Over 6 maanden mogen de EU-binnengrenzen niet meer gecontroleerd worden

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

De Europese Unie heeft in Brussel bevestigd dat de grenscontroles binnen de Schengen-zone nog zes maanden mogen voortduren. Dit werd “voor een laatste keer” toegestaan, in de herfst is het dus afgelopen.

Deze regeling heeft betrekking op de landen Duitsland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Oostenrijk. De grenscontroles hebben de bedoeling dat illegale immigranten zich niet onopgemerkt in de EU kunnen bewegen. Als dit het geval zou zijn, dan zou het overgrote deel naar Duitsland komen om gehoor te geven aan Merkel´s uitnodigingspolitiek.

De binnengrenzen worden sinds november 2015 gecontroleerd. Deze maatregel was nodig vanwege het feit dat de buitengrenzen überhaupt niet bewaakt werden.

In het geval van Oostenrijk mogen de grenzen met Hongarije en Slovenië gecontroleerd blijven worden, voor de grens op de Brennerpas is er nog steeds geen toestemming. Dit is bijzonder problematisch, omdat er een toename van de “vluchtelingen”stroom over de Middellandse Zee is vast te stellen.

De ongeloofwaardige “verdeling over de EU-landen” van “vluchtelingen” wordt na het afschaffen van de grenscontroles compleet onmogelijk. Wie naar een ander land moet, kan onopgemerkt weer terugkomen. Het aantal niet geregistreerde “vluchtelingen” is nog steeds groot en wordt groter.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Over 6 maanden mogen de EU-binnengrenzen niet meer gecontroleerd worden

 1. Guardiacivil zegt:

  Maffia Brussel wil kost wat kost voorkomen dat de Europese burgers een halt toeroepen aan Brussels plan voor een Eurabia.
  Brussel maffia elite orde doen er alles aan om dit te verwezenlijken.
  De NGO´s en Brussel werken driftig samen.
  Italië heeft al een schip met vluchtelingen tegen gehouden.
  Europa gaat als een Titanic ten onder.

  Geliked door 1 persoon

 2. tjonge zegt:

  elk ander land een uitkering, welke naffer wil dat nou niet ?
  het heeft 1 voordeel, de centen van de /werkende mens/belastingbetaler zullen gauw op zijn en dan wordt het verrot lastig om nog uitkeringen te verstrekken.
  .
  en dan wordt het totale anarchie want dat gaat de geiteneuker niet pikken, al dat gratis geld niet meer krijgen…

  Like

  • zrast zegt:

   Vergeet het maar, die uitkeringen blijven bestaan en de werkenden zullen dat moeten opbrengen en zullen dat ook doen. De overheid (belastingen) heeft de tools in handen.
   Vergeet ook niet dat de meeste Nederlanders dit prima vinden (15 maart).

   Like

   • jammer genoeg wordt het nu alleen maar erger en krijgen we nog meer ellende op ons bord geschoven door die hoge heren die denken dat ze alles weten maar zelf buiten schot blijven omdat ze het zogenaamd doen voor een eenwording van Europa die er toch niet gaat komen teveel verschillen in Europa en die verschillen zorgen er dan voor dat de eu zal vallen als een baksteen in troebel water maar als dat dan gebeurt wordt de bevolking weer eens de schuld gegeven. maar welk kabinet we ook krijgen we hebben de touwtjes al uit handen gegeven en hebben niets meer te zeggen over ons schone land.

    Like

 3. Marlies zegt:

  Off topic: een paar minuten geleden zette Martin Bosma E.J. Bron’s bericht over de Deense imam op Twitter.

  Like

  • Asgard zegt:

   Dat is mooi Marlies,..dus Martin heeft deze site dus tot zn favorieten, ondanks dat Martin al wakker is zal ie nu geen oog meer dicht doen,…welkom Martin Bosma in het land der waarheid, ver van de verdorven fakenieuws media! Hier spreekt het volk!

   Geliked door 1 persoon

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  WAANZIN

  Like

 5. Erik zegt:

  Opnieuw zal de EUSSR dictatuur de zin doordrijven, Europa ondermijnen en de wil van zijn ingezetenenen negeren. De houdbaarheid van dit beleid lijkt ons onmogelijk, je kunt simpelweg niet door blijven gaan met mensen opvangen zonder perspectief op een redelijk bestaan.
  Het gemor van de Europeanen wordt niet naar geluisterd wat een ondermijning van het gezag steeds verder onderuit haalt.
  Het autoritaire gedrag van de ongekozen leden van de EUSSR stijgt tot kwalijke hoogte die in zichzelf de kiem draagt van het uiteenvallen dit arogante instituut.
  De eenheid binnen Europa zal steeds verder verbrokkelen wat de kans op conflict en protectionisme in de hand voert.
  Dat de anti EUSSR krachten nu net niet de verkiezingen op nationaal niveau hebben gehaald wil nog niet zeggen dat de wil van een groot aantal mensen genegeert kan worden.
  Dat de EUSSR er steeds meer vaart achter zet laat zien hoe desperaat dit instituut is, ze slaat keihard in het gezicht van het electoraat dat nu wel eens de rem op deze ontwikkelingen wil zetten voordat het voledig uit de klauwen gaat lopen.
  Dit heeft niks met gezond verstand te maken, het is meer het ontkennen van het devisiet, van de niet algeheel gedragen ontwikkelingen die veel Europeanen niet willen.
  Met Macron en Merkel zal er nog meer vaart achter gezet gaan worden om het doel van een Federatie European die de soevereinniteiten zal opheffen, alwaar geen uitstappen meer moglijk is.
  Het is ook daarom dat ze nu snel een Euro leger willen om die intern in te kunnen zetten tegen de tegenstanders deze dictatoriale dicreten van Frankrijk en Duitsland.
  We zullen niet strijden tegen de islam, we gaan strijden tegen de machten die ons al eeuwen onderdrukken, de machten van het Marxistische Liberalisme.
  Met recht zal het een burgeroorlog gaan heten, het zullen de burgers van Europa zijn die deze dictatuur omver gaan werpen om ons uit de chaos weer in een nieuwe Europese Orde te verheffen.
  Ze vergeten dat voor het vormen van een Europees leger je de kinderen van de Europeanen nodig hebt, en als je die gaat vragen hun eigen broers, zussen en familie te arresteren of aan te vallen, dit een enorme chaos en verdeeldheid binnen dit leger zal opleveren.
  De hoogheidswaanzin, de dronken eurofielen graven hun eigen graf, en de Europeaan zal zich gaan voegen tot een bevrijdingsmacht en een Nieuwe Orde zal daar uit voort vloeien.
  Deze nieuwe Orde zal van Europa een echte homogene eenheid maken die alkaars soevereiniteit respecteert, we hebben er samen een eind aan gebracht en we zullen zeggen, ” nooit meer een dictatuur van een centraal gezag”, slechts Europese broeder en zusters je mede
  strijders die je graag mag, waar graag op vakantie gaat zullen een toekomst veilig stellen voor de Europeaan en dus ook voor de Nederlanders.
  Geen enkele revolte is zonder bloed doch zonder deze revolte verdwijnt de Europeaan net als de Romein en de geschied boeken.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Dit is wettelijk niet verantwoord. Als de buitengrenzen van Europa niet volledig worden beschermd – en dat is nog steeds het geval gezien de illegale immigrantenstroom die gewoon Europa binnen komt – dan moeten de binnengrenzen beschermd worden (allen) en mogen deze niet worden opgeheven. De EU te Brussel gaat tegen wetten in, welke ze zelf hebben vastgelegd, dus hun beslissing is niet rechtmatig.

  Quote: “In 1986 is de Europese Akte gesloten door de twaalf toenmalige leden van de Europese Gemeenschap. Deze Europese akte houdt in dat er vanaf 1993 een interne Europese markt is met vrij verkeer van kapitaal, goederen, diensten en personen. Deze akte draagt sommige bevoegdheden van lidstaten over aan instellingen van de Europese Unie.
  De Schengenlanden voerden een gemeenschappelijk visumbeleid in en spraken af dat zij doeltreffende controles aan de buitengrenzen zouden invoeren. Controles aan de binnengrenzen kunnen gedurende een beperkte periode worden verricht indien de openbare orde of de nationale veiligheid dit vereisen. De praktische implementatie van de afspraken is geregeld in de Schengen Uitvoeringsovereenkomst.” Einde quote.

  Het verdrag zegt het al: de Europese akte betreft de interne Europese markt in vrij verkeer van kapitaal, goederen, diensten en personen. Het betreft NIET personen van buitenaf Europa, zoals illegale immigranten/vluchtelingen, welke zich toegang proberen te verschaffen tot onze landen.
  Elk land binnen de EU kan de EU te Brussel op handelen TEGEN hun eigen verdrag aanklagen, zolang ze Europa niet totaal via de buitengrenzen beschermen tegen indringers van buitenaf. De binnengrenzen mogen en moeten blijven bestaan, zolang de buitengrenzen niet totaal beschermd worden.

  Geliked door 2 people

 7. leefbarbaar zegt:

  Het Vierde Rijk heeft geen binnengrenzen. Leuk voor de transportsector (VVD). Toch is de benzine in België stukken goedkoper dan hier. Je zou denken dat een tankwagen dan hierheen rijdt met goedkope benzine, maar dat mag dan weer niet, we moeten zelf gaan tanken over de grens. Grenzen zijn er dus wel, alleen als het voordelig is voor de eilte.
  Het Vierde Rijk heeft geen buitengrenzen, iedere handophouder mag hier binnen. Dat ontwricht onze maatschappij en maakt onze sociale structuur onbetaalbaar. Ook een feestje voor de elite; de dobbernegert komt hier om uit te geven en de belastingbetaler moet hem dat geld geven.
  Het is diep triest dat onze regering het zover heeft laten komen.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Bij mij in Antwerpen, gemeente Edegem.
   Gemiddelde literprijs voor Diesel 1.08 Euro…
   In Hulst NL., net over de grens.
   Gemiddelde literprijs voor Diesel 1,28 Euro…
   Als je 90 liter tankt, dus ’n volle tank, betaal je in NL dus ca., 18 Euro te veel.

   Like

 8. ildiko zegt:

  Dit is het eigen verantwoordelijkheid en recht van iedere land zelf en niet van Brussel. Megalomanie van Brussel kent geen grenzen. IK HAAT HET ! WEG MET BRUSSEL !

  Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  Hoe moeten ze anders aan meerdere uitkeringen komen, als wij ze maar blijven controleren.
  Daar moeten wij gewoon niet zo moeilijk over doen, daar hebben ze recht op.
  Hoe zouden ze anders op vakantie kunnen als ze maar 1 uitkering hebben.
  En weet je wel wat het kost om je hele familie onder te brengen, verspreid over Europa met allemaal een eigen woning en onderhoud.
  En al die kinderen moeten toch ook ergens van vreten.
  Dat onhebbelijke Europese volk moet nou maar eens z’n grote bek houden en oprotten hier, ze hebben nou wel lang genoeg hier rond gehangen.
  Nu is het tijd voor een nieuw volk, een beter volk.

  Like

 10. Nemesis zegt:

  And the shit hits the fan.
  Wereldvreemde achterlijke, postjeszittenden idioten.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De fascistische ongekozen dictators van de EU proberen de Europese landen nog verder te ontwrichten door grenscontroles te verbieden zodat de islamitische bezetting niets meer in de weg gelegd kan worden.
  Stop deze dictators !! Nederland uit de EU NU !!!!

  Like

  • uit de eu maar wat bereiken we dan ik ben geen voorstander van de eu maar er zijn andere dingen die ik veel erger vind dan de eu het meeste wordt onder het woord dat het moet van de eu maar is dat wel zo de bevolking is altijd de dupe wat er ook gebeurt valt de eu dan is weer de bevolking die het gedaan heeft terwijl de hoge (domme) heren het maar doen en maar meer geld uit de zakken van de bevolking trekt terwijl ze aan de andere kant verkondigen dat er een crisis is maar wel zelf 30 procent er bij de bevolking moet het weer betalen de oldtimers die voor de mensen zelf hersteld werden tot in nieuw staat maar nu geen dubbeltje meer waard zijn omdat er weer belasting over wordt geheven omdat ze zo vervuilend zouden zijn ik stel hier heel veel vragen over.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Veel maatregelen waar de bevolking de dupe van is komen juist uit de EU, ook het oldtimer gebeuren !
    En voor de Zuidelijke landen blijven we betalen en veel landen staan er slecht voor, oa. Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal en Duitsland, Zweden gaan de zelfde kant op.Dus om ons zelf te reden kunnen we beter uittreden !

    Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  Het is de hoogste tijd dat het Brusselse circus opgeblazen wordt, zoveel stupiditeit in een zo korte tijd betekend dat ze er gewoon geen raad mee weten. We worden met zo’n allen uitgewoond door de EU een ander woord heb ik er niet voor.

  Geliked door 2 people

 13. Rob zegt:

  Duidelijker dan dit wordt het niet mensen,deze EU gaan ons binnen 10 jaar een moslimstaat brengen,met heelveel verdriet,pijn en geweld.En wij laten onze Eurofiel Rutte dit gewoon voor elkaar krijgen.Dus niet achteraf meer zeuren oke

  Geliked door 1 persoon

 14. cefas zegt:

  De EU heeft ons land niet te dicteren. Heel de EU is een arrogant zooitje. Terug naar Europa zoals het was met onafhankelijke soevereine staten. Nu worden we uitgeplunderd door de EU. Hebben we dat nou nog steeds niet door?

  Like

  • BertG. zegt:

   Wij wel, maar zo’n 90% denkt dat het los zal lopen.

   Geliked door 3 people

  • Asgard zegt:

   Cefas,..Jawel dat hebben we wel door, zeker wel,…maar er is geen M-16 of MP5, MG42, meer te krijgen in de winkels,..allemaal uitverkocht, verkocht aan de Arabieren, die hier het Wahabisme (Krijgsleer van man met doekkie om zn kop) in de haathutten neer pleuren in Europa! S-A heeft al weer 100 Miljard uitgegeven voor wapens,..de wereld word klaargemaakt voor een alles vernietigende oorlog!

   Like

   • I have enough of those tools and they are legally obtained:you folks never outgrew het gebroken geweertje lariekoek and you will pay for that mistake AGAIN
    Eigen Schuld. Dikke built zeiden we vroeger

    Like

 15. Bas zegt:

  De Europese heet dus iedereen welkom, zonder dit eerst n’s te vragen aan de plaatselijke bevolking of het opheffen van controles wel wordt gewenst. Dit noemen ze over de bevolking heen regeren. De EU laat de de bevolking eenvoudigweg vertrappen.. Dit noemen ze Totalitarisme.
  Volgens Wikipedia is totalitarisme een politiek systeem waarbij de gehele maatschappij ondergeschikt wordt gemaakt aan het staatsidee en de politiek de gehele samenleving tot in de diepste geledingen doordringt. Dit gebeurt meestal in staten die als dictatuur zijn ingericht. Dit gebeurt dus in en binnen de Europese Unie! Waarvan akte.

  Geliked door 1 persoon

 16. boorzalf zegt:

  Ook het grote hek om Timmerfrans zijn huis moet dan maar ook verwijderd worden. Zal eens een sloop bedrijf bellen omdat te verwijderen, de EU he’, vrijheid, blijheid.

  Like

  • Bas zegt:

   Wie weet neemt hij wel een (maffia) hond i.p.v. een hek. Bijv. een Mastino Napolitano, dit soort beschermt bij uitstek de baas met zijn gezin op de plek waar zij leven.

   Geliked door 1 persoon

 17. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de EUSSR, voert gewoon het “Coudenhove-kalerghiplan”, en “de Resolutie van Straatsburg”, uit. Heel Afrika mag dus van deze Ellende Unie binnen komen wandelen.

  Like

 18. Sjaak zegt:

  De garantie, voor een burgeroorlog !

  Like

 19. Republikein zegt:

  Geheel terecht, deze mensen hebben het gelijk aan hun kant, je mag immers ook niet vissen zonder vergunning.

  Like

 20. Marlies zegt:

  @friesecanadees: Don’t put the blame on the “gebroken geweertje” attitude. There are enough folks who do want to own a weapon for protection but have to go to extreme measures to obtain one; mostly in the criminal circuit. You know very well that it isn’t like Canada or the States. And you better be careful: with a pansy like Trudeau, you might be in for a nasty surprise one of these days.

  Like

  • Asgard zegt:

   Marlies,..Well said

   Friescanadees,….wat ben je een Fries (Nederlander of Canadees),…The Goverment in the States and Canada, they knew that they had make a mistake with the making of the Constitution, that it be legal for people to arm weapons for selfprotection,…that is the reason that after World war 2, the same shitheads consider that are no weapens are allowed by European civilians for selfprotection,…because they knew civilians armed with weapons can be a great threat for the Goverments in the future,…so they did it with a reason, they where far thinking in the future, and the future is now,…see how the political psychopats destroing Europe with his Civilians,…they Fucking hate us!! Diversity is White Genocide!!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s