Geert Wilders voor “Breitbart”: Door aanzwellende demografische verandering dreigt de Europese bevolking vervangen te worden

Screenshot_94

(Door: Geert Wilders)

Voor de regerende elites van West-Europa is het beschermen van de rechten van zogenaamde asielzoekers belangrijker dan het beschermen van hun eigen burgers.

Onlangs zagen we daar in Duitsland een schrikbarend voorbeeld van. Een immigrant uit Oeganda verkrachtte een vrouw, maar de Duitse autoriteiten weigerden hem uit te zetten omdat de verkrachter claimde homo te zijn en homoseksuelen worden vervolgd in zijn thuisland.

De elites weigeren ook hun eigen identiteit te verdedigen, waar we in de Nederlandse kranten vandaag ook een voorbeeld van zagen. Een protestantse kerk stelt voor dat de officiële feestdag op pinkstermaandag wordt vervangen door een officiële feestdag op het islamitische Suikerfeest.

PVV nieuwBreitbart

Met dit voorstel wil de Christelijke groep “recht doen aan diversiteit in de religie.” Maar als er één cultuur op aarde is die geen enkele diversiteit in religie toelaat, is het de islam. Kijk maar naar Saoedi-Arabië dat de bouw van geen enkele kerk toelaat. Ik heb deze twee voorbeelden gekozen omdat ze betrekking hebben op de twee belangrijkste problemen waarmee Europa momenteel geconfronteerd wordt: massa-immigratie en de groei van de islam. Als we niet weggevaagd willen worden, onze bevolking niet vervangen willen zien worden en onze cultuur niet vernietigd, is het van vitaal belang dat we krachtig en moedig beginnen onze burgers en onze beschaving te beschermen.

Massa-immigratie is de eerste belangrijke kwestie die we moeten aanpakken. Degenen die denken dat sinds 2015 het ergste achter ons ligt, hebben het fout. De Afrikaanse bevolking zal tegen het eind van de eeuw verviervoudigen van de huidige 1 miljard mensen naar 4 miljard mensen. In de komende 30 jaar zal het aantal Afrikanen groeien met meer dan een miljard mensen. Dat is twee keer de bevolking van de gehele Europese Unie. In feite is Afrika’s huidige jaarlijkse groei van meer dan 30 miljoen mensen per jaar groter dan de bevolking van 22 van de 28 lidstaten van de EU.

De demografische druk wordt enorm groot. Een derde van de Afrikanen wil emigreren, en velen willen naar Europa komen. Vorig jaar kwamen er meer dan 180.000 mensen in gammele boten uit Libië. En dat is nog maar het begin. Volgens EU-commissaris Avramopoulos staan op dit moment 3 miljoen migranten klaar om naar Europa te komen. Hoeveel terroristen, verkrachters, ISIS-sympathisanten en bijstandstrekkers zitten daartussen?

Michael Moller, de directeur van het kantoor van de Verenigde Naties in Genève, waarschuwt dat het migratieproces “gewoon gaat versnellen. Jongeren hebben allemaal een mobiele telefoon en ze kunnen zien wat er gebeurt in andere delen van de wereld, en dat fungeert als een magneet”, zegt hij. Inderdaad kunnen ze op hun telefoons zien dat, terwijl minder dan 3% van de migranten vorig jaar legitieme vluchtelingen waren die oorlogszones ontvluchtten, bijna niemand wordt teruggestuurd. In plaats daarvan worden zij verwelkomd met royale uitkeringen, gesubsidieerde woningen en gratis zorgregelingen!

En dus luidt de noodklok voor Europa. Als West-Europa verder gaat met zijn huidige open-deurbeleid, wordt de bevolking van ons continent gewoon vervangen. De potentiële aankomst van eventueel 1 miljard Afrikanen zal de 700.000 miljoen inheemse Europeanen gewoon domineren. Bovendien zijn veel van de immigranten islamitisch, wat ons bij het tweede grote probleem brengt waarmee we geconfronteerd worden.

Het Pew Forum heeft onlangs aangetoond dat de wereld steeds islamitischer wordt. Tussen vandaag en 2060 groeit het aantal moslims wereldwijd met 70 procent. Dat is ruim twee keer sneller dan christenen, drie keer sneller dan hindoes, en bijna vijf keer sneller dan joden. In 2060 zal de islam bijna net zo veel aanhangers hebben als het christendom. En kort daarna wordt het waarschijnlijk het grootste geloofssysteem op aarde. Als we niets doen wordt de hele wereld een reusachtige islamitische staat. West-Europa zal een van de eerste dominostenen zijn die aan de uitbreiding van de islam ten prooi te valt. In verscheidene Europese landen groeien populaties alleen als gevolg van immigratie. Mohammed is nu al de populairste naam bij pasgeborenen in grote steden in Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, België en elders.

In Nederland zagen we in 2016 de grootste bevolkingsgroei in 15 jaar. Dit was echter geheel door immigratie veroorzaakt. In februari berekende Elsevier Magazine wat de gevolgen van immigratie voor ons land zouden zijn. Stijgende kosten zullen leiden tot de totale ineenstorting van de welvaartsstaat. Als immigratie onbeperkt blijft, zullen we de Nederlandse islamitische bevolking zien groeien van 6% tot 31% tegen 2060! In het geval van een beperkt, maar toch ‘royaal’ immigratiebeleid, zou de islamitische bevolking in Nederland groeien tot ‘slechts’ 19%. Bij voortzetting op het huidige niveau zou het 14% zijn. En zelfs al zou alle immigratie met onmiddellijke ingang worden beperkt, wat betekent dat we nú onze grenzen sluiten, zal het nog steeds verdubbelen tot 12%.

De geschiedenis laat zien dat hoe meer islamitisch een samenleving wordt, hoe gewelddadiger en onverdraaglijk het wordt voor niet-moslims. De islam is geen vredelievende religie, maar een totalitaire ideologie die erop gericht is iedereen aan de islamitische wet te onderwerpen. De grootste bedreiging voor de wereld is niet de opwarming van de aarde, maar de wereldwijde islam. Hoe meer islamitisch ons land wordt, hoe minder veilig het voor ons zal zijn. Niet minder dan twee derde van de moslims in Nederland vindt islamitische regels belangrijker dan onze seculiere democratische wetten. Onderzoek van de Universiteit van Amsterdam laat zien dat 11 procent van de Nederlandse moslims het acceptabel vindt om geweld in de naam van de islam te gebruiken. Dat zijn meer dan 100.000 moslims in Nederland. Twee keer het aantal soldaten in ons Nederlands leger.

Ronald Reagan zei ooit dat het “de belangrijkste taak van de overheid is om de mensen te beschermen.” Peilingen geven aan dat mensen in heel Europa goed weten dat islamitische immigratie een bedreiging voor ons continent vormt. Een aanzienlijke meerderheid in elk van de 28 EU-landen is het daarover eens. Het is een race tegen de klok. Helaas negeren de politieke elites van de meeste Europese landen de wil van de mensen totaal. Zoals bijvoorbeeld de Nederlandse premier Mark Rutte, zijn ze laf en zwak. Dat kunnen we niet accepteren. Ons bestaan staat op het spel. Als we als vrije naties en vrije volkeren willen overleven en voorkomen dat we worden vervangen, moeten we nu handelen.

Bron:
www.pvv.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Geert Wilders

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Geert Wilders, Genocide, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geert Wilders voor “Breitbart”: Door aanzwellende demografische verandering dreigt de Europese bevolking vervangen te worden

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Prima artikel Geert. Ga zo door..

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die moslims zijn toch letterlijk echt niet voor één gat te vangen.

   Je kunt als verkrachter in Duitsland gewoon je gang gaan, want de wetten worden aangepast aan jouw omstandigheden.
   Zo ben je een vrouwenverkrachter.
   Dat is héél erg natuurlijk.
   Maar vrouwen verkrachten mag weer wèl… als je maar homo bent.

   Waarschijnlijk kun je als Gender helemaal niet stuk, kun je ècht alle kanten op.
   Necrofilie ligt dan ook binnen handbereik, want dàt mag van de islam.

   Ik stel voor dat die rechters het Wetboek van Strafrecht zo snel mogelijk inruilen voor de Koran.
   Dat maakt het ’n stuk gemakkelijker.

   Like

 2. Steven zegt:

  Volgens EU-commissaris Avramopoulos staan op dit moment 3 miljoen migranten klaar om naar Europa te komen. Hoeveel bijstandstrekkers zitten daartussen?

  Simpel: 3 MILJOEN uitkeringen en 3 miljoen toeslagen.
  Totaal: 3 Miljoen x 4 = 12 Miljoen na-reizigers

  Na 18 jaar zijn dat 15 MILJOEN UITKERINGEN

  Like

 3. Marian zegt:

  Wat gaat er gebeuren met die parasieten als de poen op is in Europa, zwemmen ze dan weer terug ?

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Het word de hoogste tijd dat we de zogenaamde regerende elites voor volkstribunalen gaan berechten en opsluiten, zij zijn levensgevaarlijk en levensbedreigend.

  Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   @ Koddebeier (3 juni 08.16)
   Deze zogenaamde regerende elites worden nog steeds gesteund door miljoenen domme Nederlanders. Die zullen er zelfs een volgende keer weer op stemmen.
   Als we ons doel willen bereiken, dat wil zeggen Nederland redden voor de Nederlanders, dan zal dat vrijwel zeker niet langs democratische weg kunnen. Daarom is het zaak dat zoveel mogelijk gelijkgezinde Nederlanders zich als persoon maar ook als groepering verenigen tot een massaal front tegen de verraders.
   We zullen ons land moeten ontdoen van deze verraders en het vervolgens terug veroveren op de miljoenen indringers die zijn binnengelaten.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Geliked door 4 people

 5. kampersrene zegt:

  Och ik woon al een tiental jaren in Thailand tussen meer dan 65 miljoen vreemdelingen en dat valt wel mee !

  Like

  • LafSchaap zegt:

   Maar u woont dáár, tussen mensen die bezig zijn met hun leven en hun land. De mensen die wij híer binnen krijgen, echte vluchtelingen daargelaten (3%), zijn in eigen land niet eens meer welkom wegens nutteloosheid. Dan is het thuisland veel meer gebaat met het toesturen van een deel van de uitkering van hen die leven in de diaspora. Beste voorbeeld hiervan is Marokko, maar de Turken zijn een goede tweede.

   Like

 6. LafSchaap zegt:

  Zoals meestal is het gevaar dat van buitenaf komt goed te bestrijden. Daarentegen is het gevaar dat van binnenuit komt heel lastig te bestrijden. En dat is hier het geval. We zouden prima de omstandigheden voor “asielzoekers” zó onprettig kunnen maken dat geen hond hier nog naartoe wil komen: nul uitkering, minstens tien jaar verblijven in een gesloten opvanghuis, tenzij je de terugreis aanvaardt etc. Daarmee houd je het gevaar van buitenshuis wel weg. Het probleem zit binnenshuis: onze bestuurders, die over de rug van de bevolking de goede sameritaan willen uithangen, daarmee hopend op een goede positie in het geopolitieke landschap. En onze rechtsstaat, tig jaar geleden opgericht, oftewel geformuleerd, en zeer dringend aan hervorming toe. Internationale verdragen en onze eigen jurisdictie verhinderen dat.
  Aan de bestuurlijke elite én de rechtsstaat gaat Nederland ten onder.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s