De heel normale “vluchtelingen”waanzin in een Duits dorp

Screenshot_206

Dorpskerk van Wünsdorf.

(Door: Oliver Flesch – Vertaling: E.J. Bron)

Wünsdorf in de Duitse deelstaat Brandenburg, 40 kilometer van Berlijn. Omstreeks het jaar 1500 voor het eerst genoemd. “Zenuwstelsel van de Wehrmacht” (“Frankfurter Allgemeine Zeitung”) onder Hitler, zetel van het oppercommando van de Sovjet-strijdkrachten in Duitsland na 1945. Nu 6000 inwoners. Plus 1000 “vluchtelingen”.

journalistenwatch

Hoe is het tegenwoordig om in een dorp te wonen, waarin één op de zeven inwoners uit een compleet vreemde cultuur afkomstig is? Dat wilde ik weten. Toen kwam het goed uit dat ik op Mallorca bezoek kreeg van een stelletje uit Wünsdorf. Beide begin 30, werken in Berlijn, twee kinderen, hond.

Van tevoren had ik al een beetje onderzoek gedaan. In de grote kranten was niets te vinden, in de lokale pers des te meer: “Mysterieuze overval op 32-jarige vrouw”… “Meisje seksueel lastig gevallen”… “16-jarige beroofd bij de Wünsdorfer See”… “Bewaker stopt mesaanval in asielzoekeronderkomen”… “Ruzie met gewonden”… “Ruzie in centrum voor eerste opvang”… “Politie verhindert wraak op vluchtelingen” enz., enz.

We zitten in een café aan de strandpromenade en ik laat de beide vertellen. Hij begint:

“Bij ons werd nog niemand vermoord, geen vrouw verkracht, en desondanks is het leven in ons dorp enorm veranderd. We vragen ons af of het een fout was dat we net een huis gekocht hebben – en lang niet alleen omdat de inbraken toenemen.

De Afrikanen – het zijn uitsluitend Afrikaanse mannen – bepalen het beeld. Die hangen de hele dag voor de supermarkt rond, drinken zich een stuk in de kraag en spreken onze vrouwen aan. In de winkel zelf staat sinds kort een bewaker, omdat er zoveel gestolen werd en wordt, vooral alcohol. Onlangs heeft hij een paar mannen betrapt – en werd in elkaar geslagen. En dat niet voor het eerst. Een goede vriend is politieagent en die zegt: ´ We kunnen niets doen, behalve oppakken, persoonsgegevens noteren – die meestal vals zijn – en ze weer laten lopen´

Dat weten de Afrikanen uiteraard en zijn daarom bijzonder brutaal: ze pakken het bier uit de schappen, drinken het nog in de supermarkt op en leveren de lege flessen dan in om statiegeld te vangen.”

Zijn vrouw vertelt: “Zonder onze hond ga ik helemaal niet meer alleen naar buiten. En als vrouw hoef je al helemaal niet meer naar het strand van ons zwemmeertje te gaan. Als je daar 20 seconden zit, word je direct dom aangesproken. Die weten ook niet wat afstand houden is. Ze komen direct heel dicht bij je. Wat bij mij een beklemmend gevoel veroorzaakt.”

De man opnieuw: “Onlangs was er een groot feest in het dorp. Vorig jaar nog was daar nauwelijks een politieagent in uniform te bekennen. Deze keer twee patrouillewagens. Alleen maar om op die Afrikanen te letten, die met hun blikjes bier in een plastic tas van de supermarkt komen, geen rotzooi trappen. Ik weet ook wel dat de Afrikanen hier ook niet als maden in het spek leven. Desondanks voelt het gewoon kloten wanneer je zelf om 05.30 uur opstaat, tegen 19.00 uur kapot van het werk thuiskomt, er nog net voldoende tijd is om de kinderen iets voor te lezen, de hond uitlaten, een biertje drinken op het terras en dan alweer naar bed, terwijl de Afrikanen hier, dankzij ons belastinggeld, de hele dag niets anders doen dan zuipen.”

Dan zegt hij iets dat noch Merkel, Altmayer, Kauder, noch Schulz, Stegner, Oppermann, Maas willen horen: “Wat me het meest stoort: Ik ben mijn vrijheid kwijt. Ik voel me niet meer veilig in mijn eigen dorp.”

De cabaretier Bernhard Hoëcker roerde al in maart 2016 het “wiskundige bewijs” (“Frankfurter Allgemeine Zeitung”) aan dat de zorgen van de Duitse burgers vanwege de “vluchtelingencrisis” ongegrond zouden zijn. “Er zouden tot nu toe ongeveer een miljoen vluchtelingen naar Duitsland zijn gekomen. Als je kijkt naar het inwoneraantal van Duitsland – hier leven ongeveer 80 miljoen mensen – zou dit een verhouding van één tot tachtig opleveren”, citeert de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

Gewenste realiteit. Met de echte realiteit in Duitsland heeft Hoëcker´s één keer één niets te maken. Zoals ook Wünsdorf bewijst. En Wünsdorf is overal. Dat lijken noch de CDU, SPD, FDP, noch de Groenen of de SED-roden in de bunker van Berlijn te willen weten. Alleen de AfD. Maar op de laatste zouden de laatste Duitsers toch niet stemmen. De fijne dames en heren zullen versteld staan op 24 september…

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Oliver Flesch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, establishment, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op De heel normale “vluchtelingen”waanzin in een Duits dorp

 1. Cynicus zegt:

  Wat zullen die Duitsers balen dat Merkel de deur wagenwijd heeft opengezet voor de parasietmigranten. Dus Duitsers stem AFD en wees niet zo schijnheilig politiek correct.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Het klopt wel van die afrikanen. Voornamelijk juist de afrikanen die naar Europa willen. (het is wel het putje van Afrika wat deze kant op komt). .Hier is het nog niet zo in die mate als hierboven, maar je ziet ze wel intimiderend naar je kijken. Althans ik zie het. Veel vrouwen hebben het volgens mij hier nog niet in de gaten. Nog te onbekommerd. Ze gaan hun onbekommerdheid verliezen in de toekomst..

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  denk je lekker rustig te wonen en een toekomst op te bouwen, krijg je 1000 van deze lieden bij, 1 op de 7 inwoners, en weg is het fijne wonen, ik heb echt medelijden met de bewoners

  Like

 4. Hoop toch echt dat de Duitsers een keer hun verstand gebruiken in september, maar vrees het ergste.
  Woon zelf in Duitsland.

  Like

 5. Flo zegt:

  Alles doen ambtenaren voor een zak geld uit brussel,polen hebben meer karakter in d’r pink dan al die lapszwanzen in de rest van europa bij elkaar .

  Like

 6. Het zijn geen vluchtelingen, maar migranten.

  Like

 7. Peacepipe zegt:

  Uit dit verhaal blijkt dat de ellende van de “vluchtelingen” inmiddels tot in de haarvaten van de Duitse samenleving is doorgedrongen. Dan mag je nu toch verwachten dat op 24 september massaal op de AfD wordt gestemd, want dat is de enige mogelijkheid om het tij te keren én om nog erger te voorkomen. De Duitsers zouden daarmee niet alléén zichzelf maar héél West-Europa een grote dienst bewijzen. Laten we hopen dat de laatste zin in het artikel waarheid wordt en de wens van de mensen uit Wünsdorf uitkomt!

  Like

 8. Thom zegt:

  Die twee zullen hun lesje nu wel geleerd hebben en bij de volgende verkiezingen op Mutti Merkel stemmen, want die heeft gezegd dat ze alles zal schaffen.

  Like

 9. Voor één ieder die het woord “vluchteling” nog in de mond durft te nemen

  Like

 10. Astrid zegt:

  Het laffe ‘wegkijk-beleid’, dat zien we bijna overal. De regenten zijn bang en ze hopen dat, met de handen op de ogen en de oren, het fenomeen van de Afrikaanse ‘vluchteling’ vanzelf over gaat, wat natuurlijk nooit gaat gebeuren. Het wordt dus matten mensen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Overal hetzelfde met dat illegale uitschot:


  Jonathan Alcantara Romero of Dayton was arraigned Wednesday on charges of first-degree sex abuse and first-degree attempted sex abuse, Yamhill sheriff’s spokesman Capt. Chris Ray said.

  Deputies say Romero abused a 14-year-old in August 2016.

  http://www.oregonlive.com/portland/index.ssf/2017/08/ice_detainee_faces_sex_abuse_c.html

  Like

 12. Ron zegt:

  Typhus wijf die ugley Merkel.hoe most dat in duitsland ooit weer goed gaan komen ?

  Like

 13. Jan zegt:

  Burgemeester Dirk Müller van Wünsdorf legt uit waarom het nog niet tot een opstand is gekomen

  https://www.facebook.com/Wuensdorf.wehrt.sich/

  Like

 14. jantjeuitnl zegt:

  Hopelijk stemmen de Duitsers AfD én worden de stemmen eerlijk geteld.

  Like

 15. Williaan zegt:

  De grote meute gaat toch weer op Merkel stemmen Pfff

  Like

 16. Claudia M. zegt:

  Hoe herkenbaar, hier hangen ze ook hele dagen bierzuipend rond voor de supermarkt en vallen vrouwen lastig. Ook hier bij open water hetzelfde beeld. Ook ik voel me unheimisch in eigen buurt en ga als het niet strikt noodzakelijk is, allang al niet meer naar buiten.

  Wat een fantastisch gebeuren toch allemaal, nietwaar Rutte…

  Like

  • Rensk. zegt:

   Ik ben er ook bang voor Claudia. Als dit zo doorgaat dan wil je en moet je wel een zak om je heen dragen. Je vrouw zijn verbergen, omdat deze zwarte gorilla’s er verkeerde gedachten van krijgen. Ik zit nu te kijken waar ik in godsnaam een woning kan kopen waar ik zo min mogelijk van die zwarten en getinten zie. En de huizenmarkt is al overspannen.
   Haten is niet goed voor een mens, maar er zijn gevallen dat het abnormaal is als je niet haat. En in dit geval haat ik de hele EU Merkel Juncker en die hele godvergeten klootzakken van de regeringen van West-Europa

   Like

 17. bandiet zegt:

  Ook hier weer; stem AfD! En jij heb op Rutte gestemd? Niet? Wilders? Ja? Slaap verder!

  Like

 18. Marian zegt:

  Er is genoeg te krijgen, of zelf in elkaar te knutselen om je zelf te kunnen verdedigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s