ISLAMITISCHE JIHAD IN LONDEN: IK HEB HET GEHAD

Screenshot_154

(Door: Sam van Rooy)

Sam van Rooy heeft er genoeg van …

 • Ik heb het gehad met de islamitische leer die ons als minderwaardig bestempelt en moslims opdraagt en aanspoort om niet-moslims te bestrijden, te onderwerpen, te doden.
 • Ik heb het gehad met de moslims en niet-moslims die de vrouwen onderdrukkende, discriminerende, intolerante, inhumane, hatelijke, gewelddadige, oorlogszuchtig-jihadistische en totalitaire fundamenten van de islam – die gewoon kunnen worden gevonden in de Koran, ahadith en sharia – blijven ontkennen of relativeren.
 • Ik heb het gehad met de politici en journalisten die ons blijven wijsmaken dat het wel goed zal komen, zolang we maar gewoon voortgaan met ons leven, zolang we ‘verbinden’ en bruggen blijven bouwen.
 • Ik heb het gehad met de politici en journalisten die ons blijven vertellen dat we niet mogen ‘toegeven’ aan oprechte en begrijpelijke emoties zoals angst, frustratie en woede.
 • Ik heb het gehad met de politici en journalisten die ons blijven sommeren dat we niet mogen ‘polariseren’, terwijl ze wanneer het over bijvoorbeeld de katholieke kerk en ‘extreemrechts’ gaat zélf polariseren.
 • Ik heb het gehad met het establishment dat blijft liegen dat het probleem ‘het extremisme’ is omdat de islam vrede is of niets met geweld en terreur te maken heeft.

Lees verder>>>
(h/t M.V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, burgermoed, Censuur, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op ISLAMITISCHE JIHAD IN LONDEN: IK HEB HET GEHAD

 1. JanKlaassen zegt:

  En smerige NSB-wegkijkers en zelfislamiseerders in NL, ook ik heb het gehad met deze smerige ratten en toch weer proberen om de geschifte groene khmer er weer bij te krijgen omdat arrogante pechdrol zo graag zij flikkermaatje erbij wil hebben zodat ze samen dit n0og mooie land helemaal vol kunnen pleuren met kinder verkrachters en moordenaars:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28330782/__Discussie_over_asielakkoorden__.html
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28331189/__Rutte_en_Klaver_bij_informateur__.html

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Uitstekend artikel .

  Ten overvloede:

  Waarom Sam Van Rooy (Vlaams Belang) een leider voor morgen is

  http://newsmonkey.be/article/61174

  Like

 3. Marlies zegt:

  Respect! Magnifiek artikel.

  Like

 4. Marian zegt:

  Ja, dan blijft er weinig voor je over, of emigratie??? Waar naartoe. Het land verandert niet voor jou..

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Sam, ik deel je mening volkomen. Mijn afkeer van de verderfelijke islam en de policor zal ik, zolang ik leef, laten zien en horen. De maatschappelijke veranderingen die islamisering teweeg brengt is vele malen kwalijker en gevaarlijker dan de zgn. klimaatverandering.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Islamitische Jihad.”

  Is er ook nog een niet-islamitische jihad dan?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Anna zegt:

  Een goed artikel wat naadloos beschrijft wat er aan de hand is.
  Een ding echter vergeet de schrijver, dat wij in west Europa inmiddels in ” de grote religieuze oorlog ” met de islam verwikkeld zijn….( dit heeft Mohammed gezegd dat de hele wereld onder de islam zal komen) het begint zo nu en dan al flink met aanslagen ( Berlijn Londen Manchester Brussel Nice enz enz ) deze zullen toenemen en intensiveren. Ik ben bang dat er nog zeer vele zullen volgen….. zoals het artikel beschrijft ; iedere idiote puber kan zijn of haar buurman de kafir lekker gaan pesten dit is de kleine jihad….. en zeker nu met de ramadan dan krijgen ze een grotere ” beloning” van Allah……Deze ” agressie en aanslagen ” trein is vanwege onze ” tolerante ” wetgeving die de islam ook alle ruimte geeft niet meer te stoppen…… onze eigen wetten en humane regels zorgen ervoor dat dit door zal gaan……. wij worden op grond van onze tolerantie overgenomen door de islam……..Dit is EEN GROTE STRIJD TUSSEN HET GOED EN HET KWAAD Dit is een echte religieuze oorlog maar dat wil men hier in west Europa niet inzien want men heeft alle religie overboord gegooid…… het christendom is achterhaald zo zegt men en met deze agressieve religie weet men geen raad…… nee religie is verleden tijd…….denkt men in het westen……zelfbeschikking is het credo…. en daarom zal er ook nooit verzet ontstaan….. want ” men wil zijns broeders hoeder” niet meer zijn…..
  Nog veel van deze artikelen zullen volgen totdat we allemaal 6 keer per dag naar mekka bidden of anders als ” echte onschuldige martelaren” onthoofd zullen zijn….
  Ik een zwartkijker; JA. En nee, want…..Het staat in MIJN BOEK wat haaks staat op de Koran….. het staat in de Bijbel beschreven….. dat dit allemaal zal gaan gebeuren….. een periode van wereldwijde grote verdrukking…….. en we lijken er nu hard naar toe te gaan……. Daar staat nog iets wat mij erg bezighoudt…. eerst de Jood en dan de Griek…..
  Nou de Jood heeft het 70 jaar geleden mee gemaakt totale vernietiging van 6 miljoen mensen, nu zijn de niet Joden de ” Grieken ” aan de beurt….zo lijkt het…… ( Griek is een term als er niet joden christenen wordt bedoeld) ( helaas maakt de islam geen onderscheid tussen christenen en atheïsten of ongelovigen….zoals vele mensen in ons land denken)
  Alle omstandigheden wijzen erop…dat de geschiedenis zich aan het herhalen is…………………….HET WEGKIJKEN VAN DE OVERHEDEN, het tolereren van onwettige dingen. Het goed praten van de meest afschuwelijke dingen de pers die mee heult met de islam de angst cultuur voor tegenspraak…. uitgemaakt worden voor islamofoob….. Enz enz enz… zie het artikel…. Nu is de west Europeaan aan de beurt…..
  Helaas maar het zal er niet beter op worden….

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Het geluid, wordt steeds luider… Ook om mij heen hoor ik steeds mensen die het net als ik ook spuugzat zijn.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Niets aan toe te voegen. Islam ten voeten uit.

  Like

 10. Helena zegt:

  Een fenomenaal stuk van Sam van Rooy chapeau! We hebben er ook genoeg van schoon genoeg….deze waanzin moet gestopt worden daarom: 18 juni Fortress Europe in Enschede.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Tja, heel veel mensen hebben het gehad, maar de meesten zijn te netjes om in opstand te komen.
  Raar hè?
  VVD, CDA, D66, PvdA en GroenLinks maken daar misbruik van.

  Like

 12. Jean zegt:

  In een tijd van 24u kan daar een definitief einde aan gemaakt worden, gewoon “herverkiezingen” eisen en stemmen voor PVV, VB, FN, FPÖ, AfD enz. en 24u later leven we in een Europa met een perspectief, een Europa zonder islamieten want die zwijnerij zal verboden & verdreven worden met een dagelijks vertrek van duizenden per dag richting grote zandbak Afrika. Heerlijk.

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Prima geformuleerd, Mijnheer van Rooy, en 100% mee eens. Het is alleen niets nieuws: Wij allen hebben het daar al járen mee gehad.

  Geliked door 1 persoon

 14. Elisabeth zegt:

  Niets aan toe te voegen, helemaal mee eens, blijft de vraag, wat gaan we eraan doen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s