Het religieuze fanatisme van GroenLinks is niet ongevaarlijk

Screenshot_176

(Door: Afshin Ellian)

De fractie van GroenLinks in de Tweede Kamer is anders dan de partij, ziet Afshin Ellian. De kwestie rond Anne Fleur Dekker heeft GroenLinks eraan herinnerd hoe fanatiek de linkse kerk is.

GroenLinks ambieert regeringsverantwoordelijkheid. Dat laat zien dat de partij volwassen is geworden. De partij? Nou, eigenlijk bedoel ik de fractie van GroenLinks. De fractie van GroenLinks in de Kamer is anders dan de partij zelf. De partij komt voort uit uit een fusie tussen de Communistische partij van Nederland (CPN), de pacifisten (PSP), Politieke partij radicalen (PPR) en de linkse evangelisten (EVP). Dat laatste vind ik overbodig, omdat de meeste linkse mensen gepassioneerde evangelisten zijn.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Groenen, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het religieuze fanatisme van GroenLinks is niet ongevaarlijk

 1. colin de Jong zegt:

  Groen Links zou verboden moeten worden met hun achterhaalde communistische en pacifistische karakatuur, die er nog een veel grotere puinhoop van gaan maken dan de VVD en de PVDA.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Groen Links in de regering…?
   De kans is groter dan we denken.
   En als dat gebeurt zal het leed groot zijn.
   Onze enige kans om Rutte te stoppen en de waanzin van Klaver te beteugelen zal dan Buma zijn.

   Like

 2. Dus eigenlijk een bij elkaar geraapt zootje.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Och, ik verzon er niet voor niets drie jaar geleden al een term voor: “Het Rariteiten-kabinet GroenLinks.”
  https://ejbron.wordpress.com/2014/04/11/het-rariteitenkabinet-groenlinks/
  Voor de FRACTIE blijkt zij dan zelfs nog iets te extreem, maar misschien dan inderdaad niet voor de PARTIJ.

  Like

 4. Nietzsche zag ’t toch echt verkeerd. God was niet dood. Ze hebben God gewoon een ander pakje aan gedaan en misbruiken ‘m nu als Dansgodje.

  Like

 5. er is te veel koppeling van links met de islam , overal in de westerse wereld

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De grootste moordenaars waren links!

  Like

 7. joris zegt:

  Als 22 jarig grietje kun je beter wat nuttigs met je leven gaan doen. Ga lekker neuken nu het nog kan… Straks ben je oud en verlopen mevr. dekker.

  Liked by 1 persoon

 8. Tom Hendrix zegt:

  GL is het links; die de grootste terroristen en massamoordenaars heeft opgeleverd. Figuren als Lenin,Stalin, Hitler,Pol Pot en Che Guevara. Terroristen bendes zoals de RAF, en de brigata Rossa. Dat zegt mij meer dan genoeg.

  Like

 9. Jan zegt:

  Het christendom dient uit Europa te verdwijnen, aldus het programma van GroenLinks en de islam moet onderdeel van het westen uitmaken


  Zo zijn christendom, humanisme en islam verbonden in het ontstaan van waarden die vandaag als typisch Europees gelden: menselijke solidariteit, vrijheid en verantwoordelijkheid, rede en redelijkheid. De namen van de islamitische Averroës (Córdoba 1126 – Marrakesh 1198), de joodse Maimonides (Córdoba 1135 – Fustat (Egypte) 1204) uit de 12e eeuw en enkele eeuwen later, de christelijke Erasmus (Rotterdam 1466 – Bazel 1536) zijn met deze geschiedenis van Europees humanisme verbonden.

  Mijn tweede stelling luidt daarom: Niet de geïnstitutionaliseerde religies of de grote ideologische stromingen als zodanig zijn maatgevend voor de toekomst van Europa, maar alleen de strijd om humaniteit, die kan putten uit al die verschillende bronnen.

  De bewering dat Europa christelijk was, is en moet blijven, wekt in onze pluralistische samenleving door zijn exclusivistische benadering tradities van uitsluiting tot leven, die nooit werkelijk overwonnen zijn en opnieuw verwoesting kunnen zaaien. Want het Europese humanisme, gegroeid uit het samenspel tussen Jeruzalem, Athene en ‘Córdoba’ heeft verschillende gezichten.
  ….
  Europa: christelijk of humaan?
  https://bureaudehelling.nl/artikel/europa-christelijk-of-humaan

  Ja, het staat er echt, deze idiotie. Iemand als Averroës wordt ons voorgelogen was typerend voor de islam, niet dat hij een afvallige was en een uitzondering was, nee, geheel de islam was een bolwerk van wetenschap. Niet dus. Maar de rotzooi wordt wel weer door GL verkondigd.
  Het christendom moet volgens GL uitgeroeid worden maar de islam, volgens GL een religie, geaccepteerd. Zelfs kwakzalverij als ‘spiritualiteit’ dient geaccepteerd te worden. Duidelijk is Dat GL krankzinnigen zijn (een collega van mij is zo’n GL malloot. Weet niets van de Groene Khmer maar stemt er wel op, ‘iets met miljeu’)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s