EU eist dat “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” in pleeggezinnen worden ondergebracht

Screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

Ongeveer 30% van de asieleisers vorig jaar waren zogenaamd minderjarige onbegeleide vluchtelingen. Zij zouden in het vervolg indien mogelijk bij pleeggezinnen ondergebracht moeten worden, eist de Europese Commissie in een pakket maatregelen dat overeenkomt met de wensen van UNICEF.

PI News

De “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” zouden onmiddellijk na hun grensoverschrijding toegang tot de gezondheidszorg moeten hebben, rechtshulp moeten krijgen en meer in resettlement-programma´s moeten worden opgenomen – dus planmatig verhuisd moeten worden – en er moet meer geld worden vrijgemaakt voor integratiemaatregelen, zegt men.

Riaz Khan Ahmadzai, de bijldader van Würzburg, was zo´n “goed geïntegreerd pleegkind”, met wie een hele kring van helpers bezig was. De eisen van de EU worden een temeer beïnvloed door ignorantie en absolute onverantwoordelijkheid. Desondanks zullen er genoeg betermenschen te vinden zijn die bereidwillig zo´n tikkende tijdbom opnemen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, EUSSR. Bookmark de permalink .

36 reacties op EU eist dat “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” in pleeggezinnen worden ondergebracht

 1. Driek zegt:

  Het idee alleen al om zo’n vluchtend zwartje in je huis op te nemen, dan ben je echt niet goed wijs, trouwens je moet je maaltijden aanpassen, want het zullen wel mossels zijn en die moeten halal eten. Je moet het dan niet in je hoofd halen een plakje ham op je brood te nemen. Ach, wat een achterlijk plan.

  Geliked door 3 people

  • Drs.P. zegt:

   @Driek,
   Een stelletje smerig tering tuig is het en ga er maar van uit dat het allemaal jong volwassenen zijn tot helemaal volwassen ratten.
   Dat de Zweden nu zo gek zijn om dit soort tyfuslijers in huis te nemen, daarom hoeven wij dat nog niet te doen. Anderzijds kan ik je aanraden om het boek: “Het legerkamp der Heiligen” eens te lezen, dan weet je zo ongeveer als je je er helemaal doorheen hebt geworsteld wat ons te wachten staat en zul je nog minder blij van worden.
   De komende 30 jaar staan er minstens 250-500 miljoen neuqnegerts klaar om naar Europa te komen, een verdubbeling van de bevolking dus!! Daarom is het de bedoeling dat iedereen een stel van die ratten in huis neemt, let wel, IEDEREEN!!!!!
   http://www.uitgeverijegmont.be/index.php?route=product/product&product_id=83

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Driek op 13/4 om 19:13

   NOOIT neem ik zo’n smerige leugenaar in huis! Al had ik een enorm landhuis en woonde ik er alleen. Het gaat er mij vooral om dat de EU ‘eist’! De EU hééft niks te eisen!!!
   Ik bén niks verplicht. Áls ik iemand in huis neem dan is dat uit eigen vrije wil.
   Maar ik zal nooit zo’n smerige asiel-leugenaar in mijn huis opnemen. Er is er geen eentje te vertrouwen, en meer nog: mijn vrijheid is me veel te lief.

   Inderdaad Driek, het is een achterlijk plan!

   Like

  • hendrikush zegt:

   Straks “vorderen” ze je huis en heb je geluk als je nog een zoldertje voor jezelf overhoudt.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Eisen ????????? Stelletje fascistische smeerlappen !

  Like

  • hendrikush zegt:

   Alle organisaties van de Verenigde Naties zijn vervuild door mosliminvloeden. De OIC, organisatie van islamitische samenwerking, heeft grote invloed en beïnvloedt alle deelorganisaties van de VN. Naast de EU is ook de VN op het verkeerde pad.
   Onder het mom van samenwerking wordt verdeeldheid gezaaid.

   Like

 3. Golden Girl zegt:

  en de EU maar eisen, je bent geen baas meer in eigen huis
  van mijn lang zal ze leven denk je toch niet dat ik een pleegkind van pak weg 35 jaar in huis neem
  die gaat eisen dat ik ook sex met hem moet, haha, waren mensen die hadden zo n schatje in huis genomen dacht dat hij ook het recht had om die dochter te verkrachten, toen hij weg moest waren die mensen bang voor hun leven, dus lieve mensen aarzel niet en neem een pleegkind in huis, wel je scherpe messen en alles wat als wapen kan dienen veilig opbergen

  Geliked door 1 persoon

 4. ruben zegt:

  Goed idee zeg!!! Laten alle extreem linkse mensen er maar minimaal 1 in huis nemen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Desondanks zullen er genoeg betermenschen te vinden zijn die bereidwillig zo´n tikkende tijdbom opnemen.

  Dat is al erg genoeg, maar wat te doen als die zogenaamd ‘minderjarige’ ouwe mohammedaanse halfapen ons op een gegeven moment door de strot worden gewurgd? Ik zie dat namelijk over niet al te lange tijd gaan gebeuren.

  Like

 6. Johan zegt:

  Optiefen met ALLE vluchtelingen, dus ook de minderjarige. Die laatsten zijn meestal helemaal niet minderjarig, maar proberen op die manier aan een verblijfsvergunning te komen.
  Je zou wel goed gek zijn, als je dit soort asielprofiteurs in huis zou nemen.

  Like

 7. Peter selie zegt:

  En wij Europeanen de erven van dit continent eisen dat alle NGO’s van subsidie worden uitgesloten en de VN en al hun vertakkingen , gecreeerd om alle uitgerangeerde politieke misbaksels aan een baan te helpen per direct worden opgeheven’

  Peter Selie

  Like

 8. Qvic zegt:

  UNICEF is een NGO dus die wil er weer grof aan verdienen op kosten van andere. Daar moslims enkel bij moslim pleeg gezinnen willen geplaatst worden en daar zijn er niet echt veel van. Maar er zijn altijd wel van die pleeg gezinnen waar die rosse bril vergroeid is met hun gezicht en daardoor het gevaar niet van inzien. Deze kunnen nu dan een tsunami van pleeg kinderen toe gewezen worden.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Hoe eerder; dat vieze smerige rode communistische GEDROCHT, der EUSSR kapot gaat, hoe beter voor ONS. Hieruit blijkt zonneklaar, dat de hele rode EUSSR, een DICTATUUR is te vergelijken met het NAZI BEWIND tussen 1933 en 1945. Sterf, EUSSR, sterf!

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  Goed plan. Vooral ook omdat die non-valeurs van de EU overmatig veel verdienen en zich dus een evenzo overmatig grote huisvesting kunnen veroorloven.
  Dan kunnen al die onbegeleide “minderjarige” Fürchterlingen fijn bij die EU-lui wonen. Daar zijn ze het beste op hun plaats. Immers bij mensen die echt met hun lot begaan zijn, daarenboven ook nog eens veel geld te besteden hebben zodat ze die arme kindertjes goed kunnen verwennen.
  De gewone Jan met de Pet zal dit natuurlijk met lede ogen aanzien omdat hij het zich kan veroorloven om deze arme zieltejs in hun gezin op te nemen, want klein behuisd en geen geld.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Was de verkrachter en moordenaar van Freiburg niet een minderjarige “vluchteling”?
  Veel sterkte voor de gezinnen die de fout maken aan dit soort programma’s mee te werken. Maar van een kant juich ik het ook meteen toe. Laat alle goedmens gezinnen een minderjarige vluchteling in huis nemen. Misschien dat het zo lukt op termijn de grenzen toch nog dicht en gecontroleerd te krijgen. Ik zie het voor me. Minderjarige vluchteling uit Somalië krijgt slaapkamer naast kamer van 12 jarige onbesneden dochter des huizes. Wedden dat het gezellig gaat worden.

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3021493/2016/12/04/Duitse-stad-Freiburg-in-shock-Maria-19-verkracht-en-vermoord-door-17-jarige-vluchteling-uit-Afghanistan.dhtml

  Geliked door 1 persoon

 12. leefbarbaar zegt:

  koekkoek, koekkoek.

  Like

 13. abouneenee zegt:

  Zat huizenbezitters die dit soort ‘vluchtelingen’ in huis wil nemen, gewoon om zich moreel superieur te kunnen voelen. Opvang moet in de eigen regio, als daar al aanleiding toe is en niet juist in Nederland omdat de verzorgingsstaat hier zo toegankelijk is. Juist dan kweken we moedwillig omstandigheden waardoor onze verzorgingsstaat wordt afgebroken tot op het fundament en demotiveren we de ‘vluchtelingen’ te opteren voor een terugkeer naar het eigen land op het moment dat het land van herkomst als veilig kan worden beschouwd. Voor de ‘vluchtelingen’ die helemaal doorreizen naar Nederland is het motief altijd economisch, in het eerste doorreisland binnen de EU zouden ze zeker een veilig onderkomen hebben gevonden.

  Like

 14. Ron zegt:

  Dan gaan die meerdejarige ‘minderjarigen’ maar bij een lekker links stelletje wonen, zo’n PvdA, D66, GL, SP, VVD, of CU stelletje. Of ben ik er nog eentje vergeten die zo’n nep-minderjarige geile baardaap in huis kan nemen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ron: 20.44. uur, op 13/3. Het CDA Ron. Laten Buma (CDA) en zijn consorten, er ook maar een in huis nemen! Komt mooi uit waar het CDA nu voor staat: Christenen Dienen Allah!

   Like

 15. abouneenee zegt:

  Zat huizenbezitters die dit soort ‘vluchtelingen’ in huis wil nemen, gewoon om zich moreel superieur te kunnen voelen.

  ‘voelen’ moet zijn ‘wanen’

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Hier een nieuwe oproep en dan aan de EU en de Europese Commissie: eis maar aan elkaar dat jullie als pleegouders gaan fungeren voor “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” in plaats dat je dat aan anderen overlaat! en van mijn part beken ze daarna ook meteen jullie hele huishouden tot op de grond toe af en slaan ze jullie totaal invalide, bende smerige huichelaars en linkse koekoeken!

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Er zijn anders nog genoeg bereidwilligen, dit zijn er slechts een paar…………..!
  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/04/refugees-welcome-brussels-1.jpg?w=628&h=363

  Like

 18. Bas zegt:

  Kennelijk hebben de bedenkers van dit onzalige plan hun roes nog niet uitgeslapen.
  Wat een zotten!

  Like

 19. Is er nu echt geen instantie die de Nederlanders helpt die 50 jaar voor dit land hebben gewerkt en sociale laste en belasting hebben betaald …
  Ik bedel al een jaar om een beetje hulp bij de instanties maar daar kan geen euro vanaf
  Waar zijn de Nederlanders die hun eigen mensen helpen ?????
  Ik ben dan wel niet van koninklijke bloed en geen buitenlander maar een beetje hulp zou toch echt welkom zijn …. http://www.dreamordonate.nl/3826-mijn-leven-mijn-doggys?fb_action_ids=10203997745502573&fb_action_types
  ….
  … ik heb nog geen schuld en daar om is er geen instanties die mij wil helpen uit de schuld te blijven ….wie heeft er een euro voor ons >>>> Is er nu echt geen instantie die de Nederlanders helpt die 50 jaar voor dit land hebben gewerkt en sociale laste en belasting hebben betaalt ..
  Ik bedel al een jaar om een beetje hulp bij de instanties maar daar kan geen euro vanaf
  Waar zijn de Nederlanders die hun eigen mensen helpen ?????
  ik ben dan wel niet van koninklijke bloed maar een beetje hulp zou toch echt welkom zijn ….. http://nl.dreamordonate.com/dromen/mijn-leven-mijn-doggys-2/

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Heb nog wat plek, de stal komt toch weer leeg dus plek zat. 1500 euro maal 5000 is 7500000 euro per maand maal 12 is 90.000.000 per jaar. Gelijk binnen heerlijk al die gelukzoekers eh sorry vluchtelingen.

  Like

 21. In een van mijn vorige levens heb ik een tijdje bij een ongediertebestrijdingsbedrijf gewerkt dus ik ben het niet echt met de aanpak eens.

  Like

 22. koddebeier zegt:

  En laat je niet misleiden : Neten worden ook luizen. Stuur ze maar rap terug maar hun eigen land, waar ze thuishoren !!! EU dictators WEG ermee !!

  Like

 23. Claudia M. zegt:

  Eisen? Ze raken steeds meer van het padje af! Ik eis dat er opvang in hun eigen regio komt, dan gaat Unicef daar maar aan de slag, niet hier! Het is godsonmogelijk half Afrika en het M-O hier op te vangen en te bekostigen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Claudia M: 08.50. uur. Inderdaad, opvang in de eigen regio. Dat zou ieder weldenkende persoon toch wensen. Helaas zijn onze NSB politici, met voorop de VVD, het CDA, D66 en de PvdA, helemaal ervoor om ons land weg te geven aan heel Afrika, en de moslims. Ik hoef maar 2 verdragen te noemen, die deze verraders met de roden der EUSSR volledig steunen: ” De Resolutie van Straatsburg”, en ” het Coudenhove-Kalerghiplan”. En daarom gaat die volksverhuizing vanaf Noord-Afrika gewoon door.

   Like

 24. Ik moet er niet aandenken, nooit van mijn leven.

  Like

 25. Henk zegt:

  EC en andere linkse hufters GO TO HELL .

  Like

 26. Nemesis zegt:

  De EU-moloch heeft zelf meer dan genoeg werknemers (nou ja werken) met een prachtig salaris. Laat die dan maar eens verplicht beginnen met tenminste twee van dat soort zogenaamde minderjarige Mufls-tuig in huis te nemen.

  Like

 27. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Achter in de schuur bij de hond

  Like

 28. Ronald zegt:

  In pleeggezinnen in Noord-Afrika!!! Ruimte zat, lekker warm en er zijn vast wel Gutmenschen die ze les willen geven……..

  Like

 29. Ron zegt:

  Baas van Red Bull plant eigen nieuwssite: “Het beledigt mijn intelligentie wanneer men zegt dat we manipuleerbaar en dom zijn” | E.J. Bron
  https://ejbron.wordpress.com/2017/04/14/baas-van-red-bull-plant-eigen-nieuwssite-het-beledigt-mijn-intelligentie-wanneer-men-zegt-dat-we-manipuleerbaar-en-dom-zijn/

  Hij stelt vooral de hypocrisie aan de kaak: “Ik heb het er over dat niemand van diegenen die ´Welkom´ of ´Wir schaffen das´ hebben geroepen zijn logeerkamer heeft vrijgemaakt of in zijn tuin een tent heeft staan, waarin vijf emigranten kunnen wonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s