Düsseldorf: Conducteur sluit zichzelf op uit angst voor “reizigers”

Screenshot_239

(Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer de hier naartoe gekomen “Ik neuk je moeder”-cultuur met de trein reist, is er voor het spoorwegpersoneel weinig reden tot lachen, echter des te meer behoefte aan veilige ruimtes. Vrijdag tegen 23.30 uur durfde een 54-jarige conducteur in de regionale trein nr. 6 van Keulen naar Düsseldorf volgens een politiebericht van “twee reizigers” uit Algerije (22) en Egypte (18) hun treinkaartjes te vragen.

PI News (2)

Nadat vaststond dat de “jonge mannen” uit Afrika zwartrijders waren, verlangde de conducteur hun identiteitspapieren. Toen hij de persoonsgegevens wilde opnemen, begrepen de twee blijkbaar dat de zaak nu serieus werd, bouwden de bij deze clientèle gebruikelijke agressiviteit op en probeerden op gewelddadige manier de identiteitspapieren weer van de conducteur af te pakken. Die vluchtte naar een andere coupé en sloot zichzelf op.

Toen de gealarmeerde agenten van de federale politie op het hoofdstation van Düsseldorf aankwamen, sloegen de Afrikanen juist heftig tegen de ramen van de coupé waarin de conducteur zich in veiligheid had gebracht en lieten zien wat ze tijdens hun cursus Duits hadden geleerd: “Ik neuk je moeder, hoerenzoon!”

De twee werden voorlopig opgepakt en er werd tot strafvervolging overgegaan wegens roofzuchtige chantage en belediging.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Düsseldorf: Conducteur sluit zichzelf op uit angst voor “reizigers”

 1. monalisa64597182 zegt:

  Ik neuk je moeder dit gezegte zijden ze al in de jaren 90 op de werkvloer tegen een Hollander dus dit is oud nieuws.

  Like

 2. Commando zegt:

  Dan hebben ze toch niet goed opgelet tijdens de lessen… het is: ik neuk je DE moeder…

  Liked by 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Die conducteur had een wapen moeten hebben en meteen moeten schieten!
  Zachte heelmeesters maken nog steeds stinkende wonden.
  Met een mohammedaan moet, kan en mag je niet voorzichtig omgaan.

  Liked by 2 people

 4. Flo zegt:

  Er ligt vast wel ergens een bericht klaar dat deze jongens het verkeerd hadden begrepen, en de conducteur op non actief is gesteld voor zijn kleine inlevingsvermogen .

  Liked by 2 people

 5. Jade zegt:

  En na een uur liepen ze weer op straat…(Denk ik)

  Liked by 1 persoon

 6. mahoog zegt:

  Er zijn van die leuke dingen in de aanbieding die een stroomstoot geven waardoor de aanvaller geparalizeerd wordt…..mag zeker niet,men moet zich immekaar laten trappen.

  Liked by 2 people

  • Heniusz zegt:

   Of dan de bekende James Bond actie: Spuitbus met aansteker. Moet wel alcihol in het drijfgas zitten…. Flamberen verzekerd. Geprobeerd, werkt echt maar is niet ongevaarlijk, ook voor de gebruiker,

   Like

 7. Lidy zegt:

  In Nederland laat de spoorwegpolitie zich uitsluitend zien tussen 9 en 6. Daarna is het ieder voor zich en God voor ons allen. ‘s Avonds laat in de trein, bv richting Schiphol, is geen conducteur te zien. Die sluiten zich op in hun kantoortje. Dan voel je je niet echt op je gemak met je koffers,reispapieren en geld op zak. Kortom hier is het al ingeburgerd en gewoon.

  Liked by 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Och die man sloot zichzelf niet op omdat hij angstig was .Het was misschien een befaamde kick-bokser die angst had voor de gevolgen als hij een paar kletsen op hun neuk-je moeder-smoel zou geven….onderzoek , misschien job kwijt met alle gevolgen overdrijf ik…..? helemaal niet
  dit las ik heden in een Vlaamse krant

  Een ooggetuige zag hoe de man schreeuwend in een vreemde taal het station binnenliep met een mes in de hand. Hij negeerde de bevelen van de politie om het mes te laten vallen, waarop die het vuur opende. Volgens de getuige loste de politie twee schoten.
  Lees ook

  Man die agenten aanviel met mes in Gent-Sint-Pieters is 28-jarige Afghaan: terreur voorlopig uitgesloten
  Er wordt een onderzoek gestart naar de acties van de neergeschoten man en naar de politiemannen, om na te gaan of er sprake was van wettige zelfverdediging.
  er werd een onderzoek gestart tegen de agenten inplaats van een eervolle vermelding !

  Liked by 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Conducteurs mogen wat mij betreft een flinke hoeveelheid pepperspray gebruiken tegen dit soort onmensen! Dat agressieve gedrag moet er uitgeramd worden, want doen we er niks tegen, dan zullen ze zich binnen niet al te lange tijd volledig heer en meester voelen op zoiets als een trein of een bus. De normale mens durft straks niet meer met het openbaar vervoer te reizen.
  Er kan ook preventief gecontroleerd worden. Dat mag niet, maar wat die gasten doen mag ook niet.
  Dus ben je asielzoeker? Wat doe je in de trein om bijvoorbeeld 22:00 uur? Had je niet allang binnen moeten zijn? Etc.
  Links schreeuwt uiteraard dat dit discriminatie is, maar de zwartrijders kunnen maar op één manier aangepakt worden, en dat is HARD.

  Wanneer beginnen ‘ze’ eens met al die onwenselijke types ons land uit te zetten? Want ook in NL komt dit soort geweld voor. Ik ben die gasten/profiteurs in elk geval meer dan zat.

  Liked by 1 persoon

 10. Pingback: "Ik neuk je moeder"-cultuur in de trein | | My CMS

 11. Hendrik zegt:

  Nekschot geven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s