Stilletjes en stiekem wordt Duitsland overspoeld door middel van gezinshereniging: Media leggen nieuwsblokkade aan het thema op

Screenshot_69

Het Trojaanse paard van de gezinshereniging. De “gezinshereniging” is het meest effectieve middel van de islamisering van Duitsland.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Merkels staatsmedia hebben een stilzwijgende nieuwsblokkade opgelegd aangaande de huidige recordimmigratie. Als media over bepaalde nieuwsberichten en ontwikkelingen niet berichten, heeft dat meestal één enkele reden: Men wil niet dat Duitsers vernemen over gebeurtenissen die zouden kunnen leiden tot oproer in eigen land. Het motief van de media bij de verheimelijking van negatieve berichten is echter niet edel (zoals ze ons in hun leugenachtige perscodex voorliegen), maar hoogst crimineel: Met hun nieuwsblokkade beschermen ze niet alleen de onverminderd voortgezette massa-immigratie door de Duitse regering, maar verheimelijken ze dat deze, geheel anders dan in officiële communiqués wordt verkondigd, niet afneemt, maar integendeel gestaag groeit.

Het Trojaanse paard “gezinshereniging”

Naast de “normale”asielaanvragen van binnendringers (alias “oorlogsvluchtelingen”) heeft zich vooral de door Links voorzichtigheidshalve en volledig opzettelijk verzonnen “gezinshereniging” ontpopt als het eigenlijke Trojaanse paard van de massale invasie. Precies zoals wij, islam- en systeemcritici, het hebben voorspeld.

Op de 1,2 tot 1,5 miljoen “vluchtelingen” van het Duitse rampjaar 2015 volgen binnen korte tijd tussen de 4 en 6 miljoen gezin-nakomers. Waarmee we alleen al binnen twee tot drie jaar in Duitsland 7 miljoen nieuwe moslims zullen hebben.

Ieder jaar groeit de islamitische gemeenschap in Duitsland tot zo rond de grootte van de stad Stuttgart

Of, om het beeldend uit te drukken: Ieder jaar komen er moslims naar Duitsland ter grootte van de hoofdstad van Baden-Württemberg, Stuttgart (620.000 inwoners in 2016). Ieder jaar verrijst daarmee in Duitsland een islamitisch stad ter grootte van een metropool.

Ergens in de media daarover iets gelezen? Natuurlijk niet. Die zijn, de staatsmedia ZDF (Claus Kleber) en ARD voorop, in handen van de regering, en allang verworden zenders voor staatspropaganda, in vergelijking waarmee de Goebbeliaanse omroep als een kinderspeeltje in de zandbak is.

Voor de derde keer binnen 70 jaar leiden de socialisten Duitsland naar de afgrond

Het zijn weer eens de socialisten die Duitsland – en Europa – aan de rand van de ondergang brengen. En het zijn weer miljoenen Duitsers en Europeanen die dankzij de onafgebroken mediapropaganda de ware politieke verhoudingen niet doorzien en hun eigen afslachters kiezen.

Zoals F.J. Strauss reeds ( toepasselijk) in een interview met de rode zender “Monitor” in 1971 zei:  “Wanneer een land beheerst wordt door een bepaald soort media kan het niet langer democratisch zijn. Ook niet als er officieel nog verkiezingen plaatsvinden. Want de kiezers kunnen slechts datgene kiezen wat ze vernemen van de media.”

(Michael Mannheimer)

———————————————————-

Stilletjes en stiekem wordt Duitsland overspoeld door de gezinshereniging

Het nareizen van echtgenoten en andere gezinsleden naar Duitsland is het afgelopen jaar volgens informatie van “Welt” vanuit het ministerie van Buitenlandse Zaken met zo’n 50% gestegen.

“In 2016 zijn wereldwijd om en nabij de 105.000 visa uitgereikt in het kader van de gezinshereniging, waarvan een groot deel voor de gezinshereniging van “erkende vluchtelingen”, deelde het ministerie van Buitenlandse Zaken mee. In 2015 waren het nog om en nabij de 70.000 visa, in 2014 zo’n 50.000.

Het nareizen van Syriërs en Irakezen steeg volgens de gegevens sterk. “Voor het hele jaar 2016 is er sprake van een totaal aantal van 73.000 visa die werden uitgereikt ten behoeve van de gezinshereniging van erkende vluchtelingen uit Syrië of Irak. De omstreeks 65.000 onbegeleide minderjarige buitenlanders halen slechts in beperkte mate familieleden naar Duitsland: in 2016 werden voor de gezinshereniging van minderjarigen wereldwijd ongeveer 3200 visa uitgereikt. De nareizende gezinsleden van vluchtelingen dienen zelf geen asielverzoek in en zijn derhalve niet in de betreffende asielstatistieken opgenomen. Lees verder op “Welt.de

Een vat zonder bodem!

Dat zijn aantallen die de Duitse regering desgevraagd officieel toegeeft, intussen weten de burgers wat zij moeten denken van het waarheidsgehalte van dergelijke verklaringen.

Bij de (officieel) 320.000 “vluchtelingen” in het jaar 2016 komen er nog eens zo’n 105.000 bij door de gezinshereniging, dus ver over de 420.000 nieuwkomers in één jaar tijd, de ondergedoken illegalen niet te vergeten. Nu is de vraag: één visum geldt voor hoeveel gezinsleden? Moet men 105.000 visa maal drie, vier of vijf rekenen? Dat krijgt de burger nauwelijks te horen, want de nareizende gezinsleden hoeven geen asielverzoek in te dienen en worden niet opgenomen in de asielstatistiek, dus kan de politiek doorgaan met misleiden en het sprookje van afnemende aantallen bij “vluchtelingen” blijven vertellen.


Tussenvoegsel door Michael Mannheimer:

Uitgereikte visa in verband met gezinshereniging

Screenshot_70

Officiële gegevens gezinshereniging tussen 1998 – 2014


Over de kosten en de duurzame verandering van Duitsland moet men verder maar niet nadenken, echter iedereen die hier dus al langer woont, mag het geintje financieren dat professor Raffelhüschen berekende, namelijk dat alleen al één miljoen migranten tot en met het jaar 2040 in totaal € 450 miljard kosten.

(Bron: https://politikstube.com)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Stilletjes en stiekem wordt Duitsland overspoeld door middel van gezinshereniging: Media leggen nieuwsblokkade aan het thema op

 1. Edjan zegt:

  En zo gaat het in Nederland ook, op wat kleinere schaal. Een flink deel van de mohammedaanse import krijgt een “status”, het afgewezen deel verdwijnt in de illegaliteit.
  De statushouders krijgen een uitkering en een huis. Die mogen ook hun familie laten nakomen. Daar wordt met geen woord over gerept. Ze komen met het vliegtuig, gaan met bus of taxi naar het gereedstaande huis en dat was het dan. Je hoort er niets over.

  Nederland heeft er in 2015 officieel slechts 80.000 opgenomen, stel dat er daarvan 30.000 een status hebben gekregen, dan komen er minimaal 120.000 na. Zijn er bij elkaar alweer 200.000

  En het CBS (Centraal Bureau voor Superleugens) maar liegen dat er nu zo ongeveer slechts 600.000 mohammedanen in ons land zijn. De mohammedanisering gaat ook in Nederland in het geheim pijlsnel verder. De teller staat nu op vrijwel 1,7 miljoen.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Ik ga ook uit van 2 miljoen. Met mijn ogen / oren is niks mee. Was laatst op een kermis in een grote stad. Zeker 25 % was gekleurd, kopvodden en kinderwagens alom. Zo te zien bijna allemaal aan ’t Infuus! Het nieuwe Nederland! Iedereen die dit faciliteert / toejuicht is een Landverrader!!

   Like

   • Edjan zegt:

    Het begint nu zelfs mensen die 1 jaar gelden vonden dat het wel meeviel, op te vallen. Steeds meer en meer kopvodden.

    Like

 2. fransdewit zegt:

  Merkel als zwarte weduwe lokt ze misschien wel in het Duitse web om ze dan stilletjes allemaal uit te kunnen schakelen. Althans dat hoop ik.

  Like

 3. Jean zegt:

  “Het Trojaanse paard van de gezinshereniging. De “gezinshereniging” is het meest effectieve middel van de islamisering van Duitsland”.
  Maak daar maar rustig “van heel Europa” van en dat door een handvol onbetrouwbare feeksen komende uit Duitsland, Italië, Nederland, Vlaanderen, enz. enz.
  Gelukkig zijn de ogen van de Britten intussen open gegaan, de Fransen hebben nog éénmaal gekozen voor hun ondergang en Duitsland zal dat waarschijnlijk ook nog éénmaal doen, hopelijk is het dan niet te laat om te starten met de grote schoonmaak want het is intussen onleefbaar en zeer onveilig geworden in ONS Europa.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  ’t Is vast allemaal nog niet erg genoeg. De Domme Duitsers staan nog steeds achter ‘Die Hexe’!
  ‘k Heb half-duitse kennissen (kleine stad, Ruhrgebied) en deze doen hier nogal laconiek over. Maar deze mensen zijn in goede doen en hebben zeker geen gebrek. Maar ik schaar ze wel onder de eerder genoemde soort, Dumme Deutscher!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wat een uitermate smerig spel wordt hier gespeeld!
  Wat mij zorgen baart is, dat met het open grenzenbeleid in het Schengen-gebied, ál die nieuwkomers vrijelijk andere Europese landen kunnen binnenkomen. Dus niet alleen Duitsland krijgt te maken met een overweldigend grote groep moslims, maar ook wij zullen het merken dat ons buurland een moslimstaat aan het worden is! Het betekent ook dat jihadisten zich ongemerkt en ongecontroleerd bij ons kunnen nestelen. Immers, een verblijfsvergunning voor Duitsland betekent ook dat deze ‘nieuwe Duitsers’ zich in Nederland vrij mogen bewegen.

  ‘Bedankt’, Frau Merkel! Voor je smerige leugenachtige ‘vluchtelingen’-beleid!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De stasi Merkel; voert gewoon het “Coudenhove-Kalergiplan”, uit. Dat tevens door de roden der EUSSR, als wet word opgelegd, aan Europa. Alleen Hongarije en Tsjechië hebben de moed; om daar NEEN tegen te zeggen.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Mooi gezinnetje die kinvergoeding krijgen en werklozesteun genieten dan moet onze pa helemaal niet meer gaan werken en kan hij rustig verder den haan in’t kiekekot spelen

  Like

 8. Ik werk al twintig jaar, twintig uur per week, als plantsoenmedewerker bij de Sociale Werkplaats en dat wordt al die tijd aangevuld met een UWV uitkering omdat ik lichamelijk en geestelijk een handicap heb. Ik zat zo net onder de 1100 euro per maand. Nou heb ik opslag van 15 euro per maand gehad omdat ik goed werk. Nou hebben ze bij het UWV mijn aanvullende uitkering met 100 euro doen dalen. Dus nou zit ik op zo’n 1000 euro per maand en moet ik iedere week bij de voedselbank langs. Zo werkt het systeem….

  Liked by 1 persoon

 9. ieznogoedh zegt:

  De Duitse media reppen zo min mogelijk over alle weldaden die mislims over Duitsland uitstrooien en, uiteraard, evenmin over gezingshereniging.
  De Duitse media zijn eerst en vooral bezig met, ja nu nog steeds, Donald Trump!
  Trump dit, Trump dat, Trump zus, Trump zo, Melania dit, Ivanka dit en ga zo maar door.
  Want … er zijn helemaal geen problemen in Duitsland waarmee ze zich bezig zouden KUNNEN houden. Nee hoor, alles is geweldig. De belastingpot is boordevol, dus er kunnen nog wel wat mislims bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s