FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Islam, Islamisering, islamofascisme, lafheid, landverraad, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER

 1. tippelaar zegt:

  omdat je grootvader te laf was om voor jou een leefbaar land achter te laten. Hij hing liever met zn luie kloten op de bank, te kijken naar wie is de mol of paul de leeuw laat scheten op tv, in plaats van met een geweer in zijn hand de moslims uit te roeien.

  Like

  • Asgard zegt:

   Precies Tippelaar,….wapens zouden legitiem moeten zijn voor de ware bewoners van het Avondland en verboden moeten zijn voor binnendringers met een totaal andere cultuur die haaks op onze waarden en normen staan,….het Islamisme zal nooit te verenigen zijn in het Westen waarin wij leven,…Etnisch staat het oneindig en mijlenver weg bij de Westerse samenleving,…het is al moeilijk om etnische volk uit Oost-Europa te laten integreren, dit zal iig iets beter gaan omdat het toch een Christelijke bodem heeft, en zelfs daarvan is het dan nog maar een kleine percentage wat uiteindelijk integreert,….de Islam zal nooit zijn voet op Europese bodem houden, maar dan ook nooit,…wanneer het los gaat in Europa dan is het voorgoed over en uit met de Islam.

   Like

 2. D. G. Neree zegt:

  Obama’s “gemakkelijke overgang” https://pbs.twimg.com/media/C6rTBmXV4AAuygX.jpg

  Like

 3. D. G. Neree zegt:

  Turkse regeringsdelegatie op weg naar Nederland:

  Geliked door 1 persoon

 4. Annette/Gerald zegt:

  Ik vind het best een angstaanjagend plaatje. Alleen…. zelf denk ik dat dat kleine meiske echt niet zoiets zou gaan zeggen. Over zoveel jaar weet dat meiske niet eens meer dat wij ooit in een groot deel van de wereld in vrijheid in denken konden leven. Ik denk ook vaak aan hoe het mijn eigen kleinkinderen ooit zal vergaan. Hoop nog steeds dat wij met z’n allen dit vreselijke proces kunnen stoppen, maar als dat niet zo is…. laten mijn kleinkinderen hun leven dan zo leiden zonder dat zij weten hoe hun eigen grootouders leefden.

  Like

 5. Ik denk tippelaar dat jij de spijker op zijn kop slaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s