Vrouwen aller landen, verenigt u

Screenshot_101

(Door: Eddy Terstall)

Ik ben ze in veel landen waar de islam de grootste religie is tegen het lijf gelopen. Moderne vrouwen. Ze waren kunstenaars, actrices, filmmakers. Het waren ook vrouwen die niet in de culturele sector zaten. Activisten. Heterovrouwen. Homovrouwen.

Vrouwen zoals we die ook in het Westen kenden en kennen.

Vrouwen zoals je ze ook in Brazilië in Zuid-Afrika of in Korea wel aantreft. Moderne vrouwen met een eigen wil. Die in die landen de avant-garde van de vrouwenemancipatie waren en zijn. Die een levende frontlijn vormen.

Vrouwen die hun eigen levens willen vormgeven. Die zelf willen bepalen wat ze zelf zeggen zingen of uitbeelden. Die zelf bepalen wat ze wel geloven en wat niet. Wie ze beminnen en wie niet. Waar ze heen gaan en waar niet. Wat ze aantrekken en wat niet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Dhimmitude, Feministes, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Vrouwen aller landen, verenigt u

 1. Theresa Geissler zegt:

  Tja, vraag het aan die feministen; aan mij ligt het niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. tippelaar zegt:

  gelul van terstal. Hij moet bij de Allahbroeders zijn. Niet bij ons.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Thom zegt:

  Terstall is een linkse oen, die de PvdA en andere linkse partijen probeert te verkopen als seculiere linkse partijen. Hij wilde voor de PvdA in de Tweede Kamer en stond op de Europese lijst van de Partij voor de Dieren. Het zijn praatjes voor de vaak van Eddy Terstall. zijn gezwam waarin hij waarschijnlijk zef gelooft, wordt aangewend om te doen alsof linksen onafhankelijke denkers zijn, terwijl het in werkelijkheid wegkijkers en cultuurmoordenaars en massa-importeurs van exoten zijn.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Een pakket uitgedacht en opgesteld door mannen. Een pakket waar westerse feministen voor zichzelf nooit en te nimmer genoegen mee zouden nemen.”

  Als het pakket uitgedacht en opgesteld is door mannen, waarom moeten vrouwen dan het voortouw nemen om dat pakket te veranderen?
  We hebben toch een mannelijke (nou ja) Minister-President, een mannelijke Minister van Buitenlandse Zaken? DIE hebben toch contacten met regeringsleiders uit al die vermaledijde landen? DIE komen in die landen en spreken die, meestal islamitische, hotemetoten. DIE zouden erover moeten beginnen dat de vrouwen in die landen geen deel van leven hebben.
  Maar dat zou de handelsbetrekkingen wel eens kunnen schaden, dus doen ze niks. En dan vindt Eddy Terstall, dat vrouwen daar meer werk van moeten maken. Het spijt me Eddy, ik vind het slap geleuter. Je weet net zo goed als iedereen, dat het geluid van vrouwen juist in die landen geen greintje gewicht in de schaal legt. We hebben kabinetsleden en ambassadeurs om dat te doen. En als die het niet doen, moet je dáár zijn met je commentaar.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. repelsteeltje zegt:

  ja die feministen van vroeger hoor je nu niet meer het word ze teveel en te moeilijk die arabische kerels laten zich niet zomaar de wet voorschrijven door een stelletje huppeltrutten valt dat even tegen voor die wuuven!!!!!!en dan gooien ze de handdoek maar in de ring laffe wijven die feministen nee dan de moedige arabische vrouwen dat zijn voor mij de echte feministes om daar je mond open te trekken dat is pas feministisch!!!!!!!!!!!hulde voor die vrouwen daar!!!!!!!!!

  Like

 7. Na een carrière als International Consultant en werk in alle werelddelen hebben we ons vaak afgevraagd waarom die ‘laffe’ feministen in het Westen nooit een keer protesteren in naam van de vrouwen in het Midden-Oosten.
  Ze zouden hun spandoeken eens op moeten pakken en gaan marcheren en protesteren in Noord Korea…

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Het blijft onbegrijpelijk dat vrouwen de islam aanhangen. Dezelfde islam, die hen een menswaardig leven af neemt.
  Ze zijn dus net zo erg als de mannetjes met hun baarden en jurken.
  Dat wij hierin verandering kunnen brengen lijkt me erg optimistisch, beter is het de islam terug te brengen naar landen waar de islam al floreert. Kan iedereen er zijn/ haar ding doen en zijn wij er van af.

  Geliked door 1 persoon

  • anna zegt:

   deze feministen zullen uiteindelijk toch weer moslim jongetjes baren en alles gaat weer gewoon door … zij houden de islam in stand

   Like

  • texel zegt:

   @Leefbarbaar. Als je als vrouw geboren bent in de “Islam” zal je het nooit levend verlaten. Dit is misschien moeilijk te begrijpen door een westerling. Een vrouw die zich gaat verzetten tegen de Islam en zijn geboden weet dat ze alles verliest, niet alleen haar kinderen, haar familie, haar vrienden, haar eer en uiteindelijk als zij blijft volharden…vind zij de dood. En als ze weet te vluchten en ergens terecht komt waar ze betrekkelijk veilig is, heeft ze niets meer. Maar toch zal ze steeds achterom moeten kijken omdat de dood( wraakneming) altijd nog, ook na jaren , kan komen. Dus denk niet dat vrouwen hier altijd mee instemmen, ik heb genoeg vrouwen in het M.O gekend die droomde van een westers leven, zonder die angst, dwang, opsluiting en eeuwige slavernij opgelegd door de mannen.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Ons vrouwbeeld kun je niet zomaar toepassen op moslima’s.
   De meesten vinden het wel prima dat ze door een vent worden onderhouden en beschermd. Ze willen helemaal niet net zo worden als vrouwen in het westen.

   Like

 9. Jan zegt:

  Dat komt omdat de roden hier tegen alles zijn wat hun politieke oppositie uitdraagt en denkt, zelfs al is het ten voordele van henzelf en anderen (een boerka is het begin van bevrijding want zo komt de vrouw nog buiten (Meulenbelt*). Verder dragen de roden het idee uit dat het westen schuld is aan het falen van islamitische landen (die ook nog eens onze civilisatie zou hebben gebracht) en dat het westen geen kritiek mag leveren op barbaarse misstanden en een oordeel mag vormen. Deze leugen en de leugens van figuren als Edward Said** met zijn Oriëntalisme zorgen voor dat er geen enkele zelfreflectie is en zal komen temeer omdat links de westerse civilisatie weggevaagd wil zien die joods-christelijk is, wat op hun beurt er weer voor zorgt dat zij alles ophemelen van moslims ook al zullen die hun toekomstige beulen en onderdrukkers zijn. Liever met hen heulen die partij kiezen voor de westerse conservatieven en vrijheid.

  **Edward Said en Orientalism
  https://isgeschiedenis.nl/nieuws/edward-said-en-orientalism

  * Meulenbelt:
  …de vrouwen die in Nederland een nikab dragen bestaan grotendeels uit bekeerlingen of vrouwen van Marokkaanse afkomst die hier zijn geboren. Die hebben hun eigen motieven om een nikab te dragen, maar die hebben niets te maken met onderdrukking of achterstelling. Ze worden er niet toe gedwongen door man of familie. De groep vrouwen spreekt Nederlands en is goed geïntegreerd. Misschien, zegt Moors, zijn die vrouwen minder actief op de arbeidsmarkt, ze kiezen vaak voor geloof en gezin. Maar dat is een Nederlands verschijnsel dat voor christelijke vrouwen even vaak geldt…….
  Zo wil burgemeester Cohen vrouwen die solliciteren met een nikab een uitkering onthouden, en minister Plasterk wil gesluierde moslima’s weren uit het onderwijs. Moors vindt dat symboolpolitiek – daarmee draag je niet bij aan de integratie, maar sluit je vrouwen juist uit.

  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2009/12/04/boerka/
  en
  Enig. Jelle Brandt Corstius voert actie tegen het boerkaverbod. Kijk op zijn weblog, hier.Hij schreef een brief naar de leden van de Eerste Kamer.

  Ik schrijf u over het ‘boerkaverbod’, waar u binnenkort over gaat stemmen. Begrijp mij niet verkeerd: het geeft mij ook een onaangenaam gevoel als ik een vrouw in een boerka zie lopen. Maar ik heb ook een onaangenaam gevoel als ik naar de roodverbrande hangborsten van een moeder op het strand van Zandvoort moet kijken. Ze is ook nog eens aan het beachballen!
  ….
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2012/01/31/jelle-brand-corstius-voert-actie-tegen-boerkaverbod/

  Verbod op boerka en bivakmuts is aanval op ons allemaal

  Gelukkig zijn er afgelopen dagen al verschillende kritische geluiden opgekomen. Onder meer columniste Evelien Tonkens , Jelle Brandt Corstius en Anja Meulenbelt spreken zich uit tegen het verbod. De Groningse wethouder Karin Dekker (GroenLinks) roept vrouwen op om juist uit protest een boerka te dragen. Ook mensenrechtenorganisatie Amnesty International heeft zich vanuit het recht op vrijheid van meningsuiting uitgesproken tegen het verbod. Als we dit soort geluiden verbreden en verbinden met protest op straat maken we kans het boerkaverbod alsnog te laten stranden.
  http://socialisme.nu/blog/nieuws/23232/verbod-op-boerka-en-bivakmuts-is-aanval-op-ons-allemaal/

  En zo heult links dus steeds met moordenaars, terroristen, onderdrukkers, net als zij dar deden in het verleden (Mao, Guevara, Stalin etc)

  Like

 10. iemand zegt:

  Eddy Terstall is een vieze pvda-hond die nog zijn eigen moeder zou uitleveren aan de islamofascisten, als hij daarmee het label ‘racist’ zou kunnen ontwijken.

  We zouden hem aan Saudie Arabie kado moeten doen: met een lintje eromheen dat zegt ‘DEZE IS HOMO”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s