Groot onderzoek bewijst: PvdA-tijd voorgoed voorbij

Screenshot_109

(Door: Joost Niemöller)

In het AD wordt vandaag met drie ex-PvdA-Kamerleden gesproken die nu op zoek zijn naar werk. Met dat laatste zal het heus wel goed komen. In de huidige bestuurselite is namelijk nog altijd plek voor ex-PvdA-Kamerleden, maar nooit voor ex-PVV-Kamerleden.

Maar daar gaat het nu even niet over hier. Wat ik aan de stukjes vooral zo fascinerend vind, is dat geen van de drie Kamerleden enig benul schijnt te hebben waarom de PvdA zo gemarginaliseerd is geraakt. Ze komen niet verder dan een paar open deuren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, PvdA, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Groot onderzoek bewijst: PvdA-tijd voorgoed voorbij

 1. Jean zegt:

  Gelukkig beginnen ze in heel Europa die rode ratten te verdrijven, de Europeanen zien helaas niet dat de groene ratten véél gevaarlijker zijn, die groene ratten zijn al vergiftigd via islamieten in hun rangen, de Europeanen zien nog steeds niet dat die groene islamitische ratten maar één doel hebben nl. “onze Europese normen & waarden naar hun handen zetten” én “onze seculiere wetten vernietigen om alzo de wetten van een perverse pedofiel in te voeren”.
  Laten we die strijd tegen die rode en vooral groene ratten opvoeren en ze overal terug hun riolen in drijven en de rioolopeningen afsluiten met rattenvergif.
  Het gevaar komt vanuit Brussel, daar ligt een groot rattennest dat zich kenbaar maakt via het EU logo maar totaal niet doet voor Europa maar wel Europa enorm veel schade berokkend via importbarbaren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Voorgoed voorbij, dus. Gelukkig, eindelijk vrij !

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Eigenlijk en bestuurlijk ook, om te inventariseren waarom ‘n politieke partijambitie, mogelijk van de PPV, personen hen in het maatschappelijk/sociaal verkeer, zo zwaar wordt aangerekend. Een veroordeling zonder guillotine en wat te denken over de voortdurend noodzakelijke bewaking van Geert Wilders?!

  Like

 4. Steven zegt:

  Dat wordt nu overgenomen door DENK.
  Die allahtonen hebben de PVDA nu niet meer nodig, en stemmen liever op mossels

  Like

 5. oeps48 zegt:

  De PVDA is dus terminaal. Het schone leven van de internationale is kennelijk voltooid. En ze snappen niet waardoor dat is gekomen. Hè, wat vervelend nou, voor ze. Die rooie rakkers noemden zich sociale democraten. Maar in werkelijkheid waren ze slinxe autocraten. Democraten onderzoeken wat het volk wil. en daar proberen ze beleid over te formuleren en uit te voeren. Autocraten daarentegen verzamelen een aantal zaken, die zij zelf belangrijk vinden. Dat vertalen zij in een beleid en duwen dat het volk door de strot. Dat vindt het volk niet zo lekker. Dat valt niet goed. Het ligt ook zwaar op de maag. Dus het volk kotst het uit. Simpel toch !!! Ik snap niet, dat die rooie vlegels dat niet snappen. Tja, als je met oogkleppen op en met kokervisie de politiek in gaat en het democratisch principe verwaarloost, dan is je politieke loopbaan geen lang leven beschoren. Maar ja, dat hadden die schoolverlaters, die met een pretpakket en zonder diploma van de MAVO kwamen, natuurlijk niet meegekregen tijdens het vakkenvullen bij Appie. Het PVDA-leven is nu dus voltooid. Sorry slinxe rakkers, het is niet anders. Gewoon even die bittere pil doorslikken, dan is het zo over. R.I.P.

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Helaas bezitten ze ook het AD, dus de propaganda gaat gewoon door.
  Op NSB-radio 1 hoorde ik maandag ook een ene meneer Asscher eindeloos zijn leugens herhalen inzake het gedwongen flexwerken. Wat meneer Asscher zelf heeft mogelijk gemaakt met zijn vakbonden en waarvoor hij nu zendtijd krijgt om tegen flexwerken te zijn.
  Ik denk dus niet dat we snel van de PvdA afkomen. Ze bezitten de media, de bonden, de ambtenaren en duizenden stichtingen.

  Geliked door 3 people

 7. koddebeier zegt:

  Mooi nou de debielen van Groen sLinks nog, maar dat komt nog als het volk hun Groen Linkse juk voelt als dat krapuul gaat meeregeren !!

  Geliked door 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  “solidariteit, eerlijk delen, dat moeten we als PvdA beter laten zien”.
  eerlijk delen ? ? ?
  het oude stramien, het domme klootjesvolk een wortel voorhouden in de vorm van VALSE beloften, die nooit worden waargemaakt.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Ach , we gunnen de pvda allemaal de meest smartelijke en in mijn geval ook nog een zeer pijnlijke ondergang .
   Ze hebben de afgelopen halve eeuw ons bestaan behoorlijk verziekt .
   Ons hele land naar de donder geholpen door de import van allahitisch stemvee .
   Laat ze maar heel gruwelijk op hun bek vallen !
   Zie niets liever dan dat ze straks allemaal spartelend in een dwangbuis afgevoerd worden , de volksverraders .
   In dit geval heb ik echt leedvermaak . En terecht zou ik menen .

   Maar wat is het alternatief ?
   De SP , die veel communistischer is dan de pvda .
   Groen links , dat helemaal van de ratten besnuffeld is .

   De vraag is wat erger is , de kanker of de chemo ?

   Versnippering op links lijkt me nuttig .
   Misschien moeten ze maar door-etteren met zo’n vier of vijf zeteltjes in de toekomst .
   Al hun bezittingen en verworvenheden inleveren , geen grachtenpanden meer , “denktank” weg en verder als tandenloos monster wegkwijnen .
   En niemand meer met een pvda achtergrond op een belangrijke functie .

   En eindigend met de woorden van Job Cohen , over de moslimaanwas in de arbeiderswijken :
   “ZE WENNEN ER MAAR AAN ” !

   Like

 9. Die zien we nooooooooooit meeeeeeer terug. Hoop ik !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Bindend referendum van de baan; PvdA, GL en D66 trekken hun handen ervan af

  Het bindend referendum komt er niet. De drie partijen die het wetsvoorstel in eerste instantie hadden ingediend, trekken hun handen ervan af. PvdA, GroenLinks en D66 willen het voorstel niet indienen voor de zogenoemde tweede lezing.

  De Kamerleden Gijs van Dijk (PvdA) en Nevin Özütok (GroenLinks) zeiden tegen Nieuwsuur dat ze het bindend referendum niet meer verdedigen. Later sloot Rob Jetten (D66) zich erbij aan.
  ….
  http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2174438-bindend-referendum-van-de-baan-pvda-gl-en-d66-trekken-hun-handen-ervan-af.html

  Like

 11. Jan zegt:

  Pechtold wil nu kabinet met SP én PvdA

  D66-leider Pechtold is bereid te praten over een kabinet met vijf partijen: VVD, CDA, D66, SP en PvdA. Dat heeft hij gezegd tegen informateur Schippers.

  Schippers had de partijen gevraagd dit weekend na te denken over nieuwe varianten om de formatie vlot te trekken. De mislukte variant met GroenLinks was de eerste voorkeur van Pechtold, daarna kwamen varianten voor een vierpartijenkabinet met of de SP of de PvdA.

  “Dit is dus mijn vierde voorkeur”, zei Pechtold.

  http://nos.nl/artikel/2174421-pechtold-wil-nu-kabinet-met-sp-en-pvda.html

  Like

 12. Jan zegt:

  PvdA-raadslid weg door burenruzie

  Door een hoogoplopende burenruzie heeft het Amsterdamse PvdA-raadslid Ilhame Saadi haar werkzaamheden als gemeenteraadslid neergelegd. Nadat lokale media over het conflict wilden publiceren, besloot ze de handdoek in de ring te gooien.

  Volgens Het Parool zou Saadi al jaren ruzie hebben met haar buren. Zij klagen over jarenlange bedreigingen, intimidaties en beledigingen door Saadi. „Sinds zij hier woont is het leven in dit pand een hel”, schrijft een van de buren in een brief aan woningbouwvereniging Eigen Haard.
  ….
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28377405/__PvdA-raadslid_weg_door_burenruzie__.html

  2015
  Heibel in fractie van PvdA
  Binnen de Amsterdamse gemeenteraadsfractie van de PvdA is enorme ruzie uitgebroken. Oorzaak is een aantal zeer onpolitieke scheldkanonnades, ’gegil en bedreigingen’ van raadslid Ilham Saadi, waarna collega-raadslid Carolien de Heer haar beklag heeft gedaan bij de partijtop.

  Volgens een bron escaleerde de onmin tussen de twee in onderling gegil en gescheld rond het financiële debacle van vuilverbranding AEB. Over dat onderwerp hebben beide raadsleden iets te melden, maar Saadi vond dat De Heer alle aandacht naar zich toe trok en deelde dit haar collega mee in een niet mis te verstane scheldpartij.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24395047/__Heibel_in_fractie_van_PvdA__.html

  Like

 13. Jan zegt:

  PvdA’s ‘Eerlijk delen’ door Rode Kruis toegepast: Rode Kruis steelt ingezamelde goederen bij kerkingang

  Red Cross Was Stealing from Church Doorsteps to Redistribute or Sell Items for Profit? (VIDEO)

  Gina Nelms posted video where she claims the Red Cross was stealing food, non-perishables and supplies donated by fellow Americans from the doorsteps of Christian churches.
  The Red Cross was “physically taking the donations from the doorsteps of the churches and put it in their trucks.”

  According to sources: The Red Cross took the donations and resold those that they could make a profit from.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/09/report-red-cross-stealing-church-doorsteps-redistribute-sell-items-profit-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s