De andere waarheid over de slavernij voor de leergierige jonge geest

Screenshot_112

(Door: E. v.d. S.)

Onbekende kennis die hardnekkig wordt verzwegen door het onderwijs, de media en de politiek. Het waarom wil ik niet over hebben, het gaat mij om het gegeven. U allen kunt zelf wel begrijpen waarom. Geen van ons heeft op school geleerd dat de slavernij onder de blanken vele malen erger en groter was dan onder de gekleurde medemens. Of dat de gekleurde mens zelf handelde in slaven en nu nog; alles is bij hen te koop: moeder, zus, broer, stamgenoot, het maakt niet uit, hun marktaandeel is altijd het grootst geweest en dat zal zo blijven. Dat wij blanken slaven hielden, is een feit en dat feit is er voor ons uitgelicht op een zodanige valse wijze dat de slaven uit Europa gewoon door het putje zijn gespoeld.

Slaven zijn zwart en wij zijn de schuldige van hun misère. Voor het gemak van het onderwijs, media en politiek zijn wij witte foute bevooroordeelde mensen met witte privileges. En die schuld zult U inlossen, let maar op totdat de welvaart slechts de 1% behoort en er geen geld is wat we nu loon noemen, dan zijn we allen echte slaven. Deze foute perceptie van schuld is zo vaak herhaald dat ze nu de waarheid is en niets meer dan de waarheid. Dit soort propagandatactiek gebruikte Goebbels ook: ” Een leugen duizend keer herhaald, wordt vanzelf de waarheid” zei hij eens. Het is zo gemakkelijk de “schuld” aan ons allen te geven dan aan de werkelijke daders, de 1% rijken met hun VOC/Bilderberg clubje, want gedeelde schuld is halve schuld niet waar? En zo werden wij ook de schuldige aan de slavernij, het is nu een collectieve schuld. Deze onwaarheid is nu nog niet zo moeilijk te vinden in de bibliotheek en op internet.

En hoe frappant; Thomas Sowell een zwarte afro-Amerikaan, vertelt ons de waarheid. Wie kent niet het Slavische volk in Zuidoost-Europa, hoe zou het komen dat deze mensen Slaven heten? In hun naam vinden we nog terug waarom. Zij waren de slaven, geroofd door Afrikanen en Ottomanen om verkocht te worden als slaaf aan de moslims. Doch ook de Romeinen handelden grof in slaven, lees de geschiedenis van Helvetia ofwel Zwitserland. Zij konden ontkomen door diep de bergen in te vluchten. Vrouwen, mannen en kinderen (voor seks en offers). Meer dan miljoenen, en het kunnen er ook veel meer zijn. Het duurde ook al zo heel lang en de bevolkingsaantallen werden toen niet bijgehouden. Slavische volkeren werden geteld in de haven.

Wij noemden deze rovers Moren, die zelfs tot in Scandinavië mensen roofden vanwege hun nog blankere huid, blonde haren en hogere opbrengst. Lang geleden, denk je. Nou niet zo heel lang geleden. Ook hier is niet veel met duidelijkheid te zeggen, maar met zekerheid nog tot de tweede helft van de 18de eeuw, en nu nog bestellen Arabieren en Afrikanen blanke vrouwen.

Feit is dat de slavernij groter is dan ooit. Op dit moment zo’n 30 miljoen. Hier neemt de islamiet, de Afrikaan en ook de Chinees een groot aandeel voor zijn rekening. Het feit dat een blanke, des te blanker hoe beter, veel meer geld opbracht dan een zwarte, kwam door het simpele economische effect van vraag en aanbod. Zwarten werden en worden bij flinke aantallen aangeboden door hun eigen volk, de blanken waren populair, ja, toen, en nu nog steeds.

De blanke slavernij heeft in Amerika nog wat langer geduurd. Ook dit leer je niet op school, want oh wee, dan klopt de hele propaganda niet meer. Mijn overgrootvader was keuterboer en zijn vader lijfeigene (slaaf) van de landheer. Dit werd ook in Amerika volop toegepast door o.a. de West Indische Compagnie. Wij waren een volk van horigen dat niks anders mocht dan dienen. Wilde je trouwen, dan consumeerde de heer eerst je vrouw en kon jij zijn kind verzorgen. Onbetaalde arbeid voor een stuk brood, terwijl de zwarte slaven in het zuiden het beter hadden, ook dat mag je niet weten. Er waren in Amerika meer blanke slaven dan zwarte. Joost Niemöller schreef daar in oktober 2014 ook al over uit het boek van Sowell.

De slavernij bestond al voor de islam en Mohammed heeft haar opgenomen in het meest verwerpelijke arrogante racistenboek ooit geschreven, als recht voor de goede moslim. Dat is waarom het nu nog zo actueel is binnen de islam en waarom zijn jeugd onze vrouwen in het gezicht spuwt. Je krijgt de slavernij niet uit de islam, ze is het door Allah gegeven recht. Dit niet uit te roeien onrecht zal blijven bestaan, ook al denkt links dat er een verlichting aan komt binnen de islam. Hoe naïef, hoe vals die hoop.

Het spelen van slachtoffer is iets dat de innerlijk schuld van de Afrikaan en Arabieren kan wegnemen. Waarom SSimons hier het nooit over heeft, is nu wel duidelijk. Ze is dom. Ook heeft SS het niet over de moderne economische slaven die de monden voeden van haar “lotgenoten” en islamvrienden. Door hard te werken moet de helft van de laagste inkomens naar de voedselbank zonder perspectief op welvaart, de wortel die voor ons ezels al zo lang niet bereikt wordt. Daarom ook moeten wij Zwarte Piet zien als bevrijde man, niet als slaaf, die de heilige taak heeft gekregen kinderen te helpen, welk een nobele opdracht!

Om af te ronden. “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”. Lees of luister (YouTube) het boek “Black Rednecks and White Liberals”. En kun je geen Engels, leer het dan of lees wat er over geschreven wordt. Ook Thomas Sowell’s nieuwe boek “Intellectuals and Race” over sociale ongelijkheid en de mythe van “white privileges” zal je laten zien dat het niet onze schuld is dat moslims en zwarten en wie dan ook niet mee kunnen in de maatschappij, het is de cultuur waarin je wordt opgevoed. Ook over diversiteit en hoe het mengen van culturen en soorten onwenselijk is voor ons uniciteit. (Uniekheid)

PS: gedenk 4 mei het verdriet van WO II in stilte, maar ga uit je dak op 5 mei. Op die dag waren we voor even echt vrij, al heeft het weken geduurd dat feest, zei mijn moeder. Voor Vaderland en Rood Wit Blauw.

Door:
E. v.d. S.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Slavernij, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op De andere waarheid over de slavernij voor de leergierige jonge geest

 1. Feniks zegt:

  Goed dat het onderwerp blanke slaven naar voren wordt gebracht.
  Islam heeft heel erg veel op zijn geweten op dit gebied.

  Op de website http://www.vraagislam.nl wordt het onderwerp slavernij zeer brutaal aan de orde gebracht/verdedigt. ( evenals meerdere onderwerpen, e.e.a. riekt naar mijn mening naar discriminatie en rascisme).

  Geliked door 1 persoon

 2. We moeten opnieuw beginnen met die geschiedenis. Die we nu hebben is stuk, klopt geen hout van. Daders werden tot slachtoffers en iedereen heeft in het verzet gezeten. Gewoon vanaf vandaag opschrijven wat er gebeurt. Nauwkeurig en onbevooroordeeld noteren. Maar dan ook geen vermenging meer met sprookjes, sagen, legendes en wellustige verstrengelingen zoals dat in onze huidige geschiedenisboeken bij elkaar gehusseld is. Maar ja, je kunt erop wachten dat de duiders en hogepriesters over elkaar heen buitelen om de massa weer een verhaaltje voor de vaak te vertellen. En als dat niet helemaal lukt wordt het wel verboden om te twijfelen aan verplichte waarheden.

  Geliked door 1 persoon

 3. ed zegt:

  Wat was is niet meer,verleden tijd,argumenten van niks worden gebruikt ,2017 internet enz discussie zou moeten zijn word het geen tijd om de sprookjesboek volgers te vertellen vanaf nu onder de noemer hans en grietje valt.Meeste ellende in heden en verleden komt door de volgers van.

  Geliked door 1 persoon

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Oh. was m’n talenkennis groter dan mijn woede…
  ik zou bevestigd zien wat ik al lang vermoedde !
  .
  Jasterle
  .

  Geliked door 1 persoon

 5. M. Devrindt zegt:

  Cervantes de schrijver van Don Quiote was 5 jaar slaaf in Algiers voor dat hij werd vrijgekocht.

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  De slavernij is helaas ook vandaag de dag nog steeds erg hoog en daar valt ook moderne slavernij onder zoals loverboys. In elk geval doet de Nederlandse overheid wereldwijd het meest om moderne slavernij aan te pakken. Zie: http://www.globalslaveryindex.org/findings/

  Dat in de islam slavernij erbij hoort is helaas een feit en dat is echt verschrikkelijk zoals bijvoorbeeld in Qatar gebeurd om stadions te bouwen voor het WK voetbal in 2022.

  Like

 7. Ohzo zegt:

  Veel mensen denken tegenwoordig bij slavernij alleen aan negerslaven in Amerika, maar dat was relatief gezien maar een kleine groep, in een klein deel van de wereld. Slavernij is al zo oud als de mensheid. Zodra een volk veroverd werd, werd het vaak als slaaf ingezet. Dit is altijd onafhankelijk van ras geweest. De slavernij is onder druk van de Kerk in de Middeleeuwen illegaal verklaard (in eerste instantie eerst voor Christenen, maar dit werd al snel uitgebreid naar b.v. de Indianen in Zuid-Amerika). Desondanks bleef slavernij in veel vormen bestaan. En alhoewel er vanuit het Christendom dus een actieve ontwikkeling was van erkenning van de onmenselijkeheid en onwenselijkheid van slavernij, hield en houdt de Islam juist vast aan slavernij, juist omdat de Islam in zichzelf onveranderlijk is. De Islam is naar eigen zeggen immers de laatste en definitieve letterlijke openbaring van God’s wil aan Mohammed. En Mohammed is groot geworden met slavernij, walgelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Kunnen we mohammedanen niet gaan inzetten als slaven?
   Weten ze ook eens hoe dat voelt en heb je kans dat ze er anders over gaan denken.

   Like

 8. Over blanke slavernij willen de zwartjes en Marokkanen niets weten. Op Malta was vroeger een grote blanken slavenmarkt en in S A worden nog steeds slaven gehouden.

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  Als we niet uitkijken dan worden we met het aankomende kabinet allemaal slaven van loodzware lasten door het klimaatsprookje.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Als we niet uitkijken dan worden we met het aankomende kabinet allemaal slaven van loodzware lasten door het klimaatsprookje. En de dorpen in Zuid Europa lagen in de Middeleeuwen nauwelijks aan zee wegens zeerover uit de Magreb. Pas later durfde men dorpen aan zee te bouwen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s