EEN GOEDHEILIG MAN…

Screenshot_111

John Carel (Johnny) de Mol (1979)

(Door: “Driek”)

Onlangs las ik in één onzer Couranten dat een ‘Bekende Nederlander’ een compleet vluchtelingenkamp op Lesbos bouwde. Ik sta werkelijk paf. En wie is deze weldoener der menschheid dan wel die daar als een Heilige Nicolaas al die vluchtelingen verwelkomt? Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, dat is Johnny de Mol. Bekend van televisie en het bekend zijn. Hij besloot nu eens niet te gaan feesten op Ibiza, maar af te reizen naar Lesbos om aangespoelde vluchtelingen te helpen. En dat besluit maakte Johnny de Mol zielsgelukkig. “We zaten in een klein tentje met vrijwilligers uit de hele wereld. We brachten eten rond en John Lennon schalde uit de luidsprekers met Imagine All the People. Dan heb je wel echt het gevoel dat je leeft. Het ene moment sta je op het podium van ‘Holland’s Got Talent’ artiesten aan te kondigen, en het andere moment sta je met je poten in de modder op Lesbos midden in een mondiale vluchtelingencrisis. Dat is even omschakelen”.

Onze nobele Johnny heeft altijd een zwak gehad voor de meest kwetsbaren, de verschoppelingen die zelf geen stem hebben. En als je het dan hebt over vluchtelingen die alles achter zich hebben gelaten wat ze lief is, dan heb je het wel echt over de echt kwetsbaarste mensen. Als ik daar iets voor kan betekenen – hoe klein ook – dan doe ik dat meteen.

Dat begon eigenlijk op de strandjes, waar de vluchtelingen aankomen. Je haalt hele families van gammele bootjes af. Die angst in hun ogen. Dan denk je, ik kan hier nooit meer weg. Terug in Nederland kon ik er met iets meer met afstand naar kijken. Toen ontstond het idee om een soort beweging te beginnen van positivisme. De toon van het debat is zo enorm verhard. Als mensen het oneens zijn met elkaar, moet de ander meteen dood. Die toon, daar iets aan veranderen, is veel belangrijker dan meteen de ambitie hebben om alle grote wereldproblemen op te lossen.

Het is aan ons om mensen te inspireren. Wat liever voor elkaar zijn, kan hem ook in kleine dingen zitten. Je hoeft niet meteen voor een maand naar Lesbos te gaan. Het gaat er bijvoorbeeld ook om, eens om te kijken naar die oude buurman die eenzaam is. Die dingen maken het verschil.

Ik ben gewoon heel erg blij dat dit op mijn pad is gekomen. Het is vreselijk wat daar gebeurt. Ik hoop op mijn manier mijn steentje te kunnen bijdragen. Als mensen daardoor geïnspireerd raken, vind ik dat geweldig. En nogmaals, dat kan ‘m in hele kleine dingen zitten. Ik denk terug aan de eerste Kerst die ik heb doorgebracht op Lesbos. We zaten met vluchtelingen uit Afghanistan, Syrië en Irak bij elkaar in een kleine tent. Dat vond ik heel bijzonder. Met al die vrijwilligers hebben we toen eten rondgebracht. Dan heb je wel echt het gevoel dat je leeft. Daar kan echt geen zuipvakantie op Ibiza tegen op.

Screenshot_112

Wel ja, toe maar!

Welnu, lezer, gelukkig zijn er nog mensen met mededogen zoals Johnnie, die zich bekommeren om al die parasieten uit Afrika, die hier van ons belastinggeld de ruif leeg vreten en ons leven verpesten. Edoch, ik raad deze goedheilig man De Mol aan de koran eens goed te lezen. Misschien, ja, heel misschien kom je dan op andere gedachten. Doch ik denk niet dat de man die moeite zal nemen. Neen, lekker in het nieuws komen met je achterlijk gedoe op Lesbos. Schiet toch op, Johnny de Mol.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen". Bookmark de permalink .

49 reacties op EEN GOEDHEILIG MAN…

  1. koddebeier zegt:

    Om de duistere achtergrond van de koran te begrijpen heb je hersens nodig, en juist dit ontbreekt bij vele gutmenschen !

    Like

  2. Tistochwat zegt:

    Johnny kan zich beter zo gaan uitsloven voor zijn eigen (bejaarde) bevolking.

    Like

  3. leefbarbaar zegt:

    Dom en gevaarlijk om John Lennon erbij te halen; “imagine there’s no heaven’ dat is vragen om moeilijkheden met moslims.

    Like

  4. Anton Haksteeg zegt:

    Werkelijk ongelooflijk dat dit soort mensen zoals die Mol denkt dat ze de EU een gunst bewijzen terwijl ze alleen bezig zijn de EU verder in de beerput te stuwen.

    Like

  5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    [quote]Ik denk terug aan de eerste Kerst die ik heb doorgebracht op Lesbos. We zaten met vluchtelingen uit Afghanistan, Syrië en Irak bij elkaar in een kleine tent. [/quote]

    Met Kerst?? Dan waren dat vast Christenen die gevlucht zijn voor de muzelmannen.

    Like

  6. Duchesne zegt:

    Misschien een idee voor Johnny de Mol en al die “Gutmenschen” die met die song weglopen, luister de tekst van “Imagine” eens helemaal af voordat je stomme dingen gaat doen. Want overal is “Imagine” een soort excuuslied voor het kruipen, maar nergens komen ze verder dan de eerste twee regels. Heel duidelijk word namelijk in de song ” Imagine” gezongen : no religion too…..wat heel duidleijk zegt waar de ellende vandaan komt en waarom wereld vrede niet gaat werken…en vriendschap, respecten en zeker vrede moeten van twee kanten komen, de wil en de wens moeten er zijn. Islam heeft noch de wil, noch de wens, en iedere aanhanger van die sekte is een gevaar voor anderen.

    Vluchtelingen zijn het niet, maar vliegen die op de honing afkomen. De term vluchtelingen is hypocriet, in onze christelijke visie zijn vluchteligen vrouwen en kinderen op de vlucht terwijl de mannen om hun land vechten. Wat we zien zijn lafaards, profiteurs en plunderaars, en moordenaars van IS die hier hun niewe slagveld komen aanschouwen. De vluchtelingen zitten in kampen naast hun land, daar moet de hulp worden geboden, daar waar de vrouwen en kinderen zitten te verrekken terwijl hun laffe manne, broers en vaders hier verkrachten en zichzelf bezuipen, ondertussen afgevend en spugend op hetzelfde volk dat hun vreten betaald.

    Met het inhalen van de “vluchtelingen” worden onze toekomstige moordenaars binnen geloodsd. Iedereen die hieraan meedoet is mede schuldig aan verraad. Vanaf vandaag hoort, vind ik, Johnny de Mol ook op die lijst. De lijn tussen menselijkheid tonen en stompzinnig verraad is overschreden, hij financiert een deel van het traject van geimporteerd terrorisme en fundamentalisme.

    De uitspraak dat iemand het niet heeft geweten is niet meerhaalbaar, iedereen kan weten wat er gebeurd. Blijkbaar is de zelfhaat zo groot dat iedereen erin moet meedelen, ongevraagd en ongewenst.

    Het zijn geen vluchtelingen, het zijn aasgieren.

    Geliked door 2 people

    • Feniks zegt:

      Eens met jouw verhaal Duchesne en idd vanaf nu ..
      Johnnie de Mol hoort ook op die lijst.

      Like

    • Tistochwat zegt:

      @ Duchesne 27 september 2017 om 20:09

      Helemaal mee eens.
      Mensen zoals u doorzien het smerige spel dat wordt gespeeld.
      En ‘onze’ ‘politici’, ‘onze’ ‘leiders’ zouden ‘wakker geschud’ moeten worden?
      Waarom zouden die niet weten wat wij allang wél weten?
      En als ze het inderdaad niet zouden weten (wat dus niet zo is; het zijn allemaal landverraders) dan worden ze voor hun ‘werk’ nog schandalig vet betaald ook.

      We worden doelbewust door de ‘elite’ murw en arm gemaakt en straks door de geïmporteerde mohammedaan afgeslacht.

      Zalig zijn de gehersenspoelde ‘deugmensjes’ en ‘sneeuwvlokjes’. Ze feesten er nog volop op los.

      Like

  7. Pietersen zegt:

    Wat een levenskunstenaar is die Johnnie. Hij deelde een tentje met vluchtelingen uit Syrie, Irak en Afghanistan, zag doodsnood in de ogen van mensen, bracht eten rond, stond met z’n poten in de modder en daarover heen schalde ‘Imagine’ van John Lennon uit de luidsprekers.
    Ik denk dan bij mezelf: ‘Wat een inhoudsloze lege kwal is die Johnnie om zo op te scheppen om overtuigend over te komen’.

    Geliked door 1 persoon

  8. Steven zegt:

    Als het te HEET wordt in Nederland (qua gevaar) zijn dit soort RIJKE figuren als eerste in het vliegtuig om de aangekochte VILLA in veilige oorden op te zoeken en nooit meer terug te komen.
    Ze komen misschien dan wel weer terug..als het klootjesvolk heeft gevochten, het leven heeft gelaten en de vijand heeft verdreven!

    Geliked door 1 persoon

  9. Theresa Geissler zegt:

    Eéntje uit het legioen van BN’ers, Driek, een overjarige hippie uit de Grachtengordel! Waarom denk je anders, dat-ie, normaal gesproken, naar IBIZA gaat?
    Laat dat braakmiddel toch in zijn sop gaarkoken: Geen eer te behalen aan zulke lui!

    Geliked door 2 people

  10. Statler & Waldorf zegt:

    Deze Johnny is een groot kind van een miljardair die de hele wereld als één grote speeltuin ziet.

    Geliked door 1 persoon

    • Elisah zegt:

      Idd, hij is vooral druk met zijn eigen ego te strelen en de hoofdrol als heilige te spelen.

      Geliked door 1 persoon

      • Cynicus zegt:

        Ja dat kan hij makkelijk doen als volgevreten miljardairszoontje en dan zichzelf ook nog op de borst slaan deze schijnheilige valse huichelaar. Wat een egotripper. Ga met bejaarden een dagje op pad naar de kerstmarkt of zo.

        Geliked door 1 persoon

  11. Perfide Albion zegt:

    Dit kut ventje staat bovenaan de lijst. Om meerdere redenen. Zijn vader vergiftigt het Nederlandse volk al jaren met propaganda en spelen. En dat is nog niet genoeg. Meneertje “lief” moet zo nodig zijn eigen “goedheid” ventileren op een godvergeten eiland in Griekenland. En hij kan niks zelf hé. Pappa’s camera’s draaien wel..

    Allemaal om indruk te maken op zijn half gare vriendin die zo van de sosjaale akademie gerold is in alweer een baantje bij pappa.

    Als die Johnny de Drol ballen had dan ging Johnny met een megafoon naar Mekka om de mensjes daar uit te leggen wat er niet deugt aan de islam. In elk geval rotte hij en zijn hele familie lekker op naar islamistan. Wij hebben genoeg van de familie de Mol. Wie ze wil hebben kan ze krijgen. Gratis en voor niets…

    Geliked door 1 persoon

    • BertG. zegt:

      Je bent anders goed op de hoogte van dit kut ventje.
      Je weet wie ze vriendin is, waar ze vandaan komt en waar ze werkt.
      Dat kan alleen wanneer je alle roddelbladen verslind of elke avond naar SBS shownieuws zit te kijken.

      Ik weet hoe hij er uit ziet, en daar blijft het dan ook bij.
      Dus wat dat betreft ben je een typische doorsnee Nederlander, anders zou je dat allemaal niet weten.

      En daardoor gaat Nederland nou naar de vernieling, oppervlakkigheid.

      Like

      • Japio zegt:

        Kom kom BertG niet zo zuur, je kan het niet overal over eens zijn. Als de kern van ieders verhaal de “islam uitbannen” is dan moet een ieder voor zich weten welke hobby hij of zij erop na houdt. Tenslotte vechten we gezamenlijk tegen 2 ideologieën, gestoord links en hun broeders, de criminele islam.

        Like

      • Perfide Albion zegt:

        🙂 Bert. Ik lees of zie 1 keer iets en onthoud het dan. Geeft niks. Dat is mijn makke. Ik zap standaard weg als ik die politiek correcte klootzakjes zie. Dat ik weet dat Anouk van Schie zijn laatste vriendin is zegt hoegenaamd niets.

        Dat Johnny de Mol ooit liep te koketteren met een geslachtsziekte? Dat ik dat nog weet!? Mijn gekte.. Sorry. Ik zal het niet meer onthouden 🙂

        En kijk eens aan… mijn geheugen laat me niet in de steek.. https://www.trouw.nl/cultuur/johnny-de-mol-openhartig-over-seksleven~a8e59a61/

        Heb ik toch nog wat smerige oude koeien over die islamknuffelaar opgediept..

        Geliked door 1 persoon

  12. bigljohn zegt:

    Vele Europeanen zijn net zo simpel gelijk een pasgeboren baby, als het over – vluchtelingen – gaat. Zij laten iedereen weten dat alleen zij de wijsheid in pacht hebben als het over die – vluchtelingen – gaat. En wee degene die daar tegen in gaat ! Ze doen geschifte uitlatingen door te verklaren dat Islam vrede is, en een verrijking zou zijn voor onze samenleving. Het is een raar gegeven dat er in Europa massa’s psychisch gestoorden vrij rondlopen, veel meer dan dat hele kleine beetje die in de psychiatrische klinieken opgesloten zitten. Want zeg nou zelf, waar ziet men nog mensen met een gezond verstand ? Niet op de scholen, niet door de overheden, niet bij justitie en politie, en zeer zeker niet bij de (MSM) media. Een zelfde soort gekte zag men toen heel Duitsland warm liep voor het nationaal socialisme. Dat dit alles vroeg of laat alweer tot een groot conflict gaat leiden in Europa, hoeft verder geen betoog !

    Geliked door 1 persoon

  13. anna zegt:

    volgende aktie is ….. computers verstrekken aan moslimjongens …. dan kunnen ze daar eens lekker op ronddollen …. en blanke meisjes lastigvallen …

    Like

  14. Deze parasiet van z’n paps heeft makkelijk lullen met zijn miljardenerfenis in het verschiet. Zie de Matthijsjes en Pauwtjes ook eens kruipen voor deze waardeloze lamlul. Niet om zijn kunde, maar om zijn afkomst.

    Like

  15. Henk der Niederlànder zegt:

    Wat doen dit soort eikels toch altijd hun best om menselijk te zijn.
    Dat blijft altijd zo verschrikkelijk opvallen nietwaar.
    Maar aan de andere kant vraag Ik me af hoeveel onze lieve Johnny hieraan overhoud want geloof me maar dit soort lievelingen komt nog niet op je WC scheiten zonder ervoor dik betaald te worden.
    Maar ze klinken aleeszinds lief toch.

    Like

  16. tjonge zegt:

    johnny kan het zich schijnbaar permitteren om een maandje naar lesbos te gaan en de goedmens uit te hangen zonder salaris.
    normale mensen moeten minimaal 40 uur in de week werken om al hun lasten te betalen en kunnen geen maandje vrijaf nemen……

    Geliked door 1 persoon

    • tjonge zegt:

      btw, er zal best wel (eigenlijk ongetwijfeld) een 1 of andere docu van johnny,s actie in lesbos gemaakt worden die wij later op rtl mogen aanschouwen.
      .
      want kan me toch niet echt voorstellen dat dat media-zooitje uit hilversum zo een kans laat voorbij gaan en dat johnny het geheel belangeloos zonder salaris doet…..

      Geliked door 1 persoon

  17. Henk der Niederlànder zegt:

    Btw. Als je hem al op je WC wilt.
    De volgende vraag is nou wanneer gaat de lul een show starten voor al die zielige opvreters daar oo lesbos.
    Uiteraard geheel kostenloos whoehahahaha.
    Ga lekker deaud Johnny.

    Like

  18. ReaGluurder zegt:

    ‘Barmhartigheid (en onnozelheid!) is de achillespees van de westerse (christelijke) wereld / beschaving!!’

    Like

  19. topsporter zegt:

    De familie de Mol droomt ervan hun kutprogramma’s ook in Afrika uit te zenden.

    Like

  20. Rensk. zegt:

    Tja als je je de pleuris verveelt dan wordt altijd maar naar Ibiza ook wel eens saai en moet je je weer richten op een ander spannend dingetje om even te voelen hoe dat nou weer is.. Zolang als Mol het leuk vindt. Zal ook geen jaren duren hoor. Het lolletje gaat er vanzelf wel weer vanaf. Op naar een volgend spannend dingetje om zijn leven een beetje te kunnen vullen. Vreselijk die Bners. Godvergeten verwende kutlui.

    Geliked door 1 persoon

  21. N.E. Derlander zegt:

    De plaatsen om echte vluchtelingen te helpen zijn inmiddels vergeven aan gelukszoekers. Hoe inhumaan wil je het hebben?

    Geliked door 1 persoon

  22. Feniks zegt:

    Johnny de Mol is zijn eigen verdienmodel.
    verder reikt het bij Johnny de Mol niet.
    Monye makes the world go around is voor Johnny THE magic word, het wordt met de paplepel ingegoten.
    Engagement met verkrachtte meisjes in Nederland/Zweden/Duitsland/ Italie/ Griekenland.. dat zal Johnny helemaal worst wezen.
    Johnny is nl. POLITIEK correct , en dan maal je niet om andermans rechten.
    zo werkt dat bij de politiek correcte Johnnies.

    Geliked door 1 persoon

  23. arinda zegt:

    Gewoon die Tv boycotten echt ik kijk geen Tv meer echt niet en medere met mij daarom dalen de kijkcijvers dat ligt niet aan de programmas ja de mannen zitten natuurlijk met voetballen ja ik ook maar goedik kijk lekker DVDJE en hun kijkcijver dalen wel hopen dat niemand meer kijkt zo wat zal ik dat een grote stunt vinden, laat die knul eens eerst even hier in Nederland gaan kijken hoe oudere er bij zitten, hoe verpleegsters gevaar lopen omdat ze vaak maar alleen op een afdeling werken. jawel en vooral als dat bij demente mensen gebeurt lekker link in een huis zitten vaak zo’n 70 mensen en dan 1 man zo jonnu=y de Mol ga daar maar eens werken probeer dat werk maar eens te doen vergeet je kaplaarzen niet mee te nemen ook daar sta je in de blubber want ze moeten ook nog met 1 luier de hele dag doen gaat u gang zal ik zeggen verwent nest en ik hoop dat jou meid veilig is en als dat niet het geval is dan niet huilie huilie doen zak je heb geen ballen maar een mietje ben je, stoer dioen maar geloof me maar Geld is Macht en dat macht word misbruikt door jullie voor het Nederlandse volk doen jullie niks !!!! je bent om te kotsen

    Like

  24. Latraviata zegt:

    Oh wat deug ik,oooooh wat deug ik toch!! Al die goedheid jegens de verworpenen der aarde is ter meerdere glorie van…….hemzelf! Wat een ongelofelijke poseur!

    Geliked door 2 people

  25. IkBenHet zegt:

    Ach ja. Lekker boeiend.
    Met een multi-miljardair als pappie; is de wereld een speeltuintje voor hem.
    Je doet maar wat. Je vindt maar iets.

    Like

  26. ildiko zegt:

    ik ben benieuwd wanneer hij met open TBC of andere enge ziektes niks meer kan en mag doen bedankt aan zijn parasieten.

    Like

  27. kampersrene zegt:

    af te reizen naar Lesbos om aangespoelde vluchtelingen te helpen.

    Like

  28. BertG. zegt:

    Dat blijft toch wel de meest favorieten tijd besteding onder de Nederlanders.
    Roddelen over Bekende Nederlanders en wat ze nu weer allemaal wel of niet gedaan hebben.
    Ik ben blij dat ik geen mensen ken die mij daar mee lastig vallen, of dat ik verplicht op de bank al die ellende moet gaan aankijken, omdat het vrouwtje dat leuk vind.

    Like

  29. Cynicus zegt:

    Die zogenaamde gutmensen doen alleen maar dit soort dingen om zichzelf op de borst te kunnen slaan “kijk mij eens deugen”. Wat een schijnheilige huichelarij ! Echte egotrippers zijn deze gutmensen Ga bejaarden verzorgen of neem die een dagje mee naar de dierenruin of zo dan ben je goed bezig.

    Like

  30. Republikein zegt:

    Johnny is een beetje lesbisch, of niet?

    Like

  31. Claudia M. zegt:

    Ik heb lang geleden ooit een keer gesolliciteerd bij, ik meen RTL… Dat was de eerste keer dat ik blij was de baan niet te hebben gekregen. Daarnaast had ik al het nodige met toenmalige BN-ers meegemaakt; niet mijn volk en aangezien ik het TV aanbod van deze klanten en al helemaal hun mening niet te pruimen vind, gaan al die blije ezelprogramma’s gewoon af.

    Like

  32. kampersrene zegt:

    Hij lijkt zelfs een beetje op de heilige Franciscus van Assise behalve zijn haartooi

    Like

  33. Ruud Beijer zegt:

    Een van de vele Nederlandse huichelaars.Driekwart van Nederland is voor meer vluchtelingen en voor meer islam
    Hopelijk stikken ze erin.

    Like

  34. A. Schaften zegt:

    Nou, de lokale bevolking is heel erg in de problemen gekomen door de invasie van de vluchtelingen(zakkenvullers). De lokale bevolking moet keihard werken om wat te verdienen. Omdat de toeristen wegblijven vanwege de vluchtelingen. Schande laat men daar is aandacht en zendtijd aan besteden. Dan stuurt hij ook nog zijn vriend Dreetje Hazes er naartoe. Publiciteit geilen

    Like

Plaats een reactie