Barcelona: De wijsheid van de velen

Screenshot_150

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

500.000 demonstreerden tegen terreur en geweld

In Barcelona demonstreerden 500.000 mensen tegen terreur en geweld! Wat een signaal werd daar afgegeven! En minstens een miljard mensen werden er via de televisie getuigen van toen dit waarschuwende signaal werd afgegeven. Ze hebben de beelden ontroerd in zich opgenomen en voelden ook een klein stukje van de wijsheid van de velen. Vanaf nu wordt alles anders!

PI News (2)

“No tinc por”, we zijn niet bang. 500.000 harde honden tegen de slappelingen van ISIS. Nu zullen het de Allah-krijgers zijn die bevend van angst weer onder hun steen terug kruipen waaronder ze vandaan zijn gekomen. Iedere radicale moslim, die in naam van Allah al besloten had om met bommen te gooien, met messen te steken of op de een of andere promenade achter het stuur van een vrachtwagen voetgangers om te kegelen, zal nu opgevreten door zelfverwijten en schuldgevoelens stoppen met zijn plannen, de eerstvolgende ongelovige die hij ontmoet huilend om de nek vallen en om vergeving voor zijn roekeloze plannen smeken.

Bovendien weten we het nu heel precies: de meeste mensen in Barcelona zijn niet voor, maar TEGEN de terreur. En ook nog tegen geweld! Wie zou dat voordien voor mogelijk hebben gehouden? Zonder deze demonstratie zouden we nooit op de hoogte geweest zijn van dit feit. En zonder twijfel, met deze machtige manifestatie werd definitief en voorgoed een streep gezet onder het hoofdstuk terreuraanslagen. Met het oog hierop zal ISIS het nooit meer wagen om ook maar aan de mogelijkheid van een terreuraanslag te denken. 500.000 demonstranten kunnen zich niet vergissen!

En wie nu beweert dat men ISIS met zo´n actie maximale publiciteit verschaft en daarmee in de kaart speelt, wie zegt dat men veelmeer de straat op zou moeten gaan tegen diegenen die door de destabilisering van het Midden-Oosten, het forceren van de massa-immigratie en een volledig mislukte integratiepolitiek de grond hebben voorbereid voor de terreur, die is of een rechtse of heeft de actie niet begrepen. En een deugniet die beweert dat deze demonstratie door de politieke klasse werd geënsceneerd om de aandacht af te leiden van het eigen onvermogen om het volk te beschermen. U gelooft dat er geen bescherming bestaat tegen islamitische terreur?

Vraag dat maar eens aan de Tsjechen.
Vraag dat maar eens aan de Slowaken.
Vraag dat maar eens aan de Polen.
Vraag dat maar eens aan de Hongaren.

In deze landen zal hoogstwaarschijnlijk nooit de noodzaak ontstaan om 500.000 mensen vanwege een terreuraanslag de straat op te sturen om te demonstreren. Waarom ook? En bovendien, om het laatste restje waarschijnlijkheid uit te schakelen, drukken de regeringen in Tsjechië en Hongarije de burgers op dit moment een wapen in de hand. Zo heeft een ieder gewoon zijn eigen manier om de terreur te bestrijden. Laten we afwachten welke het meest effectief is . . .

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, Nationalisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Satire, Socialisten, soevereiniteit, Spanje, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Westen, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

55 reacties op Barcelona: De wijsheid van de velen

  1. H J zegt:

    Maar toch…500.000 op de been. Die hadden gelijk beter iets anders kunnen doen.
    Razzia’s
    Pogroms
    Regering omver werpen
    Marokko annexeren (sorry Gibraltar)
    Waarschuwing afgeven aan de EU
    Waarschuwing afgeven aan Soros
    Uw idee hier…………………..

    Geliked door 1 persoon

  2. delamontagne zegt:

    Ze zullen wel aangemoedigd worden door hun regeringen in de EU-landen.
    Behalve de Oost-EU-landen, die zijn verstandiger…..
    Ondertussen lachen de moslims zich stiekumpjes het “allahalla”.

    Geliked door 6 people

  3. Cynicus zegt:

    Heel goed artikel. Een beetje kuddedierachtig demonstreren en bloemetjes leggen dat gezever worden we al heel lang zat. Continu dat “van boven opgelegde” emoties kanaliseren en vooral de bevolking niet op het idee ta laten komen weerbaarder te worden. Daarom zie je in vele linkse en ook zweverige kringen dat liefde en lichtgezever. Huichelachtig en schijnheilig en heel naief en kinderachtig. We worden door de poppenspelers behandeld als kleine kinderen. ..

    Like

  4. ruben zegt:

    ‘Ik ben niet bang’. Wat een aanfluiting. Let maar eens op: de tijd is zeer nabij dat iedereen zal sidderen van angst en vele luid om Barmhartigheid zal smeken. Niemand zal zich nog veilig voelen.

    Geliked door 2 people

  5. delamontagne zegt:

    Dit soort berichten lees je dan wel in de reguliere media.
    Wat je niet leest, of heel weinig, er zijn ook genoeg Spanjaarden die er anders overdenken.
    Ik lees in de “soc.-media” vaak berichten over moskees die worden aangevallen, of moslims zelf b.v.
    Het is dus niet allemaal “rozegeur-en-allahschijn”……………

    Geliked door 1 persoon

  6. delamontagne zegt:

    Barcelone : Des cerveaux malades

    ZIEKE GEESTEN…………

    Geliked door 1 persoon

  7. N.E. Derlander zegt:

    Vanmorgen onderstaand comment onder het artikel over de Deense vuilnisophalers op E.J. Bron geplaatst, kan ik hier integraal herhalen.

    “Wij zijn niet bang, we laten onze manier van leven niet beïnvloeden”. De politici, die dat roepen hoeven ook niet bang te zijn, zij laten zich op onze kosten beschermen. Het domme volk dat dat roept zijn ook niet bang, zij heeft zich in slaap laten sussen door de politici.

    Angst is een slechte raadgever. Geen angst, omdat je je in slaap hebt laten sussen is een nog slechtere raadgever. Bij natuurlijke angst reageer je op dreigend gevaar, als je in slaap gesust bent zie je het gevaar niet meer. Je bent afhankelijk geworden van de bescherming van degene die je in slaap gesust heeft. Ik heb een verassing voor je: hij beschermt jou niet meer, want andere prioriteiten…………

    Geliked door 2 people

  8. Ik ben diep teleurgesteld dat ze niet met waxinelichtjes stonden te zwaaien, op een viaduct en ook nog zonder met Timmerfranz en biggelende traan.

    Geliked door 1 persoon

  9. Republikein zegt:

    Na afloop gezamenlijk thee drinken, koekje e bij, en ervaringen delen.
    Geen witte zakdoekjes, zie je alleen op de tribune.
    Wat een dag wat een dag.
    En zo heet, de reuzel loopt in me’n naad.

    Geliked door 1 persoon

  10. Republikein zegt:

    Nog even dit, als het mag.
    Niets gaat zo snel als een gedachte, en op bepaalde sites, we spreken dan vaak over de filosofisch/esoterische, spreekt men over de kracht van gedachten.
    Dus hoe meer mensen deze gedachten hebben des te effectiever het resultaat.

    Boedhha spreekt van:
    Alles wat er in je fysieke wereld gebeurt heeft een specifieke oorzaak die haar oorsprong heeft in je innerlijke of geestelijke wereld. Dit is de essentie van de kracht van het denken. Helderziende paragnosten zegt dat de voorwaarden en omstandigheden in je leven een gevolg zijn van je collectieve gedachten en overtuigingen. Elk aspect in je leven, je financiën, je gezondheid en je relaties zijn nauwgezette onthullingen van je gedachten en je overtuigingen.

    Like

  11. Rensk. zegt:

    Bij mij komt als ik die demonstratie zie de gedachte op hoe kom ik aan een zelfmoordpil in een brandkast. Veilig bewaard. Voor het geval dat die buitenlanders helemaal los gaan en ik de klos ga worden. Liever maak ik mezelf af dan dat door die smeerlappen te laten doen.
    Ik zou me een stuk rustiger voelen dan nu het geval is. Mijn God demonstreren tegen geweld. Wie verzint zoiets in deze tijd. Het slaat totaal nergens op. Wie gaat daar naar luisteren? Vragen ze zich dat niet af? Bang ben ik nog niet. Maar ik heb wel een heel vervelend naar unheimisch gevoel dat er op korte of lange termijn iets heel naars gaat gebeuren.

    Geliked door 1 persoon

    • H J zegt:

      Unheimisch ja dat wel en je voelt het goed aan. Dus mogelijkheid die jij en Bron aangeven kan goed werken. Ram aub eerst een aantal barbaren de hel in, kan jou het bammen als je toch moet gaan. LOL

      Like

  12. Ivanneau zegt:

    “Ik ben niet bang” maakten we onszelf 50 jaar geleden als kind al wijs als we in het donker langs een kerkhof moesten. Ondertussen liep het bijna dun in je schoenen. Als deze dappere demonstranten in de verte een ISIS vlag zien zie je hun billen niet meer van het stof en kan de bliksem ze zelfs niet bijhouden. Dappere taal met een hele schrille ondertoon.

    Like

  13. Sabeltant zegt:

    “Vanaf nu wordt alles anders!”

    Vergeet het maar.
    De islam woekert als een kwalijk gezwel verder, iets wat het al 1400 jaar doet.
    Het doel is het uitroeien van alle wat geen moslim is.

    De enige redding zal komen als de oorspronkelijke bevolking in opstand komt en massaal begint met het verwijderen van islamitisch gespuis.
    Pas daarna zullen we onze vrijheid en veiligheid weer terugveroverd hebben.

    Tot dan zullen we helaas nog vele stompzinnige marsen houden.

    Like

  14. BigLJohn zegt:

    Misschien een goed begin. En nu doorpakken, opruimen die Moslim handel. Maar ik vrees dat het hem dat nog niet gaat worden. Gelijk de laagbetaalden die met de FNV op het binnenhof massaal gaan demonstreren voor een loonsverhoging. Voor ieder dubbeltje erbij moet een zware strijd geleverd worden, terwijl de hoge heren stilzwijgend een halve ton bij hun jaar salaris lappen. Het zijn altijd de hoge heren die alles verzieken. Daarom moet het volk zich gaan roeren, en zelf keihard gaan uitpakken tegen alles wat des Islam is. Lang verwacht en nog steeds niet gekomen. De burgeroorlog, cq het verzet.

    Like

  15. Antivenin zegt:

    “Wij zijn niet bang” maakt alleen indruk als je dat roept vanaf de rokende puinhopen van de plaatselijke haathut!

    Like

  16. jantjeuitnl zegt:

    En hoeveel moslims liepen er mee? I schat nul.

    Like

  17. Sergeant yves zegt:

    Doet me denken aan iemand die op de sporen ging staan met een vlag om te protesteren tegen de treinen terwijl de aanstormende trein op hem afkwam .

    Like

    • Golden Girl zegt:

      heer raaf, ja heb ik net gelezen, dus als ze je willen verkrachten moet je bijvoorbeeld zelf gaan liggen en je broek uit trekken, op straat je portemonee met een bandje goed zichtbaar voor hun om je hals hangen om het ze makkelijker te maken , je zonder verzet het ziekenhuis in laten slaan, en vooral niet vergeten om na de roofoverval, verkrachting en wat al niet meer ze bedanken voor wat ze je hebben aangedaan
      in Napels heeft de maffia er 120 door hun kop geschoten

      Geliked door 1 persoon

      • H J zegt:

        Daar komt het feitelijk wel op neer als we zouden luisteren naar de laffe overheid met hun laffe politie en laffe linkse rechters.
        De grauwe tijd van de dertiger jaren staat voor de deur en de politici doen er het zwijgen over.
        Dit is een duidelijke herhaling van de geschiedenis; het standaard protocol van de globalisten elite.
        Het gaat dus gewoon weer wel om oorlog en niet zoals werd gezegd dat de EU zou zorgen voor noooiiit meer oorlog. Amehoela!!

        Like

    • H J zegt:

      De mafia zorgt voor een soort van natuurlijke evenwichtsproces. Jammer dat het alleen maar om de drugshandel gaat, anders was de mafia dé aangewezen organisatie om het krapuul het land uit te jagen.
      De mafia kan het dus wel en de gewone Italiaan (elke andere EU slaaf) laat zich de mascarpone van zijn pizza jatten. Actie en geweld is het enige wat afrikanen/moslims begrijpen en daar moet je ze dan ook mee bestrijden.

      Like

  18. guusvelraeds zegt:

    En bovendien, om het laatste restje waarschijnlijkheid uit te schakelen, drukken de regeringen in Tsjechië en Hongarije de burgers op dit moment een wapen in de hand.

    Kijk zo wil ik het horen.

    Overheden die burgers ontwapenen doen dat niet om de burger te beschermen. Hoe hard ze dat ook roepen. Overheden die burgers ontwapenen doen dat om uiteindelijk zichzelf te beschermen.

    Geliked door 1 persoon

  19. GT zegt:

    Nu Barcelona je hadden met 500.000 man of meer naar Brussel moeten gaan en het Europees parlement bestormen, want daar zitten de facilitators die dit alles veroorzaakt hebben!

    Geliked door 1 persoon

  20. franco bollo zegt:

    Golden Girl: woonachtig in Italie heb ik hier totaal niets over vernomen. Heel erg interessant dat wel, kun je me de bron geven???

    Like

  21. boorzalf zegt:

    We zijn niet bang?? Let maar eens op, als er 1 gaat schreeuwen alluh akbar rennen ze alle kanten op de helden.

    Like

  22. Pieter G zegt:

    Het is massaal demonstreren tegen een vulkaan die op uitbarsten staat.
    Nee, nog erger….dommer ook.
    Het verschil is: Bij een vulkaan kan je weglopen.
    De jihad komt naar je toe, met de auto, per bus, vrachtauto, vliegtuig of te voet.

    Like

  23. tinekevanschagen zegt:

    In alle eerlijkheid, wij lullen hier met zijn allen, ook maar een beetje voor het vaderland weg.
    Actie? nee natuurlijk niet! We hebben hier op deze site allemaal een grote smoel(ik ook)
    Maar wat doen we hier met zijn allen om het schip te keren? ook niks, laten we daar onderhand ook eens eerlijk over zijn.

    Geliked door 1 persoon

    • BertG. zegt:

      Mensen vertrouwen mekaar niet om iets te organiseren.
      En dat zie ik ook niet zo gauw veranderen.
      En vertrouwen moet altijd van 2 kanten komen.
      Er zijn een aantal mensen die al mijn gegevens kennen, maar zelf weet ik helemaal niets van diezelfde mensen, of maar zeer weinig.
      En dat bedoel ik met vertrouwen, dat werkt niet eenzijdig.

      Geliked door 1 persoon

      • tinekevanschagen zegt:

        Blij met je oprechte reactie, ook al zijn we soms water en vuur.

        Like

      • BertG. zegt:

        Je moet, als je wilt, het meeste met niet meer dan een korreltje zout nemen.
        We hebben beide een andere of een eigen mening, iets wat moet kunnen in een gesprek/ discussie.
        Water en vuur is nou ook wel weer wat overdreven.

        Geliked door 1 persoon

  24. Witte raaf zegt:

    @tinekevanschagen 21:40 uur

    Dat ben ik deels met je eens maar er komt een moment dat je over je eigen schaduw heen moet stappen en het verleden moet laten waar het hoort,in het verleden,als je in de pijn van het verleden blijft zitten ontzeg je jezelf de toekomst,een positieve insteek of gedachte maakt het leven zoveel mooier en toegankelijker maar ik spreek nu uiteraard voor mijzelf.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie