Europa wordt “Mohammed”

Screenshot_201

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De Franse president Manuel Macron zorgde in de zomer voor een storm van verontrusting. Zijn uitspraak dat vrouwen met zeven of acht kinderen voor de huidige situatie in Afrika verantwoordelijk zouden zijn en dat de situatie een civilisatorische uitdaging zou zijn, deed direct de racismeknuppel op hem neerdalen.

journalistenwatchGatestone Institute

Maar de cijfers geven hem gelijk. Volgens een VN-rapport leeft een zesde deel van de mensheid op het Afrikaanse continent. Tot 2050 zal dat een vierde deel zijn. Aan het eind van deze eeuw zal een derde deel van de wereldbevolking, 4 miljard mensen, in Afrika wonen.

Op dit moment worden er in Afrika viermaal zoveel mensen geboren dan er sterven. Een Afrikaanse vrouw heeft gemiddeld 4,5 kinderen, een Europese vrouw 1,5. In de komende 30 jaar zal de bevolking van Afrika toenemen tot 1 miljard. Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe Europa onder druk van illegale immigratie en toenemende demografische cijfers zal veranderen.

Toen Angela Merkel de grenzen opende voor meer dan een miljoen immigranten uit het Midden-Oosten, Azië en Afrika, verklaarden voorstanders van open grenzen constant dat Europa met haar 500 miljoen inwoners gemakkelijk een miljoen – meestal islamitische – immigranten aan zou kunnen. Een scheve vergelijking. De juiste vergelijking is die tussen nieuwkomers en nieuwe geboorten.

In 2015 en 2016 werden er 5,1 miljoen kinderen in Europa geboren. In dezelfde periode kwamen er 2,5 miljoen immigranten op het oude continent aan. Omdat Frankrijk en ook veel andere Europese landen geen statistieken over de etnische achtergrond van nieuwgeborenen bijhouden, bestaan er geen betrouwbare cijfers over hoeveel van deze kinderen een islamitische achtergrond hebben.

In 1950 woonden er 549 miljoen mensen in Europa, nu, in 2017, zijn dat er 742 miljoen. In 2050 zullen dit er zoals het er nu naar uitziet 715 miljoen en in 2100 653 miljoen zijn. Aan het eind van deze eeuw zal Europa 100 miljoen mensen verloren hebben. De geboortebeperking in Europa heeft in Europa, hoewel volledig overbodig, goed werk verricht, in tegenstelling tot Afrika, dat haar bitter hard nodig zou hebben.

In Europa zullen landen zijn waarvan de bevolking krimpt en landen waarin ze zal toenemen. De landen met groeiende bevolkingscijfers geven ons er een beeld van hoe het continent er in de toekomst zal uitzien – het zal door islamitische meerderheden gedomineerd worden.

Screenshot_200

Bulgarije zal in plaats van 7 miljoen inwoners nog maar 4 miljoen hebben. Estland daalt van 1,3 miljoen naar 890.000. Griekenland van 11 miljoen naar 7 miljoen, Italië van 59 miljoen naar 47 miljoen, Portugal van 10 miljoen naar 6 miljoen, Polen van 38 miljoen naar 21 miljoen, Spanje van 46 miljoen naar 36 miljoen en Rusland van 143 miljoen naar 124 miljoen. Hoe de ontwikkeling in Duitsland zal zijn, is nog niet te voorspellen. Dankzij de immigratie en de stijgende geboortecijfers nam het bevolkingsaantal verleden jaar naar de hoogste ooit gemeten waarde toe, namelijk naar 82,8 miljoen.

Frankrijk zal van 64 miljoen naar 74 miljoen inwoners stijgen, Groot-Brittannië van 66 miljoen naar 80 miljoen, Zweden van 9 miljoen naar 13 miljoen en Noorwegen van 5 miljoen naar 8 miljoen. België zal van 11 miljoen naar 13 miljoen stijgen. Deze vijf landen zijn ook de landen met het hoogste islamitische bevolkingsaandeel in Europa.

De Franse econoom Charles Gave voorspelde Frankrijk de islamitische meerderheid tot het jaar 2057 en had daarbij nog niet eens rekening gehouden met de nieuwe immigratiegolf.

Vorige week verkondigde het Britse Bureau voor de Statistiek (ONS) dat Mohammed nu een van de tien meest populaire babynamen bij jongens zou zijn. Datzelfde geldt voor de vier grootste steden in Nederland. In het Noorse Oslo is Mohammed al sinds 2014 niet alleen de meest gebruikte naam voor baby´s, ook de meerderheid van de mannen in Oslo noemt zichzelf inmiddels zo.

Alleen nog met blindheid geslagen mensen begrijpen de trend nog steeds niet: “It´s the demography, stupid!”

De exploderende Afrikaanse – merendeels islamitische – bevolking stuit op het rijke, vergrijsde Europa. Als Europa haar cultuur wil behouden, moet ze eindelijk harde beslissingen nemen. Is het continent bereid om iets te doen tegen deze revolutionaire demografie door haar grenzen en haar beschaving te beschermen om niet ten onder te gaan? Op dit moment ziet het daar niet naar uit.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

49 reacties op Europa wordt “Mohammed”

 1. Rensk. zegt:

  Nu het spijt me om het zo cru te zeggen, maar groot deel van de afrikanen denken maar aan 1 ding en dat is neuken zoveel als je kan. En daar mag de Europese bevolking voor opdraaien. Allemaal zielige kindertjes straks. Links heeft nog veel werk te verrichten Kuch

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Heeft serious request al een nieuwe actie voor Afrika?

   Like

   • Ekster zegt:

    Ja maar Hendrik, in het artikel hebben ze het over “voluntary sterilisation”. Voluntary…dus dat gaat niet werken.

    Geliked door 1 persoon

   • Pietersen zegt:

    Ze fokken maar aan op nietsontziende wijze. De vrouwen krijgen als kindbruidje al kinderen en ga zo maar door. Alle jonge meisjes worden weer uitgehuwelijkt voor een koe of een geit en dan heb je weer een nieuw gezin. Zo gaat dat maar door. Begrijpelijk dat Myanmar ze eruit schopt. Ze worden gewoon een plaag die alles verslindt.

    Overigens zal een moslimland als Bangladesh nooit dwingen tot sterillisatie van andere moslims.

    Geliked door 1 persoon

  • Hendrik zegt:

   Zolang wij altijd voedsel naar “hongerige”gebieden blijven sturen zullen zij zich blijven vermenigvuldigen. Geen werk, geen mogelijkheden voor agrarische industrie(door het klimaat) en maar blijven doorfokken. In een woestijn kan nu eenmaal niet veel leven maar zolang wij voedsel blijven sturen dus wel. Zie hier het resultaat………….Afrika explodeert. Ik zie wel wat in hele grote muren om Europa.

   Geliked door 2 people

   • Rensk. zegt:

    Er zijn grote rijkdommen in Afrika. Maar het volk daar zet zich niet in en zal zich niet inzetten. Het is hun natuur. Althans niet van iedereen daar, maar wel de meesten en met name de moslimkant. Het is een sterk volkje hoor en je ziet het al aan die jochies die deze kant opkomen. Dus ook met minimaal eten gaat het babies maken gewoon door.. Deze jochies hebben vroeger te weinig eten gehad en zo dun als een bezemsteel. Uiteraard zijn de hersentjes ook niet goed ontwikkeld. Maar Timmermans ziet wel potentie in die jochies als toekomstige werknemers. Je ziet ook goed gevulde afrikanen deze kant opkomen en die hadden het daar dus ook al een stuk beter. Nu gaan het geld overigens niet direct naar de mensen zelf hoor. Dat verdwijnt meest in de zakken van corrupte leiders. En uiteraard Ploumen vindt het prima. Als ge maar geleuft in de schattige leiders daar en zij geleuft vooral haar maandsalaris en haar buitenlandse reisjes met lekker eten etc

    Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  En in die landen zijn de mannen ook meer virile

  De INED ( (National Institute for Demographic Studies), heeft opnieuw een leerzaam rapport opgesteld.
  De publicatie, die een paar dagen geleden uitkwam, richt zich op de vruchtbaarheid van mannen over de hele wereld.
  De vergelijking van vrouwelijke vruchtbaarheid tussen geografische gebieden, laat opvallende contrasten zien.
  Op welke gegevens baseert men zich ?
  Hoe is deze mannelijke vruchtbaarheid vastgesteld?
  Een van de twee belangrijkste bronnen voor de berekening zijn in de eerste plaats de registers van de burgelijke staat, die o.a. door
  de Verenigde Naties worden gepubliceerd.
  Er moet echter op worden gewezen dat deze gegevens alleen beschikbaar zijn voor ongeveer 80 landen wereldwijd.
  En dan vooral westerse landen.

  Bovendien is de leeftijd van de vader niet bekend van 15 tot 20% van de geboorten, dat de statistische onzekerheid in sommige gebieden laat zien.

  De tweede is gebaseerd op demografische enquêtes, wat een goed alternatief middel blijkt te zijn voor de willekeurige burgerregistraties in ontwikkelingslanden .
  Zo richten deze onderzoekers zich op de kinderen, die in het huishouden en bij hun biologische vader blijken te wonen. Een proces toegepast in 70 Afrikaanse, Aziatische en Zuid-Amerikaanse landen.

  zo zijn er tegenwoordig 150 landen over de hele wereld, die gegevens hebben over “vaderschap” en die betrouwbaar zijn voor statistici.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Als eerste moet men bedenken dat de variatie in het aantal kinderen per man over de hele wereld veel groter is dan die bij vrouwen.
   Mannen hebben inderdaad een gemiddeld aantal kinderen dat tussen de 1 en meer dan 13 bedraagt, afhankelijk van het land waar zij wonen.
   Bij vrouwen is dit echter 1 tot 8.
   Een ander punt om te benadrukken.
   Van de 146 landen die bestudeerd werden, is dat de gemiddelde leeftijd voor ’t vaderschap 33,6 jaar is, terwijl dit voor zwangerschap over het algemeen 28 jaar is.

   Wat ook de aandacht vraagt zijn de verschillen tussen het Afrikaanse continent en de rest van de wereld.
   Wat de mannelijke vruchtbaarheid betreft, komt het continent op een aantal kinderen per man van 13,6 in Niger, 13,5 in Zuid-Soedan en 12,1 in Tsjaad .
   Meer algemeen, bijna een kwart van de 41 landen in Afrika, ten Zuiden van de
   Sahara, waarop de studie gebaseerd was, hebben een gemiddelde aantal kinderen per man van meer dan 10.
   Er zijn slechts 4 Afrikaanse landen (Zuid-Afrika, Botswana, Lesotho en Namibië) waar
   het aantal kinderen per man onder de 6 bedraagt.

   Getallen die veel grotert zijn dan die van Europa en de Westerse landen.
   Waar de mannelijke vruchtbaarheid heel laag is en zelfs iets minder dan die van vrouwen.

   West- en Noord-Europa hebben een gemiddeld aantal kinderen per man tussen 1,7 en 2,1. Cijfers vergelijkbaar met die van Nieuw-Zeeland, Australië en Noord-Amerika.
   Zuid- en Oost-Europa,

   Geliked door 1 persoon

 3. tjonge zegt:

  we weten toch dat deze islamitische kolonisatie is gepland en in gang gezet door nsb-brussel en de meeste nsb-regeringen van de eu-landen ?
  .
  de vraag is, hoe komen we van het nsb tuig af ? want die zijn toch de echte oorzaak van het immigrantengezwel.
  .
  zwetsen over neuknegers is enkel symptoombestrijding…

  Geliked door 2 people

 4. Guardiacivil zegt:

  Misschien was die Ebolavirus nog niet zo gek daar.
  Maar we moesten het zo nodig bestrijden.
  Daar zat misschien ook een plan achter?

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Bij mijn beste weten wordt het aantal van vier miljard Afrikanen niet in 2100 bereikt, maar in 2050.

  Like

 6. hendrikush zegt:

  De Paus heeft de oplossing al aangedragen: Europeanen moeten meer kinderen krijgen.
  Begin met “Ban de Pil” en bezorg alle klaagwijven barensweeën.

  Mooi geloof, en het milieu zal hem een rotzorg zijn.

  Like

 7. ReneKampers zegt:

  Neuken is voor al die ontwikkelingslanden met geen of weinige beschavingsgraad de enigste ontspanning die ze hebben Dat verklaart ook het aantal vrouwen of speeltjes die ze mogen huwen of bezitten .Vooral in de prachtlanden is dat begrijpelijk , De TV progamma’s trekken op niks , ze mogen niet drinken , ze mogen niet dit ,ze mogen niet dat . Bidden , ze moeten veel bidden Het is mijn overtuiging dat de meest vrome moslim , telkens als die muzzin staat te bleten op zijn minaret, bij zichzelf denkt , die idioot hangt mijn kl… uit .Toen ik in mijn prille jeugdjaren verplicht was om naar die kerk te lopen en te bidden , dacht ik hetzelfde . Ze moeten beginnen met ontspanning te bieden op TV om het geboortecijfer te beperken , daar kan Europa helpen .Uitzendingen zoals The Benny Hill schow, of De mounties , Gaston en Leo , Dorus ..met zijn “er zitten twee motten in mijn oude jas….dan denkt ge niet meer aan neuken . Wij moeten ze beschaven met “humor” want dat kennen ze niet , ze lopen allemaal rond met een zure smoel naar het voorbeeld van hunne plezante profeet Mohhamed pour les dames.

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Of lekker aan het werk, zodat ‘de jonge heer’ niet meer overeind kan komen na werktijd!!

   Like

   • Harry zegt:

    Als jij een recept kan bedenken om negers aan het werk te krijgen , ben je binnenkort nog véél rijker dan Trump en Rothschild bij elkaar , ReaGluurder !

    Persoonlijk denk ik dat we ze geen vreten meer moeten geven , de enige manier om ze tot enige bezigheid te dwingen .

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Zo is het helemaal Harry.
    In de Zuidelijke Staten van Amerika hadden ze in de 19e eeuw inderdaad ’n soort negers dat aan het werk gezet kon worden.
    Maar helaas zijn die allemaal uitgestorven.
    Ze kunnen het dus wel, als je ze maar hard genoeg slaat.
    We kunnen Wilders vragen of hij daar ’n wetsvoorstel voor indient.
    Hij wordt binnenkort toch vrijgesproken voor dat “minder”.

    Like

 8. ildiko zegt:

  Stijging van de populatie is gelijk aan het dalen van intelligentie, vooruitgang en civilisatie wegens islamitische achtergrond. En voordat wij weten hebben we hier ook oorlog, ellende, armoe wegens onze eigen linkse randdebielen.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Het is absurd van Macron om de vrouwen de schuld te geven van het hoge geboortecijfer.

  Dat geeft wel aan dat hij blijkbaar niets van de primitieve opvattingen van de islam weet.

  De vrouw moet maar gaan liggen als haar man behoefte aan seks heeft, anders wordt ze afgetuigd en haar echtgenoot zal zich absoluut niet druk maken om de gevolgen van zijn daad, want daar is Allah weer verantwoordelijk voor.

  Like

  • Harry zegt:

   Nou ja , laten we eerlijk zijn , Wachteres .
   Als er geen vrouwen waren , zouden we met een heel wat kleiner bevolkingsoverschot zitten ! Wiens schuld is het dus ?
   Wij mannen zouden dan een printer bouwen , waar we de meest goddelijke wezens mee konden fabriceren , die hooguit één keer zwanger konden raken en nooit gingen rimpelen .
   In relevante aantallen .
   Vrouwen , met prachtig haar , alleen op hun hoofd , niet op hun bovenlip of elders .
   Kanslozen , luiaards , negers en ingeteelde mossel-imbecielen zouden niet meedelen in die weelde .
   Slechts hardwerkende blanke mannen mogen er van profiteren .
   Waar is de gerechtigheid toch gebleven ?

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Ìk wist wel dat jij fundamentalistische opvattingen had, @Harry.

    Volgens mij is er al een plastic pop die heel echt lijkt.

    Like

   • Harry zegt:

    Gatver !

    Geliked door 1 persoon

   • jungleelephant zegt:

    Hahaha,Harry,volgens mij slaap jij heerlijk,met zulke dromen!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 30 oktober 2017 om 21:04

    Nou Harry, ik wil niet veel zeggen, maar er zijn ontzettend mooie poppen te koop, hoor.
    Geboetseerd door ware kunstenaars.
    En ze worden heel discreet verpakt, dus je hoeft niet bang te zijn dat de buren rare dingen over je gaan denken:

    Like

 10. Tistochwat zegt:

  De juiste vergeling is die tussen nieuwkomers en nieuwe geboorten.

  Ahum, heer Bronmaster, door deze zin (het woord ‘vergeling’) moet ik plotseling aan een Chinese invasie denken. 😉

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Als het zo uitstekend gaat met de Afrikaanse negeraanwas, waarom moeten wij hen dan ‘redden’?
  Ze redden zich voortreffelijk, zo te zien, anders zouden ze wel uitsterven.

  De enige manier om Afrikanen te ‘ontwikkelen’ is ervoor zorgen dat ze zich niet voortplanten als dolle ratten. Door dat gefok komen er namelijk nóg meer ‘te ontwikkelen’ ‘hongerlijders’ bij, die op ons komen parasiteren.

  En, zoals Geert Wilders zo buitengewoon verstandig opmerkte: ‘DAT KUNNEN WE NIET BETALEN’.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Maar het ergste is dat deze Afrikanen dit ook doen als ze in Europa zijn. Een never ending story. Ze krijgen dan meteen de nationaliteit van het land, uitkeringen, kindergeld, toeslagen, studiegeld, huizen toegepast op het aantal kinderen en als deze kinderen opgroeien hetzelfde liedje. Integreren doen ze niet, taal leren spreken ook niet of nauwelijks voldoende, hun kinderen ook niet en binnen een aantal jaren zijn ze in Europa in de meerderheid, overheerst hun ‘cultuur’, hebben zij het voor het zeggen en hebben de echte Europeanen het nakijken. En dan kunnen wij verkassen naar Afrika.

   Like

 12. Thomasson zegt:

  Negers zijn bekend als mensen die geen verantwoordelijkheid kennen. Uitzonderingen achtergelaten. Zij kennen geen verantwoordelijkheidsgevoel: niet voor zichzelf, niet voor anderen, niet voor het land waar ze wonen enz. Misschien komt dat door hun lage IQ en EQ (empathie). Daarom waren ze ook een gemakkelijke prooi voor slavenhandelaars; vooral Arabieren. Zij verkochten de zwakkeren uit hun stam voor paar glazen potjes en kraaltjes. Er was tussen hen totaal geen gevoel van saamhorigheid of loyaliteit. Deze mentaliteit heerst bij hen tot de dag van vandaag. Zwarte mannen in Zuid Afrika verkrachten kinderen zelfs peuters en baby’s voor vertier. Zij vermoorden mensen voor vertier. Denk maar wat mensen zoals de regering van de ‘grote’ Nelson Mandela en Jacob Zuma hebben gedaan aan één van de rijkste landen van de wereld? Of Robert Mugabe aan de rijke Rhodesia? Voor degenen die graag in mijn woorden bakken met racisme willen horen ..Ja! Jullie zullen een hoop racisme vinden…Maar realistisch en gefundeerd racisme!. Toen Singapore haar onafhankelijk werd op 9 augustus 1965, heeft de kersverse leider Lee Kuan Yew verklaard, dat zijn land zal binnen 20 jaar een van de rijkste landen van de wereld worden. Dat zal het piepkleine landje op eigen kracht doen. Hij werd door de rest van de wereld als fantast beschouwd. Niemand nam hem serieus. Midden in de jaren ’80 was het zover. Mensen reisden naar Singapore om De Wereld van Morgen te bezoeken. Hoe kon zoiets in Singapore gebeuren in niet bijvoorbeeld Gambia? Die in dezelfde jaar werd onafhankelijk? Het antwoord is: de bevolking van Singapore bestaat uit Chinezen en Indiërs en niet uit negers. Ook de ontwikkeling van Malaysië, die in dezelfde jaar werd onafhankelijk, staat ver achter Singapore. Islam is een ziekte die patiënten remt in hun intellectuele ontwikkelingen. In 1965 heeft Spanje Rio de Oro aan Marokko overgedragen. Rio de Oro (of Westelijke Sahara) was onder Spanje een tamelijk ontwikkeld land. Onder Marokko is het gebied dezelfde shit geworden als de rest van Marokko. Waarom? De katholieken gingen weg en de moslims namen het over ; met alle gevolgen van dien .
  Emanuel Macron heeft 100% gelijk: vrouwen met 7 of 8 kinderen zijn verantwoordelijk voor de huidige situatie in Afrika. Maar niet enkel de vrouwen. De hele zooi die daar woont is verantwoordelijk. Volwassen mensen moeten leren verantwoordelijkheid nemen. Daarom moeten Europese landen en andere westerlingen Afrika links laten liggen. Laten voor wat het is. Willen ze 9 of 10 kinderen per vrouw en 40 of 50 kinderen per rijke man? Prima! Het is hun verantwoordelijkheid. Willen ze de boel in de soep laten lopen? Prima! Het is hun verantwoordelijkheid. Willen ze voor vertier neuken totdat ze bij neer vallen en overal HIV verspreiden? Ook prima! Misschien zouden ziektes als AIDS en de Pest de boel daar wat uitdunnen. De Afrikanen leven met de veronderstelling dat anderen het voor hen moeten doen. Zij moeten leren leven met de harde realiteit dat niemand ze is iets schuldig. Het enige waarvoor wij moeten zorgen, is: ZE NIET NAAR BINNEN LATEN!.
  NEGERS en MOSLIMS = ONNODIGE PROBLEMEN

  Geliked door 4 people

  • Cynicus zegt:

   De valse linkserikken halen ze binnen wegens schuldgevoel over kolonialisme en zo. Zo holt links een land uit. Blijkbaar is dat juist de bedoeling van de neomarxisten. Goed verhaal overigens wat u schrijft en zo waar….

   Like

  • Mirjam zegt:

   Kinderen maken en krijgen is in Afrika het enige productiekapitaal/materiaal dat ze hebben. Ze hoeven er niet veel moeite voor te doen en het is een garantie voor materiele hulp uit de rest van de wereld, want die voelen zich verplicht om te blijven ‘helpen’. Daarom zal Afrika altijd een verzorgingsstaat blijven. Ze ontgroeien de kind fase nooit, want ze worden gepamperd tot hun dood. De wereld heeft hen lui gehouden en parasieten van ze gemaakt.

   Like

 13. Elisah zegt:

  hwww.ad.nlttps:///buitenland/is-kindsoldaat-ik-weet-niet-hoeveel-mensen-ik-gedood-heb-mijn-wapen-was-maar-een-kalasjnikov~a9380d11/

  Like

 14. fleckie zegt:

  Ja, men moet wel bedenken dat banken ‘hypotheeknemers’ op z’n minst 110% hypotheek verstrekten,, …boven de ‘pand- waarde’, zodat , om de schuld( rente, eventueel) de vrouwen wel…genoodzaakt werden, …’ hun steentje bij te dragen,’ aan de kosten die opgehoest moesten worden, dus…..was er in feite..’ te weinig tijd’ ! ( geld?) om meer dan 2 kinderen per gezin .te hebben………( daarom kunnen de ‘klaplopers’ die onze landen ‘overspoelen’, met een gerust hart ! er op los fokken,… hebben immers …niets..te..verliezen…in vergelijking met mensen die een ‘eigen ( hypotheek-belast) huis.. bezitten.<<<<<<<

  Like

 15. Cynicus zegt:

  Een gemiddelde Europeaan of Nederlander plant kinderen. Kunnen we dat wel betalen; kinderen ?
  In Afrika of de moslimlanden boeit dat ze niet. die fokken wel aan. Hier in de achterstandswijken grote gezinnen levend van uitkeringen. Anderen autochtonen betalen belasting voor hun islamitische kinderfokkerij.

  Like

  • Cynicus zegt:

   De hardwerkende Nederlander subsidieert de kinderfokkerijen van bijvoorbeeld Amsterdam West, De Schilderswijk, Chalois en degelijke. Overal staushoudsters met hoofddoeken en kinderwagens. Allemaal in de bijstand parasiterend op de autochtonen. Precies de moslimstrategie. Laat de vijand (niet-moslims) de groeiende moslimbevolkign te vreten geven (uitkeringen) zodat de niet-moslims verzwakken en de moslimbevolkign sterker wordt. Kweek de straatrovertjes van de toekomst die niet-moslimbejaarden tasjes roven en jeugdbendes vormen om de macht over te nemen in de drugshandel . Zie Antwerpen, zie de straatgevechten in Brussel. De linkse wegkijkers werken actief mee aan deze overname. Nederlandse criminelen of de wat ruigere jongens van de Hells Angels in Harlingen worden continu getreiterd en gepest. Buitenlandse criminelen worden met fuwelen handschoenen behandeld door de Nederlandse politie.

   Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Afrika is dé “Biologische Tijdbom” waarover in een andere context in de jaren ’60 is geschreven door G. Rattray Tayler.

  Tweede druk (Elsevier) in mijn bezit met kranteknipsel gevonden in de boekenkast:

  Kolonialisme was demografische parasiet, Volkskrant 31/05/1990.

  Slotwoord van Piet van Seeters:

  En daarmee keren we terug bij het bevolkingsrapport van de VN van twee weken geleden. Bij de vraag, welk aantal de aarde kan voeden en verdragen. En of het westen bereid is de welvaart in de Derde Wereld zo te verhogen dat de daling in geboortecijfers versneld doorzet.

  “Gelukkig” hebben we via de VN gesubsidieerde “Artsen zonder grenzen”” die evenwel fantastisch menselijk werk verrichten. Geboorteaanwas versus economische groei en scholing, als u mij begrijpt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s