CLICHY: biddende moslims roepen op om de christenen te doden, de autoriteiten…. houden hun mond

Screenshot_103

(Door: Danielle Moulins – Vertaling: “delamontagne”)

Het is schaamteloos, niet te verdragen! Hoelang gaan we nog door met het toestaan van deze zgn. straatgebeden van de moslims!? Het zijn niet anders dan politieke uitingen die onze democratie beledigen. Het is nog steeds bij wet verboden Deze obscene, achterlijke uitingen van ongehoorde dwaasheid aan de onderdrukking van hun idool Allah en diens profeet moordenaar, verkrachter, slavenhouder en pedofiel Mohammed. Deze demonstraties bederven al sinds maanden het leven in Clichy-la-Garenne, noordwest Parijs. Zij worden nota bene beschermd door een uitgebreide politiemacht en gedoogd door burgemeester Rémi Muzeau, die door eigen onwil  in deze situatie verzeild is geraakt.

Het is inderdaad zo als de Website “Islam in Europe” heeft gezegd dat de burgemeester  de moslimgemeenschap had beloofd om een moskee te laten bouwen als hij gekozen zou worden tot burgemeester. Dit is eigenlijk een minachting van de wet  van 1905, de Scheiding van Kerk en Staat.

De moslims beschouwen het eenzijdige besluit om de grote moskee in het centrum van de stad te laten sluiten als verraad. Hen werd een nieuwe plek aangewezen met bemiddeling van de Nationale Moslim Raad, aan de rand van de stad.

“Islam in Europe” is goed gedocumenteerd en herhaalt dat de UOIF, [de organisatie ter verspreiding van de islam in Frankrijk ] en de CCIF, het door de regering gesubsidieerde instituut dat “islamofobie” moet tegengaan, hun steun geven aan deze illegale demonstraties door o.a. de discussies met hun karakteristieke “baardmannen”. De video, waarin langdurig “Allah Akbar” wordt geroepen, precies voor de ramen van het gemeentehuis.

 

En afgelopen vrijdag was het weer zover. De tapijtjes werden uitgerold op de rijbaan om weer tot spirituele hoogten te komen door de halal-achterwerken omhoog te gooien.. Maar een recalcitrante automobilist die niet snel door kon rijden, filmde alles en zond dit naar een afvallige moslim,  Majid Oukacha,  tevens blogger. Die plaatste het op internet.

 

Let op het lint dat boven de weg is gehangen met het volgende opschrift: “Voor respect voor iedereen, voor de rechtsstaat, voor de rust van een ieder, STOP  MET  DIT  ILLEGALE  BIDDEN op  straat “.

Blogger Aldo Sterone bekijkt en beluistert deze video en vertaalt voor ons, niet Arabische sprekers,  een bijzonder dodelijk vers  dat door de imam wordt gereciteerd. Dit is vers 36 van soera 9. Dit roept de moslims op om alle ongelovigen zonder uitzondering, te doden: Het aantal der maanden is volgens Allah´s verordening twaalf sinds de tijd waarop Hij de hemelen en de aarde schiep. Vier hiervan zijn heilig. Dit is het juiste geloof. Doet u zelf dus hierin geen onrecht aan. En bestrijdt de afgodendienaren allen tezamen, zoals zij u bestrijden en weet, dat Allah met de rechtvaardigen is.”

 

Bron:
http://ripostelaique.com
Door: Danielle Moulins

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

43 reacties op CLICHY: biddende moslims roepen op om de christenen te doden, de autoriteiten…. houden hun mond

 1. Joshua zegt:

  Zie het verdrag 1743 wat op deze site al eens getoond werd .
  Elke idioot houd zich daaraan, dat het islam tuig beschermd en voorop gesteld moet worden.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Waar blijven nu al die vrachtwagens toch, hier zijn duizenden bonuspunten te halen, net als bij de kanaaltunnel, gewoon 3 vrachtbakken naast elkaar en karren maar.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  let op het trutje op seconde 22 voor wie de dood niet snel genoeg kan komen

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Ze laten zien wie er de baas is….en dat ze schijt hebben aan de ongelovigen.
  Vandaag gaan de middelbare scholieren hier lekker naar Parijs….gezellig.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  De gierton met varkensgier er over!

  Like

 6. Flo zegt:

  Walgelijk en schandalig en beschermd door een politie macht, tegen wat of wie?
  Als dit smerige tuig inderdaad over gaat tot het vermoorden van de ongelovigen, kijkt de “sharia” politie dan toe of doen ze al mee?

  Like

 7. Marian zegt:

  Als het aan mij lag niet. Gewoon er overheen spuiten met een varkensstrontwagen, Stront hoort bij stront.

  Geliked door 1 persoon

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Die beelden man…ik kan er niet genoeg van krijgen
  die rijen konten zo uitdagend omhoog
  als denkend mens houd ik het haast niet droog
  steeds likkebaardend van het verlangend hijgen….
  .

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Plezant als er paar tusenzitten die bonen aan het verteren zijn. Dan kunnen ze Allah ook ruiken

  Like

 10. Golden Girl zegt:

  als christenen op straat met honderden gaan bidden en zeggen dood aan alle moslims dan komen van alle kanten politie busjes, die nachthemden dragers komen hier verpesten alles in europa, blijf weg als je een rothekel aan Europa hebt, wij hebben een gigantische hekel intussen aan jullie

  Geliked door 1 persoon

 11. hendrikush zegt:

  Zolang de mohammedanen geen respect kunnen opbrengen voor andersdenkenden moeten we ook geen enkel respect betonen voor hun afwijkingen. De basisregel van elke moraal, de gouden regel, wordt niet erkent door mohammedanen.
  Het is een schande dat de paus op grond van het gebod van naastenliefde door de knieën gaat voor de religie van de naastenhaat.

  Like

 12. Johan zegt:

  Wanneer wordt het leger ingeschakeld om deze gore haatzaaierij van de straat te verwijderen ?

  Like

 13. eva110 zegt:

  1 Dag rondkijken op de alternatieve sites is al voldoende om de moed en hoop op verbetering in de schoenen te laten zakken.
  Het is een aaneenschakeling van moordpartijen, dreigingen, overvallen, kopschoppen enz. enz gepleegd door zandvlooien die hier niet thuishoren maar zo langzamerhand wel de (smerige) zaakjes in handen krijgen.
  Gesteund door overheden, justitie en (on)rechters aangemoedigd door de z.g. deugmensen is dit land evenals andere landen in Europa drastisch aan het veranderen evenals de normen en waarden die eens de hoeksteen van de samenleving waren.
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik regelmatig stukken bewust niet lees als het over de Islam gaat want daar gaat mijn bloeddruk van omhoog.
  Het is te hopen dat er op korte termijn een omdenken in de samenleving komt, anders zie ik de toekomst somber in.

  Like

 14. Cynicus zegt:

  Als daar nu eens een vrachtwagen op in reed (op die biddende massa en wij autochtonen de straten opgingen om te juichen net als verrotte moslimjongeren wel eens doen na een aanslag wat zou men dan daarvan vinden. Nee zo min zijn wij autochtonen niet. Wij zijn niet zo laag als moslimterrorsisten en hun moslimsympatisanten. Knoop dat maar eens goed in de oren moslim !!Wij autochtonen houden namelijk van het leven en verachten jullie achterlijke walgelijke doodscultus de islam die onderwerping eist van allen. En dat gaat lekker niet gebeuren. Hier en daar is er een linkse retelikker die zich wel als vuile verrader wenst te onderwerpen aan de islam maar dat is een vuile huichelachtige stomme kruiper en zo’n linkse policor kruiper is NIKS !

  Like

 15. Jo Banjo zegt:

  Islamieten doden NIET, maar (ver)moorden !!! Alleen de overheid doodt, zoals het leger en de politie !!!

  Like

 16. Pingback: DE EUROPESE ISLAM-GEKTE! | eunmask

 17. boorzalf zegt:

  Terwijl de bijbel een antwoord heeft op de koran, zo heeft de koran geen antwoord op de bijbel.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De koran is geen boek van wijsheid en Goddelijke Almacht die de basis vormen van religie, maar een gestolen aftreksel van de Bijbel en de Talmoed, gelardeerd met louter geweld en chantage.
   Chantage op het pure leven dat geresulteerd heeft in louter verdwazing en gebaseerd is op 100% radicalisatie.

   Geliked door 1 persoon

 18. Rensk. zegt:

  Zo, dus dat vers 36 soera 9 ? Laten we dat eens even goed in het arabisch uit ons hoofd leren. Als je dat hoort dan weet je genoeg. Ze hebben het weer over Brussel dat (men spreekt eerst vluchtelingen en dan gaan ze over op over migranten en dat zijn ze ook. economische migranten). Brussel wil nu landen die onwillig zijn VERLEIDEN om vluchtelingen (of migranten) op te nemen. Verleiden met geld. 10.000 per vluchteling, Zo draait Brussel. Alles is te koop denken ze. Omdat? Omdat ze zelf zo zijn. Veel mensen zijn er idd gevoelig voor. Erg genoeg.

  Ze gaan door hoor. Kost wat kost met hun duivelse plan. Psychopaten. Is het toeval dat SA ineens in de VN zit? Is het toeval dat vrouwen ineens auto mogen rijden?( trouwens ,volgens mij mogen ze dat pas als ze 30 zijn, maar zeker weet ik het niet) Op de staatsomroep zeggen ze het er niet bij. En dan zie je ze in het zwart.Geheel ingepakt in die hitte daar. Wat een triestheid en wat een duistere landen daar in Arabie Vrouwen in het zwart (is bloedheet) en de mannen in het wit (is koel in de hitte) Ze klappen en klappen (VN) omdat het zo geweldig is dat de vrouwen nu mogen rijden .
  Dat op zich is eigenlijk al van de gekken. Ik geloof er allemaal niets van. Van de echte intentie van de mannen daar vrouwen meer vrijheden te verlenen.Ik denk dat het voor dit moment gewoon even beter uitkomt in verband met een ander doel.Die mannen daar gaan dat hele kleine beetje vrijheid wat de vrouwen nu toegeworpen krijgen weer afnemen zodra de tijd daar is.Bovendien zijn het ook nog enkel de vrouwen,die uit een wat rijkere familie komen, die nu mogen rijden en dat is vergeleken met de rest een handjevol. Het is allemaal voor de Buhne.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Rens.
   Dat doorgaan van die vervloekte islam is het gevolg van de voorheen essentiële behoefte aan aardolie, van het westen aan Saudi-Arabië en andere olieproducerende Arabische landen.
   Echter door de ontwikkeling van alternatieve energiebronnen en de parallel lopende toepassing van geëvolueerde wetenschappelijke kennis en technieken, is die behoefte voor een belangrijk deel verdwenen.
   Daarvoor in de plaats hebben wij nu te maken met ingewikkelde netwerken van belanghebbende machten die zich financieel hebben ingekocht bij de EU en grotendeels gedirigeerd worden door dezelfde olieproducerende landen.
   Het plan voor “ontvolking” van Europa dat enerzijds gebaseerd is op verbreiding van de islam en anderzijds op het scheppen van een noodlijdend Europa om over schier eindeloze massa’s goedkope arbeidskrachten te kunnen beschikken, is een plan dat bedacht werd door diezelfde machten.

   Het lijdt geen twijfel dat doorvoering van dit plan tot de volledige ondergang van de bestaande orde in het huidige Europa zal leiden.

   Like

 19. Krater zegt:

  Ik vind het eng die biddende mensen op straat. Dit is zo typisch de islam. De ander confronteren met jouw geloof, liefst in grote groepen. Ook een ideale manier om de zoveelste moskee af te dwingen. Het is puur provoceren, manipuleren, pushen, indoctrineren, angst aanjagen. Zo typisch islam om sluipenderwijs meter voor meter meer ruimte pakken. Letterlijk in dit geval. Het wordt je opgedrongen, je ziet alleen mannen, het doet je denken aan een gespleten maatschappij, ook letterlijk.

  Geliked door 2 people

 20. Tistochwat zegt:

  We ‘leven’ niet alleen in een open inrichting, maar ook in een gruwelijke horrorfilm.
  De duivel heeft grote haast en hij heeft vele helpers binnen de ‘politiek’.

  Like

 21. Astrid zegt:

  Waar zijn de vrachtauto’s wanneer je ze echt nodig hebt…….

  Geliked door 1 persoon

 22. ReaGluurder zegt:

  Je moet wel heel erg door de ajatollala’s besnuffeld zijn om te geloven dat men hier aan het bidden is. Dit is pure PROVOCATIE!! De autochtonen jennen, dat is het. Maar de domme Fransozen, Hollanders, Belgen, Duitsers etc. laten zich al decennia verneuken! Nog te dom om op zijn mohammedaans te poepen!! Met alle gevolgen, voor de kleinkinderen!

  Geliked door 1 persoon

 23. kruisridder zegt:

  Waar blijven in Godsnaam die vrachtwagens en die bussen? Nog liever zie ik tanks zulke lieden verpletteren.

  Geliked door 1 persoon

 24. Marian zegt:

  Ja. zo vredelievend zijn zr

  Like

 25. frans zegt:

  zullen toch wat moeten overhouden om het werk te doen waar ze geen zin in hebben

  Like

 26. Jean zegt:

  Ik heb een oplossing voor dergelijk degoutant kotsmisselijk gedoe, gewoon urine van zwijnen sproeien op die straten, gewoon door blijven sproeien ook al ligt die vuiligheid op straat met hun gat in de hoogte.

  Like

 27. M.A.L. Sion zegt:

  Van twee kanten een waterkanon erop en zorgen dat ze niet weg kunnen.
  Minstens een kwartier spuiten zodat ze geen droge draad meer aan hun lijf hebben.
  De burgemeester met pek en veren de stad uit jagen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  De club die zegt: ISLAM ???- Weg ermee !!!

  Geliked door 1 persoon

 28. Henk.V zegt:

  Wat Danielle Moulins in haar artikel in vlammende bewoordingen aan de orde stelt valt, onder de noemer HOOGVERRAAD: je eigen land en volk OVERLEVEREN aan een vijandige ideologie die het zelfs bestaat om tijdens een openbare islamitische ”gebedsdienst” de moslims aanspoort alle niet-islamitische burgers te doden.
  Alleen al het toestaan om de ”openbare ruimte”vrij te geven voor ”religieuze ” activiteiten (een agressieve islamitische bezigheid waaruit minachting voor het publiek spreekt!) gaat in tegen de rechtsorde., die voorschrijft dat in de publieke ruimte de scheiding tussen ”kerk en staat” in acht moet worden genomen..

  Wie de kwade intenties van de islam BENOEMT en die mening ONDERBOUWT verkondigt kan tegenwoordig worden veroordeeld wegens ”haatzaaierij” De waarheid mag kennelijk niet meer worden gezegd!

  Maar wat houdt de islamitische oproep om ongelovigen te doden dan eigenlijk in??
  Is zo’n aansporing slechts een uiting van religieus denken?,OF gaat het hier onmiskenbaar om het regelrecht aanzetten tot MOORD??
  Is zoiets haat zaaien of NIET?? Me dunt!!

  Dit gruwelijke meten met twee maten, waarbij het eigen volk en de eigen natie consequent worden versjacherd is inderdaad onduldbaar!!
  Hoe kan een burgemeester die zoiets toestaat ooit in functie blijven?? In een gezond functionerende rechtsstaat zet men zo’n man uit zijn ambt.

  Het ergste vind ik echter dat de massa’s die via de stembus hun land hadden kunnen zuiveren van politiek correcte malloten en karakterloze types het steeds laten afweten, omdat de ellende waarover men hoort nog te ver weg is .Anderen zijn misschien het slachtoffer, maar zij ontspringen vast de dans, is kennelijk de gedachte!.
  Veel kiezers denken nog steeds dat het allemaal wel goed komt in het land en zij laten de politiek verantwoordelijken voor de toenemende chaos aan de macht!
  Deze ongeïnteresseerde kiezers zullen door de snel veranderende werkelijkheid vreselijk tot de orde worden geroepen.

  Geliked door 1 persoon

 29. kampersrene zegt:

  En de Christenen bidden samen met de Paus voor open grenzen want hun goedheid kent geen grenzen Haleeloeija

  Like

 30. Jan zegt:

  Maxime Lepante en de islam in Frankrijk

  [video src="https://seed01.bitchute.com/5259/v1iYphn5QUOf.mp4" /]

  Like

 31. sabine zegt:

  En dan durven ze te praten over inburgeren !!

  Like

 32. delamontagne zegt:

  Vanmiddag omstreeks 1400 was het weer raak in Parijs, Clichy.
  Ik bedoel het openbare bidden VOOR HET GEMEENTE HUIS.
  Er waren 4 politie busjes geparkeerd en diverse “orde”-bewakers liepen rond.
  Die gingen in discussie met Fransen die het met dit hele gedoe NIET EENS zijn.
  Allaha-Hakbart via de megafoons……!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s