Broeinesten van geweld

Screenshot_240

(Vertaling: E.J. Bron)

Over heel Duitsland breidt zich een net van links-extremistische infrastructuur uit. In iedere Duitse stad zijn ze te vinden: van geheel onschuldige groepen tot radicale linkse organisaties, die hand in hand samenwerken.

journalistenwatch

Of het nu de “Rote Flora” in Hamburg, of  het “Kafe Marat”, evenals het “DGB-Haus” in München is. Het “Epplehaus” in Tübingen of de “Rigaer Straße 94” in Berlijn. Zij allemaal hebben een stram linkse tot links-extremistische oriëntering. Behalve deze bestaan er nog talrijke, min of meer onschuldige groeperingen. Ze hebben één ding gemeen: ze worden bijna allemaal met belastinggeld gefinancierd en beschikken over een uitstekend netwerk.

Zoals de “Deutschland Kurier” in een overzicht laat zien, hebben deze groeperingen door de jaren heen een dicht geweven netwerk in Duitsland opgebouwd, waarmee ze – gefinancierd door de staatskas – gewelddadige campagnes kunnen beginnen en tot de strijd tegen andersdenkenden – “nietlinksen” dus – kunnen oproepen.

Screenshot_241

Hoewel ze bijna altijd met publieke middelen worden gefinancierd, kunnen deze linkse tot links-extremistische centra zich enerzijds bijna helemaal hermetisch afsluiten tegen niet gewilde observatie. Anderzijds oefenen ze een bepaalde aantrekkingskracht op jongeren uit, die zich dan meer dan bereid tonen om met de links-extremistische grondtroepen van de Antifa geweld en angst de straat op te dragen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, Communisme, demoniseren, Duitsland, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Broeinesten van geweld

  1. Statler & Waldorf zegt:

    Ik schreef het al eerder.
    Zweden is verloren, Duitsland bijna.
    Frankrijk is de volgende en dan Nederland.
    In Nederland lijkt het allemaal mee te vallen maar schijn bedriegt.

    Geliked door 1 persoon

    • Rene Kampers zegt:

      Niet helemaal niet eens met uw reactie . Stilaan maar zeker komt er schot in de zaak Verschillende landen verwerpen Brussel en zijn dictators .Rechts begint zich overal te roeren, maar rechts is geen krapuul zoals links, zij wachten hun tijd af. De bevolking zal uiteindelijk in opstand komen en die horde islamprimaten de deur uitzwieren. Je kunt de huidige tijd vergelijken met de opkomst van Hitler en zijn Nazi’s , iedereen stond toen met gestrekte arm. Nu buigen ze voor een bidmatje. Het kwade heeft een geduchte tegenstrever namelijk “het Goede”

      Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Men kan ook veel te lang wachten, totdat het te laat is.

        Like

      • louis-portugal zegt:

        Je bent naar mijn mening te enthoiusiast Rene.
        En Alleen de voormalige oostbloklanden verwerpen die rotzooi, omdat ze daar nog veel een kortere herinnering hebben aan zo´n socialistisch systeem.

        Like

      • BertG. zegt:

        Spraak Rene dapper vanuit het altijd zonnige Thailand.
        Thailand, waar ze je zo 10 jaar opsluiten bij 1 opmerking over de hond van de koning, of de kleur van ze jas.
        En dan hier de vrijheid beschrijven, zo als wij die gaan meemaken.
        En dat op 12.579,38 km verwijderd van hier. Het blijft knap.

        Like

      • Statler & Waldorf zegt:

        ‘De bevolking zal uiteindelijk in opstand komen en die horde islamprimaten de deur uitzwieren.’
        Welke bevolking?
        Ga eens kijken in steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Roosendaal, Nijmegen enz. enz. en loop dan bijv. ook een middelbare school binnen dan ziet u wat de bevolking van Nederland anno 2017 is.
        U doet het voorkomen alsof Nederland last heeft van een handjevol moslims die ‘wij’ Nederlanders als de tijd rijp is de grens overzetten en dan weer als Nederlanders onder elkaar rustig verder kunnen leven.
        U vergeet gemakshalve dat het hier anderhalf miljoen moslims betreft die dezelfde rechten hebben als de Nederlandse ‘aboriginals’ dus wie is in hemelsnaam ‘de bevolking’?
        40 jaar terug had men paal en perk moeten stellen, nu is dat absoluut niet meer mogelijk en is de multiculti en multireligie waanzin met al haar problemen een feit.

        Like

      • Lot zegt:

        oh je bedoelt de islamieten zijn de nazi’s en Hitler, die waren er immers toen al bij. Even dacht ik dat het om ons ging, toen las ik ‘nu buigen ze voor een bidmatje’. Leninsme, stalinisme nazisme en islamisme, allen totalitaire ideologieën, als ik de kranten moet geloven dat dat alleen in de koran staat. Je vraagt je af wat zij toch bidden als zij naar een gebedskamer gaan. Hebben ze dan een dubbele kop, en hoe leven ze daar dan mee.

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Goed zo Hr Kampers!
        Laat U niet ondersneeuwen door die paar verdoemde “doemdenkers” hier.
        Zelfs ik had het niet feillozer kunnen verwoorden…
        “Het Goede” zal nooit teloor gaan, omdat alles wat is en beweegt uit het goede voortkomt.
        Het Boze is namelijk onmachtig opbouwend te kunnen scheppen.
        Daarvoor in de plaats kan het Boze het bestaande beschadigen en vernietigen.
        De schepping van het boze is dus beschadiging en vernietiging.
        Zie Aleppo.

        Schepping en ondergang tegenover elkaar gezet.
        Het is voor mij duidelijk dat de EU in zijn huidige vorm zal worden vernietigd en (administratief vertaald) zal worden “gewijzigd” in haar uitvoerende organisatie..
        De EU is namelijk een reus op lemen voeten.
        Financieel en moreel volkomen afhankelijk van de goodwill van de diverse deelstaten.
        Dat wil zeggen uitsluitend regeringen van die deelstaten die in werkelijkheid niet de wil van de volkeren vertegenwoordigen.

        Sedert ’n aantal jaren is er daardoor sprake van ’n erosieproces.
        Dit proces dat de geloofwaardigheid van de EU-organisatie langzaam maar onvermijdelijk aantast, zal onvermijdelijk lijden tot haar definitieve ondergang om plaats te maken voor een nieuwe algemene internationale machtsstructuur welke gebaseerd zal zijn op werkelijke democratische beginselen.

        Like

    • MF zegt:

      Tegengeweld lijkt onvermijdelijk.

      Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      “Hoewel ze “bijna” altijd met publieke middelen worden gefinancierd…”
      Kijk, dat is de sleutel naar de kern van het mysterie.
      Waarom, waardoor, en waarvoor worden
      “links georiënteerde organisaties bijna altijd” met publieke middelen gefinancierd…?
      Dit in tegenstelling tot rechts-georiënteerde organisaties?
      Wat is hiervan de oorzaak meneer /mevrouw de voorzitter/ster…?
      Een vraag die nu luid, duidelijk en klaar gesteld zou moeten worden.

      Statistisch kan namelijk worden bewezen dat rechts-georiënteerde organisaties worden gediscrimineerd.

      Like

      • Rene Kampers zegt:

        Beste Bert Ik woon al een tiental jaren in Thailand ,dus lang voor heel die moslimindustrie op gang kwam . Ik ben gehuwd met een , nu gepensioneerde Thaise regeringsambtenare. Ik heb nog geen ogenblik spijt gekregen van mijn beslissing Je hebt totaal geen idee van Thailand , nog niet bijna. Inderdaad als je de koning openlijk zou beledigen wordt je zwaar gestraft , maar waarom zou ik ! Er was ooit een man die op de luchthaven , een bankbiljet met de beeltenis van de koning op de grond gooide en erop begon te stampen en inderdaad die zit nog te brommen, waarom deed hij zoiets, dat is om moeilijkheden vragen
        Wat die moed betreft 12000 km van NL ben jij , dan die moedige , die onversaagde met het schrijven van reacties. Het is voor ons allen een opluchting , we raken ons ei kwijt en vallen weliswaar heel die Islamklucht aan op papier enkel met onze reactie, Daar is inderdaad geen “moed”voor nodig Het geeft ook een goed gevoel niet alleen te zijn met onze angst voor de toekomst Ik ben er nu 73 en kan me geen betere oude dag voorstellen dan hier in Thailand en …een soepjurk met verwarde baard kom je hier niet tegen , slechts zelden een kopvod .Hier in Thailand laat de regering niet met hun kl..spelen door die moslims zoals in Nederland , ze voeren al jaren strijd in het uiterste zuiden

        Geliked door 1 persoon

  2. Rene Kampers zegt:

    Is de tittel ” Islambroeinesten” niet beter gepast

    Like

  3. Cathja zegt:

    Voor mij is het duidelijk: Duitsland vermijden. Geen mooie en onbezorgde vakanties meer in dat overigens mooie land. Hoe hebben ze het zover kunnen laten komen? Waren deze linkse groeperingen volledig buiten beeld bij de Duitse overheid? Want we staren ons nu wel blind op de islam en de moslims, maar deze groeperingen zijn net zo gevaarlijk!

    Treurig! Waar moet het heen met ons in Europa? Als je je leven hier al niet meer zeker bent (vanwege terreur), waar dan nog wel?

    Het wordt steeds gruwelijker, en het gaat in een razend tempo! Ik vind het uiterst vreemd dat bijna NIEMAND van de EU-lidstaten openlijk waarschuwt voor het gevaar wat ons bedreigt. Ook onze eigen regering kijkt er van weg. Dat valt ze zwaar aan te rekenen! De enige landen die geen blad voor de mond nemen zijn die landen die behoren tot de zogenaamde Visegrádlanden. Die weten wat het is om overheerst te worden, en gruwen daarvan.

    Geliked door 1 persoon

    • ReaGluurder zegt:

      Wil er ook niet meer naar toe. Geen zin om mijn uitzicht én dag te laten verpesten door rondhangende arabieren. Ben er vaak geweest. Genoten van de natuurschoon en de mooie oude steden. Het is allemaal om zeep geholpen ihkv van barmhartigheid en de vieze leugen dat DE meer inwoners nodig heeft. Zal het oerinstinct van de Duitser toch nog ontwaken?

      Like

    • Haagse Harry zegt:

      Beste Cathja,
      Heeft u werkelijk niet in de gaten dat er ondertussen 1 georkestreerde vernietiging van het blanke ras in werking is getreden? Zie de laatste berichten m.b.t. het Marokkaanse tuig in Amsterdam, Brussel enz.

      Aantal arrestaties? Bijna te verwaarlozen.

      Wanneer blanken Nederlandse en Belgische ingezetenen hetzelfde feestje hadden gevierd, waren er talloze arrestaties verricht en was het, door extra politiegeweld, een slagveld geworden met talloze gewonden (misschien wel doden) onder de feestvierders.

      Like

      • Cathja zegt:

        @ Haagse Harry om 13:41

        Beste Harry, aangezien velen de blik richting de islam richten en we dagelijks berichten via deze website krijgen over de dreiging van de islamisering van Europa, en alles wat daarmee samenhangt, en we tijden lang nieuws onder ogen kregen over de ‘vluchtelingen’ (momenteel is daar weinig nieuws over), denk ik dat we te weinig zicht hebben gekregen op wat links extremistische groeperingen van plan zijn te doen. Ik schrijf hier ‘we’, maar misschien moet ik eigenlijk alleen voor mezelf spreken.
        Ik wist niet dat er zóveel linkse radicale organisaties bestonden. Dat klinkt misschien vreemd, maar toch is dat de waarheid. Ik schrok er eerlijk gezegd van!

        Dus nee, ik had dit niet in de gaten. Ik weet wel dat er een omvolking gaat plaatsvinden, maar die linkse radicale groepen, nee, daarvan was ik serieus niet op de hoogte.

        Inmiddels wel.

        Like

  4. delamontagne zegt:

    De “nieuwe”Belgen, teweten – Marocanen, vieren feest in Brussel door de boel te vernielen en een auto in brans te steken.
    En dat alles om een voetbalwedstrijd gewonnen door een ‘ver’ gelegen Land ?

    Like

  5. ReaGluurder zegt:

    Meer meer meerrrrrrrrrr… Het Klootjesvolk verdient het!!
    ‘Bij rellen in Brussel zijn laat op zaterdagavond 22 agenten gewond geraakt. De rellen ontstonden nadat Marokko zich in een wedstrijd tegen Ivoorkust had geplaatst voor het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Er werden ook enkele auto’s in brand gestoken en winkels geplunderd’.

    Like

  6. Rene Kampers zegt:

    Het is nu officieel ” het fluchtelinge-lied” in het arabisch en Europese talen. In het Nederlands klinkt het zo , een, twee, drie”””” En dat we toffe jongens zijn dat willen we wee-eten , daarom komen wij , daarom ,komen wij …enz enz

    Like

  7. Jan zegt:

    Moslimbendes krijgen macht binnen de politie

    Like

Plaats een reactie