Koran 8:12

Screenshot_219

” . . . Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, koran. Bookmark de permalink .

18 reacties op Koran 8:12

  1. We hebben als volk geen moer te vertellen!

    Het is bijna aandoenlijk om te zien hoe we als horig volkje keurig reageren op impulsen van elkaar en van de manipulerende overheid. We gaan heerlijk en soepeltjes mee in de volkshysterie en eerlijk toegegeven, ik soms net zo. Een prachtig actueel voorbeeld hiervan is het rumoer rond de sleepwet en krampachtigheid over privacy.

    Door Ray Heijder

    We zitten in één grote manipulatieve bubbel waarbij de macht die over ons heerst ten eerste wil weten hoe de hazen (wij) lopen en vervolgens hoe deze kunnen worden verschalkt op een manier dat zij er nog dankbaar en blij mee zijn ook.

    Die macht is niet de overheid en ook niet de politiek/regering. Die staan ook maar gewoon ten dienste van.

    De werkelijke macht is het imperium van grootbedrijf/groot industrie en bankenstelsel.

    Dat imperium heeft behoefte aan een volgzaam, slaafs (horig) volk dat mentaal verdoofd of afgeleid genoeg is om niet in de gaten te hebben dat er een grootschalige geldstroomverlegging heeft plaatsgevonden. Het volk mag niet ontdekken dat het langzamerhand volledig uitgezogen wordt. Dat mag hoogstens pas als het te laat is om nog in verzet te kunnen komen. In zekere zin zou je al kunnen vaststellen dat het zelfs al te laat is of dat we daar heel dicht tegenaan zitten.

    Sleepwet

    Een prachtig voorbeeld van hoe we als volk keurig volgens de planning van het imperium handelen, is de heisa rond de sleepwet, de wet die onze privacy nog meer dan hiervoor op het spel zou zetten. Mooi om te zien hoe zich in de discussie allerlei krachten spelen.

    Zo zijn er genoeg handtekeningen verzameld om een referendum te houden over de sleepwet. Meer dan 400.000 burgers zijn volgens de gehouden petitie tegen die wet.

    Daar tegenover kwam er voor de sleepwet gunstig getimed het drama rond Anne Faber. Daarbij is gebleken hoe belangrijk de allerbeste opsporingsmogelijkheden kunnen zijn (desnoods ten koste van de privacy). Het drama schreeuwt juist om de sleepwet!

    Ook in de preventie zou veel moeten gebeuren, als het moet dan maar ten koste van onze persoonlijke levenssfeer. Want zoiets als wat met Anne is gebeurd, is wel zo vreselijk. Om zoiets te voorkomen, moet alles maar wijken.

    Door het ten tonele verschijnen van de beestachtige verdachte Michael P. heeft de kwestie Anne Faber nog een extra bijvangst: de discussie over zwaardere straffen, langer vasthouden van zedendelinquenten en aanstaande prominente discussie rond verward gedrag krijgt weer een compleet nieuwe impuls. Zo kan straks alsnog het weggevaagd wetsvoorstel van minister Edith Schippers ten aanzien van verwarde personen een tweede ronde in met waarschijnlijk meer succes.

    Tegenstand tegen sleepwet? Ach die wordt overtuigend overruled door de recente gebeurtenissen. Het volk gaat de eerder impopulaire wetten nu juist smekend omarmen.

    Ondertussen helpen we privacy zelf om zeep

    Het imperium lacht zich de ballen uit de broek over hoe wij ons als meute zonder tegensputteren in de volkshysterie laten trekken. Dat begint al met ons pathologische consumentengedrag waarmee we ons al als heuse slaven presenteren. Inclusief onze kinderen kunnen we geen kant meer op en moeten mee in de stroom van kopen, kopen, kopen.

    Maar goed daarvoor krijgen we dan tenminste in de meeste gevallen wat prettigs voor terug. Denken we! want de zucht naar herhaling en zelfs meer en beter maakt ons steeds meer afhankelijk van wat het imperium voor ons in petto heeft. En als er wat misgaat? Dan is het einde van het genot en cold turkey afkicken van inclusief samenleven. Dan lig je er buiten en mag je niet meer meedoen met consumeren. Dan wordt het slaafs creperen.

    Maar goed, terug naar dat hele gedoe rond privacy. Het is één grote farce! We helpen onze privacy zelf helemaal om zeep. We zijn continu ons hele hebben en houden aan het presenteren. We plempen de sociale media ermee vol.

    Daar valt ook ons verzet tegen van alles en nog wat onder. Daarmee zetten we ons ook te kijk!

    Sowieso is internetten al einde privacy. Zonder dat je het in de gaten hebt, wordt alles over en van jou vastgelegd door de reus Google Inc.

    Tja, dan zijn er mensen die wijs roepen: “Echt niet, want ik heb een andere zoekmachine in gebruik dan Google”. Dan moet ik wat grinniken om de naïviteit, want Google is allang niet meer alleen en zoekmachine…

    GOOGLE IS INTERNET

    Het bedrijf Google Inc. is al zover ingevreten in alle aspecten van de samenleving, daar hebben jij en ik geen flauwe notie van. Heb jij bijvoorbeeld thuis een slimme meter voor je energie? Grote kans dat Google je daar ook mee in de ang heeft!

    Google geeft de zogenaamde Big Data over ons al vele malen beter voor elkaar dan elk ander instituut ook. Onze overheid kan daar niet aan tippen.

    Die krijgt dadelijk gewoon input van Google Inc! En weet je waarom? Het mega-concern maakt als grootbedrijf deel uit van het imperium dat ik hierboven heb genoemd en alle macht heeft. Onze overheid voert opdrachten uit van dat imperium en wordt daarbij keurig voorzien van de data over over die nodig is.

    Deze week mochten we uit De Groene Amsterdammer vernemen dat de incassomaffia (waar de overheid trouwens zelf in zit!!!) al de hele tijd massaal data over ons verzamelt en doorspeelt. Dat dit onwettig is, doet er helemaal niet toe. De wetten zijn eigenlijk allang niet meer van toepassing. Dus of die bij het oude blijven of er nieuwe komen, dat maakt niets uit. Alleen het volk moet zich nog aan wet houden de overheid en politiek als lange arm van het imperium allang niet meer.

    En maar sputteren tegen de sleepwet! Dat is echt aandoenlijk!

    Geliked door 5 people

  2. MF zegt:

    Tsja, het valt niet mee met die vrijheid van godsdienst.

    Hebben we ook de vrijheid om de kop af te hakken van een ieder die ons niet bevalt?

    Geliked door 2 people

  3. Tistochwat zegt:

    Alalah zaait angst in onze harten en zijn debiele aanhangers, de mohammedanen, moeten ons aan mootjes hakken. Als we daar dan bang voor worden, hebben we een ‘psychiatrische aandoening’ waarvoor we verplicht ‘behandeld’ moeten worden: ‘islamofobie’.

    Wie o wie bevrijdt ons uit het gekkenhuis waarin we ‘leven’?
    Wie verlost ons van de criminele, zakkenvullende leugenaars die aan de macht zijn?

    Geliked door 1 persoon

    • MF zegt:

      Antwoord: TRUMP en PUTIN.

      Like

      • Tistochwat zegt:

        Wanneer?

        Like

      • MF zegt:

        @Tistochwat
        Ik deel de traan in uw ogen. Wanneer?

        Wat me gerust stelt is dat Trump ECHT durft in te grijpen als het nodig is, zelfs in Europa. Ten tweede. Als Rusland door al die moslims in gevaar komt, dan gaat bij Putin de beuk erin. Het is geen, Mark3 he? Deze beide heren kennen de harde wetten van het leven n van de geschiedenis maar zullen tot het uiterste wachten, in de hoop dat bikkelhard ingrijpen niet nodig is. Maar als het nodig is , doen ze het…. En daarna, als de lucht enigszins is opgeklaard, zal Europa gaan beschouwen of het nodig was… en de heren beschuldigen van machtsmisbruik, pffff…..

        Like

  4. spoorinmiddelsbijster zegt:

    En dit valt onder godsdienstvrijheid, achterlijk is het. Een mohammedaan mag dit dus vinden omdat dit in de Koran staat. Maar als wij zeggen hak al die mohammedaanse koppen eraf mogen wij dit niet zeggen omdat het niet in de Bijbel staat. Wordt het niet tijd om die Bijbel een beetje te moderniseren?

    Geliked door 1 persoon

  5. Elisah zegt:

    Wat een debiele, satanische oproep….wat een overkill…..wanneer je hoofd afgehakt is, wat heb je dan nog aan je vingertoppen?

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie