“Vluchtelingen” wonen in Schloss Aub – Nu krijgen ze een stuk grond om te tuinieren

Screenshot_1

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Veel “asielzoekers” worden in Duitsland vorstelijk ondergebracht, zoals in het Schloss Aub (foto) in het district Würzburg in Beieren. Hoeveel goudparels er in het gemeenschappelijke asielonderkomen in Schloss Aub wonen, blijkt niet uit het artikel van de “Main Post”, maar er werden vast en zeker al foto´s van de smartphone of ansichtkaarten naar huis gestuurd om de nieuwe residentie aan de familieleden te laten zien, die daarna ook direct naar het beloofde land vertrekken. Het toverwoord heet “welkomstcultuur”, bij het welkomstpakket hoort ook de invulling van de vrije tijd, zoals tuinieren. Daarvoor heeft men echter een stuk grond nodig en dat stelt de stad nu gratis ter beschikking.

politikstube

[…] De kring hulpverleners voor het gemeenschappelijke asielonderkomen in Schloss Aub en de cultuurvereniging Ars Musica hebben bij de stad Aub het verzoek ingediend om aan de “asielzoekers” een stuk grond ter beschikking te stellen , dat door de bewoners zelf bewerkt kan worden. In een tuin zouden de bewoners van het asielonderkomen zichzelf bezig kunnen houden en daar in eigen regie iets kweken.

Burgemeester Robert Melber heeft daar voorafgaande aan de vergadering van de gemeenteraad over nagedacht en daarbij gedacht aan een leegstaand gebouw van de stad bij het Luisepoortje, gelegen ten westen van de stadsmuur. Deze tuin ligt al jarenlang braak en is al behoorlijk verwilderd, het gebouw staat ook al jarenlang leeg. Alleen het hek om het grondstuk werd enkele jaren geleden door de stad vernieuwd.

Melber stelde de gemeenteraad voor om het grondstuk gratis aan de vereniging Ars Musica beschikbaar te stellen. De bewoners van het asielonderkomen zouden daar dan bezig kunnen zijn, de verwilderde tuin weer in orde maken en het grondstuk bewerken. Ook zouden ze het gebouw weer kunnen opknappen. De gemeenteraad was het er unaniem over eens om het grondstuk gratis aan Ars Musica ter beschikking te stellen voor een periode van vijf jaar. […]
(Bron: “Main Post”)

Screenshot_2

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Vluchtelingen” wonen in Schloss Aub – Nu krijgen ze een stuk grond om te tuinieren

 1. Taljaard zegt:

  Beter dat dan doelloos op straat hangen en allerlei rottigheid uithalen.
  Vind dit dus nog niet eens zo’n slecht idee, maar heb zo mijn twijfels of die ”trotse” Arabische en Afrikaanse mannen zich wel willen ”verlagen” tot dit ”vrouwenwerk”.
  Want zo wordt tuinieren in hun verrijkende prachtcultuur door hen beschouwd.

  Like

 2. Jan D. zegt:

  Dan is dit Schloss Aub over 5 jaar een ruine.

  Like

 3. renato zegt:

  Geweldig. Hier hebben we ook nog wel een paar leuke stulpjes met een stukje grond om groente te verbouwen en de verzamelde schaapjes via de kinderboerderijen ritueel gulpend te laten leeglopen. Eikenhorst, Drakensteyn, het Catshuis, Paleis Noordeinde. Ruimte zat om fikkie te stoken in de tuinen, wiet te verbouwen (want lucratief), de boel binnen te verbouwen en illegalen te huisvesten. Wapens op te slaan totdat het sein door de opperkalief wordt gegeven om ze uit het vet te halen en te gebruiken tegen de Joden, Christenen, Ongelovigen, Hindoes en humanisten. Ultra links krijgt dan een hersenloos spontaan orgasme.
  Het laten leegbloeden ging na de bestorming van de Bastille te Parijs staccato. Zo intensief, dat het bloed niet meer wegvloeide en tussen de klinkers bleef plakken. Tot er een goot werd gemaakt om het weg te krijgen. De stank van het geronnen bloed was zo hevig dat menig toeschouwer er volledig van over de nek ging. De vliegen vierden hun onvergetelijke bacchanaal. Lees het boek “De beulen van Parijs” van Arnold Saalborn. Het doet verslag van een eerzaam beroep dat van vader op zoon ging. Toen was het Franse volk blijkbaar nog alert genoeg om zich te verweren en schoon schip te maken. Nu is dit volk platgeslagen en vermorzeld. De hoop op een herhaling lijkt te zijn vervlogen. Zeker gezien het feit dat zij zelfs democratisch niet in staat zijn gebleken om zich duidelijk uit te spreken. Tenzij er verkiezingsfraude is gepleegd. De Duitsers zijn volgzaam en lijken nog steeds niet zelfstandig na te kunnen denken. Zij verkwanselen hun geschiedenis, technologie, wetenschap en cultuur in een soort van collectief genetisch overgedragen schuldgevoel en open huis houding. De wereld gaat er steeds gecompliceerder uitzien. Ik probeer het allemaal van afstand te volgen en observeer slechts. Wat een baggerzooi maakt de verschijningsvorm mens er van. We degenereren in hoog tempo. Waar het allemaal toe leidt zal ik waarschijnlijk als ouwe soepkip niet meer meemaken, maar van afstand bekeken is het wel boeiend om te zien hoe deze entiteit aan het tobben is en zich volledig naar de kloet helpt.

  Liked by 5 people

 4. jan meijer zegt:

  ich bau dir ein schloss was ooit een hit, gezongen door onze Heintje. een droom die werkelijkheid is geworden.

  Like

 5. Beschouwer zegt:

  Laat ze dan maar tuinieren die vluchtelingen.

  Er zijn vele vluchtelingen/migranten die best wel wat ervaring hebben met tuinieren

  Laat het maar gebeuren dan

  Like

  • Beschouwer zegt:

   maak die groentetuinen dan beste vluchtelingen ruimte zat om joepiestaanse tuinen te gaan maken
   Maak maar die joepie joepie groente tuinen

   Kom maar op !

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Iedereen weet dat die negers en arabieren er daar ’n hele grote kelerezooi van zullen gaan maken.
    ’n Stuk grond bewerken…?
    Het enige wat ze kunnen is het te bemesten met hun uitwerpselen.
    Meer doen ze niet.
    Te lui en te dom om te helpen donderen.
    Daarom ziet het er ook allemaal zo goor, uit in hun afbraakwijken.
    Ze kunnen werkelijk niks.
    Ze willen ook niks.
    De wijven moeten het werk doen.
    Nou, succes er mee.
    Weer ’n reden voor “gezinshereniging”.
    De vrouwen moeten dan de grond bewerken en zij kunnen dan in de stad burgers beroven, verkrachten en terroriseren…

    Wat ’n dom en crimineel tuig toch die Duitse gemeenteraden…
    Elke gewone simpele Duitse burger kan ze vertellen wat er gaat gebeuren, maar die mogen en/of durven hun bek niet open te doen!

    Like

 6. Steven zegt:

  Dat gaat geen TUIN worden maar straks een hangplek om te ZUIPEN….

  Like

 7. Hendrik zegt:

  Paarlen voor de zwijnen

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Tuinieren ? Onkruit jäten-stoep en openlijke plansoenen zuiveren !
  Bij weigering, niks te vreten en geen dak boven het hoofd ! Einde citaat !

  Like

 9. Marian zegt:

  Nou als zij dit soort foto’s naar huis sturen, kunnen wij zeker rekenen op invasies van parasieten.
  Het lijkt wel of zij in Duitsland stront in hun ogen hebben. Vandaar dat de parasieten graag naar Duitsland willen. Ik hoop alleen wel dat zij ze daar houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s