De bewoners van Malta komen te hulp om de C-Star van “Defend-Europe” te bevoorraden

 

(Door: “damiendesouche” – Vertaling: “delamontagne”)

Het schip wordt nog altijd door de Maltese regering geweerd.

Al sinds een aantal dagen wordt de bemanning van de C-Star, die haar “missie”heeft beëindigd,door de regering van Malta tegengehouden. Dit is volstrekt illegaal tegen Europese burgers. Ze houdt ook de bevoorrading tegen.

Gisteren hebben Maltezers het embargo van hun regering geschonden en water en levensmiddelen naar de bemanning gebracht. Wij bedanken de Maltese patriotten die deze goederen hebben verzameld en het risico hebben genomen naar ons toe te komen voor hulp.

Deze moedige actie laat zien dat de solidariteit tussen patriotten en de moed  sterker zijn dan de macht van het geld en de leugens van de media. De illegale en onmenselijke handelingen van Maltese politici, die niet alleen deze Europeanen verbieden om terug naar huis te keren, maar zelfs een bemanning van zestien mensen willen verhinderen te tanken, roepen internationale verontwaardiging op. Wij nodigen alle Maltese patriotten uit om hun ontevredenheid te tonen met de beslissingen van hun politici en het voorbeeld van degenen die ons hebben geholpen te volgen!

We gingen voor anker bij Hurd Bank, een paar kilometer ten westen van La Valetta. Of u ons water en eten wilt brengen, of gewoon hallo zeggen, wij zullen u van harte welkom heten.

Bronnen:
www.fdesouche.com

https://www.facebook.com/DefendEuropeID/

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, burgermoed, Identitaire Beweging, Links fascisme, Malta, NGO´s, Patriottisme, Rotzakken, Verzet. Bookmark de permalink .

17 reacties op De bewoners van Malta komen te hulp om de C-Star van “Defend-Europe” te bevoorraden

 1. herman derks zegt:

  in al de landen van Europa moeten de patriotten opstaan. wat ik allemaal lees daar word ik niet goed van. wat een ellende allemaal. EN DAT KOMT ALLEMAAL DOOR DAT LINKSE BELEID DIE ALLES NAAR DE KLOTE HELPT. WORD TIJD VOOR EEN RECHTSE BELEID IN HEEL EUROPA EN WEGVAGEN DAT HELE LINKSE GESPUIS.

  Geliked door 1 persoon

 2. fransdewit zegt:

  Eigen Europese mensen hulp weigeren!? Mag dat? Volgens mij is zo’n land toch flink aan te klagen. Fijn dat er mensen van Malta jullie geholpen hebben. Wat een aanfluiting voor dat land zeg.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk, maar ik hoop het, dat de organisatie “Defend-Europe” te zijner tijd de overheid van Malta voor het internationaal gerechtshof brengt.
   Maar ja,ook daar is veel geld mee gemoeid.

   Like

 3. het laat weer de welvaartschade door ondemocratisch EU-beleid zien

  Geliked door 1 persoon

 4. Ekster zegt:

  Wat een krankzinnige toestand. Degenen die Europa willen redden van de ondergang worden tegengewerkt door verrotte politici. Zo typerend, zo angstaanjagend. Maar het is een geluk dat er ook op Malta nog mensen met gezond verstand rondlopen.

  Like

 5. Marian zegt:

  Gelukkig zijn er nog mensen die helder kunnen denken.

  Like

 6. Renske zegt:

  Hier zie je de enorme kloof tussen politici en het volk. Ik acht het volk, die dit gedaan heeft, vele malen hoger dan de gevestigde orde van politici. Die enorme kloof komt vroeg of laat tot een enorme uitbarsting.

  Like

 7. abouneenee zegt:

  Overal waar je ziet dat de acties van burgers botsen met de verenigd Europa-Ideologie, zal je dergelijke mensenrechtenschendingen aantreffen. Mensenrechten zijn alleen bedacht voor moordenaars en verkrachters.

  Like

 8. Mary zegt:

  Heel goed dat de bevolking aldaar laat zien niet achter hun regering te staan, dat zouden meer Europeanen moeten doen, oftewel wij hebben lak aan jullie smerige politiek.

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  De jongens en meisjes van Defend-Europe zijn goed bezig.
  De echte Maltezers geven ze nu steun.
  Goed zo!

  Like

 10. Cynicus zegt:

  Prachtig deze goede mensen die komen helpen.

  Like

 11. Hannah zegt:

  Geweldig!

  Like

 12. Benesha zegt:

  Mooi, maar jammer genoeg is 80% van de bevolking reeds verloren, gehersenspoeld door de systeemmedia. Gehersenspoeld tot zelfvernietiging.

  Like

 13. Peter zegt:

  Goede actie van de bevolking !
  De mannen en vrouwen verdienen lof en respect om onze grenzen te bewaken, iets dat Frontex heeft verzuimd. Aan de ILLEGALE toestroom naar Europa wordt een flinke klap toegebracht waarvoor hulde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s