Moordenaar van rabbi Shevach doodgeschoten in Jenin

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

Ahmad Nassar Jarar was de terrorist die de terreurgroep aanvoerde die in januari rabbi Raziel Shevach had doodgeschoten (artikel). Vandaag werd hij tijdens een operatie van het Israëlische leger doodgeschoten.

Israel Heute

Jarar was de spil in de aanslag een maand geleden en had er persoonlijk aan deelgenomen. Toen de veiligheidstroepen vanochtend vroeg zijn huis in de buurt van Jenin naderden om hem te arresteren, riepen ze hem ertoe op naar buiten te komen. Toen de terrorist naar buiten kwam, had hij een M-16 geweer en een tas met explosieven in de hand. Daarop openden de Israëlische veiligheidstroepen het vuur en schoten hem dood.

Jarar was de laatste van de terroristen die hadden deelgenomen aan de moord op rabbi Shevach en nog niet gepakt was. Na de aanslag was het Israëlische leger samen met de geheime dienst begonnen aan een grootscheeps opgezette zoekactie naar de daders en daarbij de andere bij de moord betrokken terroristen kunnen pakken (artikel).

Jarar zou hebben deelgenomen aan de planning van nog meer terreuraanslagen. De andere opgepakte terroristen worden door de veiligheidsdienst verhoord, die een verbod tot het geven van informatie over deze zaak heeft opgelegd.

De video van het Israëlische leger laat een samenvatting van de operaties sinds de aanslag zien om de terroristen op te pakken.

 

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Moordenaar van rabbi Shevach doodgeschoten in Jenin

  1. Rookmelder zegt:

    Hoppa, strakke actie, eind goed, al goed !

    Geliked door 3 people

  2. Statler & Waldorf zegt:

    “Toen de terrorist naar buiten kwam, had hij een M-16 geweer en een tas met explosieven in de hand. Daarop openden de Israëlische veiligheidstroepen het vuur en schoten hem dood.”

    Job Cohen zou ongetwijfeld thee met ‘m zijn gaan drinken.

    Geliked door 3 people

  3. Flo zegt:

    En zijn familie heeft gelijk een gratis doorzonwoning .

    Geliked door 1 persoon

  4. Harry zegt:

    Mooi hoor !
    Knal : ……………………vent weg .
    Hydraulische rupskraan : …………………………huis weg .

    En nog leren ze het niet af !
    Nog een heleboel kerels en huizen te gaan !

    Like

  5. Stef zegt:

    Deze opruimactie gaat veel te lang duren zo.

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Goede zaak !!

    Like

  7. Eigen volk eerst zegt:

    Goed zo. Oog om oog en tand om tand.

    Like

  8. Alex Delarge zegt:

    Uitstekend. Wordt met de dag meer pro zionist.

    Like

  9. Johan de derde zegt:

    Respect voor deze soldaten die het Israelische volk beschermt, tevens ook voor politici zoals dhr.Nethanyanu. Ik benijd een land welke politici heeft zoals Nethanyanu, wij hebben een rutte een asscher een klaver een pechtold en in het verleden een van agt een den heuvel een kok een bos.
    Nederland is sinds de 2e WO nog steeds niet verlost van land- en volksverraders

    Like

  10. kampersrene zegt:

    Mijn medeleven voor de getroffen nonkels , tantes ,kindjes , vrouwtjes en minaressen van onze betreurde Jarar Ik kan niet wachten tot de volgende terrorist om mijn levenmede te betuigen

    Like

Plaats een reactie