CITAAT Viktor Orbán

Screenshot_154

“DE MENSENRECHTEN SCHRIJVEN NERGENS NATIONALE ZELFMOORD VOOR.”

“De waarheid is: illegale immigratie en onbegrensde migratie bedreigen beide de binnenlandse veiligheid en onze cultuur. We zullen onze grenzen verdedigen, we zullen ons leven en onze veiligheid verdedigen. We hebben bewezen dat illegale migratie te stoppen is. Hongarije is daardoor een van de veiligste landen van de EU. Wij hebben geen terrorisme en geen massaverkrachtingen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Patriottisme. Bookmark de permalink .

30 reacties op CITAAT Viktor Orbán

 1. Sabeltant zegt:

  Als die landen die zich zo inzetten voor mensenrechten moeten in de eerste plaats aan hun eigen inwoners denken.
  En dan importeer je geen nep-vluchtelingen/analfabete parasieten die een cultuur van dood, haat en vergelding meebrengen.
  In geen enkel land ter wereld wonen moslims vreedzaam samen met anderen.
  Dat zou toch waarschuwing genoeg moeten zijn lijkt mij.

  Geliked door 3 people

 2. A.J. de Koning zegt:

  En zo is het maar net en wij zitten opgescheept met die onnozele lachebek van een Rutte, het schoothondje van Merkel,

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Chapeau !! Daar kunnen de Haagse schoothondjes van Juncker nog wat van leren. (als ze niet zo dom waren).

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Wij hebben geen terrorisme en geen massaverkrachtingen.”

  Wham. recht in de bek. Viktor Orbán kan dit omdat hij geen verborgen agenda heeft. Hij is vertegenwoordiger van het Hongaarse volk en geen vertegenwoordiger van de Europese elite. Dat maakt nu juist het verschil.

  Geliked door 3 people

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Helden bestáán ! 😛
  .

  Like

 6. Anton Haksteeg zegt:

  Viktor Orban heeft volkomen gelijk maar politici in dit land kunnen door hun beperkte intelligentie hier niets van leren en de alcohol vrienden in Brussel? daar hangt de laatste damp nog steeds als een gordijn voor hun malle koppen.

  Like

 7. renato zegt:

  Ik wierp vanavond even een blik op het programma van de VPRO genaamd Allah in Europa. Er was een vraaggesprek met een van zijn symphatisanten in een haatkazerne. Het handelde over de ideologie die geen ruimte in Hongarije krijgt. De man nam het woord pogrom in zijn verongelijkte bek, vergeleek het met de joden vervolging in WW II en schoot gelijk in de slachtofferstuip. Hij voelde zich blijkbaar bedreigd, Overbodig om te zeggen dat de Hongaren hun vaderlandse geschiedenis kennen en als de dood zijn voor een hernieuwde invasie.

  Geliked door 3 people

  • Rensk. zegt:

   Idd de Hongaren kennen de geschiedenis. Was het maar zo dat de mensen van West-Europa de hele geschiedenis van 600 na Christus tot nu ook op hun duimpje kenden.
   Als je de geschiedenis niet kent dan………. (Rutte de tragische historicus)

   Like

 8. Golden Girl zegt:

  Ik hoop dat ik straks in de Staatsloterij een grote prijs win ( Haha je wint geen barst daar)
  Mocht het wel zo zijn Viktor Orban dan kom ik blonde Hollandse zo spoedig mogelijk naar uw land, maar ja het zal wel in Holland blijven vrees ik

  Geliked door 1 persoon

 9. abouneenee zegt:

  Het past niet in het wereldbeeld van de naïeve blanke mens die zich het leven zuur laat maken door alles en iedereen om vervolgens toe te geven aan geweldenaars die middels geweld macht opeisen. Ook tegen de genocide op de blanke Europeaan en dan vooral de mannelijke, middels intriganten, is het blanke volk niet meer bestand. Het enige dat in hun leven speelt is geld, dat hebben zij namelijk nodig om te voldoen aan de belastingdruk in hun thuisland. Als land zouden we helemaal niet moeten conformeren aan de Europese status quo, liefst heb ik dat alle journalisten met al hun volgelingen erkennen dat ze op de verkeerde ideologische leider gewed hebben en Geert Wilders bijstaan in het afbreken van het verkeerde socialisme, ongeacht welke pressiemiddelen dat verkeerde (oligarchische) socialisme in handen heeft om die journalisten te chanteren.

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   In het algemeen hebben journalisten die in de grote bladen schrijven, een hersenspoeling ondergaan, zodat ze alleen maar schrijven wat de hoofdredactie wil en waardoor hun blad beter wordt verkocht. Meestal is dat linkse ellende en niet de moeite waard om daar verder woorden aan vvuil e maken. Dus beste abouneenee uw wens kan helaas niet in vervulkling gaan.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Als de door Rutte, Verhofstad, Juncker, Timmermans, Merkel en de hunnen gewenste islamisering van Europa voltooid is zullen de journalisten hun vrijheden uit pure gemakzucht hebben vergooid, dan is het te laat om met de pen vrijheden terug te krijgen, laat staan nieuwe vrijheden te veroveren middels evolutie. Zo zal de vrijheid van meningsuiting ophouden waar de islamitische leiders van Europa zich gekwetst voelen en men weet toch hoe lang de tenen zijn… Die van Ankara reiken reeds tot in Amsterdam.

    Inhoudelijk is mijn reactie over de hersenspoeling waar u het over hebt, dat de pseudo-journalisten zich alsdan hebben laten hersenspoelen en dat zij de functiebenaming journalist in eerste instantie al niet hebben verdiend. “Journalist” hoort namelijk te betekenen dat een verslaggever alleen de feitelijke omstandigheden duidt en emoties achterwege laat. Mensen die zich verslaggever noemen geven aan hun verhaal te vaak een draai die de samenleving kan ontwrichten.

    Journalisten hebben een enorme verantwoordelijkheid om niets te beïnvloeden, alsof het archeologen zijn van het moment.

    Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  CHAPEAU voor deze man. Hij is een echt leider voor zijn eigen volk voorop staat. Viktor Orban moet als voorbeeld gelden voor onze politieke leiders. Wij zijn belangrijk en niet de Kalergi-Plan van de fantoom genaamd EU en de smeerlappen die de goedbetaalde EU leiders commanderen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  Gewéldig, wat een klare taal! Wat zouden wij ons gelukkig kunnen prijzen als wij zo’n fantastische President zouden hebben!
  Helaas, die van ons waait met alle (meestal linkse) winden mee.
  Een windvaan, die geen oren heeft voor de grote zorgen die er onder een groeiend deel van onze Nederlandse samenleving groeit.

  Bravo, heer Orbán! U bent een President naar mijn hart!!

  Geliked door 2 people

 12. Peter zegt:

  Orbán komt op voor het Vrije Westen.
  Het is te hopen dat onze leiders meer naar hem gaan luisteren.

  Like

 13. Bas zegt:

  Helder inzicht van Viktor Orbán hij ziet en weet wat er aan de hand is in Europa,. Opmerkelijk dat het wegzuiveren van oorspronkelijke bevolkingsgroepen sluipenderwijs via de achterdeur plaatsvind. Velen merken het aan het voorkeursbeleid m.a.w. de woningonttrekkingen uit het verhuurders bestand t.b.v. geautoriseerden die van buitenaf over de grenzen zijn binnengekomen, nota bene zonder inspraak van de autochtone bevolking. Dit moet met inspraak van de bevolking gebeuren, anders pakt dit beleid helemaal verkeerd uit. De woningnood neemt steeds meer toe.

  Like

 14. willem van de klok zegt:

  Wat in Europa aanwezig is betreft het uitschot moet je terugsturen en wat er aan zit te komen
  dan moet je de boten lek schieten

  Geliked door 1 persoon

 15. M. zegt:

  Laat je ook hier niet de mond snoeren door onze landverraders door de waanzin te accepteren.
  Als u opkomt voor de waarheid, hulpbehoevenden en de onschuldigen zal geen landverrader met een wapen u kunnen raken.
  Het word tijd dat de mensen gaan beseffen dat de mensen die het goede doen onaantastbaar zijn voor de evil motherfuckers.
  Laat je niet bang maken, angst zal weldra komen voor zij die ons verraden hebben. Ongekende angst.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bertus zegt:

  De meeste Nederlandse meisjes en vrouwen zijn geen stuiver waard en maken zich schuldig aan genocide en racisme ten opzichte van de inheemse mannenbevolking.

  Ook willen de inheemse Nederlandse mannen liever geen negroïde, Chinees of Moslima als vrouw op een paar uitzonderingen na…helemaal met betrekking tot voortplanting!
  Feit is ook dat Moslima’s liever geen Nederlandse man willen en al helemaal geen niet-Moslim of Christelijke man accepteren…dus als deze achterlijke uitspraken kunnen de prullenbak in.

  Het is algemeen bekend dat als vrouwen zich zo gedragen in China of India oftewel de ” grootmachten ” van de wereld de brandstapel of guillotine toegepast zou worden op deze ” verraders “…waarom gebeurt dat hier niet terwijl meeste stemmen gelden toch ?

  India en China samen zijn ongeveer 50 % van de wereldbevolking…daar kunnen wij dus nog veel van leren!

  Hier in Nederland groeit alleen maar het aantal inheemse zedendelinquenten en sekstoerisme naar het buitenland.

  Oorzaak :

  – De Nederlandse vrouw

  – De politieke partijen.

  Like

 17. Charles Martel zegt:

  “Wij hebben geen terrorisme en geen massaverkrachtingen.” Het is niet zo dat we moeten leren leven met islam terreur. Het is ons recht te leven in een land zonder terreur en massaverkrachtingen. Politieke en journaille lafbekken en fake wetenschappers zijn schuldig aan onze ondergang.

  Like

 18. Marian zegt:

  Zo Rutte nu jij.

  Like

 19. christdus zegt:

  Bertus , ik weet niet of je alleenstaand bent en misschien teleurgesteld in vrouwen , ik ben
  vrijgezel en verwijt vrouwen NIETS , als je een heel leven met iemand wil slijten is het logisch dat
  je selectief bent , en kijk eens naar het stemgedrag afgelopen 15 maart , blijkbaar zijn ook de
  meeste Nederlandse mannen ongeintereerd – dan wel zwakbegaafd , anders had de PVV
  simpelweg gewonnen !

  Geliked door 1 persoon

 20. Ronald zegt:

  Sterk deze man!!! Een echte leider!!! Komt op voor eigen volk, veiligheid en cultuur!!!
  Een volhouder………..zoals het ook hoort!!! RESPECT VOOR U, VICTOR ORBAN!!!

  Like

 21. Jan zegt:

  Viktor Orban: Ik zal nooit accepteren dat Hongarije een land voor migranten wordt

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s