Zielig moslim vergeven

Screenshot_162

(Door: “Landerdoek”)

De man die afgelopen donderdagochtend internationaal nieuws haalde toen hij met een Palestijnse vlag de ruiten van een joods restaurant insloeg, is weer op vrije voeten. De rechter wilde begrip tonen, want volgens de man had hij “geen antisemitisch motief, maar handelde uit wanhoop over de situatie in Palestina”, aldus AT5.

Met ander woorden; je mag de ruiten van shoarmazaken of misschien ook moskeeën kapot gooien, en als je aangehouden wordt, zeg je dat je niets tegen de moslims hebt, maar je slechts zorgen maakt over de situatie in Nederland. Probeer dat maar eens als je vijf jaar lang naar een gevangenisraam wilt kijken. Want alleen een moslim verdient begrip.

Screenshot_161

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Zielig moslim vergeven

 1. Perfide Albion zegt:

  Dat levert dan mooi een ambtsmisdrijf op voor de rechter van dienst.

  Nep kranten en andere media, een nep parlement en nep justitie. Wat een gaaf land! 🙂

  Geliked door 2 people

  • saandeknikker zegt:

   O, Deze bent u nog vergeten ! Nep weerberichten ?

   En weer zo’n boodschap ! Sneeuwvlokken genereren statische elektriciteit.

   Bliksem door ‘elektrische’ sneeuw in Brabant (Nederland)
   “De sneeuwintensiteit is zo hoog dat sneeuwvlokken statische elektriciteit opwekken”,
   het weerbureau beschrijft. Bliksem is het resultaat.

   Iets anders, een dubbele regenboog ?

   Dit alles kan alleen worden verklaard door veel nano deeltjes in de atmosfeer,
   en het wordt erger met de tijd. Stop die idioten.

   Waarom denkt u dat deze bosbranden zo moeilijk te bestrijden zijn !
   De aderen van bomen zitten verstopt met nano deeltjes, de bomen drogen uit en branden dan heel goed. En als dit programma doorgaat, zal de schade claim`s omhoog gaan, dus het is beter om NU te stoppen..

   Like

   • tjonge zegt:

    nou ben ik geen groen/milieu gekkie maar die nano deeltjes maken meer kapot dan ons lief is !
    het is bewezen dat nono deeltjes in het oppervlakte water terecht komt en al het leven daarin genetisch misvormd en of dood…
    dus die nanodeeltjes zijn niet zo onschuldig…

    Like

 2. Ik hoorde net op de radio dat er een Israëlische bewaker zwaar gewond is geraakt door een moslim natuurlijk in Israël. De nieuwsverslaggever gaf natuurlijk meteen de schuld aan Trump omdat ie Jeruzalem tot de hoofdstad van Israël heeft verklaard. Als ik een moslim zwaar zou verwonden in bijvoorbeeld Den Haag omdat zijn broeder een Israëliet zwaar gewond heeft gemaakt dan zouden de rapen gaar zijn en dan zou ik dertig jaar gevangenisstraf krijgen met TBS.

  Geliked door 2 people

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  mesjoggene
  ++++

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Het is een gotspe! Geen ‘antisemitisch motief’… Dan is het toch wel heel typisch dat hij, moslim, nu precies een Joods restaurant uitzocht! Slaap lekker meneer de rechter.

  Laten we dan maar hopen dat hij zijn “wanhoop” de volgende keer niet op een persoon botviert!

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Deze rechter slaapt echt niet.Daar geloof ik niets van. Volgens mij handelt deze rechter in opdracht van de politiek. Precies zoals die wetenschappelijke onderzoeken gestuurd worden door de politiek. Democratie is verleden tijd. Er is alleen nog een schijndemocratie. Net zoals Juncker een commissie van wetenschappers had aangesteld en vervolgens niets van de wetenschappers aanneemt. Het verhult de dictator Juncker. Het is weer de hang naar de domheid van de macht,die ons voor de zoveelste keer in de ellende gaat brengen. Die macht reikt tot aan de onderste lagen van de ambtenarij en sommige bedrijven.

   Geliked door 1 persoon

   • Claudia M. zegt:

    Nee, ik weet ook wel dat die rechter niet slaapt en wat compleet krom is, wat islam betreft in ieder geval, recht geluld wordt. Verder, roerend eens en het is beangstigend.

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Rensk
    Precies!
    De rechterlijke macht, oftewel die ”rechtsstaat” waar de meeste linksen zich steeds weer op beroepen, loopt aan de leiband van de elite en is daarom verre van onpartijdig of onafhankelijk. In Nederland is dat overigens altijd al zo geweest.
    Daarom had ik ook niks anders verwacht.
    Die sleepwet is ook niets anders dan een instructie uit Brussel om het internet te censureren en kritiek op de EU en de islam monddood te maken.
    Net zoals de Balkenende-Ausweis (legitimatieplicht) van 2005 een instructie uit Brussel was om de burgers op termijn te kunnen onderwerpen aan de EUSSR.

    Like

 5. Tistochwat zegt:

  Een mohammedaan staat nu eenmaal boven alles en iedereen, zelfs boven God, denk ik.
  Echt een hoogstaande levensvorm, de mohammedaan.

  Like

 6. Yvonne zegt:

  voor een plakje bacon aan de deur van een haathut /moskee ik weet niet welk land is die man in de gevangenis gezet en daar is hij door mede gevangenen vermoord, alleen autochtonen worden gevangen gezet

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Ik weet al waar het sukkelige OM blijft steken….

  “We hebben een waterdichte aanklacht voor terreur…..maar… we weten op dit moment niet waar de persoon verblijft en kunnen derhalve niets versturen…”

  Maar…. ALLE uitkeringen en toeslagen van meneer lopen gewoon door, mensen zien ‘m door de straten lopen, de opvang waar hij verblijft heeft ‘m ’s morgens nog bij het ontbijt gezien….
  Iedereen weet waar meneer zit… maar justitie heeft geen adres!

  Daags erop, na de ophef in ons land, een hoge pief van justitie die geen hond kent… een dikke 12 minuten in het journaal van 20.00 uur over de moeilijkheden om verdachten zonder vaste woon of verblijfplaats te veroordelen…. aangevuld met juristen en andere probleem erkenners…
  En dat het ministerie bezig is met het verbeteren van de mogelijkheden… Loze containerbegrippen, zorgelijke gezichten bij de nieuwslezers, daarna een 8 munten durend item over spelende allochtone kinderen die samen met Nederlandse kinderen sneeuwpoppen aan het maken zijn, op de achtergrond allochtone ouders die lachend over hun kinderen praten met anderen… blije gezichten…En… dan zijn we alweer bij het weerpraatje aangekomen….

  Beste mensen, Nederland is ziek, hoe krijgen wij dit falen in godsnaam helder voor héél Nederland?

  Geliked door 5 people

  • koddebeier zegt:

   Ziek ?????? Het is stervend !!

   Like

  • Rensk. zegt:

   Ik geloof er niet meer in dat dat zonder geweld nog opgelost gaat worden. De ellende van de macht zit tot in alle hoeken en gaten van de samenleving. De kudde van nalopers is gigantisch. Vraag me wel eens af hoe sommige mensen zich gevoeld moeten hebben, voordat de tweede wereldoorlog uitbrak en de mensen om hun heen hun verguisden van zwartkijker tot ophitser of wat dan ook. En weer begint hetzelfde liedje van voor af aan. Meer mensen beginnen iets door te krijgen, maar nog steeds is de kudde enorm. Daarbij komt dat men nog steeds enorm verdient aan de asielindustrie en als het om geld (en macht) gaat gaan mensen tot het uiterste

   Like

 8. Statler & Waldorf zegt:

  Net als de moord op Pim Fortuyn, dat was ook geen politieke moord aldus de ‘rechters’.
  Vandaar geen verzwarende straf.
  Right.

  Geliked door 1 persoon

 9. hendrikush zegt:

  Een mohammedaan geloven op zijn woord is de onnozelheid ten top.
  Hun bekwaamheid om de boel te flessen en verdraaien is ingebakken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Petra DeBoer zegt:

  Deze Palestijn, met een tijdelijke verblijfsvergunning, moet zich nog voor de rechter verantwoorden en wel op 20 december a.s. Hij is nu wel vrijgelaten maar dat betekent nog niet dat hij niet voor de rechtbank moet komen.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Petra
   En gelooft u dat hij dan bestraft wordt?
   Hij is moslim EN Palestijn, dus met een dubbele linkse heiligen/martelarenstatus.
   Wanneer hij ook homo en/of transgender is dan krijgt hij zelfs nog gratis psychische verzorging en kosteloze huisvesting met uitkering en een levenslange verbllijfstatus.
   Der Sozialmus siegt! Allahu ackbar!

   Like

 11. Pietersen zegt:

  Heeft niets met anti-semitisme te maken en de rechter gelooft dat. Waarom gooit deze Palestijn dan niet gewoon een flesje coca-cola kapot dat ligt toch veel meer voor de hand na het besluit van Trump ?

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Als dit geen terreur meer is, dan ben ik geen jongetje…

   Like

   • Pietersen zegt:

    Dit is geen rechtspraak, dit is willekeur. De ruiten inslaan van een Joodse zaak is een doelgerichte terreurdaad. Een brandbommetje bij de moskee door een paar dronken Hollanders was wel een terreurdaad en de daders zitten NB vast op de terroristen afdeling van EBI Vught !!

    Like

 12. aad zegt:

  zou het niet zo kunnen zijn, dat de een voortrekken, anders behandelen, een strafmaat laten verschillen op basis van religie of afkomst, of een toevoegde zinspeling die niet niet synchrone loopt met de gepleegde feiten, zouden kunnen en mogen worden gezien als enigszins in ongelijkheid verkerende rechtspraak. Hoever zou deze persoon zijn gegaan als er geen politie aanwezig was geweest, en het restaurant vol had gezeten met gasten, of het personeel alleen aanwezig was. hoeveel andere mensen zijn er niet veroordeeld voor het feiten die hadden kunnen gebeuren, maar niet eens gebeurd zijn. Hoe men het ook wend en keert, het plotselinge vertrek van de vele duizenden Joden uit Frankrijk, afgelopen jaar en dit jaar is mij niet ontgaan. toen ik de beelden zag op tv dacht ik dat het ging over een documentaire uit de 2e wo., want dit verwacht je niet in 2017 in Nederland.

  Like

 13. Charles Martel zegt:

  Tijd dat er in de gevangenissen voldoende plaats wordt vrijgemaakt voor die soort corruptie.

  Like

 14. tjonge zegt:

  we kunnen allemaal wel hopen dat er consequent recht zal worden gesproken in nederland en europa maar zodra er allochtonen/islam in het spel is zullen er ten alle tijde verzachtende omstandigheden jegens die criminelen naar voren worden gebracht,
  want het kalergiplan moet zijn doorgang vinden, ongeacht wat er ook gebeurt.
  .
  rechtspraak is enkel voor blanke autochtonen, en dikwijls met verzwarende omstandigheden bestraft…we worden gediscrimineerd….

  Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  Beschermheer van de islam. Verklaart volgens mij alles:

  Geliked door 1 persoon

 16. koddebeier zegt:

  Ik wanhoop ook weleens over Nederland……Mag ik dan het Binnenhof en al die moskeeën platbranden ?????

  Like

 17. abouneenee zegt:

  Het zou wel getuigen van kracht als de Joodse eigenaar van het restaurant deze Palestijn zou vergeven, niet dat laatstgenoemde dat verdient, maar dankzij het socialisme denken de hulpverleners (in dit geval de rechter) dat zij het geweten van de hele samenleving mogen vertegenwoordigen. De moslim van dienst had een boete moeten krijgen voor de vernieling van de ruiten en de rechter moet inzien dat Nederland knap antisemitisch is en de regering de opdracht geven antisemitisme te bestrijden.

  De Joodse eigenaar moet nu eigenlijk een civiele zaak aanspannen om een signaal af te geven, tenminste als het OM niet in hoger beroep gaat. Als Nederland uiteindelijk niet adequaat ingrijpt in deze demonisering van Joden, moet het Europese Hof voor de Rechten van de Mens een principiële uitspraak doen en Nederland veroordelen als het kleine kind dat het is. Als de schuldigen niet verantwoordelijk gehouden mogen worden als het gaat om moslims voor het zaaien van haat, dan is de hele exercitie jegens Wilders duidelijk een politieke poppenkast die als doel heeft het – zeker na Fortuyn – met voorbedachten rade demoniseren van een gekozen volksvertegenwoordiger en wordt er gemeten met twee maten.

  Ik vraag mij af of de rechter net zo zou oordelen als een rechter gekozen zou worden of dat hij tegenover de publieke opinie, verantwoordelijk voor zijn salaris en dan ook voor zijn carrière, toch plots gaat inzien dat er sprake is van door haat gemotiveerde vernieling.

  Als ik de baas zou zijn van de onderhavige fruitvlieg was hij nooit aangenomen omdat je dit gedrag al van verre ziet aankomen, maar zolang de rechterlijke macht nog vergiftigt is met mensen die denken dat straffen niets oplost, een samenleving dit kennelijk eist dat gevangenissen 5-sterren resorts zijn en politici die op ieder onderdeel proberen te bezuinigen zodat asielparasieten vele voorzieningen gratis ter beschikking hebben waar de Nederlander gewoon voor moet betalen, zullen daders ook een laagdrempeligheid ervaren bij het botvieren van hun zwaar gedramatiseerde frustraties.

  Like

 18. Wanhoop over de situatie in Nederland !Hypothese : Stel er komen Nederlanders in verzet tegen de tenonrechte gefaciliteerde moskeeën waar aantoonbare Jodenhaat gepredikt wordt en de de vrouw als tweederangs burger wordt beschouwd ! Deze Nederlanders willen uit sympathie voor De Joden en de moslimvrouwen in hun wanhoop bij tientallen moskeeën de ruiten en het meubilair vernielen om de aandacht te vestigen op de misselijkmakende boodschap die in deze haattempels gepredikt wordt over : De Joden ,Israël en moslimvrouwen !! Deze Nederlandse verzetsmensen hebben niets tegen moslims ,maar zijn wanhopig vanwege de ziekmakende boodschap die in deze gebouwen gepropageerd wordt!De actiegroep kan waarschijnlijk ook subsidie krijgen ,voor het verwezenlijken van hun” vredelievenden”standpunten net als de toenmalige terrorist Arafat en zijn trawanten ,deze inmiddels overleden massamoordenaar had na zijn overlijden honderden miljoenen dollars op zijn bankrekeningen om zijn geweldadige activiteiten te financieren !Zelfmoordactie’s ,vliegtuigkapingen en andere geweldadige actie’s tegen Joden en andersdenkenden!Ook de zogenaamde “topdiplomaat” mevrouw Sigrid Kaag van D’66 is waarschijnlijk een sympathisant van deze massamoordenaar !!!Deze mevrouw is nu zelfs minister in het kabinet Rutte en is nog steeds niet gedetineerd vanwege het bijval verlenen aan terrorisme !!!In de tweede Wereldoorlog werkte zeker 90% van de overheid mee met de Duitse bezetter ,nu 77 jaar later werkt de overheid aantoonbaar mee met de “zogenaamde islamitische bezetters”waardoor onze cultuur dreigt te worden ondermijnd, zelfs in de tweede kamer ligt tenonrechte de Koran !!!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 19. ronald zegt:

  Heeft niets met anti-semitisme te maken he. Maar hij schreeuwde Allahu akbar. Wat betekent dat hij handelde vanuit een islamitisch imperialisme agenda. Een agenda die op dat moment een deuk had opgelopen en vervolgens zijn teleurstelling op het restaurant botvierde.
  Kijk mensen, moslims vormen geen ras, maar zij gedragen zich er wel naar.

  Like

 20. Rensk. zegt:

  Hoop niet dat de joodse eigenaar geld toegestoken krijgt om de boel te sussen en het niet kan weerstaan. Het zou me totaal niet verwonderen als de Overheid?Politie dat probeert. Wetende wat er tegenwoordig gaande is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s