemocraten (SD) staan bovenaan in de peilingen. Bijna één op de vier Zweden wil op de immigratie-kritische partij gaan stemmen.

freie-zeiten

In een actuele peiling in opdracht van de krant “Metro” zouden de Zwedendemocraten 23,9% van de stemmen krijgen en daarmee de grootste partij zijn. Op de tweede plaats volgen de sociaaldemocraten met 23,5%.

Voor de Zweedse tegenhanger van het CDA en de CDU ziet het er slechter uit: slechts 17% van de mensen zou op de partij “Moderaterna” stemmen.

De liberale Centrumpartij staat op 11,8%. De Groenen zouden met 3,9% van de stemmen wellicht niet eens terugkeren in het parlement. De kiesdrempel bedraagt namelijk 4%.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zweden. Bookmark de permalink .

28 reacties op Zweden: “Rechtspopulisten” grootste partij

 1. Theresa Geissler zegt:

  Oké, het klootjesvolk daar wordt ein-de-lijk nog eens wakker, hoor! Hoezee!
  Als het nu maar niet te laat blijkt te zijn….

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Nu als de Zweden al wakker gaan worden…… het werd daar ook wel hoog tijd, ach waar eigenlijk in Europa niet, eigenlijk op iedere plek waar de duistere EU club zijn klauwen heeft ingehaakt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Meer dan drie van de vier Zweden heeft het dus nog steeds niet door !
  Hoe krijg je die wakker ?

  Sprak vandaag nog een bekende , die vond het toch zo erg dat de “heren” en “dames” politici , elkaar zo onaardig bejegenen .

  Onze hele wereld wordt naar de verdommenis geholpen door de islam .
  Het maakt allemaal niet uit .
  Als je maar aardig bent tegen elkaar .

  We leven in een wereld van zacht gekookte eieren .
  In enkele tientallen jaren , is onze hele generatie verworden tot watjes .

  Geliked door 3 people

  • Drs.P. zegt:

   NL is al vele jaren oftewel eeuwen een “handelsnate”. Dat wil zeggen, als we maar geld kunnen verdienen, of het nu import criminelen zijn of wat anders, de verdiensten staan voorop.

   Bouwbedrijven die AZC’s mogen bouwen, catering bedrijven die alle tering importratten van het beste van het beste vreten mogen voorzien, camping eigenaren die hun aftandse vakantiepark ineens weer rendabel kunnen maken (neem als voorbeeld de lulmetvingers van Oranje), zolang er maar een verdienmodel is voor deze relatief kleine groep VVD-zakkenvullers interesseert het ze geen ene moer wie er binnen gehaald wordt!!

   Daarnaast is al sinds 1968 ons onderwijs helemaal naar de kloten geholpen door de Partij vd Allochtonen met linkse indoctrinatie van alle schoolgaande kinderen, wat resulteerd in de huidige “volwassen” gedegenereerde generatie.

   Marocs kregen gratizzzzzz vechtsportlessen in Adam om ze maar beetje bezig te houden overdag omdat ze het verrotten om gewoon naar school te gaan met hun gore inteelt koppies, terwijl NL kids nergens aan deden want je ging toch niet naar een vechtsport??

   Hoe erg moet het in NL nog worden voordat eindelijk Wlders met de andere rechtse partijen gezamelijk op 80 zetels komen?? En heb je dan die 80 zetels, dan nog kun je niets want het hele ambtenaren gebeuren tot in de laagste regionen is ook sinds 1968 helemaal verkankert met slinkse ratten en die bepalen toch het beleid, tenzij alle top(b) ambtenaren eruit gepleurd gaan worden!!!

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Als zelfs 80 zetels niets zullen uithalen…

    Vandaar dat er ook geen vreedzame democratische oplossing mogelijk zal zijn….

    Like

 4. Cathja zegt:

  Ik vrees dat het te laat is om Zweden nog te redden. Zijn de Zweden bereid om alle moslim-immigranten die in feite geen recht hebben op asiel terug te sturen? En is de Zweedse overheid van plan om de regels flink aan te scherpen om toegelaten te worden tot dat land?
  Ik denk het niet.
  Intussen is er een heel ‘nieuw volk’ in Zweden ontstaan, wat zich razendsnel zal voortplanten, en wat absoluut niets met de Zweedse cultuur te maken wil hebben. Deze ‘nieuwe Zweden’ zullen er hard aan werken om de islam in Zweden te planten. Op dit moment zijn ze al hondsbrutaal en eisen zaken voor zichzelf die vaak heel onredelijk zijn, maar het zal nog veel erger worden.
  Hoe groter het aantal immigranten, hoe verder de autochtone Zweden worden teruggedrongen.
  Tot het moment dat de Zweden finaal onder de voet zijn gelopen, en/of velen het land zijn ontvlucht.

  Helaas is het eigen schuld, ‘dankzij’ hun ongelofelijke tolerantie tegenover vreemdelingen.
  Nederland moet oppassen dat het niet dezelfde fouten begaat.

  Geliked door 1 persoon

 5. Gillis zegt:

  Ik hoop dat het zelfde hier in Nederland ook gaat gebeuren! !

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Net zoals in Nederland blijven zij daar liever in diepe slaap. Het zet geen zoden aan de dijk.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  De Groenen zouden met 3,9% van de stemmen wellicht niet eens terugkeren in het parlement. De kiesdrempel bedraagt namelijk 4%.
  Soms, heel soms kan je iets lezen waar je weer even blij van wordt.

  Like

 8. Fred zegt:

  Watjes en lafbekken.

  Like

 9. 4sjun zegt:

  Het konden er wel eens meer worden die om een leefbare toekomst in hun land geven. De beelden die en het narratief dat je bij de mainstream media niet ziet, hoort en leest voor wie zichzelf wil oriënteren:
  http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=37&t=487&start=190#p59428
  DAAROM haken mensen af bij de verpolitiekte en/of gekochte mediaconcerns en vinden discussies over de toekomst elders plaats.

  Like

 10. Ja, ze zien hun land en toekomst ten gronde gaan. zouden ze de wekker hebben horen rinkelen.
  Het is te hopen voor ze.

  Like

 11. Jan zegt:

  Als zelfs een politieserie als ‘Beck’ compleet verziekt is door politiek correctheid (niet meer om aan te zien) wordt het wel eens tijd dat de bezem door dat verziekte land gaat

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jan.
   Hoedt je voor die inderdaad totaal verziekte zogenaamde ‘Zweedse politieseries…!!!
   Geld weggesmeten en je zit je verschrikkelijk te ergeren.

   Wat wel prima is zijn Deense series die hebben totaal geen last van die criminele politieke correctheid.

   Like

 12. Arme Zweden. Roojer kan het al bijna niet en dan zit je ook nog als verstandig mens te kijken met een overmacht van tegenstanders waarvan er driekwart bij de overheid zitten en de rest is familie van die uitvreters en vreten dus ook mee uit. Ze zijn verloren. Wij trouwens ook, al wint Geert, want we zitten hier ook tegen een enorme overmacht aan te staren. En dat is alleern maar op te lossen als er In onze grondwet komt te staan dat iedere Nederlander (NB: Nederlander wiens voorouders al vanaf 1492 hier wonen, en dus geen aangedobberden) iedere Nederlander dus de plicht heeft om een vuurwapen te dragen en er bij het geringste gevoel van oproer ook nog eens de plicht heeft om er gebruik van te maken. Feuer frei!

  Like

 13. john zegt:

  Onze voorouders leefden in het ijstijdperk en hoefden daar geen cent voor te betalen. De geleerden beweren dat we in de tijd ” opwarming der aarde” of klimaatverandering leven al naar gelang de temperatuur ’s morgens om 8 uur in Ukkel. Maar hoe dan ook is er een prijskaartje bij. Maar wat er ook van zij: we leven in een tijd van zeer dure en zeer vele studies door professoren. Vanwaar ze die allemaal blijven halen is mij een raadsel; de euro’s bedoel ik …de professers ook natuurlijk.

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Zweden is niks meer, de laatste grote Zweed was een meisje met twee rode vlechten.

  Geliked door 2 people

 15. Cynisch mens zegt:

  Meer en meer Zweden worden de criminaliteit van migranten zat. Meer Zweden worden dat genderneutrale gezeik zat. Dat jongens in reclameblaadjes met poppen worden afgebeeld en meisjes met klapperpistolen. Het lijkt wel of de Zweden worden opgeleid om lesbo of homo te worden. Zo kweek je verwijfde watjes in een rare “bubbel” van regenboogjoepieland. Wat is dat toch met die Zweden wat ooit sterke Vikingachtige mensen waren die op pad gingen om een gat in het ijs te maken om te gaan ijsvissen. Het lijkt wel of de toenemende feminisering van de maatschappij alles wat mannelijk is kapot wil maken. Maar dat geldt niet voor de moslims. Die worden in de watten gelegd en verkrachten letterlijk je dochter als je niet uitkijkt. En in Zweden is het zo dat als het meiske aangifte doet bij de politie daar voor verkrachting en vertelt het kleurtje van de dader erbij dan kan ze een aanklacht op de koop toe krijgen wegens racisme.
  Echt vies vuil satanisch de wereld op zijn kop. Satan zet namelijk de wereld op zijn kop.
  Je kan wel waarnemen dat achterbakse satanisten Zweden regeren want tegen verkrachters moet je dochter een armbandje dragen dat ze NIET verkracht wil worden. In Keulen gaf de burgemeester het advies een armlengte afstand te houden. Ook zo’n wereldvreemd advies van satanisten (in de Herbreeuwse betekenis van tegenstander) Waar zijn deze satanisten dan tegen ? . Tegen een wakkere weerbare bevolking. Men heeft liever domme gedresseerde robots die weerloos zijn en zich laten uitleveren aan hardere culturen en mensen die kwaad willen. De satanisten die op machtsposities zitten vereren het kwaad!!
  Ik vermoed dat als er in Zweden een onderzoek zou worden gedaan naar pedonetwerken zoals Trump in de VS wil gaan doen dat de beerput van de satanistische pedonetwerken groot, vies en diep is.

  Het verbond tussen de satanisten en de islam is gestoeld op een overeenkomst van pedofilie. Zie de kindhuwelijken en zie de pedonetwerken die er in nogal wat landen zijn.

  Like

  • Ron zegt:

   *Like

   ******Het lijkt wel of de Zweden worden opgeleid om lesbo of homo te worden.*******

   Dat werkt als een voorbehoedsmiddel. Homo- en lesbo-stellenkrijgen gemiddeld minder kinderen dan hetero-stellen.
   Omvolking gaat dan sneller.

   *****Men heeft liever domme gedresseerde robots******

   Een artiest genaamd Ad Visser had tientallen jaren terug al eens een lied hierover gemaakt, “What’s going on” van het album “Hi-Tech Heroes”.
   Dit lied begon met de hier toepasselijke zin: ” The danger is not that robots start thinking like man, but that man start thinking like robots”.

   Like

 16. Jan zegt:

  Culturele verrijking teistert Zweden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s