Zweden: van Abba tot Allah – alleen festivals voor vrouwen

Screenshot_118

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

In het multi multiculturele Zweden, de wereldkampioen gelijkstelling met de unieke feministische regering, zullen festivals in het vervolg sekse-gescheiden plaatsvinden. Na de jongste golf seksuele intimidaties en overvallen tijdens muziekfestivals – volgens politieberichten bijna uitsluitend door jonge mannen met niet-westerse, nauwkeuriger: islamitische, achtergrond gepleegd, wil de linkse feministe Emma Knyckare gelijkgezinde festivals organiseren waarbij toegang voor alle (!) mannen verboden is. En ze heeft van de gemeente Falkenberg al een toezegging gekregen.

PI News (2)

Het “Bråvalla-festival” is een van de grootste in Zweden. Na meerdere seksuele overvallen tijdens het “Bråvalla-muziekfestival” in 2016 werd het voor de komende jaren afgezegd. Daarop had de cabaretière en presentatrice van een radioprogramma Emma Knyckare voorgesteld om het festival helemaal zonder mannen te organiseren. De projectleider van de gemeente Falkenberg, Kristjan Fannar, heeft het idee opgepakt; hij ziet het als tegenactie tegen de seksuele misdaden op veel muziekfestivals. Op dit moment werkt een projectteam met 22 projectmanagers aan een concept voor een dergelijk festival. Daarmee wil men ook graag andere gemeenten enthousiast maken.

Zweden bevordert de seksescheiding

In plaats van te discussiëren over door de politie bewezen misdadigers en deze daarna ook gepast te bestraffen, wordt het leven van de Zweedse meisjes en vrouwen door de geïmporteerde misogyne cultuur van de islam sterk beperkt. Het gewelddadige vrouwen-vijandige gedrag van de aanhangers van de koran wordt genegeerd of zelfs ondersteund, en Zweedse mannen worden gediscrimineerd. Zweden´s feministen bevorderen niet alleen de seksescheiding, ze verzetten zich niet tegen de macho islamaanhangers, ze onderwerpen zich gehoorzaam aan de islamitische on-cultuur – dhimmitude puur.

Waar zijn de Zweedse mannen die optreden tegen de islamitische seksuele misdadigers (meestal onbegeleide “vluchtelingen”) die hun Zweedse vrouwen aanvallen? In ieder geval zouden ze moeten oproepen tot vrouwenvrije festivals, met veel bier en goed eten – overwegend varkensvlees.

Julian Assange zei over Zweden: Zweden is het feministische Saoedi-Arabië.

 Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, establishment, Eurabië, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

33 reacties op Zweden: van Abba tot Allah – alleen festivals voor vrouwen

 1. BertG. zegt:

  Leuk voor al die mannen die gewoon met hun vriendin naar een festival willen gaan, die zijn nu bij voorbaat uitgesloten.
  Je kan ook besluiten om alle niet westerse mannen de toegang te weigeren.
  Lijkt mij vrij logisch wanneer ze keer op keer zich blijven misdragen en de dames blijven lastig vallen.
  Dan is het probleem meteen opgelost.

  Like

 2. Geertrui Schlagwein zegt:

  Fout…..laat de vrouwen erin en dan pas de Zweedse mannen, 1 voor 1

  Like

 3. Geertrui Schlagwein zegt:

  Is koeltoer…..

  Like

 4. Ron zegt:

  De volgende stappen zijn volledige scheiding van mannen en vrouwen bij sportevenementen, dan bij scholen en andere openbare gebouwen afzonderlijke vrouweningangen en gescheiden plekken waar vrouwen en mannen mogen komen. Vervolgens aparte mannenscholen en vrouwenscholen en aparte mannen en vrouwenzwembaden en sportzalen.
  De feministen in Zweden doen het vanwege hun drang mannen te overheersen, moslims wegens hun drang om vrouwen te overheersen. Zo zijn feministen en mossels de perfecte bondgenoten van elkaar. Alleen beseffen de feministen niet dat de mossels hooguit tijdelijk de macht delen. Dat zullen die Zweedse feministen pas ontdekken op het moment dat zij de totale macht zouden willen grijpen en de mossels niet meer nodig hebben. De mossels grijpen dan de macht en voeren de resterende percentages van de sharia in. Pas dan ontdekken de feministen dat niet alleen zij niets meer te vertellen hebben maar alle Zweedse vrouwen niets meer te vertellen hebben.
  De Zweedse feministen worden dus gebruikt als ‘Nuttige Idioten’, alleen beseffen ze dit pas te laat.

  Like

  • icke-svensk zegt:

   Ik lees weleens mee op een Zweeds blog, het is niet te geloven wat je daar leest. De manier van redeneren is vaak zo geschift dat je je afvraagt hoe ze überhaupt zoveel invloed kunnen hebben op die samenleving.

   “Waar zijn de Zweedse mannen die optreden tegen de islamitische seksuele misdadigers (meestal onbegeleide “vluchtelingen”) die hun Zweedse vrouwen aanvallen?”

   Naar mijn idee wordt het progressieve dogma nogal breed gedragen onder de samenleving, met name onder de dames. En als je een kritische noot laat over de massa-immigratie is de kans groot dat ze je diskwalificeren.

   Like

   • nikolaos zegt:

    Excuus, even een edit:
    “De manier van redeneren [van feministen] is vaak zo geschift dat je je afvraagt hoe ze überhaupt zoveel invloed kunnen hebben op die samenleving.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, waar het de vijand betreft wijzen ze principieel naar de verkeerde. Maar daarin staan ze nu eens niet alleen:
   Kijk naar de Trump-hysterie, compleet met Women’s marches.
   Met zúlke sekse-genoten heb je als vrouw geen vijand meer nodig: Van de regen in de drup raak je met ze!

   Like

  • Mirjam zegt:

   Waarom trouwen die feministen in Zweden niet met moslim mannen? Dan heeft Zweden eindelijk waarop Europa zit te hopen: een interne oorlog die hopelijk de hele nieuwe cultuur van Zweden naar de afvalbak doet verdwijnen.

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Spijker op de kop Ron.

   Like

 5. H J zegt:

  Feitelijk is het dan wel te begrijpen dat moslima’s in tenten rondlopen. Misschien zijn ze er wel dolgelukkig in en ook met de scheiding tussen mannen en vrouwen. Zijn ze overdag tenmiste verlost van die geile baardapen die nergens van af kunnen blijven. Als er al boze mannen zijn,
  zij het dan niet wit, dan zijn het die wandelende zaadproppers wel.

  Like

 6. Beschouwer zegt:

  Ik ga daar als man vermomd met een boerka naar toe. Door de politiek correcte Zweden wordt ik toch niet gecheckt. Of ik kan in dat gendeneutrale Zwedene ook als travestiet verkleed gaan en zeggen dat ik in transitie ben of zo. En als ik dan lekker binnen ben met mijn vrienden ook allemaal in boerka en als travestiet dan gaan we die blonde Zweedse hippiedellen gigantisch nemen. Wie gaat er mee ?

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Decadent tot op het bot. Zo ging ook het Romeinse rijk ten onder. Meer valt daar niet over te zeggen.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Apartheid invoeren zoals men dat in Zuid Afrika ooit deed lijkt me geen overbodige luxe. Bewapen de geestelijk volwaardige autochtonen en het probleem is zo opgelost.

  Like

 9. Marian zegt:

  Gaat de goede kant uit met Zweden, wat zullen alle moslima’s hier blij mee zijn.

  Like

 10. tjonge zegt:

  offtopic maar een leuk feitje,
  abba is het beste wat zweden kon overkomen maar wie denkt dat het abba makkelijk gemaakt werd om populair te worden heeft het fout !
  toentertijd was zweden al zo links/activistisch als een achterlijke en abba was in hun ogen zeer fout want commercieel, pop en in engels gezongen… foei, dat kan/kon toch niet !
  .
  maar de zweden hadden pech en abba werd wereldwijd populair, en is het nog steeds.

  Like

  • BertG. zegt:

   Nauwelijks te geloven, bravere muziek is haast niet voor te stellen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ok, ik geef het eerlijk toe, ik heb ook wel eens een LP van ABBA gekocht.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ze moeten dan ook wel haast zo populair geworden zijn om dat het zulke gemakkelijk te volgen muziek was: Zoutelozer moet ik het bijna nóg tegenkomen!
    Dan ècht oneindig veel liever -om het dan bij de groepen te houden- Meatloaf! Ja, èn the Sparks, natuurlijk!
    Ah! “Miss the start, miss the end…..”

    Like

   • BertG. zegt:

    Meatloaf vond ik juist gaaf.
    en helemaal zoutloos was ABBA nou ook weer niet, de composities waren schitterend, waar over nagedacht was qua opbouw en invulling.
    De teksten waren wellicht wat zoet, maar dat hou je toch met liedjes.

    Like

   • H J zegt:

    Meen je dat nou echt Theresa? Ik weet niet hoe jong dat je bent, maar in die tijd was het wel degelijk gave muziek. Ja, ik weet wel, niet voor iedereen natuurlijk. De composities waren enorm goed. Over smaak valt niet te twisten. Ik heb/had de eerste LP van Meatloaf en ja, de bal gehakt maakte een hoop herrie. One hit wonder.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik ben 62, al voel ik me niet zo. (Zegt ook weinig, tegenwoordig.)
    En mijn vader, die eigenlijk een oer-conservatief was, maar ergens -waar hij het ook vandaan haalde- wèl muzikaal gevoel had, erkende ooit van de muziek van Meatloaf, dat het “verdraaid goed in elkaar zat.” De teksten van de Sparks vond hij “nergens op slaan”, (sloegen ze ook niet) maar de composities vond hij weer wèl goed. “Miss the Start….” vond hij net zo mooi als ik.
    Tóch had hij 1914 als bouwjaar, zogezegd.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Toegegeven, mijn vader speelde alle ABBA cassettes destijds toen ik een kind was en ik was er weg van ! (3 tot 6 jaar, zoiets)

    Like

   • tjonge zegt:

    @bertg, moet je daar zo “schuchter” over doen dat je wel eens een lp van abba hebt gekocht, snap het probleem niet ? ik ben nog steeds gek op abba, was het toen al en nu nog steeds.
    en wat betreft de compositie van abba heb je helemaal gelijk, muziek-technies was abba zijn tijd ver vooruit, ze hadden een “sound” waar menig andere band geen grip op kon krijgen en wisten niet hoe ze dat flikten.
    bleek dat ze die zelfde gitaar, zang partijen werden overgedubd maar dan een pitch (toonhoogte) lager of hoger, dat werd samengevoegd.
    zo kreeg je moeiteloos het idee of een 20 koppige band stond te spelen terwijl het maar 5 of 6 partijen (zang inc instrumenten) waren.

    Like

   • BertG. zegt:

    Tjonge, natuurlijk geneer ik mijzelf daar niet voor, was een beetje grappig bedoeld.

    Ik heb zelfs nog wel LP’s van John Woodhouse gekocht, omdat ik met accordeon les bezig was. Of piano muziek.
    Alles waar op dat moment mijn interesse naar uit gaat, koop ik muziek van.
    Maakt mij echt nooit wat uit wat een ander daar van vind.

    Like

  • H J zegt:

   Wist ik niet. Wat een zootje

   Like

 11. Renske zegt:

  Nou nog 10 jaar en de seksen zijn op allerlei gebied gescheiden in Zweden. Precies zoals gebruikelijk in islamitsche landen. Gaat hier ook naar toe, ondanks de afleidingtaktiek van genderneutrale toiletten en verder al het geneuzel over gendeneutraal. Er worden over allerlei problemen gepraat en er worden problemen geschept, maar het werkelijk probleem blijft onbespreekbaar.

  Like

 12. Renske zegt:

  word bedoel ik

  Like

 13. Ron zegt:

  Door die tering asielparasieten kan ik dalijk niet eens meer met me eigen vriendin naar een festival.

  Like

 14. Luchtpint zegt:

  Schlampen-festival

  Like

 15. Rapunzel zegt:

  Helemaal zonder mannen organiseren?
  Ben benieuwd wie dan de podia opbouw gaat doen, wie er met de geluidsinstallatie en instrumenten gaat sjouwen. Denk niet dat die feministische paddenvrouwtjes de kracht of het benul hebben hoe een feesttent neer te zetten. Die met spinnenweb verstopte mutsen lopen altijd te ouwehoeren over mannen tot er eens klotewerk te doen is.
  De Zweedse mannen zijn helaas al chemisch gecastreerd door die putlucht die feministen om zich heen dragen. Anders zouden ze misschien eens op het idee komen om niet mee te werken aan hun eigen discriminatie.

  Like

 16. Jan zegt:

  Zweden geeft Iraans christelijke vrouw die uitzetting vreest te kennen dat het haar eigen schuld is dat zij vervolgd zal worden, had zij maar geen christen moeten worden.


  http://tundratabloids.com/2017/08/anti-christian-swedish-government-to-send-iranian-former-muslim-back-to-iran-and-her-death/

  Like

 17. Pingback: Zweden wil verkrachtingen bestrijden – in Somalië | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s