Geen moslims naar Polen: “Natuurlijke basis voor terroristen”

Screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

Polen ziet zichzelf er na de jongste islamitische aanslagen in Europa in bevestigd geen islamitische “vluchtelingen” het land binnen te laten. Dat bevestigde nu Pawel Soloch, het hoofd van het Poolse Nationale Veiligheidsbureau.

Duits - Zuerst

Volgens een bericht van het Russische persbureau RIA Novosti verklaarde Soloch letterlijk: “Wij overtuigen ons aan het voorbeeld van de jongste terreuraanslagen, dat daar waar grote hoeveelheden moslims wonen, die zeer slecht geïntegreerd zijn – en in Catalonië wonen ongeveer een half miljoen moslims -, er een natuurlijke basis voor terroristen bestaat”.

Polen weigert al twee jaar lang hardnekkig akkoord te gaan met de gezamenlijke “vluchtelingen”- en herverdelingspolitiek van de EU, volgens welke ieder EU-land bepaalde quota aan “vluchtelingen” moet opnemen. Volgens deze regeling is de EU van plan om binnen twee jaar in 23 van de 28 landen van de EU om, bovenop de daarvoor al overeengekomen 40.000 “asielzoekers”, nog eens 120.000 “vluchtelingen”, die zich in de EU bevinden, te verhuizen. Polen, maar ook Hongarije en de Tsjechische Republiek wijzen deze plannen strikt af. De Europese Commissie was daarom eind juli een procedure wegens verdragsschending tegen de drie EU-landen begonnen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, dictatuur, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, meningsdictatuur, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

48 reacties op Geen moslims naar Polen: “Natuurlijke basis voor terroristen”

 1. Sabeltant zegt:

  Moslims = islam = terreuraanslagen.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  20 jaar geleden nooit gedacht dat ik dit zou gaan opschrijven maar:
  Tering, wat hebben die Oost-blokkers een enorme dosis gezond verstand!

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Het is niet zo zeer om gezond verstand, want iedereen die interesse heeft weet wat de islam betekent.
   Het gaat om karakter.
   Niet buigen voor een zooitje rapaille dat zichzelf in het zadel heeft gehesen.
   Geen geld en/of persoonlijke invloed-macht willen van die vervloekte EU.
   Voorbeeld: Rutte is duidelijk omgekocht.
   Hij vindt dat: “Zijn gezond verstand gebruiken…”
   Zo veel politici van andere EU-landen.
   Snap je?

   Niks meer of minder.

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    Het probleem is de desinteresse van de EU-burger Paul.
    Europa laat zich al 50 jaar in het islamitische pak naaien.
    No more, no less.

    Like

 3. Benesha zegt:

  Was vorige week in Polen. Een verademing. De straten zoals in België in de jaren zeventig of tachtig. Geen getinte hangmatzoekers, geen verkrachtingen, geen hoofddoeken, geen starende jonge mannen…ik krijg steeds meer zin om naar het Oostblok te verhuizen later…Rusland kan ook, want daar idem dito.

  Geliked door 4 people

  • Renske zegt:

   Valt jou dus ook al op dat ze naar je staren. Ik verbeeld het me niet. Misschien let ik er meer op dan voorheen en deden ze het al eerder. Voelt niet goed de manier waarop ze je aankijken.

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Ha, ik was in Litauen. Zegge en schrijve twee kopvodden gezien.
   En veel vrolijke, zich overduidelijk veilig voelende Litause meisjes, die graag in rok of korte short met T-shirtje lopen zonder iemand daar vervelend over doet.
   Ook in de nacht gaan die meisjes alleen over straat zonder dat ze worden lastig gevallen door allerlei mislimische verkrachters.
   Ten oosten van het Duitsland van Reichskanzler merkel weten ze goed hoe ze hun bevolking moeten beschermen tegen amateur-gynaecologen.

   Like

 4. OphEUffen zegt:

  Okrzyki z Polską!

  Geliked door 2 people

 5. F. ter Weele zegt:

  Z0 hoort het , diep respectvvoor de Poolse beslissing , moslims uit Arabische landen zullen zich NOOIT integreren dat zie je in heel Europa , ze zorgen alleen voor dood en verderf

  Geliked door 2 people

 6. Ron zegt:

  Even verder genieten van verstandige en moedige Polen.

  Antifa Protests Don’t Work In Poland

  How Polish TV Covers Islamic Attacks And Immigration In Europe

  Polish woman OBLITORATES reporter on ISLAM

  Poland to Muslims: “Here, Jesus is our KING..so get out!’ – Poles denounce Globalist Leftist media

  Polish girl speaks out against Muslim migrants – Poles support Mr. Trump’s Immigration Policy

  Geliked door 1 persoon

 7. sabine zegt:

  Ik was ook in Polen wat een verademing !! geen vieze hoofddoeken , mannen die naar vrouwen lopen te sissen, Verkrachtingen op festivals , gewoon de pure eerlijke bevolking ! Hulde aan de Polen . Misschien dat ik er ooit ook ga wonen als heel Nederland vertieft is en je niet eens meer als vrouw veilig over straat kan lopen in dit achterlijke land !!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob Fleumer zegt:

  De EU is een gevaar voor Europa in het kwadraat!

  Geliked door 1 persoon

 9. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Ik wil in deze de aandacht vestigen op de rol van ons koningshuis in vergelijk met het volksminnende standpunt van Polen.

  Om de teloorgang van Europa en Nederland in het bijzonder te begrijpen hoef je eigenlijk alleen maar het twitteraccount van Willem de Vierde na te lezen. De uitgaande tweets, de reacties op die tweets en de reacties daar weer op. Met een behoorlijke arrogantie wordt iedereen belachelijk gemaakt die iets negatiefs over de Islam of immigranten zegt, worden bezorgde burgers als angsthazen of angstzaaiers weggezet en wordt islam-onwelgevallig nieuws in twijfel getrokken.
  De melding over de islam kleuterindoctrinatie in België wordt op dit twitteraccount in twijfel getrokken en belachelijk gemaakt. Het is nieuws wat eenvoudig niet waar mag zijn.
  Op persoonlijk vlak worden Wilders, Baudet, Trump, Joost Niemoller, Annabel, Bart Schut en nog veel meer realisten constant vanuit een zelf aangemeten eenzame hoogte aangevallen.
  Zorgwekkend zijn de felheid en de hautaine toon waarmee dit gebeurt.
  Volksvertegenwoordigers Wilders en Baudet worden gebrandmerkt met “bruin steunt bruin” Trump wordt een clown genoemd, Bart Schut wordt richting xenofoob gelabeld.
  Tegelijk wordt qua koningrijksrelaties wel zoet brood gebakkeb met regimes als Saoedi Arabie. Waar mensen onderdrukt worden, vrouwen niets waard zijn en vanwaar het geld lustig tegen de terreurdijken klotst.
  Ik bedoel, als je tegen Trump bent omdat deze xenofoob zou zijn, zou je al helemaal niets met het Huis van SA moeten willen.
  Arabieren zijn fobisch naar vrouwen en verder alles wat modern is, wat ontwikkeld is, en wat niet Moslim is.
  Staatsinrichting vermeldt dat de koning een samenbindende rol moet vervullen.
  Ziet u het?
  De president van de grootmacht beledigen die ons uit de tweede wereldoorlog haalde?
  Op nationaal vlak volksvertegenwoordigers en hun volgers onder vuur nemen en daarmee een steeds grotere groep burgers als fobisch, verward en dom wegzetten?
  Als Wilders iets onwelgevalligs doet staat de Nederlandse pers op zijn kop.
  Want internationale reputatieschade.
  Nu hoor je ze niet terwijl ons staatshoofd los gaat op nota bene de president van de USA.
  Ik lees net dat er richting Trump getwitterd werd, “Dear mister @realDonaldTrump, just do it. Nobody will see you sneaking out.
  Do it! #Eclipse ⚫️”
  Met alle respect, maar dit kan je toch geen volwassen taal meer noemen? Laat staan diplomatiek. Op een Twitteraccount. Van een vijftiger. Ons staatshoofd. Tegen de president van de grootste wereldmacht. Zijn dit nu onze koningrijksrelaties? Op dit niveau? Worden we hier nu echt beter van?
  De Tweede Kamer zou dit staatshoofd moeten manen de uitspraken wat te matigen. Ook op zg persoonlijke titel. En de samenbindende rol te vervullen voor alle burgers in dit land. En niet alleen voor dat deel waar dit staatshoofd het mee eens is.
  Onbegrijpelijk dat hier geen kamervragen over gesteld worden, als signaal.
  Dwingen te matigen kan de Tweede Kamer overigens niet, daarvoor heeft een koning nog te veel macht en invloed.
  Over de invloed, inplaats dat die wordt aangewend om ons land te behoeden voor de vernietiging door het EU beleid, worden de realisten ermee aangevallen die de boodschap brengen.
  Het Huis Oranje kost ons een vermogen, het minste wat we mogen verwachten is dat daar niet nog meer schade bijkomt en dat het volk wat de kosten draagt voor des konings riante leven gerespecteerd en beschermd wordt.
  Ik denk dat onze koning als mens een aardige vent is en een goede vader voor zijn kinderen. Ik haat hem niet. Hij zal een goed hart hebben maar is mijns inziens ernstig misleid.
  Helaas is daarom zijn energie en de macht die hij nog steeds heeft niet zichtbaar waar het gaat om te staan voor het gehele volk en vaderland.
  Als je het over gemiste kansen hebt. Dit is een grote. Om hopeloos van te worden.

  Oordeel zelf,

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bezorgde Burgert etc.
   Dank voor je verhaal.
   In het einde van je story ga je goed in de fout door “te denken dat Alexander ’n goeie vent is…”
   Hoe kun je het denken?
   Ben je dan zo lomp of dom, of is het totaal misplaatste “eerbied voor de majesteit.”?
   De majesteit!
   En dan zo’n lul!
   Geen enkele reden om “hopeloos van te worden”
   Dit soort bedriegers en profiteurs hoort allang niet meer thuis in Nederland.
   Laat de criminele flapdrol aub met z’n hele domme familie naar Argentinië verhuizen.
   Daar hoort hij thuis.
   Tussen de nazi-vrienden van z’n vader!

   Like

 10. delamontagne zegt:

  DIT ZAL OOK WEL NIET IN POLEN VOORKOMEN; “Kunstenaars” uit Dresden kleden een beeld, voorstellende een naakte vrouw” aan.
  ////
  Uit /Respect voor de Moslim Vrouwen [ ! ! ]

  Een tweetal achterlijke, criminele, zich kunstenaars noemende Duitsers hebben een standbeeld bij een fontein in Dresden bedekt met een burka.
  Ze deden dit om hun respect te tonen voor de cultuur van de indringers die uit landen komen met ANDERE zeden. !

  http://www.journalistenwatch.com/2017/08/20/nackte-brunnenfigur-wegen-neuen-mitbuergerinnen-verschleiert/

  Like

 11. Renske zegt:

  Gezond verstand van de Polen. Bovenstaand stukje zou eigenlijk naar de vier Daltons in Den Haag gezonden moeten worden. Of ze er wat mee doen? Tis toch weer even een tik. Ik houd niet van de islamitische cultuur. Het lijkt mij teveel op de cultuur van de vroege Middeleeuwen: alles mag als niemand het ziet. En ik heb een bloedhekel aan stiekem gedrag.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Bron: Roderick Veelo, RTL Z

  Jihadisten zullen Europa slopen

  “Je kunt ISIS militair verslaan, maar daarmee heb je de overwinning nog niet binnen. Dat komt omdat ISIS geen clubje terroristen is, maar een ideologie.” Aan het woord is Karam, een heavy metal-muzikant uit Mosul. Hij kan het weten. Zijn stad is sinds afgelopen week weer helemaal in handen van het Irakese leger. Islamitische Staat verliest snel terrein in Irak en Syrië en dat is goed, maar Karam maakt zich geen illusies.

  Per toeval stuitte ik afgelopen week op een waardevol gesprek tussen twee Irakese mannen. Jongens zijn het soms. Vrienden in elk geval. Hashim uit Bagdad en Karam uit Mosul. De mannen zijn opgegroeid in het land waar de afgelopen twintig jaar alles verkeerd ging. In een regio waar nog altijd alles verkeerd gaat. En al lang niet meer zonder gevolgen voor ons.

  Hashim en Karam spreken elkaar een uur online. De conversatie is van grote waarde, omdat de mannen hun ervaring en kennis met ons delen over het wezen van de terreurorganisaties in het Midden-Oosten en die nog lang ook hier hun sporen kunnen achterlaten.

  Voor ISIS op 10 juni 2014 Mosul in handen krijgt, ontvlucht Karam de stad een aantal maal. Pogroms tegen de christelijke minderheid zorgen regelmatig voor paniek. Als vrienden bellen dat het weer rustig is, keren de families weer terug naar hun huizen.

  Mosul wordt in de periode voor ISIS elke dag geteisterd door bomaanslagen van een organisatie met dezelfde ideologie, Al-Qaida. Tussen de aanslagen door slepen mensen en auto’s zich van checkpoint naar checkpoint.

  Het eerste wat ISIS deed toen ze de stad in handen hadden, was het opruimen van de wegversperringen. “Het nieuwe bewind had zo z’n voordelen en de eerste maanden vielen voor iedereen mee”, vertelt Karam.

  Wat hij zag gebeuren was dat kennissen en buren opeens durfden uit te komen voor hun ideaal. Op straat en op social media. Het ideaal van een islamitische staat waarin de dienst werd uitgemaakt door één oude strikte variant van de islam. Dat waren geen vechtersbazen of mannen met een gebrek aan maatschappelijke kansen, maar gewone burgers, middenstanders, leraren en artsen. Idealisten.

  Na die eerste maanden werd het snel slechter voor iedereen met het ‘verkeerde’ geloof of etnische achtergrond. Ze werden aangemerkt als vijanden van het ideaal. Kerken, tempels en graven moesten worden vernietigd. Vrouwen mochten alleen volledig gesluierd en met begeleiding over straat. Ook Karam werd aangesproken op zijn metal-haardracht en kleding.

  Op het huis van zijn familie verscheen een grote ‘N’. Als teken dat er volgers woonden van de ‘profeet van Nazareth’, Jezus dus. Op een vrijdag kregen alle minderheden de keuze voorgelegd: bekering of vertrekken. Iedereen die de volgende dag geen keuze gemaakt had, werd geëxecuteerd.

  Karam ontvluchtte Mosul en kwam terecht in Koerdisch gebied. Hij kwam naar Europa en zag het ongemak met immigranten en het felle debat over vluchtelingen. Hij wist dat er jihadisten vanuit het Midden-Oosten met de vluchtelingen mee naar Europa reisden en zich aansloten bij radicale moslims die hier al jaren woonden.

  Hij zag de weigering bij politici die mogelijkheid toe te geven en de groeiende kloof tussen de politieke leiders en bezorgde burgers. In München raakte hij verzeild in een demonstratie van Pegida. Een vrouw vloog hem om z’n nek, toen hij – ‘man uit het Midden-Oosten’ – haar gelijk gaf.

  Het gesprek tussen Hashim en Karam eindigt met een waarschuwing. Karam: “ISIS is de ideologie van alle terreurgroepen. Als Europa niet veel strenger gaat controleren wie wordt toegelaten en wie niet, voorzie ik nog veel grotere problemen over tien jaar. Jihadisten zullen blijven komen. Zij nemen hun ideologie met zich mee en zullen hun best doen die te verspreiden onder vredige moslims die er al zijn. Dat zal leiden tot meer terreurgroepen en meer aanslagen. Dan zal Europa geen veilige plek meer zijn.”

  De politieke leiders in Europa hebben de opdracht ons zo’n toekomst te besparen. Uit de conversatie tussen deze twee metalheads blijkt dat er geen tijd te verliezen is.

  Geliked door 1 persoon

 13. Trucker zegt:

  Het is duidelijk te zien dat gesloten grenzen de islam(ieten) terroristen stopt.
  De oud Oostblok staten die de retoriek van europa HQ brussel dictators naast zich leggen zijn daar het beste bewijs van, neem bijvoorbeeld Japan die zo goed als geen islamieten in hun natie toelaten en daar hebben ze geen alah akbar roepende slachters die hun gang kunnen gaan.
  Het is zeer gemakkelijk enkele honderden individuen te controleren dan vele honderdduizenden zoals in het (voormalige) Avondland.
  Hier is het zo dat de tere zieltjes de maat bepalen en dat is tot hiertoe fluwelen handschoenen voor islamieten die hier sympathie koesteren voor aanslagplegers, de aanpak van teruggekeerde islamitische slachters is nog erger, er wordt voorgesteld om hun te “deradicaliseren” net of het om stoute kinderen gaan die klasgenootjes pesten dus we gaan hun heropvoeden…
  Vandaag was er op de website deredactiebe van de openbare omroep BRT de “expert” (jawel) antisemiet Rudi arafatsjaaltje Vrankx : die wordt nu “conflictjournalist” genoemd (terwijl het gewoon een ambtenaar-journalist is die trots is dat hij palestijnse vrienden heeft) aan het woord.
  De antisemiet is heel leep in het verweven van extreem recht en jihadisme in één zin, de rat slaagt er in om Defend Europe extreem rechts te heten, naast de talloze leugens en (subtiel) suggestief gekwaak in zijn proza.
  Ik zal de link bijvoegen maar lezen op eigen risico want teiltje is nodig als braakneigiingen opkomen) https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/08/17/waarom-we-nood-hebben-aan-een-exit/
  niks nieuws onder de zon de openbare omroep BRT heet de uitstekende blog Breibart ook extreem rechts.
  In feite alles wat tegen de islamieten invasie ingaat is in de ogen van de mainstream media extreem rechts.

  Like

 14. ReneKampers zegt:

  Naamverandering op komst ? Inplaats van de verenigde staten van Europa……..
  De verenigde Moslim staten van Arabie

  Like

 15. fleckie zegt:

  Toen landen zich …’aansloten’ ..bij ..DE..EU,,, was er toen tevens de verplichting bij ingesloten? , of bestonden er de voorwaarden dat ze volk, van landen die NIET bij de EU ..’hoorden’, …moesten ‘ opnemen’? In geval van z.g.nood?……(wel of niet zonder reden?)

  Like

  • fleckie zegt:

   Vervolg: dus dan moeten de ( gast)- arbeiders die uit nood? In west- Europese landen hun werk verrichten: door het toelaten van economische’vluchtelingen’ MEDE ‘opdraaien’ voor het onderhoud van die…ONGENODE,MOSLEM- gasten?

   Like

 16. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2017/08/22/hongaarse-minister-grenzen-kinderen-kleinkinderen/

  Hongaarse minister: ‘We beschermen grenzen voor kinderen en kleinkinderen’
  ‘Alleen ons Christelijk geloof brengt ons verder’
  22-08-2017, 12:29 Tags: grenzen, Hongarije, István Simicskó

  “Niets kan de waarde van ons vaderland vervangen”, zo zei de Hongaarse minister van defensie, István Simicskó, dit weekend bij een ceremonie voor nieuwe officieren. Op de feestdag van St. Stefanus, dat de stichting van de Hongaarse Staat herdenkt, prees hij het Hongaarse leger en trok hij van leer tegen immigratie.

  “Om Hongarije te bewaren voor onze kinderen en kleinkinderen, en hier te leven als Hongaren moeten we onze grenzen beschermen”, zo sprak Simicskó volgens een officieel communiqué. Volgens hem moet er opgetreden worden tegen “gevaren zoals massamigratie en terrorisme”.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘NOTFALLS MIT DER PEITSCHE’……( der SPEGEL 25/1992). BEi einer Nachwahl in ..SUDOSTUNGARN verlor ..Aussenwirtschafsminister ..Bela Kadar gegen eine bislang unbekannte Liberale. Den Socialstenfuhrer Gyula Horn halten 55% des Volkes fur den geeigneteren Regieringschef– den bescloss ..die..Budapester ..Rechtsregierung , etwas gegen die ihrer Meinung nach Schuldigen an ihrem Niedergang zu…unternehmen…die Journalisten. ………..Ministerpradident Jozef Antall feuerte unter .ruckgriff auf ein KP-Gesetz von 1974 die beiden von .ihm eingesetzten Chefs des Staatlichen..Rundfunks und Fernsehen ,die sich einer Gleichschaltung widersetzen. ……….Als der liberale Staatsprasident Arpad Gonz dem Doppel- Hinauswurf seine Unterschrift verweigerte ,weil dieser die Pressefreiheit und ” die demokratische Ordnung” gefahrde,rief die Regierung das Verfassungsgericht an………..Die Juristen erklarte das Dekret von 1974 vergangene Woche ..fur..verfassunswidrich .Sie ruffelten..Regierung und Palament, weil ..die..es..versaumt..hatten, ..ein..demokratisches Mediengesetz..zu..verabschieden. Dies habe bis zum 30 November zu geschehen. ……….President Goncz fuhlte sich durch den Richterspruch bestatigt–Unabhangigkeit der Informationen von Staat,Regierung und Parteien sei Garant der Pressefreiheit. Uber deren Zukunft in UNGARN hatte sich schon das iIngernationale Presseinstitut Bei seiner Tagung Ende Mai in BUDAPEST besorgt gezeicht. …Als Medienfeindliche Massnahmen,die ” dem Ansehen UNGARNS schaden”(IPIIrektor Peter Galliner) ,wurden unter anderem genannt,schwarze Listen mit den Namen ..kritischer..Journalisten: Grundung ..eines..regierungsvrommen Journalistenverbands, fur den Pressefreiheit”Presseanstand” bedeutet ; Ablosung ..des..Post – Generaldirektors,weil der nicht fur bevorzugte Verbreitung tegierungtreuer ..Blatter sorgte. Aber auch ERPRESSUNG staatlicher Banken zu Miliardensubventionen ..fur..machtkonforme Medien , GRATISHERAUSGABE von PROPAGANDABROSCHUREN sowie Ausfalle. gegen unabhangige Berichterstattung von der Art des REGIERUNGSIDEOLOGEN..Istvan Csurka– Originalton :” Der Dreck Muss vom Bildschirm entfernt .<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

  • ReneKampers zegt:

   ‘Alleen ons Christelijk geloof brengt ons verder .Inderdaad De Islambroeders brengen hun blijde boodschap met mensen te vermoorden Geef mij dan maar de blijde boodschap van de Christenen

   Like

   • Harry zegt:

    “De blije boodschap van de christenen” ???
    Hier in de bible belt stikt het van de lui met een stoornis vanwege de hel en verdoemenispreken van de dominees .
    Ik ken er een behoorlijk aantal die daar een tic van over gehouden hebben .
    Moet je die kuddes op zondag eens naar de kerk zien marcheren !
    Niks blij , doodgraverssmoelen !

    Die “blije” boodschap dragen ze alleen uit met hun kop een halve meter diep in het zand gestoken .
    Daar versta je dus geen letter van !

    Like

   • Ron zegt:

    @Harry
    Daar heb je dan meteen de extreme variant te pakken die overigens geen mens (fysiek) kwaad doet, dat in tegenstelling met het mosselgeloof.
    Marcheer je overigens liever naar een moskee als je tussen die twee opties van marcheren mocht kiezen?

    Like

   • BertG. zegt:

    Ron, waarom moet iemand nou altijd een keuze maken.
    Dat ze geen mens kwaad doen, wil nog niet zeggen dat ze niet ook stront vervelend zijn.
    Als ze mochten kiezen, dan hadden ze je met plezier je hersens ingeslagen, omdat ze jou niet eens zien als volwaardig mens.
    Wat dat betreft is er weinig verschil hoe ze tegen jou aan kijken t.o.v. mossels.

    Like

 17. Thomasson zegt:

  Wat heb ik toch respect voor Polen! Maar ook voor de andere V4 landen. Zij stellen de veiligheid van hun burgers als topprioriteit. Ze vertikken gehoor te geven aan ‘Verordnungen und Befehlen’ om hun bevolking als slachtvee te gebruiken in islamitische terreuraanslagen. De houding van Polen is vanzelfsprekend voor gezond denkende politieke leiders, maar niet voor het gespuis dat in de Europese Parlement en de EU in Brussel zit. Deze twee instituten zijn tot overmachtige politieke gestichten geworden, waar pathologische geesteszieke patiënten bevoegdheden hebben over hele volkeren. De leden van deze twee gestichten denken niet over het welzijn van hun volkeren, maar richten hun aandacht over de kortste weg om de Kalergi plan en de zieke normen van de Frankfühet Schüle uit te voeren.
  Men moet, kost wat het kost, de toestroom van de ISLAMITISCHE EN AFRIKAANSE BEESTEN toelaten. Ieder land MOET aan een quota van islamitische terroristen, kannibalen, (kinder)verkrachters, criminelen of zo maar parasieten voldoen.
  Führerin Angela Merkel, EU-Reichsmarschall Jean Claude Juncker en Reichsführer-SS Emmanuel Macron staan bovenaan en dirigeren de stroom van Befehlen.
  De houding van deze onheilspellende EU-trio begint zo’n een beetje op dit te lijken:
  “Wie immer habe ich auch hier versucht, auf dem Wege friedlicher Revisionsvorschläge eine Änderung des unerträglichen Zustandes herbeizuführen. Es ist eine Lüge, wenn in der anderen Welt behauptet wird, dass wir alle unsere Revisionen nur versuchten unter Druck durchzusetzen. X Jahre, ehe der EU zur Macht kam, hatte man Gelegenheit, auf dem Wege friedlichster Abmachungen, auf dem Wege friedlicher Verständigung, die Revisionen durchzuführen. Man tat es nicht. In jedem einzelnen Fall habe ich später dann von mir aus nicht einmal, sondern oftmals Vorschläge gemacht zur Revision unerträglicher Zustände“.

  „Polen hat seinen Kampf gegen die Freie EU gerichtet. Es war weiter nicht bereit, die Muslimische Asylanten-frage in einer irgendwie billigen und beiden Interessen gerecht werdenden Weise zu lösen. Und es hat endlich nicht daran gedacht, seine Minderheitenverpflichtungen einzuhalten“.
  (Originele tekst 1 September 1939 – gecorrigeerde tekst 23 augustus 2017)

  Like

 18. Wolf zegt:

  Hulde aan het Poolse Volk en hun meerderheids regering!

  Like

 19. Republikein zegt:

  In Polen zag ik veel kabouters.

  Like

 20. danny zegt:

  Respect voor Polen en overige visegrad landen voor het rechthouden van hun ruggen.
  Kan Nederland en West -en Zuid Europa een voorbeeld aan nemen.

  Geen Europees land zou zich moeten laten knechten door de ‘eunazi’s’ zuiplap juncker en consorten , betreffende de immigratie – en herverdelings quota.

  Terug met de nationale soevereiniteit. Wij dulden geen dictatuur uit Brussel. Wij maken zelf wel uit wie we binnen laten en laten ons niet omvolken.

  Wanneer dringt dat nou es door bij juncker timmerfrans, mutti merkel en gladjanus macron en andere ‘eunazi’s’.

  Like

 21. Republikein zegt:

  Ze zijn niet allemaal achterlijk natuurlijk.
  Beetje haat lullen en onderhouden worden door je gastheer, wie wil dat niet.
  Beetje off topic, maar wel een connectie.
  https://bazonline.ch/schweiz/standard/hassprediger-kassiert-600-000-fr-sozialhilfe/story/18492913

  Like

 22. Cynicus zegt:

  Die Polen hebben gelijk. Ook hebbend e Polen geen zin in om door een valse huichelachtige EUSSR-psychopaat als Timmermans de les gelezen te worden. Eerder werden de Polen nogal eens vanuit Moskou de les gelezen. Men is dat erg zat.

  Like

 23. Armani zegt:

  Helemaal mee eens , zouden ze in Europa ook moeten doen , maar het is in Europa nu al bijna te laat

  Like

 24. christdus zegt:

  Iemand riep: ALLAH AKBAR , mes-steek pijn .
  Denk goed na aan welke kant je staat !!!!

  Like

 25. hendrik zegt:

  Gewoon uit de EU stappen! Dat zal die hersenloze in Brussel leren!

  Like

 26. Jan zegt:

  Polen versus de EU

  Like

 27. Jan zegt:

  Merkel wil proberen Polen te bevrijden van de herinnering aan WOII

  The Polish defence minister has accused the leaders of Germany and France of trying to “erase from Europe’s historical memory” the tragic fate Poland suffered during World War II at German hands.

  Antoni Macierewicz made his remarks during a visit to Sulejow, a small town in central Poland that yesterday marked the 78th anniversary of being bombarded by the German Luftwaffe at the start of the war.

  The minister said he wanted to remind German Chancellor Angela Merkel and French President Emmanuel Macron of the Polish wartime suffering, when six million Polish citizens were killed and Polish cities and villages were destroyed.

  http://www.independent.ie/world-news/merkel-trying-to-erase-poland-from-wwii-memory-36100821.html

  Dat 6 miljoen Polen werden vermoord, Warschau met dynamiet werd opgeblazen dient als het aan Merkel ligt te worden vergeten. Als cadeau wil het Merkel Polen verblijden met islamitische terroristen, verkrachters en moordenaars.

  Betere kop

  Like

 28. Jan zegt:

  AP: Wie bidt bij de grens is een islamofoob

  This morning Christine Douglass-Williams brought you a report here at Jihad Watch on this Roman Catholic “Rosary to the Borders” event in Poland. Noteworthy also is how the Associated Press covered the event: “some felt,” the AP intoned, that the event “had anti-Muslim overtones.” Why? Because “the event also commemorated the huge 16th-century naval battle of Lepanto, when a Christian alliance acting on the wishes of the pope defeated Ottoman Empire forces on the Ionian Sea, ‘thus saving Europe from Islamization.’”

  That is a historical fact, but as far as the AP is concerned, noting it is “Islamophobic.” Europeans, in AP’s world, are always predators and perpetrators of evil. Muslims are always victims
  ….
  https://www.jihadwatch.org/2017/10/ap-praying-the-rosary-is-islamophobic

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s