Vijandigheid van moslims jegens Joden is geen fenomeen dat begon met de moderne staat Israël

Screenshot_129

“Ik heb Allah gevraagd om de joodse zionisten te doden, tot en met de laatste van hen.”

(Door: “Balkanske priče”)

Moslims haten en doden de Joden niet vanwege Israël. Ze haten Israël, omdat het Joden zijn. Iedereen weet dat vele miljoenen moslims in de Arabische wereld en daarbuiten een diepe vijandigheid bezitten tegen Joden of “de Jood”. In het begin leefde Mohammed vreedzaam met de Joden, kort na zijn emigratie of hidjra uit Mekka naar Medina in 622 na Christus. In feite zag hij zichzelf als een hervormer van het Jodendom. Maar toen hij zijn ideeën probeerde op te dringen aan de nogal grote en sterke joodse gemeenschap in Medina ontstonden er problemen, omdat de Joden erg terecht zijn ideeën weigerden. Mohammed groeide snel in zijn vijandschap tegen hen, zodat hij de meeste van hen uit Medina elimineerde, of door verdrijving of door de dood. Hij werd excessief, en dit alleen kan terroristen inspireren en niet-gewelddadige fanatiekelingen – en gewone moslims. Zaden van gewelddadige ambiguïteit zijn gepland in de vroege bodem van de islam. Het is geen wonder en geen verrassing dat niet-gewelddadige en gewelddadige fanatiekelingen in het bijzonder in hun Jodenhaat door Mohammed en zijn boek geïnspireerd worden. En het is geen wonder en geen verrassing dat gewone moslims ook haat jegens de Joden hebben. Joden werden ook gehaat vanwege hun betere intellectuele ontwikkeling, vanwege de Goddelijke plicht om de Thora te bestuderen. Dit leidde tot jaloezie en haat…

 Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Historie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vijandigheid van moslims jegens Joden is geen fenomeen dat begon met de moderne staat Israël

  1. M. zegt:

    Waar veel geluk gezocht word is het baggerboek van Adolf uitverkocht.
    Hoe toevallig dat het geluk zoeken in Europese landen geheel gesteund word door de EU.
    Welk gedachtegoed hadden die ook al weer?
    Misschien als u weer eens met uw rechterhand omhoog staat om met uw oranje vlaggetje te zwaaien dat uw licht gaat branden en u het weer weet.

    Geliked door 2 people

  2. Hendrik zegt:

    Ik zou zeggen: reinig Europa van moslims, we zullen ze echt niet missen. Ongedierte in je huis verdelg je toch ook?

    Geliked door 1 persoon

  3. Elisah zegt:

    Dus hij vraagt dat aan God?
    Dan heeft hij de verkeerde gevraagd, of zich verkeerd uitgedrukt, hij bedoelde eigenlijk satan…

    Like

  4. Rensk. zegt:

    Al zouden er geen Joden meer zijn dan richten ze zich op andere groepen. Dit soort haat houdt nooit op. Ze gebruiken Joden als zondebok. Het zit m in het moslimvolk zelf. Narcisten moeten altijd iemand hebben waar ze hun eigen onvolkomenheden op af kunnen schuiven en vervolgens in de slachtofferrol gaan. Moslimvolk doet exact hetzelfde.

    Geliked door 1 persoon

  5. Anton Haksteeg zegt:

    Ruim alle moslims op in Europa met Merkel er bij want die is er zo gek op en breek de E.U. af tot op de bodem het kost veel geld en heeft alleen maar de moslim ellende opgeleverd. Laten we dat Europa een nieuwe kans geven. Schengen deugt niet dat is duidelijk.

    Geliked door 1 persoon

  6. Thomasson zegt:

    Moslims haten iedereen die niet van hun bloeddorstige god Allah is gediend. Dus de haat tegenover Joden, christenen en anderen is begonnen op het moment dat hun pedofiele profeet Muhammed de islam verkondigde. De haat tegenover Israël is vanzelfsprekend. Zij moeten er aan wennen dat er mensen zijn die een grote schijt aan hun Allah hebben, en toch sterk genoeg zijn tegen hen terug te vechten en hun getinte ballen tot pulp te trappen.

    Geliked door 1 persoon

  7. Peter zegt:

    Ik bewaar goede herinneringen aan het opblazen van sheikh ahmed yassin.
    Helaas geen beelden op You Tube.

    Like

  8. christdus zegt:

    Zie Soera 5 Vers 51 , de haat tegen Joden en Christenen staat al 1400 jaar in dat kut-boek
    van ze !!

    Geliked door 1 persoon

  9. Anne van Urk zegt:

    De Joden waren eens het ware volk van de ware God JHWH, Jehovah of korter Jah genoemd! Zoals in het begin uit het Egypte land bevrijd werden onder Mozes en Aaron en zo door de rode zee en de woestijn trokken naar het beloofde land Israel! Maar toen de Joden in Israel onder leiding van de Farizeeen en Schriftgeleerden Jezus toen hij op aarde was niet erkende als Gods zoon de messias en hem zelfs ter dood lieten brengen, koos de ware God Jehovah voor een ander volk. Handelingen 15: vers 15 tot 17.
    Doordat de Joden Jezus niet erkenden als hun redder, want dat zei Jezus ook, dat hij gekomen was om de verloren schapen van het huis israels te redden , in handen gevallen van Satan en nu gelijk zijn moslims, christenen die Jehovah niet erkennen als de ware God evenals Boedha,s en anderen geloven die de waarheid van de Bijbel niet geloven en zelfs Jehovah niet aanbidden!

    Like

Plaats een reactie